troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.150
- Πόντοι
- 5.506
παμε για βαψιμο αυριο?Τύπε, πάρε τον Τσουκαλά και τράβα να σφουγγαρίσεις, στάζει πάλι η οροφή του ΣΕΦ.
Βάλτε και κανένα κουβά να πιάνει τις σταγόνες της βροχής.
παμε για βαψιμο αυριο?Τύπε, πάρε τον Τσουκαλά και τράβα να σφουγγαρίσεις, στάζει πάλι η οροφή του ΣΕΦ.
Βάλτε και κανένα κουβά να πιάνει τις σταγόνες της βροχής.
Όπως τα λέει ο τύπος είναι.περα απο τα τζαμπα μυρια που θα δοθουν παλι στην ομαδα του κρατους, η ουσια του πραγματος ειναι μια :
ο μεγαλος γιανναρος συνεχιζει απερισπαστος την διαλυση του βρωμερου αυτου σωματειου...αφου τους εχει διαλυσει αγωνιστικα, κανοντας του την 4η δυναμη στην ελλαδα, πλεον ο στοχος ειναι να τους αφανισει ολοκληρωτικα....και πως θα γινει αυτο? μα φυσικα βγαζοντας τους εκτος του κεντρικου πυρηνα της αθηνας....πλεον ο βαζελος χανει την φυσικη του εδρα και περιοχες οπως ζωγραφου, αμπελοκηποι ή γκυζη θα ανασανουν πλεον απο το βρωμερο αυτο σωματειο....η φυσικη εδρα του βαζελου θα γινει παρκο, οπου τα παιδια θα γραφουν στα παγκακια "θυρα 7" και "οριντζιναλ 21"....
![]()
Δίνει τα λεφτά ο κουλης τυπε μπας και πάρει καμμία ψηφοκάποιος από τους δυό μας, δεν έχει καταλάβει
1. Ίσως Εγώ, που δεν έχω δει ότι ...αλλά έχουν ξεκινήσει να βάζουν θεμέλια...
2. ίσως Εσύ που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ...αλλά έχουν ξεκινήσει να βάζουν θεμέλια..., ενώ σας ταίζουν για άλλη μια φορά παπάτζα. Ο Χρόνος, είναι ο απόλυτος Κριτής. Και δεν είδα να μας πληροφορείς, ποιος ήταν ο Λόγος για τον οποίο 20 ολόκληρα χρόνια δεν είχε γίνει το παραμικρό, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ θα κατασκευαστεί το Γήπεδο. Τι άλλαξε;
Ρε ΓΚΡ δεν με ενδιαφέρει, δεν έχω ξαναπατήσει Πειραιά από τότε και επειδή μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στη Σεντ Ετιέν ρίχνει χιόνι, ως τα 18 ήμουν ΟΣΦΠ, λόγω Σταύρακα Νταϊφά, ξέρεις από που βάσταγε;Δεν έχει μείνει τίποτα από εκείνο το γήπεδο του 1981.
ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙΡε ΓΚΡ δεν με ενδιαφέρει, δεν έχω ξαναπατήσει Πειραιά από τότε και επειδή μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά στη Σεντ Ετιέν ρίχνει χιόνι, ως τα 18 ήμουν ΟΣΦΠ, λόγω Σταύρακα Νταϊφά, ξέρεις από που βάσταγε;
Αν όχι ψάξε κι άσε τα κογιότ, μπας και σας μαζέψω στου Δουράμπεη....
Το Βρηλισου 60 θα φαίνεται ???![]()
Δούκας για Βοτανικό: «Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη»
Ο Δήμαρχος Αθηνών, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου θα φαίνεται και η Ακρόπολη.www.sport-fm.gr
![]()
Στο μεταξύ ο σχωρεμενος ο Βωβός καλά το είχε δει το έργο με το εκεί Μall πραγματικά θα γινόταν κόλαση και θα ρους γαμουσε ολους
Περισσότερο του άρεσαν τα ζάρια και η ρουλεταΕίχε και εσωτερική πισίνα στο υπόγειο του σπιτιού του στο Ψυχικό.
Και ο Άρης μορφή του άρεσαν οι πλατείες με την Μερσεντές SLC 500.
Ποιο βαψιμο; Περιμενε κανενα μήνα και θα τους βαλει να κουβαλάνε λασπη στην πλατη.παμε για βαψιμο αυριο?
Περισσότερο του άρεσαν τα ζάρια και η ρουλετα
Αλλιώς δεν θα γινόταν αυτό που ήτανΝαι ο Άρης είχε ξεφύγει.
Ο πατέρας του όμως ήταν πολύ σοβαρός άνθρωπος.
@james tiberius kirk @@ρια είμαι, αφού ο μαθηματικός μου στη Δέσμη ήταν Ολυμπιακός (και τον έχω μαγαρίσει). 18 Ιουνίου (πριν ~2.5 χρόνια) παραλίγο να τους ξετίναζα, μιλάνε οι εικόνες....
Εσύ που παίζεις Αιθιοπία @Pinoklis τα βλέπεις;
Aπό Γκάνα, Τούνεσι Τυνησίας μέχρι και Σουδάν τελικά σημεία πέτυχα αλλά και σκορ στη Νιγηρία...
Με πούλησε η 3η εθνική των τάρανδων...
Κάντε τους πολλαπλασιασμούς των σκορ (τώρα βαριέμαι) σύστημα 4/5/6 ήταν είχε κάπου 350 χιλιάδες απόδοση....
Θες 300; Λίγα ήτανε;
...το 2004...τότε που μεσουρανούσε ο Babis Vovos...είχε δώσει 1000 euro σε κάθε παράγκα...για να ξεκουμπιστούν απο το τεράστιο οικόπεδο-φιλέτο της Εθνικής τράπεζας στην Αγίου Πολυκάρπου...αλλά ξαναεπέστρεψαν όταν κατέρρευσε το project της κατασκευής του Mall...κανονικα επρεπε να τους στειλουν μετα την αγια βαρβαρα...προς σκαραμαγκα...που εχει και απλετο χώρο....![]()
μην τα ξαναλέμε. Ο Χρόνος είναι ο καλύτερος κριτής. Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι το Γήπεδο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δεν ανήκει στον Ερασιτέχνη, αλλά στην Εκκλησία. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, μην περιμένεις οτιδήποτεΔίνει τα λεφτά ο κουλης τυπε μπας και πάρει καμμία ψηφο
κάποιος από τους δυό μας, δεν έχει καταλάβει
1. Ίσως Εγώ, που δεν έχω δει ότι ...αλλά έχουν ξεκινήσει να βάζουν θεμέλια...
2. ίσως Εσύ που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ...αλλά έχουν ξεκινήσει να βάζουν θεμέλια..., ενώ σας ταίζουν για άλλη μια φορά παπάτζα. Ο Χρόνος, είναι ο απόλυτος Κριτής. Και δεν είδα να μας πληροφορείς, ποιος ήταν ο Λόγος για τον οποίο 20 ολόκληρα χρόνια δεν είχε γίνει το παραμικρό, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ θα κατασκευαστεί το Γήπεδο. Τι άλλαξε;