Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 748K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αν βλεπεις διαφορα στην πολιτικη ΠΑΣΟΚ ΝΔ εγω παω πασο ψηφιστε ο καθε ενας τους σωτηρες σας και καλες πουτσες στους κωλους μας.
ακου φιλαράκο και δεν το συζητάω άλλο...
έχω συγγενή συνδικαλιστή από τα γενοφάσκια του δεξιό ( όπως και γω ;) απλά εγώ είμαι χουντικός  :dancing:)
είναι τόσο ψηλά συνδικαλιστικά όσο δε φαντάζεσαι. Τέτοιο μπινελίκι στον αλογοσκούφη δεν έχω ακούσει ούτε από ΠΑΣΟΚΟ......

αλλά δε λέω άλλα γιατί θα πεσει καρπαζά το βράδυ στη Ρηγίλλης...

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
0 γιωργος ειναι ο ποιο ανικανος πρωθυπουργος που θα βγαλει η ελλαδα,ας οψεται η ανκανοτητα του καραμανλη που θα βγαλει τον ποιο ανικανο ελληνα που ουτε ποδηλατο δεν ξερει να κανει ποσο να κυβερνησει την ελλαδα.α ρε καραμανλη μας κατεστρεψες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Οχι βεβαια ειρωνικα το λεω .... ο ανθρωπος ΔΕΝ κανει για αρχηγος ... εαν εκανε αυτη η κυβερνηση θα ειχε πεσει στον δευτερο ( και πολυ λεω ) χρονο !! Τωρα βεβαια μια κυβερνηση Πασοκ σιγουρα και μακραν θα ηταν καλυτερη , και αυτο το λεω οχι γιατι εχω προσωπικα με τους κυβερνωντες αλλα γιατι πηραν τη χωρα στο 5/10 , θες στο 3 θες στο 2 και αντι να προχωρησουν μπροστα και πανω την πηγαν πισω , μα πολυ πισω αδελφε μου , και κατω , μα πιο κατω ισως η Ουγκαντα ... Ζιμπαμπουε ... βαλε εσυ .
Ενώ ο κ. Καραμανλής που έκανε για αρχηγός έριξε από το δεύτερο χρόνο της αρχηγίας του την κακή κυβέρνηση του κ. Σημίτη και σύμπαντες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ακολούθησαν τον κ. Καραμανλή. Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι μία κυβέρνηση πέφτει εκ των έσω και όχι από την αντιπολίτευση;;;;; έλεος πια.......

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
να κριτρικαρεις ομως ξερεις!!! αν δεν σε νοιαζει και δεν σου πεφτει λογος τοτε τη ασχολεισαι; :idiot: σου πεφτει και σου παραπεφτει αλλιως απλα δεν θα ασχολιοσουν :rockon:
Καλα δεν θα μου κανεις υποδειξεις με τι θα ασχολουμε και για ποσο, το σχολιο που εκανα ηταν για αυτους που νομιζουν οτι η μια κυβερνηση ειναι καλυτερη απο την αλλη αποψη τους εμενα η αποψη μου ειναι οτι ολοι ειναι τα ιδια σκατα, αυτα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
έχω συγγενή συνδικαλιστή από τα γενοφάσκια του δεξιό ( όπως και γω ;) απλά εγώ είμαι χουντικός  :dancing:)
είναι τόσο ψηλά συνδικαλιστικά όσο δε φαντάζεσαι. Τέτοιο μπινελίκι στον αλογοσκούφη δεν έχω ακούσει ούτε από ΠΑΣΟΚΟ......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

φυσικά και οι συνδικαλιστές δεν συμπαθούν τον καραμανλή .. ακομη και οι δεξιοί.. γιατί όμως? επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των συνδικαλιστών είναι κρατικοδίαιτοι βλέπουν τώρα να κόβονται τα προνόμια τους (δυστυχώς πάρα πολύ σιγά) και αντιδρούν..

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρέπει να πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Γιώργος δεν τραβάει,είναι οριστικό και αμετάκλητο...
η αποθέωση της αοριστολογίας,της κενολογίας,ατέλειωτα σαρδάμ και λάθη,τίποτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό ιδίως στο πού θα βρει τα χρήματα...μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών από έναν μετριότατο (για να μην πω ανύπαρκτο) πολιτικό που πάνε να μας τον επιβάλουν τα ΜΜΕ ως ικανό και αυριανό πρωθυπουργό
απαντήσεις αόριστες,συνεχή κομπιάσματα,υπεκφυγές,διορθώσεις από τους διπλανούς του
:huh: :huh: :huh:
Και αν τον στέλνατε σε κανένα studio να ξεχαρμανιάσει λίγο το αγόρι?

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Τωρα αυτο τι σχεσει εχει με αυτα που εγραψα εγω? :think: :grin:
Δεν ξανα ασχολουμε τελος. :grin:

φυσικά και οι συνδικαλιστές δεν συμπαθούν τον καραμανλή .. ακομη και οι δεξιοί.. γιατί όμως? επειδή η μεγάλη πλειοψηφία των συνδικαλιστών είναι κρατικοδίαιτοι βλέπουν τώρα να κόβονται τα προνόμια τους (δυστυχώς πάρα πολύ σιγά) και αντιδρούν..
Βοdos τα ακους? :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
τόσο ο γιωργάκης όσο και ο κωστάκης δείχνουν πόσο πολύ μπορεί να εκφυλιστεί η συνέχεια σε μία οικογένεια.. συγκρίνετε τον γιωργάκη με τον συνονόματο παπού του (τον παπατζή) ή τον πατέρα του και τον κωστάκη με τον θείο του...

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Γιατι την ψαχνετε ρε με συνδικαλισμους, κομματικες μαλακίες πσοκ νδ? Μηπως τρώτε απο τα κόμματ? Γιατι αν σας κόβουν κανα κονδυλι για παρτι σας εχει καλως, βγάζει νόημα να καίγεστε για αυτους. Αλλιως ομως, αν δε τρωτε φραγγα απο κει ειστε πλανεμένοι και ψυχικα πορωμένοι. Μετα απο 35 χρόνια με αυτο το πολιτειακό σύστημα δεν εχετε καταλάβει οτι καθε κόμμα εχει το δικο του συμφέρον και αυτο κοιτάει να προασπίσει και να επιβάλει. Ολα οσα κανουν και λενε τα κανουν για το συμφέρον τους. Δε μπορει να συμβιβαστεί το συμφέρον της πατρίδος, της Ελλάδος, δηλαδή ολων μας, με το δικό τους. Ειναι εχθροι ολων μας.
Ο γιωργος παπανδρέου ειναι επικίνδυνα ηλίθιος και μου φέρνει κατάθλιψη και μονο η σκέψη να βγει πρωθυπουργος.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το μεγαλύτερο έγκληαμ της οικογένειας καραμανλή είναι ότι έφερε την οικογένεια παπανδρέου στην εξουσία...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Χαίρομαι που ορισμένοι εκ των φίλω θλίβονται με τα μελλούμενα και όχι με τα παρόντα. Δηλαδή θλίβονται με το μέλλον και ενδεχόμενο γεγονός της πρωθυπουργίας του κ. Παπανδρέου και όχι με το παρόν και ενεστώς της πρωθυπουργίας του κ. Καραμανλή.  Καλό πάντως είναι να μην στενοχωριόμαστε προκαταβολικά για κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
το μεγαλύτερο έγκληαμ της οικογένειας καραμανλή είναι ότι έφερε την οικογένεια παπανδρέου στην εξουσία...
αυτο που λες εχει υποσταση ιστορικα?
ρωτω διοτι το αγνοω

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
βεβαίως... ο Καραμανλής (θείος) το 1963 παράτησε την ΕΡΕ και έφυγε στο Παρίσι και τις εκλογές τις πήρε ο Γεώργιος Παπανδρέου... το 1980 ο Καραμανλής (θείος) έγινε πρόεδρος δημοκρατίας αφήνοντας την ΝΔ και ο ανδρέας έγινε πρωθυπουργός.. τώρα ο κωστάκης πιθναόν να φέρει τον γιωργάκη παπανδρέου στην εξουσία με τις μακακίες που κάνει

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
βεβαίως... ο Καραμανλής (θείος) το 1963 παράτησε την ΕΡΕ και έφυγε στο Παρίσι και τις εκλογές τις πήρε ο Γεώργιος Παπανδρέου... το 1980 ο Καραμανλής (θείος) έγινε πρόεδρος δημοκρατίας αφήνοντας την ΝΔ και ο ανδρέας έγινε πρωθυπουργός.. τώρα ο κωστάκης πιθναόν να φέρει τον γιωργάκη παπανδρέου στην εξουσία με τις μακακίες που κάνει
Ενώ εάν έμενε ο αείμνηστος Καραμανλής το 1963 και το 1980 στην ηγεσία της ΕΡΕ και ΝΔ αντίστοιχα, δεν θα κέρδιζαν τις εκλογές οι Παπανδρέου. Μα ακριβώς επειδή ο αείμνηστος Καραμανλής έβλεπε το επερχόμενο κάζο σηκωνόταν και έφευγε για να μη βαρύνεται αυτός με την ήττα της ΄παράταξής του.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ενώ εάν έμενε ο αείμνηστος Καραμανλής το 1963 και το 1980 στην ηγεσία της ΕΡΕ και ΝΔ αντίστοιχα, δεν θα κέρδιζαν τις εκλογές οι Παπανδρέου. Μα ακριβώς επειδή ο αείμνηστος Καραμανλής έβλεπε το επερχόμενο κάζι σηκωνόταν και έφευγε για να μη βαρύνεται αυτός με την ήττα της ΄παράταξής του.

δίκιο έχεις αλλά υπήρχαν δυνατότητες να βελτιωθεί η κατάσταση και να συνεχίσουν να παραμενουν στην εξουσία..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
δίκιο έχεις αλλά υπήρχαν δυνατότητες να βελτιωθεί η κατάσταση και να συνεχίσουν να παραμενουν στην εξουσία..
Δεν το νομίζω. Και στις 2 περιπτώσεις είχε εξαντλήσει τα όριά του ο αείμνηστος Καραμανλής.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
σίγουρα είχε φτάσει στα όρια.. αλλά με μία πολιτική άκρατων παροχών (τσοβόλα δώσ τα όλα) ίσως να κατάφερνε να κρατούσε το 1963 την εξουσία..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τόσα ξέρεις τόσα λες....
εάν δεν ήσουνα και προχώ ηλικίας θα σε έλεγα μπαγλαμά........
αλλά σέβομαι τα 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.....  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σίγουρα είχε φτάσει στα όρια.. αλλά με μία πολιτική άκρατων παροχών (τσοβόλα δώσ τα όλα) ίσως να κατάφερνε να κρατούσε το 1963 την εξουσία..

ενώ τώρα με βατοπέ και ομόλογα γιατί δεν μπορεί να κρατηθεί;
ρε πλάκα κάνεις ή αλτσχάιμερ έπαθες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom