apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε σιγα σιγα μετατοπιζεσαι προς κεντρο?δεν θελω δημαρχο με σβαστικα τυπε ;)
τυπε σιγα σιγα μετατοπιζεσαι προς κεντρο?δεν θελω δημαρχο με σβαστικα τυπε ;)
ακρα δεξια τυπε γι αυτό ότι περιεχει τον ορο σοσιαλισμος μου ανεβαζει την πιεσητυπε σιγα σιγα μετατοπιζεσαι προς κεντρο?
Βιαζεσαι. Υπαρχουν στάδια.
Πρωτα παιζουμε την κασετα "στημενες δημοσκοπησεις".
Μετα θα παιξουμε το "ο μαλακας ελληνας που δεν ψηφιζει τον Ηλια"
Η αποδοχη οτι επροκειτο απλως περι ονειρωξης ερχεται με την αφυπνιση, στο τελος.
Μα τυχαιο ειναι οτι οι διαφορες "παροχες" αφορουν ομαδες που εφυγαν απο ΝΔ και πηγαν ΧΑ;
εγω δεν ονειρεύομαι τιποτα τυπε... Εχω δηλωσει ότι δεν υπαρχει περιπτωση να βγει δήμαρχος ο Κασιδιάρης και δεν τον θελω κιολας. Αν είναι δυνατον ρε τυπε... Εχω ξεκαθαρισει την θεση μου
Δεν τρολαρω αδελφε, το πιστευω και το λεω.δεν τρολαρομαι εγω ρε συ...
δεν θελω δημαρχο με σβαστικα τυπε ;)
και τοση ωρα ποσταρω για να καταλάβεις ότι ότι λεω εγω ότι λεω είναι εκτος γραμμης απλα η γνωμη μου.Είπες οτι λέγοντας ψέματα ενισχύουν τον κασιδιάρη. Ο άλλος χαυγίτης λέει το αντίθετο. Τώρα εαν είσαι "μετριοπαθής" χαυγίτης και δεν επιθυμείς τον κασιδιάρη δήμαρχο, αυτό είναι άλλο.
Ελπιζω να μας εξηγησεις για ποιον λογο ειναι κακο να επιστρεφει ενα μερος των φορων πισω στους πολιτες.τα παραπανω που θελει να μοιρασει ο ψευτης δεν προερχονται από οικονομιες του κρατους ή εξαγωγικη επιτυχια αλλα από τους φορους που πηρε από τον ιδιο κοσμο που μερος τους λεει θα το γυρισει πισω
εσυ τουλάχιστον ξερω ότι εδώ θα εισαι να ζητήσεις συγνωμη όταν ερθει η ωραΔεν τρολαρω αδελφε, το πιστευω και το λεω.
Πίστεψε με, το λιγοτερο που θα με νοιαζει τοτε θα ειναι το να πω συγνωμη.εσυ τουλάχιστον ξερω ότι εδώ θα εισαι να ζητήσεις συγνωμη όταν ερθει η ωρα
τυπε τοτε να φροντισεις να εχεις σιδερικο μαζι σου γιατι οι δικηγοροι θα πανε πρωτοι :SΠίστεψε με, το λιγοτερο που θα με νοιαζει τοτε θα ειναι το να πω συγνωμη.
Πιο πολυ θα με νοιαζει σε ποια χωρα θα μεταναστευσω πριν γινουμε Αργεντινη.
τυπε τοτε να φροντισεις να εχεις σιδερικο μαζι σου γιατι οι δικηγοροι θα πανε πρωτοι :S
Κοιτοντας τις διαφορες κοινωνικες ομαδες ο Σαμαρας αποφασισε οτι τα μετρα εναντιον των ενστολων ηταν βαναυσα και πεινουσαν.Ελπιζω να μας εξηγησεις για ποιον λογο ειναι κακο να επιστρεφει ενα μερος των φορων πισω στους πολιτες.
Ελπιζω να μας εξηγησεις για ποιον λογο ειναι κακο να επιστρεφει ενα μερος των φορων πισω στους πολιτες.
Τι εννοεις ακριβως? Οτι επρεπε να ειναι οι φοροι ακριβως τοσοι ωστε να εχουμε πλεονασμα-ελλειμμα μηδεν?τυπε παραδινομαι. Γιατι να τους το παρει πρωτα και μετα να τους το επιστρεψει?
Κι αν καποιος δεν ειχε και αυτοκτονησε γι αυτό?
καλα που δεν ειπες ότι θα μας ριξουν πυρινικα...Πίστεψε με, το λιγοτερο που θα με νοιαζει τοτε θα ειναι το να πω συγνωμη.
Πιο πολυ θα με νοιαζει σε ποια χωρα θα μεταναστευσω πριν γινουμε Αργεντινη.
Πολιτικοι,συνδακαλιστες,δικαστες. Μεχρι να τελειωσουν με αυτους, οι δικηγοροι (οσοι τουλαχιστον εχουν την δυνατοτητα) θα εχουν φυγει.τυπε τοτε να φροντισεις να εχεις σιδερικο μαζι σου γιατι οι δικηγοροι θα πανε πρωτοι :S
Ε, αν τα παει καλα θα ξαναγυρισωκαλα που δεν ειπες ότι θα μας ριξουν πυρινικα...
Σιγα τον τσε γκεβαρα ρε φιλε, από τωρα αρχισε τις πιπες