Επισκέπτης
επ επ επ!!τι εστι γιουλη?θελω πληρη περιγραφη ! ;)!!
Εγώ κατέβηκα 5 φορές στο 32 και η τσατσά μου είπε ότι δεν παίζει καμιά Γιούλη. Ο φίλος μου επίσης κατέβηκε και ρώτησε και δεν βρήκε τίποτα στο ορίζοντα. Επίσης τόσοι απο δω κατέβηκαν εκεί και τίποτα (μάλιστα κάποιοι είναι 'βετεράνοι' στον χώρο).Τέλος πάντων μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά κανένας δεν σε χαρακτήρισε 'παπάρα', 'άσχετο' ή 'ηλίθιο'. Να είσαι λίγο πιο κόσμιος στους προσωπικούς χαρακτηρισμούς αν δεν θέλεις να ανοίγεις μέτωπα εδώ μέσα και γενικότερα. Και δεν σου είπε κανένας ότι είσαι ο νταβάς της ή μάνατζέρ της η οτιδήποτε άλλο. Τώρα για τις δημοσιεύσεις που έχει κάνει ο καθένας και αν είναι αξιόπιστος γενικά αρκεί να ρίξεις μια ματιά δίπλα σου τι είναι ο καθένας. Αυτά χωρίς παρεξήγηση και τελείως φιλικά.
Φαντάσου και να ειχες τρελαθει. Θα την παντρευοσουν.H Γιούλη είναι εξαιρετικα φιλικη στο κρεβατι και περνας καλά. Είναι ομορφη και ψηλή, αλλά δεν έχω τρελαθει, αν και εχω παει μαζι της καμια 10ρια φορές
επειδη δεν κανει κανενας μια περιγραφη....λοιπον...καστανοξανθη,απο σωμα ψιλογεματουλα,βυζι 3αρακι,γυρω στα 30-35....απο κρεββατι...πολυ αργη σε ολα της...βασικο...πολυ καλο γλυψιμο και αρχιδια...απο στασεις οτι θελετε...πανω κατω αριστερα δεξια....τα παντα...κολο οχι,και χυσιμο στα βυζια η στο σωμα.....στο προσωπο οχι...αυτα κυριοι,απο τις λιγες παντως που τα δουλευουν τα 50..... ;) ;)
Λες προφανως για τη Μπιανκα... Και εμενα με περασε απο ανακριση ... Μονο ΑΦΜ δε ρωτησε...ειναι ενα απο τα δυο σπιτια που βρισκοντε διπλα-διπλα το ενα με την καφε και το αλλο με την μπλε πορτα; δουλευει σε αυτο που ειναι ισογειο; ειχα παει το καλοκαιρι στο ισογειο ενα πρωι και βγηκε μια μετριου υψους, σχετικα γεματη, με μακρια μαλλια, και μεγαλο στηθος. πηρε 50 ευρω. ειχε συμμετοχη και καθησε αρκετη ωρα στο δωματιο. ο χωρος δεν ειναι ο καλυτερος. μονο που μου φανηκε 40-45 ετων.
εαν ειναι αυτη μου "την ειχε πει"με ευγενικο τροπο. με ρωτησε εαν εχω κοπελα γιατι χαρακτηριστικα μου ειπε οτι ειμαι ωραιο παιδι. (φυσικα δεν την πιστεψα) της λεω "οχι, δεν εχω" (και οντως δεν εχω) μου λεει "πως ετσι;" της λεω "δεν ετυχε" με ρωταει ποσο ειμαι . της λεω" 23" (τοσο ημουν) και μου λεει "αααα γι'αυτο/αυτος ειναι ο λογος" με ενα υφος αποδοκιμασιας. δεν μου αρεσε αυτο που ειπε αλλά δεν της ειπα τιποτε.