Κανείς δεν έχει τπτ προσωπικό μαζί σου ...εδώ το σάιτ εχει ως σκοπό την κριτική των επαγγελματιών του έρωτα .....το όλο ζήτημα ξεκίνησε με αυτό που έγραψες ότι δήθεν κακόβουλα σε απέκλεισαν από την ψηφοφορία...αυτό δεν έγινε κακόβουλα αλλά γιατί η παρουσία σου στο σάιτ είναι ανεπαίσθητη....όσες αναφέρονται στην ψηφοφορία είτε είχαν/έχουν παρουσία με νήμα τους εδώ μέσα είτε αναφέρονται σε κριτικές συχνά .......επίσης γενικά εδώ το σάιτ δεν είναι η σελίδα σας στο φεισμπουκ ή το ιστολόγιο σας ....εδώ πιθανότατα θα ακούτε και πράγματα που δεν σας αρέσουν ( που αφορούν την δουλειά σας )
Δε ζητησα να κανει κανεις κατι που δεν το αξιζω...αποτελω κομματι αυτης της πολης δουλευω κανονικα..δε σταματησα ουτε μια μερα..
Αλλα εδω ακουστηκαν απιστευτα πραγματα...για σαπια στρωματα για το 24/24..οτι δεν εχω δουλεια και το κανω..οτι ναναι δηλ..
Ειμαι 47 δουλευω με το ονομα ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ..ο κοσμος ετσι με ξερει..σε νεους πελατες ενημερωνω για την ηλικια..οπως επισης για ολα τ αλλα
Ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι κανω την καλιτερη πιπα σε σημειο να μουγκριζουν ολοι ..να τρεμουν τα ποδια τους..
Επισης ειτε αρεσει αυτο σε καποιους ειτε οχι μονο την πουτσα γλειφω
Κατα τ αλλα γλειφτρονι για να καλοπιασω καποιους δεν εγινα ποτε
Εδω μεσα παντως οταν μπηκα παλι δεχτηκα παλι δεχτηκα σκληρο μπουλιγκ...
Ανθρωπος που δεν ειχε στον ηλιο μοιρα εγραψε οτι δεν εχω δοντια και πηφαινε η κοροιδια συννεφο..
Οχι μονο για μενα..καμμια δεν του αρεσε..οποτε τα συμπερασματα δικα σσς