You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιούλη - Σολωμού 32
- Μέλος που άνοιξε το νήμα demo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 65
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η γιουλη δουλευει ξανα στη σολομου! και ειναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ μου απο την αποψη των αναλογιών και της συμπεριφορας. βεβαια ο χωρος σιγουρα δεν αξιζει 50, οπως και η αλλη κοπελα που δουλευει αντι της γιουλης.
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δώστε χαρακτηριστικά...
Επισκέπτης
ολως σας οι αγαπημενες πουτανες ειναι εδω!!η δικια μου η αγαπημενη,η αντριανα λειπει :'(!!!παλι καλα που ειναι και η μαργαριτα !!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
μαλλον πρασσο η δουλεια...τι γινεται ρε παιδι μου...πολυ ραδιο-αρβυλα δουλευει....Αυτός που την βρήκε να δουλεύει εκεί ας μας πει τι ωράριο δουλεύει γιατί το παρκάρισμα είναι δύσκολο και δεν μας παίρνει να πηγαίνουμε τσάμπα.
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Μια περιγραφη οεοεοεοεοεοεοεοεο
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
επειδη δεν κανει κανενας μια περιγραφη....λοιπον...καστανοξανθη,απο σωμα ψιλογεματουλα,βυζι 3αρακι,γυρω στα 30-35....απο κρεββατι...πολυ αργη σε ολα της...βασικο...πολυ καλο γλυψιμο και αρχιδια...απο στασεις οτι θελετε...πανω κατω αριστερα δεξια....τα παντα...κολο οχι,και χυσιμο στα βυζια η στο σωμα.....στο προσωπο οχι...αυτα κυριοι,απο τις λιγες παντως που τα δουλευουν τα 50..... ;) ;)
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
απο καλαματα παιδια ενα καλο μασατζιδικο για καλο γαμησι στην αθηνα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.356
- Πόντοι
- 42.697
απο καλαματα παιδια ενα καλο μασατζιδικο για καλο γαμησι στην αθηνα?
φίλε εισαι σε λάθος θέμα, εδώ συζητάμε για την ιερόδουλο Γιούλη.
Πηγαινε και ψάξε το θέμα "μασατζίδικα που γαμάς" και εκεί θα βρείς οτι πληροφορία θέλεις.
Επισκέπτης
Ειστε απιστευτοι τυποι ρε παιδια. Εγω δημοσιευσα για τη Γιουλη και ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Όποιος παπάρας τόλμησε να υπονοήσει ότι δημοσίευσα παραμύθι να δει τις υπόλοιπες δημοσιεύσεις μου στο site και να κρινει.
Κατα τα άλλα για κάποιους από εδω μέσα ισχύει ότι δε μπορεί παρά να είναι είτε ηλίθιοι ή εντελώς άσχετοι. Ναι , εντάξει, δεν ξαναμπήκα στο site για να σας δώσω περιγραφή, αλλά σας την έδωσε κάποιος άλλος. Από εκεί και πέρα τι ζητάτε ωράρια, λες και είμαι ο νταβάς της ! Εχετε την εξαιρετικη περιπτωση να δουλευει μια κοπελα σε ενα μονο μαγαζι, πράγμα ΠΟΛΥ σπάνιο και δε μπορείτε να πατε απο εκει μια φορα να παρετε το τηλεφωνο του μαγαζιου για να ρωτησετε ποτε δουλευει?! Μηπως θελετε να σας στελνω SMS οταν αρχιζει και οταν τελειωνει τη βαρδια?
Μονο άσχημο με τη Γιούλη είαι ότι τελειώνει τις βαρδιες σχετικα νωρις. Εχω παει 4:30κάτι και μου είπαν οτι εφυγε και περιμενουν την αλλη κοπελα και καποεις φορες 10:20 εχει κλεισει.
Και την επομενη φορα που θα θέλετε να παραπονιεστε για παραμυθια καντε ενα κοπο και τσεκαρετε πρωτα τι αλλες δημοσιευσεις εχει κανει αυτος που κατηγορειτε και κυριως μι βολτα απο το μαγαζι. Η Γιουλη ηταν και ειναι εκει και εσεις γραφετε παραπονακια στο site...
Κατα τα άλλα για κάποιους από εδω μέσα ισχύει ότι δε μπορεί παρά να είναι είτε ηλίθιοι ή εντελώς άσχετοι. Ναι , εντάξει, δεν ξαναμπήκα στο site για να σας δώσω περιγραφή, αλλά σας την έδωσε κάποιος άλλος. Από εκεί και πέρα τι ζητάτε ωράρια, λες και είμαι ο νταβάς της ! Εχετε την εξαιρετικη περιπτωση να δουλευει μια κοπελα σε ενα μονο μαγαζι, πράγμα ΠΟΛΥ σπάνιο και δε μπορείτε να πατε απο εκει μια φορα να παρετε το τηλεφωνο του μαγαζιου για να ρωτησετε ποτε δουλευει?! Μηπως θελετε να σας στελνω SMS οταν αρχιζει και οταν τελειωνει τη βαρδια?
Μονο άσχημο με τη Γιούλη είαι ότι τελειώνει τις βαρδιες σχετικα νωρις. Εχω παει 4:30κάτι και μου είπαν οτι εφυγε και περιμενουν την αλλη κοπελα και καποεις φορες 10:20 εχει κλεισει.
Και την επομενη φορα που θα θέλετε να παραπονιεστε για παραμυθια καντε ενα κοπο και τσεκαρετε πρωτα τι αλλες δημοσιευσεις εχει κανει αυτος που κατηγορειτε και κυριως μι βολτα απο το μαγαζι. Η Γιουλη ηταν και ειναι εκει και εσεις γραφετε παραπονακια στο site...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 805
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 1K