You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιούλη - Σολωμού 32
- Μέλος που άνοιξε το νήμα demo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Στο ισογειο,στο δωματιο που βλεπει προς το δρομο,πανω απο την πορτα ειχαν βαλει καμερα νυκτος που κατέγραφε τι γινεται στο κρεβάτι,υπάρχει ακόμα;Τι πούστηδες θεέ μου...την είδα καί έπαθα...Οσον αφορά την πουτάνα στό πάνω (και ιδιοκτήτρια) μεγαλούτσικη,Μαρίνα συστήνεται,κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις ποιός είσαι πού δουλεύεις καί ακόμα καί αν περιμένεις ξαπλώμένος στό κρεβάτι θα σε σηκώσει οπωςσδήποτε να την χαιδευεις μπροστα σε καθρέφτη διπλαστο κρεβάτι,αυτή μπροστά εσύ από πίσω καί ΠΑΝΤΑ θα σε ρωτήσει αν είσαι παντρεμένος!Πιστεύω ότι εκτός από κάμερες πρέπει να παίζουν καί άλλα πράγματα,οποιος έχει εμπειρία η έχει πέσει κάτι στήν αντιληψή του να το γράψει.
ΥΓ Εχετε προσέξει ένα ψηλό μαύρο στημένο απέναντι από την είσοδο τουμπουρδέλου να περιμένει αδιάφορα;
Οσον αφορά για τη Λέλας Σαββατοκύριακα έχω προσέξει κάποιον 50 άρη λεχρίτη μέ μια φωτογραφική μέ φίλμ να γυροφέρνει στο κάτω μέρος τού δρόμου,αράζει στό σουβλατζίδικο κάτω δεξιά,ειχα παέι για σουβλάκι και έκατσα για να κόψω κίνηση,ομοίως καί Πιπίνου,ιδια φάση. :o :-
ΥΓ Εχετε προσέξει ένα ψηλό μαύρο στημένο απέναντι από την είσοδο τουμπουρδέλου να περιμένει αδιάφορα;
Οσον αφορά για τη Λέλας Σαββατοκύριακα έχω προσέξει κάποιον 50 άρη λεχρίτη μέ μια φωτογραφική μέ φίλμ να γυροφέρνει στο κάτω μέρος τού δρόμου,αράζει στό σουβλατζίδικο κάτω δεξιά,ειχα παέι για σουβλάκι και έκατσα για να κόψω κίνηση,ομοίως καί Πιπίνου,ιδια φάση. :o :-
Φίλε αυτό που λες ειναι σοβαρό. Η κάμερα ήταν σε εμφανές σημείο? Τί τους είπες? Υποννοείς ότι θέλουν να εκβιάζουν τους παντρεμένους? Μα δεν είναι κουφό? Αφού ο παντρεμένος ξέρει που μπορεί να τους βρει , θα το ρίσκαραν? Τί "άλλα πράγματα" πρέπει να έπαιζαν? Ξέρει κανείς τίποτα?Στο ισογειο,στο δωματιο που βλεπει προς το δρομο,πανω απο την πορτα ειχαν βαλει καμερα νυκτος που κατέγραφε τι γινεται στο κρεβάτι,υπάρχει ακόμα;Τι πούστηδες θεέ μου...την είδα καί έπαθα...Οσον αφορά την πουτάνα στό πάνω (και ιδιοκτήτρια) μεγαλούτσικη,Μαρίνα συστήνεται,κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις ποιός είσαι πού δουλεύεις καί ακόμα καί αν περιμένεις ξαπλώμένος στό κρεβάτι θα σε σηκώσει οπωςσδήποτε να την χαιδευεις μπροστα σε καθρέφτη διπλαστο κρεβάτι,αυτή μπροστά εσύ από πίσω καί ΠΑΝΤΑ θα σε ρωτήσει αν είσαι παντρεμένος!Πιστεύω ότι εκτός από κάμερες πρέπει να παίζουν καί άλλα πράγματα,οποιος έχει εμπειρία η έχει πέσει κάτι στήν αντιληψή του να το γράψει.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.955
- Πόντοι
- 6.925
Θα αφήνω και την κάρτα μου άλλη φορά να με βρίσκουν αμέσως, μην μπαίνουν σε έξοδα.
Ρε παιδιά πως θα σε βρούνε έπειδή σε λεν Μήτσο και δουλεύεις στο υπουργείο .... ή θα βγουν με το βίντεο βόλτα να ρωτάν "μήπως ξέρεις αυτό το παλληκάρι που είναι χωμένο στα βυζιά της ξανθιάς"
Ρε παιδιά πως θα σε βρούνε έπειδή σε λεν Μήτσο και δουλεύεις στο υπουργείο .... ή θα βγουν με το βίντεο βόλτα να ρωτάν "μήπως ξέρεις αυτό το παλληκάρι που είναι χωμένο στα βυζιά της ξανθιάς"
Φίλε σ'ευχαριστώ. Ειλικρινά γέλασα πολυ και το είχα ανάγκη. Γιατί από τότε που διάβασα το post του odiporos δεν μπορώ να βγω από την τουαλέτα από το χέσιμο. Μπορεί απλώς να τα πουλάνε για τσόντες. Να μην τα θέλουν για εκβιασμό. Γιατί όλο και κάποιο θύμα εκβιασμού θα τους καθάριζε στην έξοδο...Θα αφήνω και την κάρτα μου άλλη φορά να με βρίσκουν αμέσως, μην μπαίνουν σε έξοδα.
Πρός germaon...οταν τελειώσεις το χεσιμο,γιατι δεν τρόπος αντίδρασης αυτός,η κάμερα ήταν όντως πάνω από την πόρτα στό κάτω μπουρδέλο καλυμένη πίσω από κρύσταλλο,ηταν όντως νυκτος (infrared) για τούς γνώστες,ο δε τσατσας οταν την πλησίασα πόλύ κοντά να τη περιεργαστώ,οταν βγήκα με κοιταξα ένοχα με ένα πονηρο βλέμμα,ώπα φίλε μας τσάκωσες,όσον αφορά για τό μαυρο οποιος περναει τακτικά άς ριχνει καμμια ματια απέναντι,εγω περνω τακτικα και τον εχω κοψει αρκετες φορες.
Για τη MILF του 1ου δεν έχω να πω τίποτα,οσοι την εχουν πάρει ξέρουν ότι έχω δικιο
οσο για την Πιπινου ειναι δασκαλεμενες να ρωτάνε γιατι μερικές χαζούλες το κάνουν πολυ αδέξια,ήταν μία στήν πόρτα έτοιμη να βγεί καί φρενάρησε στό πόμολο της ΄πορτας καί ρώτησε,εισαι παντρεμενος; με μια απιστευτη βλακώδη αφέλεια για να εισπραξει ενα αντε γαμησου το οποιο το πήρε μάλλον κυριολεκτικά!
Δέν έχω τή διαθεση ούτε τα μεσα και το χρόνο να ψαξω το θέμα παραπάνω αλλά αν παιζει εκβιασμος αφορά ένα μικρό ποσοστο πελατών πού κάνουν καποιο πολυ χοντρό βιτσιο με την κοπέλα,που είναι εισπρακτικά αξιοποιησιμο από το θύμα μετά από κάποια χρόνια,δεν βλέπεται οι φυλάδες πως ξεθάβουν κάτι απίστευτα θέματα μέ πληρες φωτογραφικο υλικο;Φυσικα και ξερανε τι λαβράκι είχανε απλά περιμεναν την κατάλληλη στιγμή ακομα και αν ηταν μετά από χρόνια
Παντως πιθανότερο να εμπορευονται τη live τσοντα σε οσους γουστάρουνε.
Και τέλος πριν ξεκινήσουν οι αντοπαραθέσεις ψάχτε το πρώτα.
Κατα τα άλλα έχω να πώ παρα την ιδιαιτερότητα του αντικειμενου τυ site πολυ καλή δουλεια alexxx !
Για τη MILF του 1ου δεν έχω να πω τίποτα,οσοι την εχουν πάρει ξέρουν ότι έχω δικιο
οσο για την Πιπινου ειναι δασκαλεμενες να ρωτάνε γιατι μερικές χαζούλες το κάνουν πολυ αδέξια,ήταν μία στήν πόρτα έτοιμη να βγεί καί φρενάρησε στό πόμολο της ΄πορτας καί ρώτησε,εισαι παντρεμενος; με μια απιστευτη βλακώδη αφέλεια για να εισπραξει ενα αντε γαμησου το οποιο το πήρε μάλλον κυριολεκτικά!
Δέν έχω τή διαθεση ούτε τα μεσα και το χρόνο να ψαξω το θέμα παραπάνω αλλά αν παιζει εκβιασμος αφορά ένα μικρό ποσοστο πελατών πού κάνουν καποιο πολυ χοντρό βιτσιο με την κοπέλα,που είναι εισπρακτικά αξιοποιησιμο από το θύμα μετά από κάποια χρόνια,δεν βλέπεται οι φυλάδες πως ξεθάβουν κάτι απίστευτα θέματα μέ πληρες φωτογραφικο υλικο;Φυσικα και ξερανε τι λαβράκι είχανε απλά περιμεναν την κατάλληλη στιγμή ακομα και αν ηταν μετά από χρόνια
Παντως πιθανότερο να εμπορευονται τη live τσοντα σε οσους γουστάρουνε.
Και τέλος πριν ξεκινήσουν οι αντοπαραθέσεις ψάχτε το πρώτα.
Κατα τα άλλα έχω να πώ παρα την ιδιαιτερότητα του αντικειμενου τυ site πολυ καλή δουλεια alexxx !
....και παιδάκια για να μαθαίνετε...τις infrared τις ξεχωρίζετε γιατί έχουν γύρω γύρω από το φακο κάτι κρυσταλλακια,οσο περισσότερα τόσο καλύτερες και φυσικά ακριβότερες,στα καλά μπουρδέλα πχ Αθανασίας έξω από την πόρτα στή σκάλα έχουν βάλει ένα μέ 8 !
Καί όχι δεν είμαι παντρεμένος για να μυγιάζομαι αλλα δεν μπορώ τη στιγμή πού αναγνωρίζω την τεχνολογια και το κοστος να μην τα παιρνω στο κρανιο... :- :- :-
Καί όχι δεν είμαι παντρεμένος για να μυγιάζομαι αλλα δεν μπορώ τη στιγμή πού αναγνωρίζω την τεχνολογια και το κοστος να μην τα παιρνω στο κρανιο... :- :- :-
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Βλέπω να βγαίνουμε σε κανένα Ευαγγελάτο...
Φταίει κανεις αν αυριο κιόλας τους κουβαλήσει την αστυνομία? Με ποιο δικαίωμα καταγράφουν ποιός μπαίνει, ποιος βγαίνει, και τί κάνει? Αισχος. Και μετα βγαινουν στα καναλια και στις διαδηλωσεις και το παιζουν αθωες περιστερες και κακομοιρες. Ακομα κι αυτη τη δουλεια, ειναι στο χερι σου να την κανεις τιμια. Αλλα φαινεται, οτι πολλες την πουτανια την εχουν περισσοτερο μεσα τους παρα εξω.
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 3.506
...Οσον αφορά την πουτάνα στό πάνω (και ιδιοκτήτρια) μεγαλούτσικη,Μαρίνα συστήνεται,κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις ποιός είσαι πού δουλεύεις καί ακόμα καί αν περιμένεις ξαπλώμένος στό κρεβάτι θα σε σηκώσει οπωςσδήποτε να την χαιδευεις μπροστα σε καθρέφτη διπλαστο κρεβάτι,αυτή μπροστά εσύ από πίσω καί ΠΑΝΤΑ θα σε ρωτήσει αν είσαι παντρεμένος!Πιστεύω ότι εκτός από κάμερες πρέπει να παίζουν καί άλλα πράγματα,οποιος έχει εμπειρία η έχει πέσει κάτι στήν αντιληψή του να το γράψει.
Λοιπον αυτη η Μαρινα ειχε πριν μερικα χρονια το μπουρδελο λιγο πιο κατω, Σολωμου και Τζωρτζ ημιυπογειο.(Τωρα εχει κλεισει.)Τοτε ηταν πραγματικο αστερι...Εκανε δυο βαρδιες σερι...Την ειχα παρει αρκετες φορες και οπως μου ειχε πει εφθανε και τους 150 πελατες την ημερα...Πρεπει να εχει κανει πολλα λεφτα με δικα της τωρα τα μπουρδελα στη Σολωμου.Γιαυτο δεν νομιζω οτι τις καμερες τις εχει για να πουλαει τσοντες!Δεν φαινεται να εχει αναγκη και το ρισκο αν την πιασουν ειναι μεγαλο.Τελευταια πηγα να της κανω μια καταθεση για να θυμηθουμε και τα παλια..!!Οταν την ειδα που ειχε γινει σαν περιπτερο ξενερωσα τελειως,καμια σχεση με τα πριν...και συμπεριφορα σαν αποστρατη τσατσα.Χαλια...!!Το μονο βιτσιο που εχει κρατησει ειναι το χαιδεμα μπρος στον καθρεφτη...επισης της αρεσει να λεει και να ακουει βρωμολογα και μπινελικια!!Παντως με μερικες κουβεντες που μου ειπε καταλαβα οτι φοβουνται παρα πολυ, γιατι ειναι στην καρδια των Εξαρχειων.Τους εχουν πεταξει μαλλον και κανενα-δυο μολοτωφ στις σκαλες, και για αυτο να εχουν βαλει τις καμερες για security, (Αφου μιλαμε ολοι εδω για "καταθεση" θα νομιζουν και αυτες οτι γινανε τραπεζες)
Πιθανον να κανω και λαθος αλλα μαλλον δεν συμβαινει τιποτα σοβαρο....
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 3.506
Καθολου αστεια, εκει που εχει φθασει η αστυνομια, μονο μεσω καμμιας πουτανας και καποιας καμερας,θα μπορεσει να κανει καμμια συληψη για να μπορεσει να πει οτι κατι κανει....Ασε που και τη πουτανα (και ιδιοκτητρια) τη βολευει γιατι πουλαει συνεργασια στην Αστυνομια με οτι θετικο προκυψει για αυτη.Δηλαδη άν πετάξει μολοτοφ κάποιος απο τα εξάρχεια στις σκαλες του μπουρδέλου τι θα κανει;Θα παει με το βιντεο στην αστυνομια; Αυτα είναι αστεια πράγματα,απλώς οι κάμερες δεν έχουν λόγο υπαρξης, ισα ισα εκνευρίζουν εμάς
Οσον αφορα τα νουμερα,δεν νομιζω να ειναι μακρια απο τη πραγματικοτητα.Ξεπεταγε το πελατη σε 5 λεπτα.!!
Οποτε καπου εκει ειναι.!!
Το στυλ Μαρίνας ανήκει στο παρελθόν όπως και η ίδια, τη μιά φορά που είχα πάει (τότε έπαιρνε 30 ε τώρα πόσο ; ) μου την έσπασε το πολύ νερουλό σώμα της και οι ψεύτικες φωνάρες της. Πάντως αφήνει καλό σέρβις μουνοδαχτυλιάσματα, 69 και τέτοια για όποιον τα γουστάρει
οσον αφορά τους 150 πελάτες για να τελειώνουμε.Ενα μπουρδέλο εχει δύο δωμάτια,ας υποθέσουμε οτι σε 5 λεπτα ο πελατης εχει χυσει,χρόνος απο τη στιγμή πού μπαίνει στο δωμάτιο,γδυνεται,γαμαει,σκουπιζεται,ντυνεται και φεύγει =15 λεπτά τουλαχιστον τους πολλαπλασιασμους και λοιπους υπολογισμους τους αφηνω σε σενα
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
Παντως ειναι πολυ σοβαρο ρε παιδια αν εχουν καμερες στα δωματια στη σολωμου???
μιλαμε οτι αν αληθευει πρεπει να πεσει εμπαργκο στο μαγαζι και να μην πατησει κανεις απο εδω μεσα.
οποιος ξαναπαει ας εχει τα ματια του ανοιχτα και ας μας πει αν οντως παιζουν καμερες...
μιλαμε οτι αν αληθευει πρεπει να πεσει εμπαργκο στο μαγαζι και να μην πατησει κανεις απο εδω μεσα.
οποιος ξαναπαει ας εχει τα ματια του ανοιχτα και ας μας πει αν οντως παιζουν καμερες...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το θρεντ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ συγχωνευτηκε..
φιλε demo εχεις ο ιδιος ανοιξει το θρεντ για τη γιουλη. δεν χρειαζεται να ανοιξεις κι αλλο για να την ψαξεις.
με την ιδια λογικη, αν χασει η γιουλη το βρακι της και στο πει, θα εχουμε και θρεντ ''πού ειναι το βρακι της γιουλης απο σολωμου''..
φιλε demo εχεις ο ιδιος ανοιξει το θρεντ για τη γιουλη. δεν χρειαζεται να ανοιξεις κι αλλο για να την ψαξεις.
με την ιδια λογικη, αν χασει η γιουλη το βρακι της και στο πει, θα εχουμε και θρεντ ''πού ειναι το βρακι της γιουλης απο σολωμου''..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K