Εδω ειμαι. Επρεπε να σας απανταω συνεχεα;
Τοσα χρονια σε αυτο το σαιτ και σε αλλα εχουν ειπωθει πολλες γνωμες για τον πατερα μου. ΠΟΤΕ δεν πηρα μερος σε συζητησεις. Καθενος η μαλακια σεβαστη. Απλα τωρα αναφερθηκε οτι εγω ειμαι ο λογος που αποχωρει ο πατερας μου και βγηκα να το διαψευσω. Τωρα το τι συμβαινει δεν εχω δικαιωμα να το πω εγω. Μονο ο ιδιος.
Και κατι ακομα: Δεν ζητησα απο κανεναν να με πιστεψει. Αλλα δεν μπορει ο γιος του Γεωργιου να εχει ιντερνετ και να μπαινει εδω; Απαγορευεται;
Άμα είσαι ο γιος του Γεωργίου,προφανώς κ καλά κάνεις,από την άλλη δεν έχεις ανάγκη να πείσεις κανέναν και ούτε να απαντάς στα τύπου ΄΄κουίζ΄΄ για να αποδειχτεί αν όντως είσαι.
Από την στιγμή που λες ότι είσαι ο γιος του οκ,εγώ σε πιστεύω,δεν μπορώ σε καμμία περίπτωση να αποδείξω ότι δεν είσαι-μπορεί να είσαι κ κολλητός του γιου του.
Τέσπα μένω στο ότι είσαι,και αν είναι κα΄τι σοβαρό εύχομαι γρήγορα περαστικά κ ελπίζω να αλλάξει γρήγορα απόφαση ο πατέρας σου κ να γυρίσει στην δημοσιογραφία εξαιτίας του λαού κ των φανατικών που έχει αποκτήσει(δεν συγκαταλέγομαι ανάμεσα τους).