Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
μιας κ κανουμε ολοι υποθεσεις να πω κ εγω τη παπαρια μου....
μολις ξαναειδα δευτερη  φορα την αποχωρηση κ παρατηρησα :
οτι ξεκιναει με τη φραση ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...
(εγω προσωπικα διεκρινα θυμο παρα λυπη...)
κ μετα αρχιζει να εξηγει οτι δεν εχει προβλημα με κανενα εργοδοτη του(τον καθενα προσωπικα)..κατι που δεν ειχε λογο να το κανει....
δεν νομιζω να ειναι υγειας το θεμα,αν κ ειναι το πρωτο που σκεφτηκα ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟ...

NikosATH

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
10
κριμα και αδικο.μακαρι να ειναι καλα αυτος και η οικογενεια του

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
κ μετα αρχιζει να εξηγει οτι δεν εχει προβλημα με κανενα εργοδοτη του(τον καθενα προσωπικα)..κατι που δεν ειχε λογο να το κανει....
δεν νομιζω να ειναι υγειας το θεμα,αν κ ειναι το πρωτο που σκεφτηκα ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟ...

εχει μια λογικη το σεναριο σου!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αλλα και παλη ρε συ και θυμωμενος να ταν δεν θα αποχωρουσε απο παντου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
οτι και να ειναι ειναι σιγουρα πολυ σοβαρο για αυτόν.
κι λογω αξιοπρέπειας το κρατα για την παρτη του

καλή τυχη Γιωργαρε και καλή δύναμη.

Ευχριστούμε για την ομορφη παρέα που μας εκανες ολα αυτα τα χρόνια

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...τι  μπορει να  σε  κανει να  τα  τιναξεις  ολα   στον  αερα   οταν οι δουλειες  σου πανε  πολυ  καλα  και  εισαι  τοσο δημοφιλης   ?  

1)  Καποιο  παρα πολυ σοβαρο θεμα  υγειας   που  σε  κανει να πιστευεις οτι ολα ειναι ματαια........και  καταλαβαινεις  οτι  ολα  ειναι  ενα  αστειο , οτι  εισαι  τοσο  περαστικος που δεν αξιζει.......και  φοβαμαι οτι δεν εχει να κανει με τον γιο του  γιατι  ο  Γεωργιου  το  ζει  χρονια  αυτο  το  θεμα.......εδω μιλαμε κατι για παρα πολυ αιφνιδιαστικο........μονο  ενα   δευτερο  χτυπημα της μοιρας  θα τον  εσπρωχνε  σε  μια  κατευθυνση.......

2) καποιος  παρα  πολυ  ισχυρος  που  εχεις  πειραξει  αποφασιζει  να  σε αφανισει  απο  προσωπου  γης.....ξερετε  για  ποιους μιλαμε........ο  Γιωργος  μιλαγε  πολυ......ισως  εθιξε καποια  συμφεροντα και αυτοι αποφασισαν να  τον  κανουν να σωπασει........και  δυστυχως στο ποδοσφαιρο  ευδοκιμουν πολλα τετοια   μπουμπουκια......

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Eκτος απο θεμα υγειας μπορει να την ειδε καπως η κατι να του ετυχε που να θεωρησε τηλεορασεις ,ραδιοφωνα και εφημεριδες ματαια

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
...τι  μπορει να  σε  κανει να  τα  τιναξεις  ολα   στον  αερα   οταν οι δουλειες  σου πανε  πολυ  καλα  και  εισαι  τοσο δημοφιλης   ?  

1)  Καποιο  παρα πολυ σοβαρο θεμα  υγειας   που  σε  κανει να πιστευεις οτι ολα ειναι ματαια........και  καταλαβαινεις  οτι  ολα  ειναι  ενα  αστειο , οτι  εισαι  τοσο  περαστικος που δεν αξιζει.......και  φοβαμαι οτι δεν εχει να κανει με τον γιο του  γιατι  ο  Γεωργιου  το  ζει  χρονια  αυτο  το  θεμα.......εδω μιλαμε κατι για παρα πολυ αιφνιδιαστικο........μονο  ενα   δευτερο  χτυπημα της μοιρας  θα τον  εσπρωχνε  σε  μια  κατευθυνση.......

2) καποιος  παρα  πολυ  ισχυρος  που  εχεις  πειραξει  αποφασιζει  να  σε αφανισει  απο  προσωπου  γης.....ξερετε  για  ποιους μιλαμε........ο  Γιωργος  μιλαγε  πολυ......ισως  εθιξε καποια  συμφεροντα και αυτοι αποφασισαν να  τον  κανουν να σωπασει........και  δυστυχως στο ποδοσφαιρο  ευδοκιμουν πολλα τετοια   μπουμπουκια......

Παίζει άγρια το δεύτερο...

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Για να πάρει μία τέτοια απόφαση, σίγουρα θα είναι κάτι πολύ σοβαρά.
Το τι ακριβώς γίνεται; Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Αλλά θέλω να πιστεύω πως κάποια στιγμή θα βγει και θα μιλήσει ο Γεωργίου.

Αυτό που μου την...ψιλοσπάει είναι πως αύριο φαντάζομαι όλα οι μεσημεριανά και κουτσομπολίστικες εκπομπές θα κάνουν αναφορά στο τι έγινε και σταμάτησε ο Γεωργίου.

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Την πιθανότητα να ένιωσε ότι δεν μπορεί άλλο ή οτι απλά βαρέθηκε-κουράστηκε το σκεφτήκατε ?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
υπερβολικο ρε τυπε

Καθολου   υπερβολικο..........παντα αναρωτιομουν πως  εβγαινε  και  μιλαγε για τους  μαφιοζους  του  ποδοσφαιρου  απαξιωτικα  ,  ξεφτιλιζοντας και λοιδωροντας τους.......σκεφτομουν οτι τον εσωζε το  πλακατζιδικο  υφακι  με  το  οποιο  τα σερβιρε.......ισως  καποιοι   δεν  θελουν  υποψιασμενους  θεατες  και  αποψεις  που  αφυπνιζουν........μπορει  να  μην εκανε investigative  journalism  οπως ο   Συριγος  που  εψαχνε  συμβαση Καραισκακη , εταιρεια OCTAGON συμφεροντων Γιαννη Γιαννακη κλπ  κλπ  επικινδυνα  ,  ομως   ειχε την την δυνατοτητα   να  δημιουργει   κλιμα   για  καποιον....και  ισως αυτο πληρωνει....
    Υπομονη  , η κοινωνια μας ειναι μικρη , θα μαθουμε  συντομα....

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καθολου   υπερβολικο..........παντα αναρωτιομουν πως  εβγαινε  και  μιλαγε για τους  μαφιοζους  του  ποδοσφαιρου  απαξιωτικα  ,  ξεφτιλιζοντας και λοιδωροντας τους.......σκεφτομουν οτι τον εσωζε το  πλακατζιδικο  υφακι  με  το  οποιο  τα σερβιρε.......ισως  καποιοι   δεν  θελουν  υποψιασμενους  θεατες  και  αποψεις  που  αφυπνιζουν........μπορει  να  μην εκανε investigative  journalism  οπως ο   Συριγος  που  εψαχνε  συμβαση Καραισκακη , εταιρεια OCTAGON συμφεροντων Γιαννη Γιαννακη κλπ  κλπ  επικινδυνα ομως   μεσα  ειχε  την δυνατοτητα   να  δημιουργει   κλιμα   για  καποιον.. 

Κατα τη γνωμη μου δε παιζει αυτο.Ο Γεωργιου ειναι χρονια στο κουρμπετι και μαλιστα σε εποχες πολυ χειροτερες απο τωρα.Αμα ητανε θα του την ειχανε στησει προ πολλου

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Και γω πιστεύω οτι όταν μιλάμε για γεωργίου μόνο ενα θέμα υγείας θα τον σταμάταγε και ίσως πρόκειται για τον γιό του, αν δεν κάνω λάθος έχει δηλώσει στο παρελθόν οτι όταν αρώστησε ο γιός του άρχισαν να του πέφτουν τα δόντια.
Στην αρχή αυτός ο απότομος τρόπος του που είπε ...λοιπόν για να τελειώνουμε είναι ακριβώς αντίδραση γεωργίου. τι περιμένατε δηλαδή ? να το ανακοινώσει όπως θα έκανε η τατιάννα? Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να μίλήσει και είναι παλικάρι που κατάφερε να συγκρατηθεί και να πει ότι είχε να πει.
Και εγώ προσωπικά τόσο χάλια δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ, ειδικά σωματικά ήταν φάντασμα, αδυνατισμένος κλπ. εσείς οι πιο φανατικοί ξέρετε καλύτερα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Καθολου   υπερβολικο..........παντα αναρωτιομουν πως  εβγαινε  και  μιλαγε για τους  μαφιοζους  του  ποδοσφαιρου  απαξιωτικα  ,  ξεφτιλιζοντας και λοιδωροντας τους.......σκεφτομουν οτι τον εσωζε το  πλακατζιδικο  υφακι  με  το  οποιο  τα σερβιρε.......ισως  καποιοι   δεν  θελουν  υποψιασμενους  θεατες  και  αποψεις  που  αφυπνιζουν........μπορει  να  μην εκανε investigative  journalism  οπως ο   Συριγος  που  εψαχνε  συμβαση Καραισκακη , εταιρεια OCTAGON συμφεροντων Γιαννη Γιαννακη κλπ  κλπ  επικινδυνα  ,  ομως   ειχε την την δυνατοτητα   να  δημιουργει   κλιμα   για  καποιον....και  ισως αυτο πληρωνει....
    Υπομονη  , η κοινωνια μας ειναι μικρη , θα μαθουμε  συντομα....

Αν ηταν κατι με τους γνωστους μαφιοζους του ποδοσφαιρου θα εβγαινει να ανακοινωσει την αποχωρηση του?? μαλλον θα την εκανε στα μουλωχτα αν ετρωγε την πιεση και εφευγε.... πολυ φοβαμαι πως εχει να κανει με προβλημα υγειας μαλλον οχι του γιου του... ισως δικο του αλλα ισως και κατι αλλο που δεν θελω καν να το σκεφτομαι κατι που θα δυελυε οποιονδηποτε ανθρωπο στη θεση του

Reggae23

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Σε κάθε περίπτωση δημιουργείται ένα μεγάλο κενό...

Τώρα θα την βγάλουμε με Αθλητική Κυριακή ?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Αν ηταν κατι με τους γνωστους μαφιοζους του ποδοσφαιρου θα εβγαινει να ανακοινωσει την αποχωρηση του?? μαλλον θα την εκανε στα μουλωχτα αν ετρωγε την πιεση και εφευγε.... πολυ φοβαμαι πως εχει να κανει με προβλημα υγειας μαλλον οχι του γιου του... ισως δικο του αλλα ισως και κατι αλλο που δεν θελω καν να το σκεφτομαι κατι που θα δυελυε οποιονδηποτε ανθρωπο στη θεση του

Τι να τον διαλύσει περισσότερο απο πρόβλημα υγείας δικό του η της οικογένειας του ρε φίλε? το κέρατο?

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

συμφωνω φανηκε εκνευρισμενος σα να του εκαναν κατι, δε νομιζω ουτε εγω να ειναι θεμα υγειας,  μακαρι να επιστρεψει

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
συμφωνω φανηκε εκνευρισμενος σα να του εκαναν κατι, δε νομιζω ουτε εγω να ειναι θεμα υγειας,  μακαρι να επιστρεψει

οταν κανεις τετοια δηλωση επιστρέφεις μετα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom