Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Σαν ηθελε να αποχαιρετησει το κοινο του για παντα, αυτο με βαζει σε υποψιες πως ειναι κατι που εχει να κανει με τον ιδιο και οχι με το γιο του, ο τυπος ειναι πολυ εγωιστης για να παραδεχθει δημοσια προβλημα υγειας (δικο του)
Ας μηνει τουλαχιστον στο ραδιωφονο ρε πουστη μου :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
....λες  να  εχουμε  νεα  περιπτωση  Περικλη  Στελλα  ή   Φιλιππα  Συριγου  ?  Η  αληθεια  ειναι  οτι  τα  χωνε  ασχημα  στον Θειο  αν  και  πρωην ρεπορτερ του ΟΣΦΠ....
καλά...μιλάμε για κόλλημα με το Θείο....ήμαρτον...άλλη δουλειά δεν έχει κανείς να ασχολείται με τα λεγόμενα κάποιου που τα μισά που λέει είναι μπούρδες

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Σαν ηθελε να αποχαιρετησει το κοινο του για παντα, αυτο με βαζει σε υποψιες πως ειναι κατι που εχει να κανει με τον ιδιο και οχι με το γιο του, ο τυπος ειναι πολυ εγωιστης για να παραδεχθει δημοσια προβλημα υγειας (δικο του)
αν ήταν για τον ίδιο στ' α@@του δεν θα στενοχωριόταν τόσο....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....θελει  αρχιδια  φιλε  να  βγεις να το πεις  αυτο.......δεν  θα  ξεχασω   ποτε  τον  Magic  οταν  βγηκε και ειπε οτι ειναι φορεας  του HIV   μπροστα   σε  δισεκατομμυρια  σε  ολον τον πλανητη........το εβλεπα  και  δακρυζα......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα, χαλαρώστε....
θα το μάθουμε εν καιρώ...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
αν ήταν για τον ίδιο στ' α@@του δεν θα στενοχωριόταν τόσο....
Πιθανον να ειναι κατι που να μην του επιτρεπει να εργαστει, εχει και αλλο παιδι δεν θα τα διελυε ολα αν ηταν κατι για τον γιο του πιθανον να εξαφανιζωνταν για ενα διαστημα και να εμφανιζωνταν μετα, εδω μιλαμε μας αποχαιρετησε δια παντως, τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πιθανον να ειναι κατι που να μην του επιτρεπει να εργαστει, εχει και αλλο παιδι δεν θα τα διελυε ολα αν ηταν κατι για τον γιο του πιθανον να εξαφανιζωνταν για ενα διαστημα και να εμφανιζωνταν μετα, εδω μιλαμε μας αποχαιρετησε δια παντως, τουλαχιστον εγω ετσι καταλαβα.
Ελα ρε γιατη για παντα? Δεν μπορω χωρις γεωργιου εγω  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
19
Πόντοι
1
Επειδη δεν το ειδα,μηπως ξερει κανεις αν εχει ανεβει πουθενα βιντεακι με την σημερινη εκπομπη να το δουμε?

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Επειδη δεν το ειδα,μηπως ξερει κανεις αν εχει ανεβει πουθενα βιντεακι με την σημερινη εκπομπη να το δουμε?

ημαρτον που λεει και ο γιωργαρος.δες απο πανω σου ρε φιλε...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμα δειτε το λινκ στο βιντεο στο 1:48 που λεει κανε brake νομηζω πως κλαει  :(

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
να ειναι καλα ο ανθρωπος και η οικογενεια του.ευχομαι να μην εχει σοβαρα προβληματα.θα μας λειψεις γιωργαρε

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Παίδες, ο τύπος δε μου φάνηκε να βαρέθηκε να δουλεύει, ούτε (ως γνωστόν) υπάρχει περίπτωση να μη βρίσκει δουλειά.

Άρα (νομίζω, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ) πρόκειται για θέμα υγείας ή δικό του (και θέλει να είναι για πιο πολύ χρόνο με τους δικούς του) ή δικού του ανθρώπου (και θέλει ναναι συνεχώς μαζί του).

Αν το θέμα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟ, δε νομίζω να σταματούσε τη δουλειά. Η δουλειά σε βοηθάει να ξεφεύγεις, ειδικά όταν τη βρίσκεις με τη δουλειά σου, όπως (φαινόταν τουλάχιστον ότι) την έβρισκε μέχρι σήμερα ο ΓΓ...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....και   η   Βιβη  στενοχωρημενη  φαινεται......τι να πω ?    Αυθεντικος  και  τα  ελεγε  εξω απο τα δοντια  χωρις να υπολογιζει το κοστος...........μενουμε  με   τα  πληρωμενα  κατευθυνομενα τσουτσεκια  της  δημοσιογραφιας.....  

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
.....και   η   Βιβη  στενοχωρημενη  φαινεται......τι να πω ?    Αυθεντικος  και  τα  ελεγε  εξω απο τα δοντια  χωρις να υπολογιζει το κοστος...........μενουμε  με   τα  πληρωμενα  κατευθυνομενα τσουτσεκια  της  δημοσιογραφιας.....  
Οντος και η κοπελα εδειχνε στεναχωρημενη

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ετσι...

καλα αυριο εχω παρει στον ρεαλ.σε ολες τις εκπομπες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom