Επισκέπτης
λαθος.εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι χάρη στην χρυσή αυγή συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμα στις καρέκλες τους οι σαμαροβενιζελοι...
λαθος.εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι χάρη στην χρυσή αυγή συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμα στις καρέκλες τους οι σαμαροβενιζελοι...
Θα ηταν καλη ιδεα, γιατι δεν ειναι δυνατον να λεγεται η καθε μπαρουφα ανωδυνως.Πιστεύεις πως πρέπει να λογοδοτήσω; Αν ναι οκ. Τι να κάνω δηλαδή; Να γράψω 100 φορές τιμωρία, πως δε θα κάνω ξανά λανθασμένες προβλέψεις;
δεν καταλαβαίνετε ότι χωρις δυνατη ΧΑ δεν πεφτει η χουντα σαμαρα-βενιζελου
Μαλλον ολοι δεν εχετε καταλαβει οτι η Χρυση Αυγη δεν ειναι το κεντρο του κοσμου και δεν οριζει τιποτα...εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι χάρη στην χρυσή αυγή συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμα στις καρέκλες τους οι σαμαροβενιζελοι...
εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι χάρη στην χρυσή αυγή συνεχίζουν να βρίσκονται ακόμα στις καρέκλες τους οι σαμαροβενιζελοι...
Βιαζεσαι. Υπαρχουν στάδια.Ο ένας λέει οτι στήνουν τα γκάλοπ για να μην ψηφίσει ο κόσμος τον κασιδιάρη, ο άλλος (εσύ) λέει οτι λέγοντας ψέματα αφαιρείται ο παράγοντας φόβος και ο κόσμος θα ψηφίσει κασιδιάρη.
Συνεννοηθείτε τελικά στο ποιός είναι ο σκοπός όλων αυτών των απαταιώνων που φτιάχνουν ψεύτικα γκάλοπ.
Θα βοηθήσει ενδεχομένως στο να έχετε μια κοινή δικαιολογία όταν τα αποτελέσματα θα αποδειχθούν διαφορετικά απο αυτά που ονειρεύεστε.
Γιατι μονο 8? και τις 28 θα παρει.γιατι ρε συ τυπε? Αμα παρει 10 μοναδες η ΧΑ σε εκλογες οι 8 θα είναι από ΝΔ.
Γιατι νομιζεις ότι λυσανε με τις διωξεις? Τοσο λες στεναχωρηθηκε ο σαμαρας αν κλωτσησαν μερικα χαρτοκουτρα παρανομων στις λαικες?
500 με 600 χιλιάδες πρόβατα τα ορίζειΜαλλον ολοι δεν εχετε καταλαβει οτι η Χρυση Αυγη δεν ειναι το κεντρο του κοσμου και δεν οριζει τιποτα...
Κατσε να επιστρεψει το δωρο Πασχα και καμια αυξησουλα σε ενστολους και χαμηλοσυνταξεις και θα σου πω εγω τι οριζει.500 με 600 χιλιάδες πρόβατα τα ορίζει
λυσατε μερικοι με Κασιδιαρη αλλα δεν καταλαβαίνετε ότι χωρις δυνατη ΧΑ δεν πεφτει η χουντα σαμαρα-βενιζελου-εργολαβοι. Οι τυποι είναι 40 χρονια στις ιδιες καρεκλες δεν τις αφηνουν
Εκτος αν νομιζετε ότι θα την ριξουν τα πλουσιοπαιαδα στελεχη του συριζα με τις ασυναρτησιες που ξεστομιζουν ενας κάθε μερα.
εγω δεν ονειρεύομαι τιποτα τυπε... Εχω δηλωσει ότι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης και δεν τον θελω κιολας. Αν είναι δυνατον ρε τυπε... Εχω ξεκαθαρισει την θεση μουΟ ένας λέει οτι στήνουν τα γκάλοπ για να μην ψηφίσει ο κόσμος τον κασιδιάρη, ο άλλος (εσύ) λέει οτι λέγοντας ψέματα αφαιρείται ο παράγοντας φόβος και ο κόσμος θα ψηφίσει κασιδιάρη.
Συνεννοηθείτε τελικά στο ποιός είναι ο σκοπός όλων αυτών των απατεώνων που φτιάχνουν ψεύτικα γκάλοπ.
Θα βοηθήσει ενδεχομένως στο να έχετε μια κοινή δικαιολογία όταν τα αποτελέσματα θα αποδειχθούν διαφορετικά απο αυτά που ονειρεύεστε.
Μα τυχαιο ειναι οτι οι διαφορες "παροχες" αφορουν ομαδες που εφυγαν απο ΝΔ και πηγαν ΧΑ;Κατσε να επιστρεψει το δωρο Πασχα και καμια αυξησουλα σε ενστολους και χαμηλοσυνταξεις και θα σου πω εγω τι οριζει.
Ελα ρε για πες, γιατι δεν θελεις καθαρη Αθηνα;εγω δεν ονειρεύομαι τιποτα τυπε... Εχω δηλωσει ότι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης και δεν τον θελω κιολας. Αν είναι δυνατον ρε τυπε... Εχω ξεκαθαρισει την θεση μου
Το πολιτικα ορθο και ευφυες ποιο θα ηταν?Μα τυχαιο ειναι οτι οι διαφορες "παροχες" αφορουν ομαδες που εφυγαν απο ΝΔ και πηγαν ΧΑ;
ετσι τυπε... Δεν θα σας αφησει η φραου μερκελ ετσι... Θα κανει μια ενεσουλα να σας κρατησει στη ζωη οσο παει ;)Κατσε να επιστρεψει το δωρο Πασχα και καμια αυξησουλα σε ενστολους και χαμηλοσυνταξεις και θα σου πω εγω τι οριζει.
2019 τουλαχιστον.ετσι τυπε... Δεν θα σας αφησει η φραου μερκελ ετσι... Θα κανει μια ενεσουλα να σας κρατησει στη ζωη οσο παει ;)
Αρα η ΧΑ εως ενα σημειο οριζει την πολιτικη σας. Πεσαμε απο τα συννεφα παλι.Το πολιτικα ορθο και ευφυες ποιο θα ηταν?
Να τους κοψουμε κι αλλα για να φυγουν άλλοι τοσοι?
δεν θελω δημαρχο με σβαστικα τυπε ;)Ελα ρε για πες, γιατι δεν θελεις καθαρη Αθηνα;
δεν τρολαρομαι εγω ρε συ...2019 τουλαχιστον.