Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ε, αφου ανακαλυψες ξαφνικα πως υπαρχουν εστω και δυο επενδυσεις ειναι και αυτη μια καποια προοδος γιατι πριν δεν εβρισκες καμια.
Και οι δυο που ανεφερες μετα το 2004 οπως και ειπες.
Ε, και αφου ολα αυτα τα ηξερες και μονος σου την τον ρωτας τον αλλον, την κολοκυθια παιζουμε?

Οσο για το που σπουδασα φιλε εγω, δεν εχει καμια σχεση. Δεν ειναι στοιχειο της κουβεντας.
Το ανεφερα μια φορα σε αλλο θεμα επειδη θεωρησα πως κολλαγε.

Δηλαδή, η μόνη επίσημη Ρώσικη επένδυση έγινε γιατί ο Κόκκαλης πούλησε στους Ρώσους την Intracom Telecom η οποία είχε τεράστια προβλήματα.
Τώρα, όλοι ξέρουμε ότι ο Κόκκαλης πούλησε λόγω του ανοίγματος του Κωστάκη στην Ρωσία. Έτσι, δεν είναι;;;;

Φιλε εγω δεν ειμαι αρκετα μορφωμενος για να γινω συμβουλος του Κοκκαλη και να ξερω τι μπισνες κανει. Αμα εσυ εισαι συμβουλος του μας εξηγεις, εγω οταν πηρα τηλεφωνο να τον ρωτησω αρνηθηκε να μου πει.

ΠΟΥ τα είδες τα 15 δις στον Τραπεζικό Τομέα βρε παπάρα;;;;
Πως τα έβγαλες 1030 ρε;;;;

Χμμμ, προφανως, απο καπως καλυτερες πηγες απο αυτες που σε πληροφορουσαν εσενα πως δεν εχει γινει ΚΑΜΙΑ Ρωσσικη επενδυση στην Ελλαδα και αντιστροφα.Κατι το οποιο ειπες με παρυσια δις.

Και για να τελειώσουμ μία και καλή με τους απανταχού ρωσόφιλους που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον Πούτιν από τα αρχίδια:
Μόνον 2 άμεσες επενδύσεις κεφαλαίου από την Ρωσία (Κοπελούζος, Κόκκαλης).

Μπραβο το μηδεν εγινε 2 καλα παμε. Οταν ολοκληρωσεις την αριθμηση μεχρι το 10 θα σου πω και τις επομενες.
Μετα θα περασουμε και σε ποιο <<προχωρημενα>> θεματα, οπως το να μην μπερδευουμε το σχολιο με την ειδηση...

Λες
Εγώ στο έκανα ξεκάθαρο.Ρώσικες επενδύσεις στην Ελλάδα εξ΄ αιτίας της εξωτερικής πολιτικής της ΝΔ.Ούτε σε εισαγωγές αναφέρθηκα, ούτε σε τουριστική κίνηση.

Το οποιο δεχομαι. Μοναχα ομως σε θεωρητικη βαση. Πρακτικα διμερης σχεσεις, ταξιδιωτικες οδηγιες κτλ. παιζουν τον ρολο τους. Οσο για το τι σχεση εχουν εισαγωγες εξαγωγες με τις επενδυσεις ειναι ψιλα γραμματα για σενα.
Θα στο πω πολυ απλα. Αμα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ εμπορικη εξαρτιση με μια χωρα στην οποια εχεις επενδυσεις οτι ωρα γουσταρεις τα μαζευεις και φευγεις ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ. Το πιασες?

Οπλικά συστήματα δεν αγόρασε και το ΠΑΣΟΚ; Φυσικό αέριο δεν είδες παραπάνω ότι από το 1998 γίνονταν εισαγωγή από την Ρωσία;

Ειδες που εισαι κομπλεξικος?
Εγω δεν μηδενιζω κανεναν αυτα που λες ειναι αληθη. Δεν βγηκα ποτε να πω πως δεν εγινε τιποτα επι ΠΑΣΟΚ.
Και για να μην ξεχνιομαστε αυτα που ανεφερες επι ΠΑΣΟΚ ειναι αγορες, οχι ...επενδυσεις :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι έπαθε ρε ο nick26? Από χθες το μεσημέρι έχει να ρίξει ένα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία...
Κρίμα, γιατί μας διασκέδαζε και μας βοηθούσε να ξεχνιόμαστε. :2funny: :2funny: :2funny:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ρε φίλε πραγματικά δεν έχω πρόβλημα με το ΠΑΣΟΚ. Πιστεύω ότι έχει δώσει πράγματα στην Χώρα. Το πρόβλημα μου είναι ο George !!  Πιστεύω όχι μόνο ότι δεν είναι ικανός για ΠρΟθυπουργός άλλα ούτε για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν έχει άλλα μαχητικά στελέχη το ΠΑΣΟΚ  που θα μπορούσαν να βγουν μπροστά; εννοείτε πως έχει. Για να καταλάβεις αυτό που λέω, το ίδιο θα έλεγα και για την Ν.Δ αν είχε αρχηγό την Μπακογιάννη.  George και Ντόρα με φοβίζουν για την ΠρΟθυπουργία της Ελλάδας, μου βγάζουν μια έντονη Αμερικανιά κάτι που στην παρούσα θα ήταν καταστροφικό!

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Τι έπαθε ρε ο nick26? Από χθες το μεσημέρι έχει να ρίξει ένα ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ στην εξουσία...
Κρίμα, γιατί μας διασκέδαζε και μας βοηθούσε να ξεχνιόμαστε. :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως  έχεις δίκιο το ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ είναι πραγματικά διασκεδαστικό σύνθημα! Α ρε Ανδρέα γίγαντα !! ( Που είσαι να δεις τον Τζότζο σου !! )

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
φίλε νικ
σε λίγο καιρό που θα έχω τα γενέθλια μου
δεν θα το αλλάξω σε νικ026 γιατί θα μας μπερδεύουν!....
:2funny:  :2funny:  :2funny:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Φίλε νικ025 εγώ το 26 κανονικά θα έπρεπε να το είχα κάνει 30 αλλά τοτε που έγινα μέλος εδώ ήμουν 26

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα με τις απόψεις μου ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uzi: :uzi:

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Στο παλιό φόρουμ ήμουν πιο ενεργός !!
Απλά δέν φαίνονται νομίζω !!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ολοι ειδατε ,τη ριψη δακρυγονων στον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης γιωργακη απο τα κακα ΜΑΤ ,που εκαναν  τον κακομοιρο να δακρυσει...
ρε γιωργο για πες μας κατι :

1)Πως ειναι δυνατον να κλαιγανε μονο τα δικα σου τα ευαισθητα ματακια και του αβανταδορου σου του Μιχα ,και οι υπολοιποι 100ανθρωποι που ηταν γυρω σου δεν παθανε τιποτα ?  :huh:

2)Πως ειναι δυνατον να πηγαινεις σε μια "εμπολεμη" ζωνη και να μην ενημερωνεις την ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ οτι θα πας εκει για να λαβει τα μετρα της ,μηπως ψαχνεις για σκανδαλα ,με σαλταδορικες και φτωχομπινεδο προβοκατορικες ενεργειες ?  :huh:

3)Ζητας να παραιτηθει ο Τσιατουρας και ο Παυλοπουλος γιατι ειναι απαξιωμενη η ΕΛ.ΑΣ,δε μας λες ομως οτι ολοκληρο το σωμα της αστυνομιας ειναι πασοκικο , περαν απο χοβολους και ανοητους ,ποιους αλλους νομιζεις οτι θα πεισεις ? :huh:

4) πως ειναι δυνατον ,να αλλαζεις την αλυσιδα του ποδηλατου ,εν κινησει και να σαβουριαζεσαι,ενω διεκδηκεις την διακυβερνηση της Ελλαδας? :huh:

και ολα αυτα τα γραφει ενας πασοκος ,και οπαδος του Αντρεα...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όπου γιώργος και μάλαμα.... δεν ισχύει εδώ

εδώ ισχύει το όπου γιώργος και κλάματα.

Επισκέπτης
Ολοι ειδατε ,τη ριψη δακρυγονων στον αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης γιωργακη απο τα κακα ΜΑΤ ,που εκαναν  τον κακομοιρο να δακρυσει...

1)Πως ειναι δυνατον να κλαιγανε μονο τα δικα σου τα ευαισθητα ματακια και του αβανταδορου σου του Μιχα ,και οι υπολοιποι 100ανθρωποι που ηταν γυρω σου δεν παθανε τιποτα ?  :huh:

2)Πως ειναι δυνατον να πηγαινεις σε μια "εμπολεμη" ζωνη και να μην ενημερωνεις την ηγεσια της ΕΛ.ΑΣ οτι θα πας εκει για να λαβει τα μετρα της ,μηπως ψαχνεις για σκανδαλα ,με σαλταδορικες και φτωχομπινεδο προβοκατορικες ενεργειες ?  :huh:

3)Ζητας να παραιτηθει ο Τσιατουρας και ο Παυλοπουλος γιατι ειναι απαξιωμενη η ΕΛ.ΑΣ,δε μας λες ομως οτι ολοκληρο το σωμα της αστυνομιας ειναι πασοκικο , περαν απο χοβολους και ανοητους ,ποιους αλλους νομιζεις οτι θα πεισεις ? :huh:

4) πως ειναι δυνατον ,να αλλαζεις την αλυσιδα του ποδηλατου ,εν κινησει και να σαβουριαζεσαι,ενω διεκδηκεις την διακυβερνηση της Ελλαδας? :huh:

πες μας τη πινεις και δεν μας δινεις!!! οσο εσυ εισαι πασοκος αλλο τοσο ο σκοτεινος ειναι ολυμπιακος!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πώς είσαι οπαδός του Αντρέα αφού σαβουριάζεται στο ποδήλατο;

Επισκέπτης

φιλε ψηφισε ξανα κωστακη που τα κανει ολα καλα και οτι λεει το κανει!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom