Νέα

Γιουγκοσλάβος στρατηγός: «Αν μάθουν οι Ελληνες τι έκανα θα με κρεμάσουν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ααααχ έρωτας,έρωτας... :smitten:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν ναι, δοκίμασε το σεξ (με άλλον άνθρωπο ανεξαρτήτως φύλου- ό,τι σε φτιάχνει) - ίδια συγκίνηση και δεν γίνεσαι και αντιπαθής και εριστική...

αν ειναι εριστικη και αντιπαθης δωστε της
μπουλο να τελειωνουμε  :2funny:
ειμαστε χουντικοι τυποι εμεις  :rockon:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Χιλιες φορες αν κανω παιδι να γινει ¨Κουφοντινας¨ παρα προσκηνημενος.

Καλά γιατί το συγκρίνεις με το προσκηνημένος; Γιατί να μην το συγκρίνεις με κάτι άλλο είτε χειρότερο είτε καλύτερο του Κουφοντίνας;  :think:

Επισκέπτης
Το να μπορέσεις ν' αλλάξεις το σύστημα από μέσα, είναι πάρα πολύ πιο δύσκολο από να το παίζεις κουφοντίνας.
Πάλι την εύκολη προοπτική διαλέγεις. Συν ότι θα πρέπει να συμβιβαστείς με το γεγονός ότι μπορεί να στο φέρουν μια μέρα σε κάσα.

Το συστημα δεν αλλαζει απο μεσα. Ειδαμε και την περιβοητη "γενεια του πολυτεχνειου" τι καταφερε απο μεσα. Το συστημα τους ενσωματωσε.
Ο Κουφοντινας επελεξε ενα δυσκολο δρομο, μπορει να εχασε τον πολεμο, το συστημα να τον εκδικειται, αλλα ειναι ενας αγωνιστης κι οχι ενας προσκυνημενος οπως η πλειοψηφεια των Ελληνων.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
όπως τα λες είναι.
αν δεν είναι γυναίκα για σπίτι η άλλη (όπως σου έχουν πει πως είναι αυτές) βρίσκει έναν τελειωμένο (καλή ώρα) και γίνεται single mother.
τέτοιο προοδευτικό τρόπο σκέψης είχα να δω από κάτι παππούληδες στο χωριό της μάνας μου στα 1314 μέτρα υψόμετρο πριν από 20 χρόνια.

Με λες τελειωμένο τώρα δηλαδή;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τουλάχιστον να το φωνάζετε μόνο εδώ μέσα γιατί έξω μπορεί να πέσουνε ντομάτες στην καλύτερη,πέτρες στην χειρότερη...

και μπουνιες να πεσουν δεν εχω
προβλημα μορτη  :rockon: :rockon:
εκοτνωση  :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΜΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...

Εκεινους τους λιγους που  τοτε κατάγγελαν  οτι  η  χωρα δεν  αντεχει  ολυμπιακους  αγωνες,ολα τα λαμογια και οι ρουφιανοδημοσιογραφοι  τους ελεγαν  ανθελληνες,και  εστηναν χορους και πανηγυρια ,με πρωτο  τον Αβραμοπουλο  (αυτον που ηθελε προπερσυ να  αγορασει  17 εκατομμυρια  εμβολια κατα της γριππης-απατης)...

Τα  θυμασαι  μηπως?

Παραδέχομαι ότι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς που έσφιξαν γροθιές στον αέρα το 1997 (νομίζω) όταν αναλάβαμε τους ΟΑ...

Μα εγώ ήμουν πιτσιρικάς τότε και δικαιολογούμαι. Οι άλλοι όμως;

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Eεεε κάποιος θα βρεθεί,δεν υπερασπίστηκε κ κανένας ποτέ τους χουντικούς...
Το καλοκαιρι εισαι καλεσμενος στα πατρικα μου χωματα, στην πανεμορφη Μανη, οπου θα σου δοθει η ευκαιρια να αναθεωρησεις....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Τουλάχιστον έχω ήδη μπει στον 21ο αιώνα και δεν κινούμαι κάπου μεταξύ 1917 και 1946...
Στη αρχαια Σπαρτη το συστημα που ειχαν, μπορει να θεωρηθει κομμουνιστικο με τα σημερινα δεδομενα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το καλοκαιρι εισαι καλεσμενος στα πατρικα μου χωματα, στην πανεμορφη Μανη, οπου θα σου δοθει η ευκαιρια να αναθεωρησεις....
Χύσαν αίμα για την χούντα;;;

Καλά μερικοί που βολεύτηκαν με την χούντα προφανώς θα είναι ακόμα υποστηρικτές της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom