Νέα

Γιούλη - Σολωμού 32

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επ επ επ!!τι εστι γιουλη?θελω πληρη περιγραφη ! ;)!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.007
Πόντοι
19.505
Η Γιούλη είναι μια που δούλευε παλιά στην Αχαρνών στο ύψος της Αγ. Μελετίου; Αχ τι θυμήθηκα τώρα! Είχε πάρει κανείς μια φανταστική Περουβιανή (υποτίθεται); Αυτό ήταν μαγαζί. Το τι γινόταν εκεί μέσα δεν περιγράφεται (δυο και τρεις γκόμενες ταυτόχρονα) σύνολο 6 γκομενάκια το απόγευμα. Ααααααχ :boobies:

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλά, όλοι εμείς που έχουμε πάει και δεν την βρήκαμε εκεί, είμαστε τρελοί ή μήπως δεν θέλουμε να την βρούμε?
Και αν ήταν άρρωστη αλλά δούλευε εκεί η τσατσά δεν θα μας έλεγε να ξαναπεράσουμε σε μερικές μέρες ή κάτι άλλο?
ΑΡΑ ΓΙΟΥΛΗ ΤΕΛΟΣ

Επισκέπτης
Εγώ κατέβηκα 5 φορές στο 32 και η τσατσά μου είπε ότι δεν παίζει καμιά Γιούλη. Ο φίλος μου επίσης κατέβηκε και ρώτησε και δεν βρήκε τίποτα στο ορίζοντα. Επίσης τόσοι απο δω κατέβηκαν εκεί και τίποτα (μάλιστα κάποιοι είναι 'βετεράνοι' στον χώρο).Τέλος πάντων μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά κανένας δεν σε χαρακτήρισε 'παπάρα', 'άσχετο' ή 'ηλίθιο'. Να είσαι λίγο πιο κόσμιος στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς αν δεν θέλεις να ανοίγεις μέτωπα εδώ μέσα και γενικότερα. Και δεν σου είπε κανένας ότι είσαι ο νταβάς της ή μάνατζέρ της η οτιδήποτε άλλο. Τώρα για τις δημοσιεύσεις που έχει κάνει ο καθένας και αν είναι αξιόπιστος γενικά αρκεί να ρίξεις μια ματιά δίπλα σου τι είναι ο καθένας. Αυτά χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά.

Σε ευχαριστώ , ειδικά για την εύστοχη παρατήρησή σου ότι δε θέλω να ανοίγω μέτωπα, ούτε εδώ μέσα ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γαυγίζουμε ο ένας στον άλλο επειδή μας δουλεύουν οι τσατσάδες για δικούς τους λόγους. Μου έχει τύχει κι εμένα να γαμάω 2 και 3 φορές την εβδομάδα, συγκεκριμένα τη Σάντρα στη Βριλησσού 46, και ξαφνικά μια μέρα η ίδια τσατσά που μου την πλάσαρε κάθε φορά, με κοιτάει στα μάτια και μου λέει ότι δεν ξέρει καμία Σάντρα...( πέτυχα αργότερα τη Σάντρα στην Ιππώνακτος και μου εξήγησε οτι δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τη συγκεκριμένη ). Ωστόσο, ένιωσα λίγο περίεργα τη στιγμή που απλώς μπήκα στον κόπο να απαντήσω σε κάποιο τύπο που ψάχνει τη Γιούλη χωρίς κανένα δικό μου συμφέρον, αντί να μου λένε ευχαριστώ να με λένε και ψεύτη από πάνω ! Επίσης επειδή όλοι γνωρίζουμε πόσο μπουρδέλο είναι η κατάσταση στα μπουρδέλα μου έκανε εντύπωση ότι ζητήθηκαν λεπτομέριες του τύπου τι ώρα δουλεύει, γι'αυτό έγραψα οτι δεν είμαι και νταβάς της, όχι επειδή κάποιος με χαρακτήρισε έτσι. Ωστόσο επιμένω, εντελώς κόσμια νομίζω, να χαρακτηρίζω παπάρες, αφήνοντας μάλιστα και την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα σε ηλίθιος ή άσχετος( κανένα από τα 3 δεν είναι μη κόσμιο, θα έλεγα ότι κι εγώ και οι περισσότεροι είμαστε έτσι κι αλλιώς και τα 3... αλλά σίγουρα δεν είναι κόσμιο να χαρακτηρίζεις πρόχειρα κάποιον ως παραμυθά ), όσους βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν ψεύτη κάποιον που δίνει σημαντικές λεπτομέριες και σε αυτό και σα άλλα θέματα και που δίνει και επιπλέον πληροφορίες μέσω πμ, απλώς επειδή πιστεύει στην επικοινωνία ανάμεσα στα μέλη. Διότι το να ζητάς περισσότερες πληροφορίες δεν είναι άσχημο, άσχημο είναι να χαρακτηρίζεις πρόχειρα ψεύτη κάποιον που δίνει, πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία, σημασία έχει ότι δίνει. Δε μπαίνω τακτικά στο site, αλλά για να δείξω έμπρακτα τα παραπάνω, ακόμα και στους αχάριστους βιαστικούς παπάρες, μπορείτε όλοι να μου στείλετε πμ και ευχαρίστως να σας δώσω το τηλ της Σολωμού 32 ισόγειο, ώστε να κάνετε αυτό που κάνω κι εγώ για να μη κατεβαίνω άδικα, να τηλεφωνείτε και να ρωτάτε αν και πότε δουλεύει η Γιούλη( λάβετε υπόψη σας ότι δε μπαίνω τακτικά στο Site, οπότε να είστε βέβαιοι ότι θα απαντήσω, έστω όχι άμεσα). Συγκεκριμένα, δεν πήγα διότι δεν πρόλαβα, αλλά τηλεφώνησα και μου είπαν ότι ήταν πρωινή την Κυριακή 5/11, οπότε λογικά συνεχίζει να δουλεύει όπως τόσα χρόνια...

Τέλος πάντων, αν οποιοσδήποτε, ειδικά από τους βιαστικούς, την πηδήξει, ας το αναφέρει τουλάχιστον εδώ ωστε να μην είμαι ο μόνος εδώ μέσα που το αναφέρει ( με κάνατε να αμφιβάλω αν πηγαίνετε στη σωστή διεύθυνση, αλλά είπαμε για την κατάσταση στα μπουρδέλα...αν σου λενε απλως οτι δε δουλευει η κοπελα που θελεις και δε σε διώχνουν βρίζοντας επειδή δεν περνάς με το μπάζο που έτυχε να έχουν πρέπει να νιώθεις τυχερός )

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Δε βρήκα καμιά Γιούλη.Κρίμα δηλαδή.
Έεελα ο επόμενος να πει...

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιδή και το παρκάρισμα είναι πολύ δύσκολο στην περοχή, όποιος από εμάς την πετύχει κάποια στιγμή, ας την ρωτήσει τι μέρες δουλεύει για να τελειώνουμε. Προσωπικά αν την πετύχω θα την ενημερώσω για όλη την φασαρία που γίνεται για πάρτυ της στο site.

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά ο συνάδελφος είχε δίκιο. Την πέτυχα σήμερα το πρωί και μου είπε ότι είναι κάθε μέρα 11.00-17.00.  Σπανίως κάνει βραδυνά. Παρ'όλο που πήγα στις 11.30 το πρωί, είχε πολύ κόσμο.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.007
Πόντοι
19.505
καλά όλα αυτά ρε παιδιά, αλλα γιατί τέτοια πρεμούρα με τη Γιούλη; τι λέει; εμφάνιση; ευχαριστω εκ των προτέρων

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
H Γιούλη είναι εξαιρετικα φιλικη στο κρεβατι και περνας καλά. Είναι ομορφη και ψηλή, αλλά δεν έχω τρελαθει, αν και εχω παει μαζι της καμια 10ρια φορές

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
H Γιούλη είναι εξαιρετικα φιλικη στο κρεβατι και περνας καλά. Είναι ομορφη και ψηλή, αλλά δεν έχω τρελαθει, αν και εχω παει μαζι της καμια 10ρια φορές
Φαντάσου και να ειχες τρελαθει. Θα την παντρευοσουν.

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Εννοώ σε βάθος χρόνου! Απλά στο συγκεκριμένο μαγαζί ήταν παλιά η Λίζα. Αστέρι πραγματικό, αν και μεγαλούτσικη! Και για το λόγο αυτόν πήγαινα και επειδη με γνώριζε ο τσάτσος, έμπαινα. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης (!!!!!).

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Παίδες η Γιούλη είναι καλή στο κρεβάτι και περνάς καλά μαζί της. την γνωρίζω 2 χρόνια και έχουμε βρεθεί και έξω απο το σπίτι και έχουμε μιλ΄λησει για πολλά. είναι καλή κοπέλα
δουλε'υει καθε μέρα απο 9- 5 και πε'ιτε της οτι πάτε απο τον ρουμανο (έτσι είναι το παρατσούκλι μου) να σας περιποιηθει. δεν βι'αζετια στο κρεβαττι

rema

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας. Πέτυχα και εγώ τη Γιούλη πριν δύο περίπου εβδομάδες κατά τις 6 το απόγευμα στο 32 στο ισόγειο. Προκαταρκτικά αργά και πολύ καλά αν και δεν περιλάμβανε γλύψιμο αρχιδιών (ίσως φταίω που δεν το ζήτησα) Από σεξ και αυτό πολύ καλό χωρίς ομως χύσιμο εκτός καπότας (και πάλι δεν ηξερα ότι κάνει κάτι τέτοιο και δεν το ζήτησα). ΑΠό στάσεις τα πάντα. Γενική εικόνα πολύ καλή. Ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα μαζί της.

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
επειδη δεν κανει κανενας μια περιγραφη....λοιπον...καστανοξανθη,απο σωμα ψιλογεματουλα,βυζι 3αρακι,γυρω στα 30-35....απο κρεββατι...πολυ αργη σε ολα της...βασικο...πολυ καλο γλυψιμο και αρχιδια...απο στασεις οτι θελετε...πανω κατω αριστερα δεξια....τα παντα...κολο οχι,και χυσιμο στα βυζια η στο σωμα.....στο προσωπο οχι...αυτα κυριοι,απο τις λιγες παντως που τα δουλευουν τα 50..... ;) ;)

ειναι ενα απο τα δυο σπιτια που βρισκοντε διπλα-διπλα το ενα με την καφε και το αλλο με την μπλε πορτα; δουλευει σε αυτο που ειναι ισογειο; ειχα παει το καλοκαιρι στο ισογειο ενα πρωι και βγηκε μια μετριου υψους, σχετικα γεματη, με μακρια μαλλια, και μεγαλο στηθος. πηρε 50 ευρω. ειχε συμμετοχη και καθησε αρκετη ωρα στο δωματιο. ο χωρος δεν ειναι ο καλυτερος. μονο που μου φανηκε 40-45 ετων.
εαν ειναι αυτη μου "την ειχε πει"με ευγενικο τροπο. με ρωτησε εαν εχω κοπελα γιατι χαρακτηριστικα μου ειπε οτι ειμαι ωραιο παιδι. (φυσικα δεν την πιστεψα) της λεω "οχι, δεν εχω" (και οντως δεν εχω) μου λεει "πως ετσι;" της λεω "δεν ετυχε" με ρωταει ποσο ειμαι . της λεω" 23" (τοσο ημουν) και μου λεει "αααα γι'αυτο/αυτος ειναι ο λογος" με ενα υφος αποδοκιμασιας. δεν μου αρεσε αυτο που ειπε αλλά δεν της ειπα τιποτε.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
ειναι ενα απο τα δυο σπιτια που βρισκοντε διπλα-διπλα το ενα με την καφε και το αλλο με την μπλε πορτα; δουλευει σε αυτο που ειναι ισογειο; ειχα παει το καλοκαιρι στο ισογειο ενα πρωι και βγηκε μια μετριου υψους, σχετικα γεματη, με μακρια μαλλια, και μεγαλο στηθος. πηρε 50 ευρω. ειχε συμμετοχη και καθησε αρκετη ωρα στο δωματιο. ο χωρος δεν ειναι ο καλυτερος. μονο που μου φανηκε 40-45 ετων.
εαν ειναι αυτη μου "την ειχε πει"με ευγενικο τροπο. με ρωτησε εαν εχω κοπελα γιατι χαρακτηριστικα μου ειπε οτι ειμαι ωραιο παιδι. (φυσικα δεν την πιστεψα) της λεω "οχι, δεν εχω" (και οντως δεν εχω) μου λεει "πως ετσι;" της λεω "δεν ετυχε" με ρωταει ποσο ειμαι . της λεω" 23" (τοσο ημουν) και μου λεει "αααα γι'αυτο/αυτος ειναι ο λογος" με ενα υφος αποδοκιμασιας. δεν μου αρεσε αυτο που ειπε αλλά δεν της ειπα τιποτε.
Λες προφανως για τη Μπιανκα... Και εμενα με περασε απο ανακριση ... Μονο ΑΦΜ δε ρωτησε...

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.655
Πόντοι
3.506
Μετα απο οσα διαβασα εδω,ειπα να κανω μια επισκεψη στο Σολωμου 32 (ισογειο) για να δουμε τι γινεται με αυτη τη Γιουλη.Αν και πηγα αργα, γυρω στις 7 βραδυ και ξεροντας οτι κανει πρωινη βαρδια, αλλα σπανια κανει και βραδυνη, λεω οτι μπορει να τη πετυχω.Μπαινω μεσα,ερημια.Βγαινει η τσατσα με μια φατσα ροντβαιλερ,ρωταω, δουλευει η Γιουλη, και μου λεει,ναι εχω τη Γιουλη.Εχεις ξαναρθει;την ξερεις τη κοπελλα;οχι (πρωτο καμπανακι)
Βεβαια Γιουλη και τοση ερημια κατι δεν μου πηγαινε καλα,(δευτερο καμπανακι) αλλα λεω, τελος παντων ετυχε....Λεω να δουμε τη κοπελλα,μου λεει ειναι στο αλλο δωματιο και θα αργησει....αυτο με καθησυχασε λιγο αφου απο οτι λεγεται η Γιουλη αργει....Μπαινω, σκαω τα 50.
Αμεσως(!) μπαινει μια μετρια Ρωσσιδα που φανηκε οτι μιλουσε καλα τα ελληνικα....
Σε λενε....Γιουλη?
Απαντηση:  ------------σιωπη
Ξερεις για σενα εχουν γραψει πολλα στο ιντερνετ....
Απαντηση : ------------σιωπη  (μικρο ειρωνικο γελιο!)
Σε λιγο αρχιζουν τα σπαστικα...μη εδω...οχι αυτο....
και αφου ειχα ξενερωσει τελειως της λεω,κοριτσι μου με λαμογιες δεν θα πας μπροστα......
Απαντηση.....δεν πειραζει οποιος μου κατσει.!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: πεσαμε σε "μαιμου" Γιουλη!!
Μαλλον οταν σε ενα σπιτι εχουν ενα αστερι ολες τις αλλες τις βαφτιζουν Γιουλη,Σονια,Νταρια η οτι αλλο τραβαει,ειδικα οταν δουν οτι πας σε αυτο το σπιτι για πρωτη φορα!
Προσοχη λοιπον στις απομιμησεις!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Σιγα ρε παιδια μην τη κανουμε και σπουδαια τη γιουλη
απλο προγραμμα κανει τιποτα το σπουδαιο,ακριβη ειναι, 50ευροπουλα παιρνει,χωρος ψιλοχαλια,πιστευω οτι δεν αξιζει και ειναι ακομα ενα δειγμα ποσο χαλια επιπεδο εχουμε στην ελλαδα απο πουτανες οταν καποιοι αρεσκονται στην γιουλη και λενε οτι ειναι  και ικανοποιημενοι.....

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
Ωπα ρε μεγάλε!!! Η Γιούλη είναι απο τις καλύτερες πουτάνες που υπάρχουν στην πιάτσα αλλα είναι λίγο ακριβή. Αξίζει το 50 Ευρώ και πιστεψέμε  ότι στο λέω εκ πείρας. την γνωρίζω 3 χρόνια και έχουμε βρεθεί και εκτός μπουρδέλου . δεν βιάζεται στο κρεβάτι και έχει απο τις καλύτερες συμμετοχέσ. είναι ψηλή γύρω στο 1.80 απο ουκρανία και μαλλια ξανθοκαστανά. κοντα. και με πολυ ωραίο σώμα. τις έχω στείλει πολούς γνωστούς μου και έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένοι. γιαυτο σε παρακαλώ να μην την κατηγορείς αδικα. γνωρίζει το σάιτ και της έχω μιλήσει για τα παιδιά εδω. και μαζί το έχουμε δεί. και της αρέσει πολύ το σάιτ. αν τώρα κάποιος φίλος την μπέρδεψε με άλλη δεν φταίω εγω. δουλεύει μόνο πρωί 10 με 5 το απόγευμα. έχω και το κινητό της αν θέλετε να σας το δώσω και να σας πεί πότε δουλεύει. ετσι κάνω εγω. πρώτα την παίρνω τηλέφωνο και μετά πάω.

rema

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σας! Χτες κατά τις 6 το απόγευμα έκανα και εγώ επίσκεψη στη Γιούλη. Δεν ξέρω αν οφείλεται στη σκατά ψυχολογία μου (πρόσφατα χωρισμένος) ή απλα στις καύλες της στιγμής, αλλά πέρασα πολύ καλά. Μπήκε μέσα φιλική, όμορφη. Νομίζω ότι πάχυνε λιγάκι αλλά από την άλλη το ίδιο και εγώ (όχι ότι σας ενδιαφέρει αυτό!). ʼρχισε ένα υπέροχο γλύψιμο σε όλο το σώμα (εκτός από το επίμαχο σημείο) και ταυτόχρονα τριβόταν με όμορφο τρόπο πάνω μου. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, αλλά παρ' όλ' αυτά συνέχισε το θεάρεστο έργο της με μεγάλη επιτυχία και φυσικά απόλαυση για μένα. Όταν τελίκά έβαλε το προφυλακτικό ξεκίνησε ένα υπέροχο γλύψιμο χωρίς χέρια το οποίο πραγματικά απόλαυσα. Φτάνοντας στην πράξη, αρχικά ανέβηκε από πάνω όπου και χούφτωνα το στήθος της με τη δική της μάλιστα παρότρυνση ακόμα πιο δυνατά. Συνεχίσαμε κανονικά όπου και την αγκάλιασα ενώ εκείνη έκανε ανασκαφές με τη γλώσσα της στο αυτί μου!Τέλος έκατσε στα τέσσερα και μετά από λίγο σφυροκόπημα ξάπλωσε στο κρεβάτι και συνεχίσαμε την πράξη ενώ και πάλι χούφτωνα το στήθος της. Ε.. πόσο να αντέξω ο άνθρωπος... Συμπεράσματα: Η καλύτερη εμπειρία μου σε μπουρδέλο-στουντιο (δεν ξέρω πως χαρακτηρίζεται ο χώρος καθώς κατά τη γνώμη μου δεν είναι καλός). Η όλη διαδικασία κράτησε από 10 ως 15 λεπτά, αλλά πραγματικά το ευχαριστήθηκα. ΑΑΑΑ!!! στο τέλος η αγαπητή Γιούλη με συνεχάρη γιατί δεν της ζήτησα να μου βάλει κωλοδάχτυλο... Όπως είπε χαρακτηριστικά οι περισσότεροι της ζητανε να τους "βοηθήσει" με αυτό τον τρόπο για να τελειώσουν. Τι να΄πω προτιμήσεις.. Εγώ πάντως δεν το θέλω... Και πάλι καλημέρα σας!!

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
παίδες η Γιούλα μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δουλεύει ως τις 9 το βραδυ απο το πρωί. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Συμφωνω με το ρεμα είναι πολύ καλή στο κρεβατι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom