Νέα

Γκλαμουριά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

To πιο... glamourus αθλητικο thread???

• Πρασινε Θεε Παναθηναικε

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Ρε μονο η χανουμα

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Θρυλε θεε ολυμπιακε

• Παοκ για παντα

• Αρης

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ποιο απο τα παρακατω threds ειναι το πιο..... γκλαμουρατο???  :idiot: Εεεεε????                                1- www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2598.0]ΠΑΟ [/URL]   2- www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,816.0]ΑΕΚ[/url] 3- www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3922.0]ΟΣΦΠ [/URL] 4- www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,2761.0]ΠΑΟΚ [/URL]         5- www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,570.0]ΑΡΗΣ [/URL]         εεεε?? ΠΟΙΟ?? Για δωσε!!!  :2funny:

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Ελα, μη ξεχνιομαστε!! Για ψηφιστε-για ψηφιστε!!! Ετσι, για να σπαζονται οι κριτες του site με τις ψηφοφοριες μου!!!!  Ελαααα, βριστε εδω τωρα!!! Αφου εσεις αποφασιζετε τι πρεπει & τι δεν πρεπει να υπαρχει στο forum!!!  A & μη ξεχασω: Σκοπευω να πιασω τα 1666 post, μεχρι τελη Φεβρουαριου & να γινω "Σμαραγδενιος"!! (νεος βαθμος)    ..... Κατα τ΄αλλα ΑΕΚ, αυριο!!!  :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ρε λεπαντο το επομενο θρεντ ποιο θα ειναι? μηπως το "αν σας αρεσει το ταγερ της παπαρηγα?" ΕΛΕΟΣ ρε....λυπησου μας.......αν θες προσθεσε την φωτο σου οταν χεζεις στο θρεντ"το σαιτ φθινει" μαζι με μια ακομη φωτο με τους βαθμους που ειχες στον ελεγχο του εξαμηνου στο γυμνασιο... :2funny: :2funny: :2funny:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Θελω πραγματικη γκλαμουρια τωρα!!!!!!!!!!!!!!

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μήπως lepa θέλεις να δείς πόσο μικρό είναι το ποσοστό των βάζελων και έχεις την επικάλυψη της " γκλαμουριάς " ;

Πάντως θα απογοητευτείς

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Στα γηπεδα τι γκλαμουρια μποει να εχει?Οι ομαδες ειναι απο μονες τους λαικες.Και παρολο που ειμαι παοκτσης νομιζω οτι οι σουιτες στο γαυρο εχουν του πιο γκλαμουρατους βλεπε κοκκαλη λιακουνακο γλου κορωνια........

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ρε λεπαντο το επομενο θρεντ ποιο θα ειναι? μηπως το "αν σας αρεσει το ταγερ της παπαρηγα?" ΕΛΕΟΣ ρε....λυπησου μας.......αν θες προσθεσε την φωτο σου οταν χεζεις στο θρεντ"το σαιτ φθινει" μαζι με μια ακομη φωτο με τους βαθμους που ειχες στον ελεγχο του εξαμηνου στο γυμνασιο... :2funny: :2funny: :2funny:
OοοοοXi θα βαλω εδω τη φωτογραφια μου.! (πανω κατω κεφαλι, οτι σου αρεσει!!!) Γυμνασιο sorry, δε τελειωσα, ρε μαμωτο!! Εχω χαμηλο επιπεδο σε ολα!!! Χωσε κι' αλλο!!!  ps: πανεξυπνε το θεμα αρχισε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,5647.msg85182/boardseen,boardseen#new]εδω!![/url] Εχω αδικο??? (με εκπλησεις Vasso!!ουδεν αλλο σχολιο)  ;)

Συνημμένα

• 280190400.jpg
    280190400.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 38

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
OοοοοXi θα βαλω εδω τη φωτογραφια μου.! (πανω κατω κεφαλι, οτι σου αρεσει!!!) Γυμνασιο sorry, δε τελειωσα, ρε μαμωτο!! Εχω χαμηλο επιπεδο σε ολα!!! Χωσε κι' αλλο!!!  ps: πανεξυπνε το θεμα αρχισε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,5647.msg85182/boardseen,boardseen#new]εδω!![/url] Εχω αδικο??? (με εκπλησεις Vasso!!ουδεν αλλο σχολιο)  ;)

σε εκπλησσω????????????????????????????????????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
γιατι να σε εκπλησσω ρε?αφου κανω οτι μπορω για να φτασεις τα 180000000 ποστ που οπως ειπες ειναι ενας απο τους στοχους σου....α!και μια και δεν ανοιξες το θρεντ που σου ειπα για την παπαρηγα...πριν το ανοιξεις παρε και αλλη μια ιδεα που μολις μου ηρθε...."πατατες τηγανητες,σας αρεσουν και αν ναι,ποσο?" και κανε και μια ψηφοφορια....δηλ...παρα πολυ-πολυ-μετρια-καθολου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
γιατι να σε εκπλησσω ρε?αφου κανω οτι μπορω για να φτασεις τα 180000000 ποστ που οπως ειπες ειναι ενας απο τους στοχους σου....α!και μια και δεν ανοιξες το θρεντ που σου ειπα για την παπαρηγα...πριν το ανοιξεις παρε και αλλη μια ιδεα που μολις μου ηρθε...."πατατες τηγανητες,σας αρεσουν και αν ναι,ποσο?" και κανε και μια ψηφοφορια....δηλ...παρα πολυ-πολυ-μετρια-καθολου! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Χα-χα-χα διαδκεδαστικος εισαι!!!  :jerking:  Για λεγε, για λεγε & αλλες ιδεες, αστειρευτος εισαι!!!!!                                                                                                                                                      ps1: Εγω τουλαχιστον πληρωνομαι για τα 12 ωρα που ειμαι υποχρεωμενος για το εξαμηνο, που μου αντιστοιχει, να λαλακιζομαι στον υπολογιστη!!! ps2:  Εισαι βαρετος & ανιαρος ακομα & να internetοτσακωθω, μαζι σου!!! ποσταρε οτι θες.... Το ρεκορ μου θα το κανω!!!  Κριμα...  ;)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ναι σωστα κριμα να χασω μια φιλια ή μια καλη σχεση ενος ανθρωπου που ανοιγει θρεντ"γκλαμουρια".........τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...και παρακαλω να συνελθουν οι Mods και οι admin για το ζητημα αυτο συντομα....δεν μπορει να ανοιγονται θρεντ τετοιου επιπεδου...επιτελους.. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OP
OP
L

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
ναι σωστα κριμα να χασω μια φιλια ή μια καλη σχεση ενος ανθρωπου που ανοιγει θρεντ"γκλαμουρια".........τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται...και παρακαλω να συνελθουν οι Mods και οι admin για το ζητημα αυτο συντομα....δεν μπορει να ανοιγονται θρεντ τετοιου επιπεδου...επιτελους.. :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Αααα, δεν εισαι εσυ mond??? γκιοζακο!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom