μη σε βρει η καλή η ώρα με κρίματα.
ή (εκ)κρίματα
μη σε βρει η καλή η ώρα με κρίματα.
Και ναι, ήταν σοβαρή κοπέλα...
δεν είναι απειλές.Αλλά πες μου, πώς νιώθεις όταν εκτοξευεις απειλές;
Αν ναι, δοκίμασε το σεξ (με άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου- ό,τι σε φτιάχνει) - ίδια συγκίνηση και δεν γίνεσαι και αντιπαθής και εριστική...
Χιλιες φορες αν κανω παιδι να γινει ¨Κουφοντινας¨ παρα προσκηνημενος.
Το να μπορέσεις ν' αλλάξεις το σύστημα από μέσα, είναι πάρα πολύ πιο δύσκολο από να το παίζεις κουφοντίνας.
Πάλι την εύκολη προοπτική διαλέγεις. Συν ότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι μπορεί να στο φέρουν μια μέρα σε κάσα.
Τουλάχιστον να το φωνάζετε μόνο εδώ μέσα γιατί έξω μπορεί να πέσουνε ντομάτες στην καλύτερη,πέτρες στην χειρότερη...ειμαστε χουντικοι τυποι εμεις
όπως τα λες είναι.
αν δεν είναι γυναίκα για σπίτι η άλλη (όπως σου έχουν πει πως είναι αυτές) βρίσκει έναν τελειωμένο (καλή ώρα) και γίνεται single mother.
τέτοιο προοδευτικό τρόπο σκέψης είχα να δω από κάτι παππούληδες στο χωριό της μάνας μου στα 1314 μέτρα υψόμετρο πριν από 20 χρόνια.
αν αλλάξω θα με κρατήσετε;αν ειναι εριστικη και αντιπαθης δωστε της
μπουλο να τελειωνουμε
ειμαστε χουντικοι τυποι εμεις
Τουλάχιστον να το φωνάζετε μόνο εδώ μέσα γιατί έξω μπορεί να πέσουνε ντομάτες στην καλύτερη,πέτρες στην χειρότερη...
Υπάρουνε κ πιο ακίνδυνοι-αποτελεσματικοι τρόποι εκτόνωσης πάντως: ή ....και μπουνιες να πεσουν δεν εχω
προβλημα μορτη
εκοτνωση
ΜΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...
Εκεινους τους λιγους που τοτε κατάγγελαν οτι η χωρα δεν αντεχει ολυμπιακους αγωνες,ολα τα λαμογια και οι ρουφιανοδημοσιογραφοι τους ελεγαν ανθελληνες,και εστηναν χορους και πανηγυρια ,με πρωτο τον Αβραμοπουλο (αυτον που ηθελε προπερσυ να αγορασει 17 εκατομμυρια εμβολια κατα της γριππης-απατης)...
Τα θυμασαι μηπως?
Υπάρουνε κ πιο ακίνδυνοι-αποτελεσματικοι τρόποι εκτόνωσης πάντως: ή ....
Τουλάχιστον έχω ήδη μπει στον 21ο αιώνα και δεν κινούμαι κάπου μεταξύ 1917 και 1946...
ποιος θα ριξει τις πετρες/ντοματες;Τουλάχιστον να το φωνάζετε μόνο εδώ μέσα γιατί έξω μπορεί να πέσουνε ντομάτες στην καλύτερη,πέτρες στην χειρότερη...
Eεεε κάποιος θα βρεθεί,δεν υπερασπίστηκε κ κανένας ποτέ τους χουντικούς...ποιος θα ριξει τις πετρες/ντοματες;
Το καλοκαιρι εισαι καλεσμενος στα πατρικα μου χωματα, στην πανεμορφη Μανη, οπου θα σου δοθει η ευκαιρια να αναθεωρησεις....Eεεε κάποιος θα βρεθεί,δεν υπερασπίστηκε κ κανένας ποτέ τους χουντικούς...
Στη αρχαια Σπαρτη το συστημα που ειχαν, μπορει να θεωρηθει κομμουνιστικο με τα σημερινα δεδομενα?Τουλάχιστον έχω ήδη μπει στον 21ο αιώνα και δεν κινούμαι κάπου μεταξύ 1917 και 1946...
Χύσαν αίμα για την χούντα;;;Το καλοκαιρι εισαι καλεσμενος στα πατρικα μου χωματα, στην πανεμορφη Μανη, οπου θα σου δοθει η ευκαιρια να αναθεωρησεις....