Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 376K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos2_10

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν για να τελειώνουμε, θα πω πέντε δέκα κουβέντες και πάπαλα! Και στις δύσκολες στιγμές φάνηκε η μαγκιά αυτού του ανθρώπου.. Γιώργο σου εύχομαι ο Θεός να έχει καλά εσένα και τα άτομα που αγαπάς..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
o γιος γιατί εξαφανίστηκε?

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια γιατι τοση καχυποψια?Δηλαδη ειναι απιθανο το παλικαρι να ειναι γιος του Γεωργιου και να μπαινει στο σαιτ?
Hμαρτον που λεει και ο Γεωργιου....

bloodbath

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
o γιος γιατί εξαφανίστηκε?
Εδω ειμαι. Επρεπε να σας απανταω συνεχεα;
Τοσα χρονια σε αυτο το σαιτ και σε αλλα εχουν ειπωθει πολλες γνωμες για τον πατερα μου. ΠΟΤΕ δεν πηρα μερος σε συζητησεις. Καθενος η μαλακια σεβαστη. Απλα τωρα αναφερθηκε οτι εγω ειμαι ο λογος που αποχωρει ο πατερας μου και βγηκα να το διαψευσω. Τωρα το τι συμβαινει δεν εχω δικαιωμα να το πω εγω. Μονο ο ιδιος.
Και κατι ακομα: Δεν ζητησα απο κανεναν να με πιστεψει. Αλλα δεν μπορει ο γιος του Γεωργιου να εχει ιντερνετ και να μπαινει εδω; Απαγορευεται;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδω ειμαι. Επρεπε να σας απανταω συνεχεα;
Τοσα χρονια σε αυτο το σαιτ και σε αλλα εχουν ειπωθει πολλες γνωμες για τον πατερα μου. ΠΟΤΕ δεν πηρα μερος σε συζητησεις. Καθενος η μαλακια σεβαστη. Απλα τωρα αναφερθηκε οτι εγω ειμαι ο λογος που αποχωρει ο πατερας μου και βγηκα να το διαψευσω. Τωρα το τι συμβαινει δεν εχω δικαιωμα να το πω εγω. Μονο ο ιδιος.
Και κατι ακομα: Δεν ζητησα απο κανεναν να με πιστεψει. Αλλα δεν μπορει ο γιος του Γεωργιου να εχει ιντερνετ και να μπαινει εδω; Απαγορευεται;

Άμα είσαι ο γιος του Γεωργίου,προφανώς κ καλά κάνεις,από την άλλη δεν έχεις ανάγκη να πείσεις κανέναν και ούτε να απαντάς στα τύπου ΄΄κουίζ΄΄ για να αποδειχτεί αν όντως είσαι.
Από την στιγμή που λες ότι είσαι ο γιος του οκ,εγώ σε πιστεύω,δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να αποδείξω ότι δεν είσαι-μπορεί να είσαι κ κολλητός του γιου του.
Τέσπα μένω στο ότι είσαι,και αν είναι κα΄τι σοβαρό εύχομαι γρήγορα περαστικά κ ελπίζω να αλλάξει γρήγορα απόφαση ο πατέρας σου κ να γυρίσει στην δημοσιογραφία εξαιτίας του λαού κ των φανατικών που έχει αποκτήσει(δεν συγκαταλέγομαι ανάμεσα τους).

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
σήμερα γράφει κανονικά στον Φίλαθλο!

αν ξαναγυρίσει(και μάλιστα σύντομα),για μένα θα είναι μεγάλο σούργελο...τύπου Τζούλιας

όσο κι αν τον συμπαθώ

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
873
Πόντοι
96
[quote author=palermo link=topic=12402.msg1736413#msg1736413 date=1268999151
αν ξαναγυρίσει(και μάλιστα σύντομα),για μένα θα είναι μεγάλο σούργελο...τύπου Τζούλιας
[/quote]
:idiot:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
σήμερα γράφει κανονικά στον Φίλαθλο!

όσο κι αν τον συμπαθώ
Σωστος! :2funny: :2funny:

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.313
Πόντοι
4.365
ναι κύριοι εφυγε , αλλά ΓΙΑΤΙ ?? έφυγε.......λέγετε οτι εφαγε βρωμόξυλο  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_1:από κατι παλουκαρια........???

ας το διευκρινήσει κάποιος.......

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Από την εκπομπή του Λιαγκα στο realfm, άκουσα οτι θα κάνει εκπομπή σήμερα ο ΓΓ κανονικά

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Από την εκπομπή του Λιαγκα στο realfm, άκουσα οτι θα κάνει εκπομπή σήμερα ο ΓΓ κανονικά
Ρε εδω διαβασα κινκ μπετ σημερα και εγραφε κανονικα για των αγωνα της μπορντο με του ολυμπιακου την τεταρτη!! Ειχε ανακηνωσει οτι αποχωρει !! Χτες μαλλον εγραψε γιατη βγηκε σημερα η κινγκ μπετ α καλα  :jerking: :jerking:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Θα καταφερει να γινει για ακομα μια φορα ρομπα εαν κανει σημερα εκπομπη...!!!! :jerking: :jerking:

Καλα τα ειπε ο palermo η Τζουλια της αθλητικης επικαιροτητας θα γινει!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Θα καταφερει να γινει για ακομα μια φορα ρομπα εαν κανει σημερα εκπομπη...!!!! :jerking: :jerking:

Καλα τα ειπε ο palermo η Τζουλια της αθλητικης επικαιροτητας θα γινει!!
Δεν μας χαλαει να συνεχισει  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
[size=50pt]Γεωργίου is back![/size]

stay tuned

εχει κανονικα εκπομπή σημερα  :rockon: :rockon: :rockon:

redrocket

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
1
αν δεν κάνει έστω μια σοβαρή αποκάλυψη τότε μιλάμε για βαρβάτο πισωγύρισμα που ρίχνει πολύ την εικόνα του.

αντε να δούμε λίγη ώρα έμεινε... πες τα ολα για τα στημένα ρε Γιώργοοοοοοοοο

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ξεφτύλα

αλλά έπρεπε να το φανταστούμε...σιγά μην άφηνε τα τόσα χιλιάρικα που παίρνει το μήνα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom