ρε φιλε ειναι ομως all time classicρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.
Αλλά τι σημασία έχει;;
όλες οι κουτσομπολούδες εδώ μέσα βρεθήκανε.
Οκ, αποχώρησε ο ΓΓ και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Ήμαρτον δηλαδή που θα έλεγε και ο ίδιος.
Τι το αναγάγετε σε δυναστεία;
Ούτε έχει σημασία αν είναι αυτός ο γιος του ή όχι. Σημασία έχει πως μας τα ζαλίζετε τόσες μέρες επειδή ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας σενάρια ανάλογα την στραβή γκλάβα του καθενός.
Έλεος.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 842
- Πόντοι
- 96
ναι αλλα αποχωρει ο ΓΓ οχι οποιος κ οποιος καφροςρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.
Αλλά τι σημασία έχει;;
Ούτε έχει σημασία αν είναι αυτός ο γιος του ή όχι. Σημασία έχει πως μας τα ζαλίζετε τόσες μέρες επειδή ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας σενάρια ανάλογα την στραβή γκλάβα του καθενός.
Έλεος.
τουλαχιστον αυτος εχει τ αρχιδια να μιλαει ξεκαθαρα
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.
Αλλά τι σημασία έχει;;
Έλεος.
οταν ο νταρκο απο την ομαδα σου ανακοίνωσε οτι σταματαει και αποχωρεί απο το ποδόσφαιρο σε ενδιέφερε να μαθεις το γιατι?
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Γενικά δε διαφωνώ με το ποστ σου αλλά ρε αδερφέ, ήρθε κανείς σπίτι σου και σου ζάλισε τ' αρχίδια;ρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.
Αλλά τι σημασία έχει;;
Έλεος.
σωστοςναι αλλα αποχωρει ο ΓΓ οχι οποιος κ οποιος καφρος
τουλαχιστον αυτος εχει τ αρχιδια να μιλαει ξεκαθαρα
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 842
- Πόντοι
- 96
μαγκες δημοψηφισμα τωρα για γεωργιου
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 842
- Πόντοι
- 96
θα επιστρεψει η να μην ελπιζουμε?Λοιπόν απλά και μόνο για να τελειώνει αυτή η φάση, να συζητήσουμε και τίποτα, την μάνα μου την λένε Μαρία και η Σταυρούλα γεννήθηκε στις 11/2/1998.
Τι άλλο να πω ρε παιδιά...
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 842
- Πόντοι
- 96
Βασικά μπήκα τώρα γιατί αναφέρανε και εμένα στο post και απλά για να μην λέγονται διάφορα για την πάρτη μου, μπήκα για να πω ότι απλά δεν έχω σχέση με την αποχώρηση του πατέρα μου
.....απλα να ξερεις οτι επειδη πολλοι απο εμας τον Γεωργιου τον παρακολουθουμε πολλα χρονια , θεωρουμε οτι μεγαλωσαμε μαζι του......αν εφευγε απο την δημοσιογραφια ο Χελακης ή ο Θειακος , τα τετοια μας κουνιουνται......εδω ομως τα πραγματα αλλαζουν , ο Γεωργιου - αν και ειμαι σιγουρος οτι μερικοι διαφωνουν - ειναι σημειο αναφορας για την συγχρονη - και οχι μονο αθλητικη - δημοσιογραφια οπως και ο λογος που αρθρωσε πρωτος ο Φιλαθλος...........για αυτο υπαρχει αυτο το ενδιαφερον.........ειλικρινες , ανθρωπινο και αυθορμητο.......
RevoXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 842
- Πόντοι
- 96
.....απλα να ξερεις οτι επειδη πολλοι απο εμας τον Γεωργιου τον παρακολουθουμε πολλα χρονια , θεωρουμε οτι μεγαλωσαμε μαζι του......αν εφευγε απο την δημοσιογραφια ο Χελακης ή ο Θειακος , τα τετοια μας κουνιουνται......εδω ομως τα πραγματα αλλαζουν , ο Γεωργιου - αν και ειμαι σιγουρος οτι μερικοι διαφωνουν - ειναι σημειο αναφορας για την συγχρονη - και οχι μονο αθλητικη - δημοσιογραφια οπως και ο λογος που αρθρωσε πρωτος ο Φιλαθλος...........για αυτο υπαρχει αυτο το ενδιαφερον.........ειλικρινες , ανθρωπινο και αυθορμητο.......
Αν ήθελε να μαθευτεί ο λόγος που αποχωρεί, θα το έλεγε ο ίδιος ο Γεωργίου. Επειδή τον παρακολουθώ χρόνια, δεν νομίζω να είχε πρόβλημα να το πει. Εδώ έχει πει άλλα και άλλα στον αέρα. Απλά δεν θέλησε. Στο βίντεο της αποχώρησής του το μόνο που ξεκαθάρισε είναι πως δεν οφείλεται στους ανθρώπους για τους οποίους δούλευε. Αλλά φαινόταν αρκετά συγκινημένος, σαν να ήθελε να τελειώνει μία και καλή αυτό που είχε να πει και να την κάνει.
Τώρα, ο φίλος που μπαίνει και δηλώνει γιος του, είναι δεν είναι, τι τον...πυροβολείτε με ερωτήσεις; Και 100 σωστές να δώσει, επειδή βρισκόμαστε στο διαδίκτυο εννοείται πως θα υπάρχει η καχυποψία.
Μακάρι να μην είναι θέμα υγείας πάντως. Απλά, η λογική εκεί σε οδηγεί. Εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, μπορεί σε μία εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε μισό χρόνο, να βγει και να μιλήσει ξεκαθαρίζοντας τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να σταματήσει από το επάγγελμά του.
Τώρα, ο φίλος που μπαίνει και δηλώνει γιος του, είναι δεν είναι, τι τον...πυροβολείτε με ερωτήσεις; Και 100 σωστές να δώσει, επειδή βρισκόμαστε στο διαδίκτυο εννοείται πως θα υπάρχει η καχυποψία.
Μακάρι να μην είναι θέμα υγείας πάντως. Απλά, η λογική εκεί σε οδηγεί. Εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή στο μέλλον, μπορεί σε μία εβδομάδα, σε ένα μήνα, σε μισό χρόνο, να βγει και να μιλήσει ξεκαθαρίζοντας τι ήταν αυτό που τον ανάγκασε να σταματήσει από το επάγγελμά του.