Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κακά τα ψέμματα πάντως.......(κατ'εμέ),

μόνο με το σύντροφό σου (εφ'όσον σε αγαπάει και σε νοιάζεται) το ευχαριστιέσαι το πήδημα...... Οι ιερόδουλες είναι λύση ανάγκης. Απλά, οι ιερόδουλες δεν σου πρίζουν τα @@ με τις ανασφάλειές τους και τα σπαστικά τους.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

μόνο με το σύντροφό σου (εφ'όσον σε αγαπάει και σε νοιάζεται) το ευχαριστιέσαι το πήδημα...... Οι ιερόδουλες είναι λύση ανάγκης. Απλά, οι ιερόδουλες δεν σου πρίζουν τα @@ με τις ανασφάλειές τους και τα σπαστικά τους.
Με την συντροφο σου το ευχαριστιεσε ως ενα σημειο,εαν εχεις πολλα χρονια παντρεμενος μετα το κανεις ετσι για να μην λεει τιποτα, αυτο ακολουθω εγω

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
τετοια μαλακιες βλεπω.δεν εχει καμια σχεσει το ενα με το αλλο.ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα.και οσοι το πιστευετε καλα θα κανετε να αλλαξετε γνωμη γιατι πατε σε κανενα μπουρδελο να γαμησετε και καψουρευεστε την πουτανα,και τραβατε και στεναχωρια γιατι δεν σας θελει αυτη.
συμφωνω με arcans

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676

Σίγουρα, το αμφίδρομο σεξ δεν συγκρίνεται με αυτό που γίνεται στις ιερόδουλες.
Διαφορετικό πράγμα να ξέρεις πως και η άλλη πλευρά θέλει το ίδιο με σένα και δεν το βλέπει σαν δουλειά.
Σπανιότατα  να ευχαριστηθεί κανείς πήδημα με ιερόδουλες, για ξαλάφρωμα μιλάμε.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Και το κρίσιμο ερώτημα:
Iερόδουλες ή γκόμενες (και οι δύο πάντως στα τρώνε);! :grin: :think:
Y.Γ.Μπορεί και να έχει ξανα παιχτεί το εργάκι!!! :cheesy:
Πώς τα συγκρίνεις αυτά ρε φίλος? Υπάρχει κάποια σύγκριση μεταξύ τους? Εξισώνονται?    :booty:
Εγώ μόλις χώρισα ,όχι από κανά φοβερό μουνί κιόλας, και σου λέω ότι δεν μπορεί να αναπληρωθεί η δικιά σου γκόμενα με καμμία "επαγγελματία", ούτε σιτυτουρίστριες  ούτε τίποτα.

kavlwmenos

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα ιεροδουλες.Αν αναλογιστεις οτι ζεις σε καπιταλιστικη κοινωνια,καταληγες στο οτι λιγο εως πολυ ολες πορνες ειναι.Αρα ολοι εμεις που παμε σε Στουντιο δικαιωνομαστε και θεωρω οτι εχουμε ευρυτερη αποψη για τις γυναικες σε σχεση με τουσ δηθεν πουριτανους.

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
Φυσικα ιεροδουλες.Αν αναλογιστεις οτι ζεις σε καπιταλιστικη κοινωνια,καταληγες στο οτι λιγο εως πολυ ολες πορνες ειναι.

Δεν μπορώ να πω οτι συμμερίζομαι την άποψή σου και 100%, κακκές οι γενικεύσεις αλλα...

ολοι εμεις που παμε σε Στουντιο δικαιωνομαστε και θεωρω οτι εχουμε ευρυτερη αποψη για τις γυναικες σε σχεση με τουσ δηθεν πουριτανους.

εδω θα ταυτιστώ μαζί σου. Οι δήθεν πουριτανοί ζουν μες τις 'νευρώσεις' και δεν μπορουν να σκεφτουν ψύχραιμα.Νομίζουν αν επισκευθούν ένα studio θα είναι η τελευταία τους

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γκόμενες, άμα λάχει ναουμ' σου φτιάνουν και κάνα σάντουιτς  :rockon:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
γκομενες φυσικα,πραγματικα οποιοι λετε πουτανες το χετε καψει,δεν λεω καλες και οι πουτανες αλλα η γκομενα θα σου φτιαξει και τπτ να φας η πουτανα οχι  :cheesy:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Το θέμα είναι πως είμαστε αμφιθυμικοί.
Θέλουμε τις γκόμενες μας να γίνονται πουτάνες για να ευχαριστιόμαστε το σεξ και τις πουτάνες ναναι τρυφερές ή να τα δίνουν όλα συναισθηματικά όταν παμε μαζί τους.
Από την άλλη γκρινιάζουμε συνέχεια πως καμια από τις δυο δεν ξέρει καλά τη δουλειά της.
Εγώ πιστεύω γυναίκες είναι και οι δύο, και συχνά η μια μπαίνει στο ρόλο της άλλης.
Αν μια γυναίκα έχει κάνει 10 σχέσεις (έχει γαμηθεί χωρίς να το ξέρουμε με άλλους 100) τότε τι την διαφοροποιεί από την πουτάνα? Ο παραπάνω αριθμός πηδημάτων? Και μην ακούσω για τα χρηματικά κριτήρια! Οτι δηλ η πουτάνα πληρώνεται για αυτό που κάνει! Και οι σημερινές κοπέλες για να κάνουν με κάποιον σχέση έχουν πολλές απαιτήσεις υλικού χαρακτήρα (πρέπει να έχεις δουλειά, αυτοκίνητο, να της παίρνεις δώρα, να την πηγαίνεις διακοπες - διασκεδάσεις.. αλλιώς πέταξε το πουλάκι) Επομένως τα κριτήρια είναιτα ίδια! Η ισότητα και η χειραφέτηση στη γυναίκα είναι τρίχες κατσαρες ή αφορούν γυναίκες μη γαμήσιμες.
Επομένως είναι τελείως υποκριτικό να μας σοκάρει αν κάποιος αισθάνεται κάτι για μια πουτάνα! Ας την αγαπήσει, μαγκιά του!
Μήπως αυτό διαταράσσει την δηθεν "ηθική" δομή του ψυχισμού μας? Γιατί έχουμε μάθει να ζουμε ή να φτιάχνουμε βιτρίνες στον εαυτό μας για να συντηρούμε το κοινωνικό πρότυπο που μας δίνουν μασημένο αιώνες τώρα. Μέσα στο δωματιάκι του μπουρδέλου όμως λαχταρούμε να αποποιηθούμε το ρόλο αυτό και να βγάλουμε τα ένστικτα. Ζωώδη κάποιες φόρες. Επειτα με την ίδια (διπολικού χαρακτήρα) απάθεια αγκαλιάζουμε τις γκόμενενες μας ή τις γυναίκες μας και τους λέμε πόσο ευτυχισμένοι είμαστε δίπλα τους...

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Σωστος ο μαγος !  Μεχρι στιγμης στα 22 μου ειχα μια γκομενα στις πουτανες το χω καψη αρκετα ειδικα τα 2 τελευταια χρονια. Ενταξη το ψηστηρι με την κοπελα στην αρχη εχει ενδιαφερον. Τα πρωτα γαμησια επισης αλλα μετα τι. Σαν να τρως το ιδιο φαι καθε μερα. Και τελειο να ειναι (που δεν θα ειναι !) θα βαρεθης. Και μπορη να μην πληρωνης αλλα θα τρεχης να την περνεις απο δω απο κει θα μιλας μαζι της στο τηλεφωνο σαν μαλακας.Και τις πιο πολλες φορες θα υποδυεσαι καποιον αλλον αποτι πραγματικα εισαι.Η σχεση με μια κοπελα αξιζη αν δεν σου κοστιζη πολυ δεν σου ζαλιζη τα αρχιδια κ μπορης συχνα να την πηδας και εισαι ανετος δεν πεζεις θεατριλικια.Συνηθως τετοια σχεση εκτος αν εισαι πολυ κωλοφαρδος δεν πεζει αλλα πεζει γαμησι με τετοια πορνιδια αν τα γνωρισης εχεις τα κονε και τα εχεις στην καβατζα τα περνης ενα τηλ και βγαινετε.Εννοειται οτι τετοια πορνιδια δεν περιμενουν μονο εσενα μεχρι να πεις κρα εχουν γαμηθη ηδη με αλλους δεκα οποτε ειναι λιγο τζοκερ. Αλλα και παλι αν εξαιρεσης το χρηματικο ποια η διαφορα στην ευχαριστηση με την πουτανα με ενα πορνιδιο εξω . Αν σε βασταη πανε γαμα μια τετοια χωρις καποτα.Ασε που τον ερπη και λοιπα παρασημα που κολλας με ακαποτα τα εχεις πιο ευκολα στο τσεπακι απο ενα ακαποτο με αυτην παρα με ενα απο επαγγελματια. Εγω προσωπικα τον λακκο μου με το πουλι μου δεν εχω σκοπο να τον σκαψω. Σε γενικες γραμμες εχω καταληξη πουτανες και παλι πουτανες . Αλλα θελει μετρο . Και μια προσωπικη γνωμη. Το καλυτερο στο γαμησι με μια "κανονικη" κοπελα που θα γνωρισεις εξω θα βγεις θα γινει ψησιμο θα σε θελει θα την θες ειναι ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΙΣ !!! Η φαντασιωση για το πως θα την σκισεις πως θα περασης πως θα σου περνει πιπα . Ε μετα κατα 80% θα γαμιεται ξενερωτα θα εχει ταμπου δεν θα ειναι τοσο ωραια με το στρινγκακι οπως την φανταζοσουν και τον επαιζες αφου την ειχες δει εξω.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η καλυτερη συνταγη ειναι να γαμας πουτανα  ΔΩΡΕΑΝ  :rockon:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Το 80% και λιγο λεω των γυναικων οταν φτασουν 30 και βαρεσει το ρολοι για αποκατασταση απο τα πρωτα κριτηρια ειναι τι εχει ο....μελλοθανατος η αλλιως συζηγος. Εχει ακινητακια, εχιε καλο εφ απαξ ο λιμενικος, ειναι ο γιατρος του χωριου η ο μεγαλο-τσελιγκας του χωριου ε θα μπορει το κοροιδο να με ζει και να με περνει τσαντες κοσμηματα δωρα και μαλακιες.Και θα ξενοπηδιεμαι και καμια φορα . Η θα την εχουν παρει κανα 50 χερια ως τα τριαντα και μετα θα βρει το κοροιδο να παρει μεταχειρισμενο LADA σε τιμη καινουργιας BMW σειρα 5. Ποια η διαφορα της γκομενας γυναικας οωπς θελετε πειτε το την σημερον εποχη ως προς την ποιοητητα με μια δηλωμενη κ επαγγελματια ιεροδουλη. Η διαφορα ειναι οτι η ιεροδουλη ειναι απλα πολυ πιο εντιμη γιατι ευθαρσως σου λεει πληρωσε με να με γαμησεις δεν σε παραμυθιαζη.Στην τελικη η καλη ιεροδουλη ξεχωριζει στο οτι στο σεξ δειχνει να το απολαμβανει μαζι σου η οντως ειναι νυμφομανης και το γουσταρει. Παντρεμενος δεν ειμαι ακομα στα 22 αλλα ας μας πουν οι παντρεμενοι αν το γαμησι με την γυναικα τους ειναι πιο αισθησιακο και πιο ωραιο αποτι απο μια επαγγελματια καλη.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Η θα την εχουν παρει κανα 50 χερια ως τα τριαντα και μετα θα βρει το κοροιδο να παρει μεταχειρισμενο LADA σε τιμη καινουργιας BMW σειρα 5. Ποια η διαφορα της γκομενας γυναικας οωπς θελετε πειτε το την σημερον εποχη ως προς την ποιοητητα με μια δηλωμενη κ επαγγελματια ιεροδουλη. Η διαφορα ειναι οτι η ιεροδουλη ειναι απλα πολυ πιο εντιμη γιατι ευθαρσως σου λεει πληρωσε με να με γαμησεις δεν σε παραμυθιαζη.Στην τελικη η καλη ιεροδουλη ξεχωριζει στο οτι στο σεξ δειχνει να το απολαμβανει μαζι σου η οντως ειναι νυμφομανης και το γουσταρει. Παντρεμενος δεν ειμαι ακομα στα 22 αλλα ας μας πουν οι παντρεμενοι αν το γαμησι με την γυναικα τους ειναι πιο αισθησιακο και πιο ωραιο αποτι απο μια επαγγελματια καλη.

Φιλε ,τα ειπες ολα ,σωστος...
Μην κανεις τη μαλακια να παντρευτεις πριν τα 35,εγω προσωπικα ,ανθρωπους που παντρευονται στα 20-30 τους θεωρω απλα δειλους που δεν θελουν να ρισκαρουν και πανε με την πρωτη καροτσα που θα τυχει,μονο και μονο για να εξασφαλισουν ενα σιγουρο παλιομουνο...και να ξερεις οτι στα μπουρδελα δεν μπορει ο καθενας να γαμισει,ποσω μαλλον και να εχει και ωραιες  σχεσεις με τις κοπελλες αυτες(οσες το αξιζουν βεβαια...)
Ενα μονο σου διευκρινιζω.Ημουν παντρεμενος,δεν θα πω λεπτομερειες,δεν υπάρχει μετρο  συγκρίσεως για την ερωτικη  σχεση με τη γυναικα σου,ΥΠΟ ΕΝΑ ομως ΟΡΟ :Να ΕΤΥΧΕ ,η να το πω και  αλλιως,να ηταν το γραφτο σου να γνωρισεις την συγκεκριμενη  σπανια γυναικα,που  λογω  των προσοντων της (όλων) ,θα σε κανει να ξεχασεις τα παντα,και να θυμασαι οτι οταν ησουν μαζι της σταματουσε ο χρονος...
Στο  επαναλαμανω ,ειναι σπανιο,ειναι καθαρα τυχη,δεν θα το βρεις ουτε με λεφτα,ουτε με τιποτα.Στο ευχομαι να σου  συμβει,ισως τοτε  με θυμηθεις...δυστυχως  τετοιες γυναικες ειναι πολυ - πολυ  σπανιες,δυστυχως,γιατι ο έλληνας  αξιζει καλυτερη τυχη,τοχω ξαναπει,ειναι  ο καλυτερος στον κοσμο...αυτο δεν ενεχει ρατσισμο,εξ αλλου  αηδιαζω με τους ελληναραδες(συνηθως λογω φυσικων ελαττωματων κομπλεξικα  ατομα,που προσπαθουν να το ξεπερασουν  με τετοιες ηλιθιότητες...)

[/quote]

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Προσορινα ιεροδουλες διοτη εχω βρει σταθερα ποστα και μου κανουν ολα οσα θέλω εαν κατσει κατι καλο απο γκομενα σε ολες της αποψεις,εμφανιση,χαρακτηρας,καλος ανθρωπος(ζηταω να μου πέσει το τζοκερ) εμπένε γιουτσο  :zfuck: ! Δεν θα αποκλεισω τπτ απο τα δυο διοτη ο ανθρωπος εχει και της δυο πλευρες αναγκη διοτη απο την φυση του ειναι ανικανοποιητος ,φανταστήτε να μην υπήρχαν ιεροδουλες και φαναστητε απο την αλλη να μην υπηρχαν γκομενες τι θα γεινοταν και στης 2 περιπτώσες  :jerking: :jerking:

Κατα την αποψη μου σχέση μονο εαν υπάρχει κατι καλο σε ολες της εκδοχες οπως ειπα διοτη τι να την κάνω εγω  μια μαλακο που θα εχει τρελές απαιτησεις που δεν θα μπορω να της καλυψω διοτη δεν ειμαι εφοπλιστης? Να την βρασω! Οι σημερινες ελληνιδες εχουν της απαιτησεις της συγκεκριμενες λογο κακης νοοτροπιας και επιροης που τους δεινουν οι γονεις ,να φανταστητε και οι δικοι μου λένε να βρεις που να εχει λεφτα και οχι σκησμένα σοβρακα  :jerking: :jerking: ειναι θεμα κουλτουρας και νοοτροπιας ....

Επεισης μην ακουω μαλακιες απο καποιους οτι τους εκμεταλευονται οι γυναικες
  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οι γυναικες εκ φυσεως δεν εχουν την δυναμη να εκμεταλευτουν καποιον ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Τεσπα....διαλεγετε και πέρνετε  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Zbutsam Kavala

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
'τάνες...μέχρι να βρεθεί γκόμενα...κι αν χωρίσω με την γκόμενα ξανά 'τάνες...μέχρι να βρω άλλη... είναι απαραίτητες και οι 2 κατηγορίες κακά τα ψέμματα... μέχρι να φτάσουμε 40 χρονών και να ωριμάσει το μυαλό πλήρως (αν και δεν είναι στάνταρ αυτό αλλά τέσπα) και να βρούμε κορίτσι για σπίτι να φτιάξουμε και καμιά οικογένεια.  :rockon:

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Η διαφορα απο Πουτανα σε Πουτανα ειναι μια ,η μια κανει μεροκαματο και η αλλη κανει ληστεια,γι΄αυτο προτειμω πουτανα επαγγελματια ,Πουτανες πολυτελειας με την καμια....Πουτανες πολυτελειας με την καμια.....

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Λοιπον,το ιδανικο ειναι να εχετε Γκομενα μια Πουτανα, η μια Πουτανα να την πιασετε Γκομενα!!Ο νωων νωειτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom