Επισκέπτης
έτσι είναι....
ένας παππούς είμαι αγάμητος κακομοίρης που βγάζω τα αγαμησιάτικα στο μπουρδέλα
θειιιοοςς
έτσι είναι....
ένας παππούς είμαι αγάμητος κακομοίρης που βγάζω τα αγαμησιάτικα στο μπουρδέλα
θείος συνταξιοδοτημένος.θειιιοοςς
θείος συνταξιοδοτημένος.
ας είναι καλά το ΠΑΣΟΚ.λαμογιο...ουτε παπους δεν χρειαστηκε να πας για να την παρεις την συνταξη
Δηλαδή, η μόνη επίσημη Ρώσικη επένδυση έγινε γιατί ο Κόκκαλης πούλησε στους Ρώσους την Intracom Telecom η οποία είχε τεράστια προβλήματα.
Τώρα, όλοι ξέρουμε ότι ο Κόκκαλης πούλησε λόγω του ανοίγματος του Κωστάκη στην Ρωσία. Έτσι, δεν είναι;;;;
ΠΟΥ τα είδες τα 15 δις στον Τραπεζικό Τομέα βρε παπάρα;;;;
Πως τα έβγαλες 1030 ρε;;;;
Και για να τελειώσουμ μία και καλή με τους απανταχού ρωσόφιλους που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πούτιν από τα αρχίδια:
Μόνον 2 άμεσες επενδύσεις κεφαλαίου από την Ρωσία (Κοπελούζος, Κόκκαλης).
Εγώ στο έκανα ξεκάθαρο.Ρώσικες επενδύσεις στην Ελλάδα εξ΄ αιτίας της εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.Ούτε σε εισαγωγές αναφέρθηκα, ούτε σε τουριστική κίνηση.
Οπλικά συστήματα δεν αγόρασε και το ΠΑΣΟΚ; Φυσικό αέριο δεν είδες παραπάνω ότι από το 1998 γίνονταν εισαγωγή από την Ρωσία;
Τι έπαθε ρε ο nick26? Από χθες το μεσημέρι έχει να ρίξει ένα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία...
Κρίμα, γιατί μας διασκέδαζε και μας βοηθούσε να ξεχνιόμαστε.
σε 4 χρόνια 70 μηνύματα....Φίλε νικ025 εγώ το 26 κανονικά θα έπρεπε να το είχα κάνει 30 αλλά τοτε που έγινα μέλος εδώ ήμουν 26
πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!! οσο εσυ εισαι πασοκος αλλο τοσο ο σκοτεινος ειναι ολυμπιακος!!!!!Ολοι ειδατε ,τη ριψη δακρυγονων στον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης γιωργακη απο τα κακα ΜΑΤ ,που εκαναν τον κακομοιρο να δακρυσει...
ρε γιωργο για πες μας κατι :
1)Πως ειναι δυνατον να κλαιγανε μονο τα δικα σου τα ευαισθητα ματακια και του αβανταδορου σου του Μιχα ,και οι υπολοιποι 100ανθρωποι που ηταν γυρω σου δεν παθανε τιποτα ?
2)Πως ειναι δυνατον να πηγαινεις σε μια "εμπολεμη" ζωνη και να μην ενημερωνεις την ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ οτι θα πας εκει για να λαβει τα μετρα της ,μηπως ψαχνεις για σκανδαλα ,με σαλταδορικες και φτωχομπινεδο προβοκατορικες ενεργειες ?
3)Ζητας να παραιτηθει ο Τσιατουρας και ο Παυλοπουλος γιατι ειναι απαξιωμενη η ΕΛ.ΑΣ,δε μας λες ομως οτι ολοκληρο το σωμα της αστυνομιας ειναι πασοκικο , περαν απο χοβολους και ανοητους ,ποιους αλλους νομιζεις οτι θα πεισεις ?
4) πως ειναι δυνατον ,να αλλαζεις την αλυσιδα του ποδηλατου ,εν κινησει και να σαβουριαζεσαι,ενω διεκδηκεις την διακυβερνηση της Ελλαδας?
και ολα αυτα τα γραφει ενας πασοκος ,και οπαδος του Αντρεα...
φιλε ψηφισε ξανα κωστακη που τα κανει ολα καλα και οτι λεει το κανει!!!!!Ολοι ειδατε ,τη ριψη δακρυγονων στον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης γιωργακη απο τα κακα ΜΑΤ ,που εκαναν τον κακομοιρο να δακρυσει...
ρε γιωργο για πες μας κατι :
1)Πως ειναι δυνατον να κλαιγανε μονο τα δικα σου τα ευαισθητα ματακια και του αβανταδορου σου του Μιχα ,και οι υπολοιποι 100ανθρωποι που ηταν γυρω σου δεν παθανε τιποτα ?
2)Πως ειναι δυνατον να πηγαινεις σε μια "εμπολεμη" ζωνη και να μην ενημερωνεις την ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ οτι θα πας εκει για να λαβει τα μετρα της ,μηπως ψαχνεις για σκανδαλα ,με σαλταδορικες και φτωχομπινεδο προβοκατορικες ενεργειες ?
3)Ζητας να παραιτηθει ο Τσιατουρας και ο Παυλοπουλος γιατι ειναι απαξιωμενη η ΕΛ.ΑΣ,δε μας λες ομως οτι ολοκληρο το σωμα της αστυνομιας ειναι πασοκικο , περαν απο χοβολους και ανοητους ,ποιους αλλους νομιζεις οτι θα πεισεις ?
4) πως ειναι δυνατον ,να αλλαζεις την αλυσιδα του ποδηλατου ,εν κινησει και να σαβουριαζεσαι,ενω διεκδηκεις την διακυβερνηση της Ελλαδας?
και ολα αυτα τα γραφει ενας πασοκος ,και οπαδος του Αντρεα...