Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 376K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τι να τον διαλύσει περισσότερο απο πρόβλημα υγείας δικό του η της οικογένειας του ρε φίλε? το κέρατο?
Μαλλον δεν καταλαβες εννοω προβλημα υγειας που να μην αφορα αυτον η τον γιο του απο τον πρωτο γαμο, αλλα κατι σχετικο με την νεα του οικογενεια δεν θελω να προχωρησω παραπερα και να αναφερω κατι τετοιο γιατι ειναι πολυ τραγικο ακομα και να ειπωθει σαν υποθεση ελπιζω να καταλαβες τωρα

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ή αρρώστια ή απειλή από κάποιον σοβαρή

και επειδή σε απειλή μάλλον ο Γιώργος δεν θα μασούσε,σίγουρα αρρώστια

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Για όσους δεν το είδαν, αν και το έβαλα και στο άλλο θρεντ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
κριμα... ωραιος τυπος!

s1

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πολυ πιθανο εγινε κατι την τελευταια στιγμη,καποια δυσαρεστη εξελιξη σε κατι,που τον προλαβε μπαινοντας στο στουντιο,δεν νομιζω οτι θα ξεκιναγε απο το σπιτι του να παει να κανει αυτην την παρωδια ξεροντας οτι υπαρχει προβλημα σε κατι η καποιον δικο του.θα το εκρυβε και θα το μαθαιναμε αργοτερα,κατι τον στεναχωρεσε αποτομα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Για όσους δεν το είδαν, αν και το έβαλα και στο άλλο θρεντ.

τωρα το παρατηρησα, εχει το ιδιο καρουμπαλο στο ιδιο σημειο στο κουτελο με τον van damme

URL]]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι πολυ πιθανο εγινε κατι την τελευταια στιγμη,καποια δυσαρεστη εξελιξη σε κατι,που τον προλαβε μπαινοντας στο στουντιο,δεν νομιζω οτι θα ξεκιναγε απο το σπιτι του να παει να κανει αυτην την παρωδια ξεροντας οτι υπαρχει προβλημα σε κατι η καποιον δικο του.θα το εκρυβε και θα το μαθαιναμε αργοτερα,κατι τον στεναχωρεσε αποτομα.
Κατι τετοιο παιζει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Όντως.
Σχετικά με αυτά που γράφτηκαν για απειλές και συναφή, ήμαρτον που θα 'λεγε κι ο ίδιος

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Μεγαλη απωλεια για την δημοσιοκαφρια!!! :2funny: :2funny:

Αφηστε ρε μαγκες...  Δεν μπορουσα να κοιμηθω χτες απο την πικρα μου :jerking: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι στο ιδιο σιναφι με τους αλλους...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Τι θες να μας πεις τωρα, οτι ηταν κανας σοβαρος δημοσιοκαφρος ο Γεωργιου...?    Ασε ρε φιλε μου, τοσα χρονια καραγκιοζιλικια θεωριες συνωμοσιας και τπτ αλλο...

Εγω καμια φορα αν τον εβλεπα ηταν μονο και μονο για να γελασω λιγο με τις παπαριες που πεταγε...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Το αρχηγόπουλο ήρθε να σας εμπαίξει, μην ψαρώνετε

the1m1n

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο Χατζηνικολαου ειπε πριν λιγο στο Real FM, απατωντας σε μυνηματα ακροατων, οτι ο Γεωιργιου περναει μια δυσκολη φαση της ζωης του και πιστευει(ο Χατζηνικολαου) οτι αν καταφερι να την ξεπερασει θα ειναι συντομα κοντα μας

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Τι θες να μας πεις τωρα, οτι ηταν κανας σοβαρος δημοσιοκαφρος ο Γεωργιου...?    Ασε ρε φιλε μου, τοσα χρονια καραγκιοζιλικια θεωριες συνωμοσιας και τπτ αλλο...

Εγω καμια φορα αν τον εβλεπα ηταν μονο και μονο για να γελασω λιγο με τις παπαριες που πεταγε...
Ακου στρατηγέ...
Μπορεί να έχει πετάξει πολλές παπαριές κατά καιρούς και να έχει ένα στυλάκι "μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση..."
Αλλά από κάτι άλλα τσατσόνια που βγαίνουν στο γυαλί και στο ραδιόφωνο χίλιες φορές καλύτερος...
Ο άνθρωπος έβγαινε στο γυαλί κι "πουλούσε" αυτό που ήταν...
Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι...
Γούστα είναι αυτά...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom