Νέα

Γιούλη - Σολωμού 32

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το θρεντ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ συγχωνευτηκε..

φιλε demo εχεις ο ιδιος ανοιξει το θρεντ για τη γιουλη. δεν χρειαζεται να ανοιξεις κι αλλο για να την ψαξεις.

με την ιδια λογικη, αν χασει η γιουλη το βρακι της και στο πει, θα εχουμε και θρεντ ''πού ειναι το βρακι της γιουλης απο σολωμου''..  :)
πατερ μπορω να ανοιξω θρεντ "απο που κλανει η γιουλη"??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και χωρίς τα ειρωνικά σου σχόλια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μπορώ να καταλάβω τι εννοείς και χωρίς τα ειρωνικά σου σχόλια.
οπως επισης μπορεις να λειτουργεις και συμφωνα με τους κανονες του φορουμ όπου αναφερεται οτι ψαχνουμε πριν ανοιξουμε καινουριο θρεντ (ποσο μαλιστα οταν εχεις ανοιξει ο ιδιος αναλογο) και οχι οπως σου καβλωνει επειδη εφαγες καψουρα με μια γκομενα..

και το σχολιο μου δεν ηταν ειρωνικο, ηταν χαβαλετζιδικο (οπως τα περισοτερα μου αλλωστε), και μεσα στο κλιμα της παρεας μας..

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ μαζί σου όσο αναφορά τους κανόνες αλλά νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το υποδείξεις.Εσύ φυσικά συνεχίζεις απτόητος.Δεν είμαι εδώ για να τσακώνομαι φραστικά μαζί σου. Απλά ζήτησα μιά πληροφορία.Τωρα αν θεωρείς καψούρα το ότι αναζητώ την Γιούλη, όπως κάνουν πολλοί για πολλές εδώ μέσα, τότε νομίζω ότι κάποιος από τους δυό μας έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Συμφωνώ μαζί σου όσο αναφορά τους κανόνες αλλά νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το υποδείξεις.Εσύ φυσικά συνεχίζεις απτόητος.Δεν είμαι εδώ για να τσακώνομαι φραστικά μαζί σου. Απλά ζήτησα μιά πληροφορία.Τωρα αν θεωρείς καψούρα το ότι αναζητώ την Γιούλη, όπως κάνουν πολλοί για πολλές εδώ μέσα, τότε νομίζω ότι κάποιος από τους δυό μας έχει παρεξηγήσει κάποια πράγματα.

δεν εκανα υποδειξη αρχικα φιλε demo. εκανα συγχωνευση και ταυτοχρονα στο ιδιο ποστ αστιευτηκα, αλλα δεν πειραζει που δεν το καταλαβες. το καταλαβαν αλλοι.

φυσικα δεν το συνεχιζω εγω, εσυ δεν με καταλαβες δινεις συνεχεια και επειδη χαλαμε το θρεντ θα ελεγα να μεινει εδω..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Και η Γιουλη άφαντη.

Stories