Νέα

Γιούλη - Σολωμού 32

• Μέλος που άνοιξε το νήμα demo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν η Γιούλη δουλεύει ακόμα εκεί?

Επισκέπτης
η γιουλη δουλευει ξανα στη σολομου! και ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ μου απο την αποψη των αναλογιών και της συμπεριφορας. βεβαια ο χωρος σιγουρα δεν αξιζει 50, οπως και η αλλη κοπελα που δουλευει αντι της γιουλης.

Επισκέπτης
ολως σας οι αγαπημενες πουτανες ειναι εδω!!η δικια μου η αγαπημενη,η αντριανα λειπει  :'(!!!παλι καλα που ειναι και η μαργαριτα !!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
παιδες οποιος ξερει σιγουρα οτι η γιουλη ξαναγυρισε να δωσει και τιποτα ωραρια αν ξερει!!!....

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
πειτε καμμια πληροφορια για την κτοπελα ρε παιδια??? μελαχρινη ξανθια? προγραμμα...

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός που την βρήκε να δουλεύει εκεί ας μας πει τι ωράριο δουλεύει γιατί το παρκάρισμα είναι δύσκολο και δεν μας παίρνει να πηγαίνουμε τσάμπα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
Αυτός που την βρήκε να δουλεύει εκεί ας μας πει τι ωράριο δουλεύει γιατί το παρκάρισμα είναι δύσκολο και δεν μας παίρνει να πηγαίνουμε τσάμπα.
μαλλον πρασσο η δουλεια...τι γινεται ρε παιδι μου...πολυ ραδιο-αρβυλα δουλευει.... :idiot:

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη για να καταλάβω δουλεύει εκεί ή όχι? Υποτίθεται ότι όποιος δίνει μιά πληροφορία, είναι και ακριβής. Ο Kinkme είπε ότι  είναι εκεί. Το έχει τσεκάρει και κάποιος άλλος?

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
ε καντε μια περιγραφουλα και για μας που δεν την ξερουμε...

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Μια περιγραφη οεοεοεοεοεοεοεοεο :dancing:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
επειδη δεν κανει κανενας μια περιγραφη....λοιπον...καστανοξανθη,απο σωμα ψιλογεματουλα,βυζι 3αρακι,γυρω στα 30-35....απο κρεββατι...πολυ αργη σε ολα της...βασικο...πολυ καλο γλυψιμο και αρχιδια...απο στασεις οτι θελετε...πανω κατω αριστερα δεξια....τα παντα...κολο οχι,και χυσιμο στα βυζια η στο σωμα.....στο προσωπο οχι...αυτα κυριοι,απο τις λιγες παντως που τα δουλευουν τα 50..... ;) ;)

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλή η περιγραφή για αυτούς που δεν την ξέρουν ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΟΥΔΕΥΕΙ, ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ????????????

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
μαλλον παιδες δεν δουλευει...αυτο πιστευω...

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά δεν θα μάθουμε τι παίζει σε αυτό το μαγαζί? Εχει πάει κάποιος τώρα τελευταία για να μας πει νέα?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
απο καλαματα παιδια ενα καλο μασατζιδικο για καλο γαμησι στην αθηνα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
απο καλαματα παιδια ενα καλο μασατζιδικο για καλο γαμησι στην αθηνα?

φίλε εισαι σε λάθος θέμα, εδώ συζητάμε για την ιερόδουλο Γιούλη.
Πηγαινε και ψάξε το θέμα "μασατζίδικα που γαμάς" και εκεί θα βρείς οτι πληροφορία θέλεις. :boobies:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.955
Πόντοι
6.925
Μήνες έχω να μπω και βλέπω ότι το παραμύθι δίνει και παίρνει. Κρίμα γιατί χάρηκα με την Γιουλη ....

Επισκέπτης
Ειστε απιστευτοι τυποι ρε παιδια. Εγω δημοσιευσα για τη Γιουλη και ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Όποιος παπάρας τόλμησε να υπονοήσει ότι δημοσίευσα παραμύθι να δει τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μου στο site και να κρινει.

Κατα τα άλλα για κάποιους από εδω μέσα ισχύει ότι δε μπορεί παρά να είναι είτε ηλίθιοι ή εντελώς άσχετοι. Ναι , εντάξει, δεν ξαναμπήκα στο site για να σας δώσω περιγραφή, αλλά σας την έδωσε κάποιος άλλος. Από εκεί και πέρα τι ζητάτε ωράρια, λες και είμαι ο νταβάς της ! Εχετε την εξαιρετικη περιπτωση να δουλευει μια κοπελα σε ενα μονο μαγαζι, πράγμα ΠΟΛΥ σπάνιο και δε μπορείτε να πατε απο εκει μια φορα να παρετε το τηλεφωνο του μαγαζιου για να ρωτησετε ποτε δουλευει?! Μηπως θελετε να σας στελνω SMS οταν αρχιζει και οταν τελειωνει τη βαρδια?

Μονο άσχημο με τη Γιούλη είαι ότι τελειώνει τις βαρδιες σχετικα νωρις. Εχω παει 4:30κάτι και μου είπαν οτι εφυγε και περιμενουν την αλλη κοπελα και καποεις φορες 10:20 εχει κλεισει.

Και την επομενη φορα που θα θέλετε να παραπονιεστε για παραμυθια καντε ενα κοπο και τσεκαρετε πρωτα τι αλλες δημοσιευσεις εχει κανει αυτος που κατηγορειτε και κυριως μι  βολτα απο το μαγαζι. Η Γιουλη ηταν και ειναι εκει και εσεις γραφετε παραπονακια στο site...

OP
OP
D

demo

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως εγώ πήγα 3 πρωινά συνέχεια και δεν ήταν εκεί. Η δε τσατσά είπε ότι δεν την ξέρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom