Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.

Αλλά τι σημασία έχει;;
όλες οι κουτσομπολούδες εδώ μέσα βρεθήκανε.

Οκ, αποχώρησε ο ΓΓ και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Ήμαρτον δηλαδή που θα έλεγε και  ο ίδιος.
Τι το αναγάγετε σε δυναστεία;

Ούτε έχει σημασία αν είναι αυτός ο γιος του ή όχι. Σημασία έχει πως μας τα ζαλίζετε τόσες μέρες επειδή ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας σενάρια ανάλογα την στραβή γκλάβα του καθενός.

Έλεος.
ρε φιλε ειναι ομως all time classic

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96

Αλλά τι σημασία έχει;;

Ούτε έχει σημασία αν είναι αυτός ο γιος του ή όχι. Σημασία έχει πως μας τα ζαλίζετε τόσες μέρες επειδή ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας σενάρια ανάλογα την στραβή γκλάβα του καθενός.

Έλεος.
ναι αλλα αποχωρει ο ΓΓ οχι οποιος κ οποιος καφρος
τουλαχιστον αυτος εχει τ αρχιδια να μιλαει ξεκαθαρα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

Αλλά τι σημασία έχει;;

Έλεος.

οταν ο νταρκο απο την ομαδα σου ανακοίνωσε οτι σταματαει και αποχωρεί απο το ποδόσφαιρο σε ενδιέφερε να μαθεις το γιατι?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Αλλά τι σημασία έχει;;

Έλεος.
Γενικά δε διαφωνώ με το ποστ σου αλλά ρε αδερφέ, ήρθε κανείς σπίτι σου και σου ζάλισε τ' αρχίδια;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες δημοψηφισμα τωρα για γεωργιου

bloodbath

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν απλά και μόνο για να τελειώνει αυτή η φάση, να συζητήσουμε και τίποτα, την μάνα μου την λένε Μαρία και η Σταυρούλα γεννήθηκε στις 11/2/1998.

Τι άλλο να πω ρε παιδιά...

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Λοιπόν απλά και μόνο για να τελειώνει αυτή η φάση, να συζητήσουμε και τίποτα, την μάνα μου την λένε Μαρία και η Σταυρούλα γεννήθηκε στις 11/2/1998.

Τι άλλο να πω ρε παιδιά...
θα επιστρεψει η να μην ελπιζουμε?

bloodbath

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά μπήκα τώρα γιατί αναφέρανε και εμένα στο post και απλά για να μην λέγονται διάφορα για την πάρτη μου, μπήκα για να πω ότι απλά δεν έχω σχέση με την αποχώρηση του πατέρα μου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τουλάχιστον ρε φίλε πες μας

είναι άρρωστος ο ίδιος?

ή έχει μπλέξιμο επαγγελματικό?

τέλος πάντων,είναι πρόβλημα που ξεπερνιέται?

ανθρώπινα ενδιαφερόμαστε να είναι καλά...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ελα φαση εχει το κουιζ... τι γινανε οι απειροι δισκοι του πατερα σου? επισης απο τι ηταν ο πατερας σου στην αφωνια σε καποιες εκπομπες παλιοτερα?
:grin:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Βασικά μπήκα τώρα γιατί αναφέρανε και εμένα στο post και απλά για να μην λέγονται διάφορα για την πάρτη μου, μπήκα για να πω ότι απλά δεν έχω σχέση με την αποχώρηση του πατέρα μου

.....απλα  να  ξερεις  οτι  επειδη  πολλοι  απο  εμας  τον  Γεωργιου  τον  παρακολουθουμε  πολλα  χρονια  ,  θεωρουμε  οτι  μεγαλωσαμε  μαζι  του......αν  εφευγε  απο την δημοσιογραφια ο Χελακης ή ο Θειακος  , τα τετοια  μας  κουνιουνται......εδω ομως τα πραγματα  αλλαζουν , ο Γεωργιου - αν και ειμαι  σιγουρος  οτι μερικοι διαφωνουν - ειναι  σημειο αναφορας για την συγχρονη  - και οχι μονο αθλητικη - δημοσιογραφια  οπως  και  ο  λογος  που  αρθρωσε πρωτος ο  Φιλαθλος...........για αυτο  υπαρχει αυτο το ενδιαφερον.........ειλικρινες  , ανθρωπινο και αυθορμητο.......    

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
.....απλα  να  ξερεις  οτι  επειδη  πολλοι  απο  εμας  τον  Γεωργιου  τον  παρακολουθουμε  πολλα  χρονια  ,  θεωρουμε  οτι  μεγαλωσαμε  μαζι  του......αν  εφευγε  απο την δημοσιογραφια ο Χελακης ή ο Θειακος  , τα τετοια  μας  κουνιουνται......εδω ομως τα πραγματα  αλλαζουν , ο Γεωργιου - αν και ειμαι  σιγουρος  οτι μερικοι διαφωνουν - ειναι  σημειο αναφορας για την συγχρονη  - και οχι μονο αθλητικη - δημοσιογραφια  οπως  και  ο  λογος  που  αρθρωσε πρωτος ο  Φιλαθλος...........για αυτο  υπαρχει αυτο το ενδιαφερον.........ειλικρινες  , ανθρωπινο και αυθορμητο.......    
:thumbsup: :thumbsup:

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Αν ήθελε να μαθευτεί ο λόγος που αποχωρεί, θα το έλεγε ο ίδιος ο Γεωργίου. Επειδή τον παρακολουθώ χρόνια, δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να το πει. Εδώ έχει πει άλλα και άλλα στον αέρα. Απλά δεν θέλησε. Στο βίντεο της αποχώρησής του το μόνο που ξεκαθάρισε είναι πως δεν οφείλεται στους ανθρώπους για τους οποίους δούλευε. Αλλά φαινόταν αρκετά συγκινημένος, σαν να ήθελε να τελειώνει μία και καλή αυτό που είχε να πει και να την κάνει.

Τώρα, ο φίλος που μπαίνει και δηλώνει γιος του, είναι δεν είναι, τι τον...πυροβολείτε με ερωτήσεις; Και 100 σωστές να δώσει, επειδή βρισκόμαστε στο διαδίκτυο εννοείται πως θα υπάρχει η καχυποψία.

Μακάρι να μην είναι θέμα υγείας πάντως. Απλά, η λογική εκεί σε οδηγεί. Εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, μπορεί σε μία εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε μισό χρόνο, να βγει και να μιλήσει ξεκαθαρίζοντας τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να σταματήσει από το επάγγελμά του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom