Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
είδα ένα μέιλ στην σχολή μου από κρητικό για τα συμβάντα τα χτεσινά στον πειραιά.
ανέφερε σε ένα σημείο ότι "..ας έρθει ο υπουργός να ζητήσει ψήφους στα χανιά στις επόμενες εκλογές.."
δεν του απάντησα γιατί γενικώς έλεγε μλκίες και ότι επειδή είναι κρητικός ο βουλευτής δεν πρέπει να αντιδράσει και άλλες τέτοιες τοπικιστικές μαλακίες.
αυτό που έχω να πω και σε αυτόν με το μέιλ και σε όλους εδώ είναι ότι είμαστε τόσο μαζόχες σαν λαός που τους ίδιους θα ψηφίσουμε και στις επόμενες εκλογές.
πασόκ και νδ: η κλαδική των κυβερνήσεων.
δεν διαφωνω απλα με καποιους αλλους περναγες καπως καλυτερα δεν υπηρχε αυτο το χαλι.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγώ τον πάω το Γιωργάκη!!!
Είναι καλο αμερικανάκι, ναι ρε δάκρυσε απο συγκίνηση όμως που δεν ήταν Πρωθυπουργός σε τετοιες φάσεις να στηρίξει τους αγγουροπαραγωγούς.
Η αλυσίδα ρε έφταιγε που δεν καταλάβαινε ότι της έδινε εντολές αρχηγός και πήγε να την κοπανίσει! ( Κοπάνησε ο Γιώργος όμως...)

Επισκέπτης
Αν ξέρετε...αν ρίξω λευκό θα πάει στο 1ο κόμμα???Ή ηα γεμίσω τον φάκελλο με 2-3 ψηφοδέλτια μέσα για να βγεί άκυρο???Κοπρόσκυλα που θα σας ψηφίσω.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Κανέναν ρε...τα ίδια είναι όλοι.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
εσυ δαγκωτο κοκαλη και οι αλλοι να πανε να γ....... :2funny: :2funny:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εσυ δαγκωτο κοκαλη και οι αλλοι να πανε να γ....... :2funny: :2funny:

Κοίτα...αν κατέβαινε...χαλαρά κυβέρνηση φτιάχναμε...με πάνω απο το 50% του Ελληνικού λαού....το κακό είναι ότι Υπουργός Δημοσίας Τάξης θα έμπαινε ο...Θεοδωρίδης!!! :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φιλε μου επειδη λογο δουλειας ημουν στο πειραια και τις δυο μερες αυτα που εκανε η αστυνομια ηταν επιεικως απαραδεκτα για να μη πω τιποτα αλλο.αυτα που ελεγε ο υπουργος την κυριακη και κατηγορουσε παλι το πασοκ οταν ηρθε η ωρα τους υποδεχθεικε οπως εκεινος μονο ξερει!!!! που να μην ηταν και συντοπιτες. αραγε στους θεσσαλους ειχαν την ιδια αντιμετωπιση;

καλά ρε συνδιαλλέγεσαι με άτομα που δεν έχουν καταλάβει τι παίζει;
αλλά όταν θα μπουν τα τρακτέρια στα μουνιά στη βουλη θα λένε ότι οι κρητικοί είναι πασόκια......
τα δικά τους παιδιά τα τακτοποίησαν.........
ρε δε γαμιέστε σ αυτή τη χώρα....
τα καλά και συμφέροντα..........

Επισκέπτης
καλά ρε συνδιαλλέγεσαι με άτομα που δεν έχουν καταλάβει τι παίζει;
αλλά όταν θα μπουν τα τρακτέρια στα μουνιά στη βουλη θα λένε ότι οι κρητικοί είναι πασόκια......
τα δικά τους παιδιά τα τακτοποίησαν.........
ρε δε γαμιέστε σ αυτή τη χώρα....
τα καλά και συμφέροντα..........
κανονικα πρεπει να μεινουν μεχρι το τελος της τετραετιας να μπει η που.....α για τα καλα στο κωλο να δω θα λενε τα ιδια!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
κανονικα πρεπει να μεινουν μεχρι το τελος της τετραετιας να μπει η που.....α για τα καλα στο κωλο να δω θα λενε τα ιδια!!!!
Ενω αν βγει το πασοκ θα μας βγει η πουτσα απο τον κωλο?
Θελω να δω αυτοι που βριζουν τωρα την ΝΔ τι θα λενε οταν βγει το ΠΑΣΟΚ και κανει τα ιδια και απο την αλλη αυτοι που υπερασπιζονται τωρα την ΝΔ πως θα βριζουν το ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθησει την ιδια ακριβως πολιτικη με την σημερινη κυβερνηση. :jerking:

Επισκέπτης
Θελω να δω αυτοι που βριζουν τωρα την ΝΔ τι θα λενε οταν βγει το ΠΑΣΟΚ και κανει τα ιδια και απο την αλλη αυτοι που υπερασπιζονται τωρα την ΝΔ πως θα βριζουν το ΠΑΣΟΚ που θα ακολουθησει την ιδια ακριβως πολιτικη με την σημερινη κυβερνηση. :jerking:
παντως τετοια πουτσα ειχαμε να δουμε απο την εποχη μητσοτακη συμπτωματικα επι Ν.Δ παλι ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην τους λες τέτοια και τους χαλάς το όραμα! :grin:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
παντως τετοια πουτσα ειχαμε να δουμε απο την εποχη μητσοτακη συμπτωματικα επι Ν.Δ παλι ;)
Αν βλεπεις διαφορα στην πολιτικη ΠΑΣΟΚ ΝΔ εγω παω πασο ψηφιστε ο καθε ενας τους σωτηρες σας και καλες πουτσες στους κωλους μας.

Επισκέπτης
Αν βλεπεις διαφορα στην πολιτικη ΠΑΣΟΚ ΝΔ εγω παω πασο ψηφιστε ο καθε ενας τους σωτηρες σας και καλες πουτσες στους κωλους μας.
δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. απλα ειναι ολοι τρωνε αλλα τουλαχιστον καποιοι δινανε και στους αλλους να φανε λιγο δεν το κρατανε ολο το μελι γιαυτους. εκτος αν και σε αυτο διαφωνεις και τα ισοπεδωνεις ολα.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειπα ποτε κατι τετοιο. απλα ειναι ολοι τρωνε αλλα τουλαχιστον καποιοι δινανε και στους αλλους να φανε λιγο δεν το κρατανε ολο το μελι γιαυτους. εκτος αν και σε αυτο διαφωνεις και τα ισοπεδωνεις ολα.
Τωρα να σου πω οτι ο ενας κλεβει περισοτερο απο τον αλλον δεν το ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο ασχετα με το ποια παραταξη ειναι στην εξουσια.

Επισκέπτης
Τωρα να σου πω οτι ο ενας κλεβει περισοτερο απο τον αλλον δεν το ξερω αυτο που ξερω ειναι οτι τα πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο ασχετα με το ποια παραταξη ειναι στην εξουσια.
αλλο λεω και αποφευγεις να απαντησεις. ποτε περναγες καλυτερα πριν η τωρα. ακομα και παλαιοτερα με αντρεα η μητσοτακη; απλα ειναι ολοι θα φανε το θεμα ειναι να περνας καλα και αξιοπρεπως και εσυ!!! ;)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλο λεω και αποφευγεις να απαντησεις. ποτε περναγες καλυτερα πριν η τωρα. ακομα και παλαιοτερα με αντρεα η μητσοτακη; απλα ειναι ολοι θα φανε το θεμα ειναι να περνας καλα και αξιοπρεπως και εσυ!!! ;)
Σου απαντησα εσυ δεν καταλαβες, καθε χρονο και χειροτερα ασχετως κομματος.

Επισκέπτης
Σου απαντησα εσυ δεν καταλαβες, καθε χρονο και χειροτερα ασχετως κομματος.
ε τοτε ας μεινουν ως εχουν τα πραγματα. αφου το πασοκ θα κανει τα ιδια ποιος ο λογος να γινουν και εκλογες ο κωστακης οτι εχει πει το εχει κανει αρα...... συνεχιζουμε τις μεταρυθμισεις και την επανιδρυση!!!!!!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ε τοτε ας μεινουν ως εχουν τα πραγματα. αφου το πασοκ θα κανει τα ιδια ποιος ο λογος να γινουν και εκλογες ο κωστακης οτι εχει πει το εχει κανει αρα...... συνεχιζουμε τις μεταρυθμισεις και την επανιδρυση!!!!!!
Δεν ειπα αυτο και δεν με ενδιαφερει ποιος θα βγει γιατι ξερω οτι για εμενα και την χωρα μου δεν θα αλλαξει κατι αυτη ειναι η γνωμη μου.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
τη προτεινεις δεν μας λες!!!! αυτα ολοι τα ξερουν .
Εχει σημασια το τι προτεινω εγω?
Εσεις που ειστε δημοκρατες και ψηφιζεται οποτε εχουμε εκλογες καντε της προτασεις σας εγω δεν ειμαι δημοκρατης και δεν ψηφιζω οποτε δεν μου πεφτει και λογος.
Δεν συνεχιζω γιατι βαρεθηκα, καλες αντιπαραθεσεις για το ποιος θα σωσει την Ελλαδα. :rockon:

Επισκέπτης
Εχει σημασια το τι προτεινω εγω?
Εσεις που ειστε δημοκρατες και ψηφιζεται οποτε εχουμε εκλογες καντε της προτασεις σας εγω δεν ειμαι δημοκρατης και δεν ψηφιζω οποτε δεν μου πεφτει και λογος.
Δεν συνεχιζω γιατι βαρεθηκα, καλες αντιπαραθεσεις για το ποιος θα σωσει την Ελλαδα. :rockon:
να κριτρικαρεις ομως ξερεις!!! αν δεν σε νοιαζει και δεν σου πεφτει λογος τοτε τη ασχολεισαι; :idiot: σου πεφτει και σου παραπεφτει αλλιως απλα δεν θα ασχολιοσουν :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom