Μία γενική ανασκόπηση με τις δικές μου εμπειρίες.
Προ 5-6 χρόνων, πάω στο διαμέρισμα της Ιρίνα-Λένκα, εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες, θρίλερ, δεν ξέρω πόσες κάβλες μπορεί να είχα και λειτούργησα κανονικά, σπίτι μπάχαλο, με κάποιον στο διπλανό δωμάτιο. Δυνατό σημείο η πίπα, αλλά τρομακτική η τύπισα! Συμπεριφορά ΟΚ!
Εκείνη την εποχή, προσπάθεια συνάντησης με την 40άρα, δεν ξέρω αν είναι καυτή η όχι γιατί δεν την είδα ποτέ. Εύκολη συνεννόηση για να έρθει σπίτι μου, στην ώρα της χτυπάει το κινητό μου και μου λέει δεν αισθάνομαι ασφαλής στο σημείο που είναι το σπίτι σου. Οκ αλλά κατοικώ σε πολύ καλή και ακριβή περιοχή της ανατολικής θεσσαλονικής, πιστεύω πως έσκασε τηλεφώνημα απο καλό πελάτη ή παρα-ήξερε καλά το σπίτι μου!
Πριν απο 2 χρλονια, στα τελειώματα του covid, ραντεβού με τη Ζωή την 50άρα, μοιάζει γα λιγότερο, τώρα βέβαια είναι 52-53, καλό κορίτσι αν και λίγο κουρασμένο, θετική συνάντηση!
Την ίδια εποχή Eva16 πολλές συναντήσεις,τίμια και καλή εμφανισιακά, βρήκε τα γούστα μου και περνούσαμε καλά, κρίμα που εξαφανίστηκε, νομίζω την έπαιρνα ενα διάστημα 2 φορές το μήνα.
Σήμερα προσπάθεια επικοινωνίας μέσω viber με την Αλεξία, την ρώτησα αν είναι διαθέσιμη και μου απάντησε ρωτώντας την ηλικία μου, της απάντησα, δεν μου απάντησε! Μπούτι δεν θα κλείνει!