Νέα

Γιουγκοσλάβος στρατηγός: «Αν μάθουν οι Ελληνες τι έκανα θα με κρεμάσουν»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τώρα μιλάς σωστά...
Απλά προσπαθώ να σου εξηγήσω ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θυμίζεις τύπο που προσπαθεί να πεισει ιεχωβα ότι η μετάγγιση αίματος είναι καλή...

Ε, κοίτα, δεν πρέπει να έχεις αποδείξεις ότι ο άλλος δεν θέλει μετάγγιση για το παιδί του που πεθαίνει; Κι άμα σου πει κανένα: "Και πού ξέρεις με ρώτησες; Εγώ για το παιδί μου θα έλεγα το ναι", τί θα πεις μετα; "Υπέθεσα ότι επειδή είσαι χιλιαστής δεν σου αρέσουν οι μεταγγίσεις αίματος.";

Αυτά που πιστεύουν χρησιμοποιούνται εναντίον τους. Δυνάμει καταδίκες της ιδεολογίας τους...

Τεσπα, ψιλά γράμματα...

Τις καλημέρες μου!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάτσε να δεις πως λένε εκείνο το πορδοβούλωμα στο μπου.κομ, το οποίο επίσης χρησιμοποιεί Γ ενικό για να αναφέρεται στον σπουδαίο εαυτό του... :think: :think: :think:

Μάστερ Μαλάκα, Πάπια Πεκίνου, Χυσοδοχείο Φόρουμ κάπως έτσι...

Δεν πιστεύω Ισιδώρα να έχεις κάποια σχέση ε???  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Θα ήταν ακόμα πιο αστείο να έβαζες για υπογραφή "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" (Λ.Πιραντέλλο) <--- Να μαθαίνει και ο str8

Star_Wars_attack_of_the_clones_6.jpg

:2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κάτσε να δεις πως λένε εκείνο το πορδοβούλωμα στο μπου.κομ, το οποίο επίσης χρησιμοποιεί Γ ενικό για να αναφέρεται στον σπουδαίο εαυτό του... :think: :think: :think:

Δεν πιστεύω Ισιδώρα να έχεις κάποια σχέση ε???  :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ. Θα ήταν ακόμα πιο αστείο να έβαζες για υπογραφή "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" (Λ.Πιραντέλλο) <--- Να μαθαίνει και ο str8

:grin:

Ένα βοναπαρτισμό πάντως τον έχουν οι της φάρμας...

Ε, κοίτα, δεν πρέπει να έχεις αποδείξεις ότι ο άλλος δεν θέλει μετάγγιση για το παιδί του που πεθαίνει; Κι άμα σου πει κανένα: "Και πού ξέρεις με ρώτησες; Εγώ για το παιδί μου θα έλεγα το ναι", τί θα πεις μετα; "Υπέθεσα ότι επειδή είσαι χιλιαστής δεν σου αρέσουν οι μεταγγίσεις αίματος.";

Αυτά που πιστεύουν χρησιμοποιούνται εναντίον τους. Δυνάμει καταδίκες της ιδεολογίας τους...

Τεσπα, ψιλά γράμματα...

Τις καλημέρες μου!

Και τις δικές μου ευχές για κα-υ-λή χρονιά!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει ο Φυλης(υχος) που της (του) την πέφτει πλαγίως με μουσικές κλπ...

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Δεν πιστεύω Ισιδώρα να έχεις κάποια σχέση ε???  :2funny: :2funny: :2funny:

αφ'ενός ενός δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου κι αφ'ετέρου σε γράφω στο μουνί μου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τη μεγαλύτερη πλάκα την έχει ο Φυλης(υχος) που της (του) την πέφτει πλαγίως με μουσικές κλπ...

Ναι, διότι είναι και γυναίκα για σπίτι, δεν αντιμιλάει ποτέ, είναι σεβαστική, δεν έχει ακραίες απόψεις.

Αυτή ρε θα μου βγάλει το παιδί Κουφοντίνα. Τί λέμε τώρα;;;

Άσε που αυτό που λες είναι αβάσιμο διότι προσπάθησα να την πείσω να κάνει κάτι με τον trustworth

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
[size=16pt]αφ'ενός[/size] ενός δεν καταλαβαίνω το πνεύμα σου κι [size=16pt]αφ'ετέρου[/size] σε γράφω στο μουνί μου.

Κι εσύ της Νομικής Ισιδώρα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι κρίμα όμως που είσαι τόσο ευέξαπτο μωρουλίνι.... Με γράφεις κατ΄ευθείαν στο μ***ί σου πριν ανταλλάξουμε δύο κουβέντες? Κράτησε καλύτερα τον οίστρο σου (αφού είσαι γυναίκα κιόλας) για τα βασιλοχουντικοεθνίκια αυτού του φόρουμ.

Σε περίπτωση όμως που δεν νοιώθεις και τόσο... γυναίκα μάθε τι εστί οίστρος:

O οίστρος, εμφανίζεται δυο φορές τον χρόνο. Αρχικά το αιδοίο της σκύλας αρχίζει να διογκώνεται και τις επόμενες ημέρες πρήζεται έντονα, βγάζοντας και ένα αιματηρό έκκριμα.

Βασικές προϋποθέσεις για να είναι κατάλληλη μια σκύλα για ζευγάρωμα είναι να έχει κάνει τουλάχιστον έναν οίστρο, να είναι απόλυτα υγιής και να μην είναι φορέας ασθένειας 9όπως διροφιλαρίαση, λεϊσμανίαση, ερλιχίωση) ή φορέας κάποιας κληρονομικής δυσπλασίας και φυσικά να έχει το σωστό σωματικό βάρος και να μην είναι απισχα-σμένη, λόγω κακής διατροφής. Αν δεν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους, τότε ο ιδιοκτήτης, αφού κάνει μια σωστή αποπαρασίτωση της σκύλας του με τα κατάλληλα χάπια, τότε μπορεί να την ζευγαρώσει.

Προτιμότερο είναι η σκύλα να επισκεφθεί τον επιβήτορα στο χώρο του, αντί για το αντίθετο και καλό είναι να πραγματοποιούνται δυο ζευγαρώματα με δυο μέρες διαφορά.

(τσουπ νάτη και η) ΠΗΓΟΥΛΑ:
Γου τσου Γου τσου βρε γλυκούλα....Μην εξάπτεσαι γιατί με στεναχωρείς...

cutesadkitten06.jpg

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ναι, διότι είναι και γυναίκα για σπίτι, δεν αντιμιλάει ποτέ, είναι σεβαστική, δεν έχει ακραίες απόψεις.

Αυτή ρε θα μου βγάλει το παιδί Κουφοντίνα. Τί λέμε τώρα;;;

Άσε που αυτό που λες είναι αβάσιμο διότι προσπάθησα να την πείσω να κάνει κάτι με τον trustworth

H Πάπια ονειρεύεται καιρό τώρα να γίνει μανα!
Αν τα καταφέρεις, μπορεί να την κάνεις κι ευτυχισμένη  :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
H Πάπια ονειρεύεται καιρό τώρα να γίνει μανα!
Αν τα καταφέρεις, μπορεί να την κάνεις κι ευτυχισμένη  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγώ κόβω την Ισιδώρα να μην έχει θέμα να γίνει και single mother. Οπότε, σε χρησιμοποιεί, κι άμα δεν της κάνεις σε στέλνει..

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
O οίστρος, εμφανίζεται δυο φορές τον χρόνο. Αρχικά το αιδοίο της σκύλας αρχίζει να διογκώνεται και τις επόμενες ημέρες πρήζεται έντονα, βγάζοντας και ένα αιματηρό έκκριμα.

Βασικές προϋποθέσεις για να είναι κατάλληλη μια σκύλα για ζευγάρωμα είναι να έχει κάνει τουλάχιστον έναν οίστρο, να είναι απόλυτα υγιής και να μην είναι φορέας ασθένειας 9όπως διροφιλαρίαση, λεϊσμανίαση, ερλιχίωση) ή φορέας κάποιας κληρονομικής δυσπλασίας και φυσικά να έχει το σωστό σωματικό βάρος και να μην είναι απισχα-σμένη, λόγω κακής διατροφής. Αν δεν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους, τότε ο ιδιοκτήτης, αφού κάνει μια σωστή αποπαρασίτωση της σκύλας του με τα κατάλληλα χάπια, τότε μπορεί να την ζευγαρώσει.

Προτιμότερο είναι η σκύλα να επισκεφθεί τον επιβήτορα στο χώρο του, αντί για το αντίθετο και καλό είναι να πραγματοποιούνται δυο ζευγαρώματα με δυο μέρες διαφορά.
αυτές τις οδηγίες ακολουθείς όταν ψάχνεις να ζευγαρώσεις;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και για να μην θεωρηθεί ότι ο ΠΠ υπεκφεύγει:

η κρίση της Ελλάδας, όπως επεκτείνεται σε κρίση της Ευρώπης αντανακλά μια πραγματικότητα:

ανατροπή των οικονομικών ενδοκαπιταλιστικών συσχετισμών!

η έξοδος της Ευρώπης από την κρίση αυτή δεν είναι έργο λογιστών.

θα είναι έργο πολιτικών, στρατιωτικών ή των λαών!
και το σενάριο μένει να γραφτεί.
Ακριβώς έτσι θα γίνει λογικά κάποια στιγμή αλλά θέλει ακόμα καιρό...

Ισιδώρα

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ κόβω την Ισιδώρα να μην έχει θέμα να γίνει και single mother. Οπότε, σε χρησιμοποιεί, κι άμα δεν της κάνεις σε στέλνει..
όπως τα λες είναι.
αν δεν είναι γυναίκα για σπίτι η άλλη (όπως σου έχουν πει πως είναι αυτές) βρίσκει έναν τελειωμένο (καλή ώρα) και γίνεται single mother.
τέτοιο προοδευτικό τρόπο σκέψης είχα να δω από κάτι παππούληδες στο χωριό της μάνας μου στα 1314 μέτρα υψόμετρο πριν από 20 χρόνια.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
ΜΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...

Εκεινους τους λιγους που  τοτε κατάγγελαν  οτι  η  χωρα δεν  αντεχει  ολυμπιακους  αγωνες,ολα τα λαμογια και οι ρουφιανοδημοσιογραφοι  τους ελεγαν  ανθελληνες,και  εστηναν χορους και πανηγυρια ,με πρωτο  τον Αβραμοπουλο  (αυτον που ηθελε προπερσυ να  αγορασει  17 εκατομμυρια  εμβολια κατα της γριππης-απατης)...

Τα  θυμασαι  μηπως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom