Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Θα είμαι όσο γίνεται σύντομος γιατί με κουράζει η θεματική αυτή.

Έχοντας κάνει και σχέση αλλά και σεξ με πουτάνες μπορώ να πω επιγραμματικά:

Ως προς την οικονομική πλευρά ναι μεν για να πηδήξεις πρέπει πάντα να πληρώσεις ή σε αντίτιμο ή σε πρόσκληση σε εστιατόριο σε όπερα θεάτρο κλπ αλλά υπάρχουν τρία αβαντάζ της σχέσης έναντι της πουτάνας:

1. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ Η ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ το κόστος ανά γαμήσι πέφτει δραματικά, δηλαδή ναι μεν στο μπουρδέλο πας, δίνεις 10 20 ή 200 και ξέρεις οτι θα πάρεις κάποια στάνταρ πράγματα που δεν θα πάρεις σίγουρα από ένα ραντεβού, αλλά τελικά αν σου κάτσει, μελλοντικά όσο πιο πολύ πηδάς δεν πρέπει να πληρώσεις πάντα εξ αρχής και πάλι για θέατρα κλπ. Είναι κάτι αντίστροφο από τον νόμο της φθίνουσας οριακής απόδοσης για όσους εδώ μέσα ξέρουν από οικονομικά.
2. Σε σχέση μπορείς να πας και ένα ταξιδάκι στη Ρώμη όπου για παράδειγμα ακόμη και αν πληρώσεις όλα εσύ είναι πιο φθηνα άπό το να πας με πουτάνα που θα θέλει 1000 € την μέρα μόνο η ίδια. Όπως ζητάνε στην Γερμανία τα call girls για μακροχρόνιες μισθώσεις. Και αν με το κορίτσι σου έχεις χημεία σε μία πόλη σαν την Ρώμη θα λιώσεις στον....
3. Υπάρχει και ένα ποιοτικό κριτήριο στο σεξ που κάνεις με την σχέση σου, τουλάχιστον στην αρχή και στο σεξ με την πουτάνα. Μην το ξεχνάμε και αυτό, αλλιώς δεν θα ήταν αυτό το σάιτ γεμάτο με τόσες τραυματικές εμπειρίες, ακόμη και με γυναίκες που τις πληρώσατε 200 €.
4. Τέλος η εμπειρία του να βγάλεις μια γυναίκα για φαγητό ας πούμε (πχ στρείδια που είναι αφροδισιακά με λευκό κρασί) έχει μία καύλα από μόνη της, ανεξάρτητα αν πηδήξεις. Για όσους βέβαια μπορούν να το νιώσουν αυτό το τελευταίο. Και εφ όσον βέβαια έχεις και κάτι να της πεις.

Αυτά από εμένα. Από κάποιον που όπως είπα έχει δοκιμάσει και τα δύο.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Sorry είμαι κακός στην αριθμητική, τα αβαντάζ που έγραψα είναι 4.

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
πολυ ευγενικος εισαι,θα μπορουσες να πεις και κατι αλλο αλλα εχεις επιπεδο,ευγε νεε μου :2funny: :2funny: :2funny:

Λαγουδακη ,
επειδη τα χω παρει στο κρανιο
πες που ειναι ο Λιλας
τωραααααααααααααααααα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Λαγουδακη ,
επειδη τα χω παρει στο κρανιο
πες που ειναι ο Λιλας
τωραααααααααααααααααα
αφου τον κραζανε οι μαλακες εφυγε!!!!διωξανε τον λιλα,διωξανε τον αβραμη,δεν γραφει και ο bbwlover,πειραζουν και τα κοριτσια,αντε στο τελος να μεινουμε μονοι μας

Επισκέπτης
το θρετ δεν ειναι ιδιο με αυτο που συγχονευτικε εδω λεει ιεροδουλες vs γκομενες ενω εγω αναφερομαι σε πουτανες κατα την περιοδο σχεσης ειναι κατι εντελως διαφορετικο...

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
αφου τον κραζανε οι μαλακες εφυγε!!!!διωξανε τον λιλα,

Δεν των κράζαμε τον Λιλά. Απλός ο τύπος μετακόμησε για τον παράδεισο του (διορίστικε με μια μεγάλη πολυενθική υαλουργία, με μέσο τον Μπουμπούκο)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε παιδια το ξερω οτι πολλοι διαφωνειτε αλλα δεν μπορω να καταλαβω αυτους που δεν γαμανε πουτανες και μπαινουν συνεχεια στο σαιτ.
δηλαδη για ποιο λογο να μπεις?? ειπαμε καλη φαση το σαιτ αλλα το λεει και το ονομα BOURDELA.COM

εξαιρουνται οι τσοντακιδες!
Δεν εχει να κανει μονο με την μπουρδελολογια το σαιτ
Εχει πολλα ενδιαφεροντα θεματα σε ολους τους τομεις εκτος μπουρδελολογιας......

Για να μην μιλησω για τον χαβαλε και την διακωμωδιση των παντων

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Και γω σαγαπω, μικρη πικρη μου αγάπη

Δεν εχει να κανει μονο με την μπουρδελολογια το σαιτ
Εχει πολλα ενδιαφεροντα θεματα σε ολους τους τομεις εκτος μπουρδελολογιας......

Για να μην μιλησω για τον χαβαλε και την διακωμωδιση των παντων

Και τον αγωνα μας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν των κράζαμε τον Λιλά. Απλός ο τύπος μετακόμησε για τον παράδεισο του (διορίστικε με μια μεγάλη πολυενθική υαλουργία, με μέσο τον Μπουμπούκο)
ναι αλλα ενα γεια μπορουσε να μας λεει που και που,απλα φερθηκε πουστικα νομιζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom