Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες,

Είμαι ο γιος του Γεωργίου. Επειδή αναφέρθηκε η περίπτωση μου πολλές φορές εδώ μέσα, σας λέω ότι η αποχώρηση του πατέρα μου δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με μένα αλλά είναι για κάτι άλλο προσωπικό, επιτρέψτε μου να μην σας πω τι είναι.

Τάσος Γεωργίου

Φιλε αν εισαι οντως ο γιος του,να ειστε καλα και εσυ και ο πατερας σου,υγεια να υπαρχει και ολα τα αλλα φτιαχνονται.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Παίδες,

Είμαι ο γιος του Γεωργίου. Επειδή αναφέρθηκε η περίπτωση μου πολλές φορές εδώ μέσα, σας λέω ότι η αποχώρηση του πατέρα μου δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με μένα αλλά είναι για κάτι άλλο προσωπικό, επιτρέψτε μου να μην σας πω τι είναι.

Τάσος Γεωργίου

μαλιστα τι ομαδα εισαι και σε ποια συναυλία ειχες παει με τον πατερα σου?

προσεχε την εχει πει στο ραδιο...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Παίδες,

Τάσος Γεωργίου

παιξε παραπερα ρε

THE VISITOR

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
0
re paidia akoma den pirate xampari??? apo mikro ki apo xazo.....ki apo poutana mathaineis tin alithia......i tzoulia den eipe oti to video giristike me ena giorgo?  e aftos einai o georgiou o opoios ipo to varos ton apokalipseon  paraitithike  apo pantou gia na apofigei to skandalo.......xalali sou re giorgo emeis tha se agapame panta giati mporei na min isoun teleios(pios einai alloste) alla isoun afthentikos kai oti eleges to pisteves.....einai megali magkia na fevgeis pano sto apogio tis karieras sou, den exei simasia an to epelekse o idiod i anagkastike logo prosopikou provlimatos....kai epeidi einai magkas nomizo tha tirisei tin apofasi pou pire.....nasai kala file gia xara sou....

bloodbath

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι Παναθηναϊκός και έχουμε πάει μαζί Iron Maiden

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι του απαντας ρε του τζιτζιφριγκου

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
re paidia akoma den pirate xampari??? apo mikro ki apo xazo.....ki apo poutana mathaineis tin alithia......i tzoulia den eipe oti to video giristike me ena giorgo?  e aftos einai o georgiou o opoios ipo to varos ton apokalipseon  paraitithike  apo pantou gia na apofigei to skandalo.......xalali sou re giorgo emeis tha se agapame panta giati mporei na min isoun teleios(pios einai alloste) alla isoun afthentikos kai oti eleges to pisteves.....einai megali magkia na fevgeis pano sto apogio tis karieras sou, den exei simasia an to epelekse o idiod i anagkastike logo prosopikou provlimatos....kai epeidi einai magkas nomizo tha tirisei tin apofasi pou pire.....nasai kala file gia xara sou....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Παιρνει ενας και λεει:
- Γιατι δεν φτιανεις τα δοντια σου?
- Γιατι θα σε δαγκωνω.
- Πως εισαι ετσι σαν χελωνα με κρανος εισαι χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ποσο χρονων εισαι?
- 26
- ποσες
- τι ποσες?
-  :jerking:
- 4
- να τις 100στισεις.....
:2funny: :2funny: :2funny:

bloodbath

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αρσεναλ...

Zwrzetos7 αλλιώς τίποτα υποθέτω. Στο Internet είμαστε. Δεν είναι υποχρεωτικό να με πιστέψεις. Και ούτε το σκοπεύω αυτό.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Είναι γραμμένος από το 2005 πάντως.
Και μπήκε πρώτη φορά σήμερα

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τι να λεει ρε, αποκλειεται να εχει απο τοτε κλωνο πχ και να ειχε κ αλλα κ να μπηκε τωρα με αυτο?

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρσεναλ...

Zwrzetos7 αλλιώς τίποτα υποθέτω. Στο Internet είμαστε. Δεν είναι υποχρεωτικό να με πιστέψεις. Και ούτε το σκοπεύω αυτό.

την μητερα σου πως την λενε, και ποτε εχει γεννηθει η ετεροθαλης αδερφη σου? :tired:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
ρε παιδες ο γιωργαρος τι ομαδα ειναι ξερει κανεις?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκες...σόρρυ κιόλας.

Αλλά τι σημασία έχει;;
όλες οι κουτσομπολούδες εδώ μέσα βρεθήκανε.

Οκ, αποχώρησε ο ΓΓ και κάτι τρέχει στα γύφτικα.
Ήμαρτον δηλαδή που θα έλεγε και  ο ίδιος.
Τι το αναγάγετε σε δυναστεία;

Ούτε έχει σημασία αν είναι αυτός ο γιος του ή όχι. Σημασία έχει πως μας τα ζαλίζετε τόσες μέρες επειδή ένας δημοσιογράφος αποφάσισε να αποχωρήσει κάνοντας σενάρια ανάλογα την στραβή γκλάβα του καθενός.

Έλεος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom