Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Επισκέπτης
Αυτό το "σε όλους τους τομείς" μου φαίνεται λίγο άτοπο. Οι πουτάνες σε ικανοποιούν σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Μάλλον θες να πεις ότι κάποιοι αρκούνται σε αυτό και δεν τους ενδιαφέρει άλλου είδους επαφή με το γυναικείο φύλο.
ακριβως!!!

ακομα και το σεξ ομως με γκομενα που δεν το κανει για τα λεφτα ειναι εντελως διαφορετικο δεν συγκρινεται με την ταναπου..

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
γιατι η κοπελα/γκομενα μπορει να αναπληρωσει πλην του σεξ τους αλλους τομεις?  :think:
φιλαρακο  :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Oλες αυτες οι θεωριες για το αν τελικα οι πουτανες
ειναι για σχεση ή καλυτερες / χειροτερες απο τις αλλες
δεν σας εχουν κουρασει πια ρε τύποι?  :grin: Με τετοια ενεργεια που εχετε
θα χατε βρει 10 γκομενες ως τωρα με τοσα θεματα εδω μεσα.

paloukoths

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αμα δεν μπορει η γκομενα σου τοτε ποιος μπορει?? :idiot:

η γυναικα σου αν εισαι τυχερος?
ξερεις πολλες γκομενες (πλην των σχολικων χρονων) που θα κατσουν να ενδιαφερθουν για συν-αισθηματα στην ελλαδα? :think:
αλλο το να ζεις στην υποκρισια απο το να σε γουσταρει πραγματικα*

Επισκέπτης
ξερεις πολλες γκομενες (πλην των σχολικων χρονων) που θα κατσουν να ενδιαφερθουν για συν-αισθηματα στην ελλαδα? :think:
σε αυτο συμφωνω αλλα η πουτανα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορει να σου δωσει τπτ στον τομεα συναισθημα...
εγω λεω για καποιους που λενε οτι δεν θελουν να εχουν συντροφο (απο ελευθερη σχεση μεχρι γαμο)...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω θα θελα να χω πολλες γκομενες να βρισκομαστε μονο για γαμησι...αν το χα αυτο θα πηγαινα σπανια σε πουτανες πιστευω...

αμα βρισκω γκομενα που ειναι καλο μουνι και μ αρεσει να τη γαμαω και θελει σχεση,δεσμευομαι για να μην τη χασω και κοβω τις πουτανες γιατι ψεματα δε λεω...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αρα φιλε μου δεν το σκεφτομαι μονο εγω ετσι.....  :-

Πολυ σωστη η τοποθετηση σου....

Απαξ και περασεις τα 20-25 ετη η οποια σχεση, η γνωριμια, χανει την αθωοτητα της χαμενη μεσα σε μια ανταγωνιστικη κοινωνια......

Ετσι ολα εχουν ενα ''ανταλλαγμα'', ας το πω ετσι και ολες, η οι περισσοτερες σχεσεις, ειναι σχεσεις με καποιο κερδος σαν σκοπο......

Προσωπικα εγω δεν θελω, ουτε και θα επιδιωξω ποτε, παρω φιλε μου τετοιο πραγμα....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
προσωπικα πιστευω πως οχι δεν πιστευω οτι φυσιολογικος ανθρωπος μπορει να πιστευει οτι η πουτανα τον ικανοποιει σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις..

αν καποιος λεει οτι δεν πρεπει να γαμαμε πουτανες ενω εχουμε σχεση ειναι δικαιωμα του και απολυτα σεβαστο...
αναλόγως το τι θέλει από τις γυναίκες και επιζητά από τις γυναίκες, π.χ. θέλω να κάνω σεξ αλλά δεν θέλω το πρίξιμο τις πιέσεις και την κρεβατομουρμούρα και τις παραπάνω ευθύνες, δεν βρίσκω κανένα υπέρ του να 'χεις γκόμενα  ή να είσαι σε σχέση για τις κοινωνικές ανάγκες έχεις τους φίλους σου, για τις σεξουαλικές τις πουτάνες, απλές ξεκάθαρες και διεκπερωτικότητες, τι να πω από το πρίξιμο που έχω φάει δεν αντέχω στην σκέψη του να ανεχθώ έστω λίγο ακόμα πρίξιμο περαιτέρω.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τα εχουμε σηζητησει σε διαφορα θρεντ αυτα που λετε..

ποιος ο λογος να κανουμε ανακυκλωση συνεχεια?  :jerking:

Επισκέπτης
δωξα και τιμη στους "εχω σχεση και γαμαω πουτανες"!!!!!!!!!!

in lust we trust!!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
30
Πόντοι
66
κατσε τωρα οπου ναναι θα σκασουν και οι καμμενες του site και θα αρχισει το γελιο

Επισκέπτης
κατσε τωρα οπου ναναι θα σκασουν και οι καμμενες του site και θα αρχισει το γελιο
ρε παιδια το ξερω οτι πολλοι διαφωνειτε αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που δεν γαμανε πουτανες και μπαινουν συνεχεια στο σαιτ.
δηλαδη για ποιο λογο να μπεις?? ειπαμε καλη φαση το σαιτ αλλα το λεει και το ονομα BOURDELA.COM

εξαιρουνται οι τσοντακιδες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom