οταν κανεις τετοια δηλωση επιστρέφεις μετα?
αν δεν ειναι θεμα υγειας φυσικα και υπαρχει το ενδεχομενο επιστροφης
Μαλλον δεν καταλαβες εννοω προβλημα υγειας που να μην αφορα αυτον η τον γιο του απο τον πρωτο γαμο, αλλα κατι σχετικο με την νεα του οικογενεια δεν θελω να προχωρησω παραπερα και να αναφερω κατι τετοιο γιατι ειναι πολυ τραγικο ακομα και να ειπωθει σαν υποθεση ελπιζω να καταλαβες τωραΤι να τον διαλύσει περισσότερο απο πρόβλημα υγείας δικό του η της οικογένειας του ρε φίλε? το κέρατο?
Για όσους δεν το είδαν, αν και το έβαλα και στο άλλο θρεντ.
Κατι τετοιο παιζει...εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πολυ πιθανο εγινε κατι την τελευταια στιγμη,καποια δυσαρεστη εξελιξη σε κατι,που τον προλαβε μπαινοντας στο στουντιο,δεν νομιζω οτι θα ξεκιναγε απο το σπιτι του να παει να κανει αυτην την παρωδια ξεροντας οτι υπαρχει προβλημα σε κατι η καποιον δικο του.θα το εκρυβε και θα το μαθαιναμε αργοτερα,κατι τον στεναχωρεσε αποτομα.
Όντως.εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πολυ πιθανο εγινε κατι την τελευταια στιγμη,καποια δυσαρεστη εξελιξη σε κατι,που τον προλαβε μπαινοντας στο στουντιο,δεν νομιζω οτι θα ξεκιναγε απο το σπιτι του να παει να κανει αυτην την παρωδια ξεροντας οτι υπαρχει προβλημα σε κατι η καποιον δικο του.θα το εκρυβε και θα το μαθαιναμε αργοτερα,κατι τον στεναχωρεσε αποτομα.
Ακου στρατηγέ...Τι θες να μας πεις τωρα, οτι ηταν κανας σοβαρος δημοσιοκαφρος ο Γεωργιου...? Ασε ρε φιλε μου, τοσα χρονια καραγκιοζιλικια θεωριες συνωμοσιας και τπτ αλλο...
Εγω καμια φορα αν τον εβλεπα ηταν μονο και μονο για να γελασω λιγο με τις παπαριες που πεταγε...
Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι...
Γούστα είναι αυτά...