You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιωργάκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 30K
- Εμφανίσεις 750K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Ο GAP είναι θλιβερός. Δεδομένο.
Δεν τολμώ όμως να σκεφτώ τι θα είναι κάποιος που θα χάσει από τον... θλιβερό.
Μην υποτιμάς ποτέ τόσο τον αντίπαλο σου.
Ρώτα και τον Μπένυ.
Ρώτα και τον Μπένυ.
Εγώ φίλε τις προτάσεις που έκανε στη Θεσσαλονίκη τις άκουσα και για να πω την αλήθεια τα οικονομικά μέτρα που πρότεινε μου φάνηκαν πιο δίκαια, χωρίς να ξέρω όμως αν είναι και εφικτά. Το θέμα είναι είδες κανένα δελτίο ειδήσεων να παίζει τη συγκεκριμένη απάντηση για το 1 ευρώ την ημέρα και να του ασκήσει κάποια κριτική??? εγώ προσωπικά πρώτη φορά αυτήν την απάντηση την είδα στο Λαζόπουλο που εσύ κατακρίνεις.Φυσικά, ο κ. Λαζόπουλος είναι ο μέγας κριτής των πάντων, ο πάνσοφος παντογνώστης ο οποίος ασκεί απλά σάτιρα και δεν περνά έμμεσα αλλά και άμεσα πολιτικά και κυρίως κομματικά μηνύματα...... Και εξάλλου, ο κ. Λαζόπουλος, όποια κυβέρνηση και να είναι, την έχει απολύτως βολεμένη την πάρτη του και δεν τον νοιάζει μία.... Και ακόμη και εάν δεχτεί κανείς ότι έσφαλε ο κ. Παπανδρέου στην συγκεκριμένη ερώτηση, ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Όποιος ήθελε τις άκουγε, όποιος ήθελε απλά έκλεινε τα αφτιά του λέγοντας ότι δεν πρότεινε τίποτα. Και δεν κοιτάμε τα χάλια μας τώρα, αλλά το εάν και τι και πώς το πρότεινε ο κ. Παπανδρέου......
Επισκέπτης
σκεψου αυτους που θα ψηφισουν τον θλιβερο & τα εχεις δει ολα..Ο GAP είναι θλιβερός. Δεδομένο.
Ρώτα και τον Μπένυ.
Εγώ φίλε τις προτάσεις που έκανε στη Θεσσαλονίκη τις άκουσα και για να πω την αλήθεια τα οικονομικά μέτρα που πρότεινε μου φάνηκαν πιο δίκαια, χωρίς να ξέρω όμως αν είναι και εφικτά. Το θέμα είναι είδες κανένα δελτίο ειδήσεων να παίζει τη συγκεκριμένη απάντηση για το 1 ευρώ την ημέρα και να του ασκήσει κάποια κριτική??? εγώ προσωπικά πρώτη φορά αυτήν την απάντηση την είδα στο Λαζόπουλο που εσύ κατακρίνεις.
η συνέντευξη μεταδόθηκε ολόκληρη ζωντανά,οπότε υπήρχε και η συγκεκριμένη ερώτηση και απάντηση...φυσικά δεν μπορεί να παιχτεί σε δελτίο ειδήσεων μια απάντηση 5 λεπτων...
πέρα από αυτά,η απάντηση ήταν μια τραγωδία...ό,τι ναναι έλεγε ο άνθρωπος,χωρίς κανέναν ειρμό και καμία σύνδεση...όση προπαγάνδα και να πέφτει,η εικόνα μιλάει από μόνη της,δεν μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο...η πραγματικότητα ξεγυμνώνει τον Γιωργάκη-δυστυχώς για αυτούς
Η συνέντευξη ρε συ κρατούσε κοντά 2 ώρες. Δεν κάθεται να τη δει ο οποιοσδήποτε είτε γιατί δεν έχει χρόνο είτε γιατί δεν έχει όρεξη να παρακολουθεί μια ομιλία 2 ωρών για να ακούσει 5 σημαντικές ερωτήσεις. Αυτό το νόημα έχουν οι ειδήσεις να σου πουν τα πιο σημαντικά σημεία της ομιλίας και τις πιο καίριες ερωτήσεις όπως ήταν κι αυτή (η ερώτηση όχι η απάντηση). Το θέμα είναι ότι δεν ήθελαν να παιχτεί ξανά αυτή η απάντηση και για μη δείξουν ότι απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αλλά και ότι το άτομο είναι για γέλια.η συνέντευξη μεταδόθηκε ολόκληρη ζωντανά,οπότε υπήρχε και η συγκεκριμένη ερώτηση και απάντηση...φυσικά δεν μπορεί να παιχτεί σε δελτίο ειδήσεων μια απάντηση 5 λεπτων...
πέρα από αυτά,η απάντηση ήταν μια τραγωδία...ό,τι ναναι έλεγε ο άνθρωπος,χωρίς κανέναν ειρμό και καμία σύνδεση...όση προπαγάνδα και να πέφτει,η εικόνα μιλάει από μόνη της,δεν μπορούν να κάνουν το άσπρο μαύρο...η πραγματικότητα ξεγυμνώνει τον Γιωργάκη-δυστυχώς για αυτούς
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παλερμο περαστικα δεν ειναι τιποτα ???????????? μονο εσει ξεβρακωσες τον γιωργακι μπραβο .
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Να υποθέσω κιόλας ότι το "νόμιμο" κρίνεται κατά βούληση;Νόμιμο = ηθικό
Ο καταλληλότερος λέμεεεεε....
Τώρα μάλιστα
Κι εγώ τον καταλληλότερο ψηφίζω :S
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
η συνέντευξη μεταδόθηκε ολόκληρη ζωντανά,οπότε υπήρχε και η συγκεκριμένη ερώτηση και απάντηση...φυσικά δεν μπορεί να παιχτεί σε δελτίο ειδήσεων μια απάντηση 5 λεπτων...
συμφωνω απολυτως.Ο ανθρωπος είναι για γελια.
η εικόνα του χαζούλη Φόρεστ Γκαμπ δεν αλλάζει όσο και να σκούζουν Μέγκα κλπ δημοκρατικές δυνάμεις...ο άνθρωπος είναι χαμηλής νοημοσύνης,κενός περιεχομένου...όποιος είδε το βιντεάκι Λαζόπουλου δεν μπορεί παρά να ξεράθηκε στο γέλιο...
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
η εικόνα του χαζούλη Φόρεστ Γκαμπ δεν αλλάζει όσο και να σκούζουν Μέγκα κλπ δημοκρατικές δυνάμεις...ο άνθρωπος είναι χαμηλής νοημοσύνης,κενός περιεχομένου...όποιος είδε το βιντεάκι Λαζόπουλου δεν μπορεί παρά να ξεράθηκε στο γέλιο...
Δεν πειράζει παλέρμο.
Εχουμε τον καταλληλότερο που θα σώσει αυτον τον τόπο.
και πάλι ξαναρωτάω και δεν μπορώ να το χωνέψω...πως γίνεται να εξέλεξαν μεταξύ του κούφιου Γιωργάκη και του συγκροτημένου και πολύ έξυπνου και μορφωμένου Βαγγέλη τον πρώτο...και μην μου πείτε για την αλαζονεία του Βαγγέλη,ότι βιάστηκε να πάει στο Ζάππειο κλπ...
ΥΓ Κάτια Μακρή...δεν είσαι στο άλτερ τώρα?...μπορείς και ποστάρεις συγχρόνως?...
ΥΓ Κάτια Μακρή...δεν είσαι στο άλτερ τώρα?...μπορείς και ποστάρεις συγχρόνως?...
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και πάλι ξαναρωτάω και δεν μπορώ να το χωνέψω...πως γίνεται να εξέλεξαν μεταξύ του κούφιου Γιωργάκη και του συγκροτημένου και πολύ έξυπνου και μορφωμένου Βαγγέλη τον πρώτο...και μην μου πείτε για την αλαζονεία του Βαγγέλη,ότι βιάστηκε να πάει στο Ζάππειο κλπ...
Με το ίδιο μυαλό που απαντούν πως 60+% είναι θυμωμένοι και κρίνουν λάθος την πολιτική του χοντρού και ??% (πλειοψηφία) τον κρίνουν ως καταλληλότερο.
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
και εσένα τι σε νοιάζει; αφού είσαι δεξιός.η εικόνα του χαζούλη Φόρεστ Γκαμπ δεν αλλάζει όσο και να σκούζουν Μέγκα κλπ δημοκρατικές δυνάμεις...ο άνθρωπος είναι χαμηλής νοημοσύνης,κενός περιεχομένου...όποιος είδε το βιντεάκι Λαζόπουλου δεν μπορεί παρά να ξεράθηκε στο γέλιο...
αλλά κατανοώ την εμπάθειά σου για τον Γιώργο, το ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... ΠΟΝΑΕΙ!!!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
το εντελώς εξευτελιστικό για τον Γιωργάκη ερώτημα Που οφείλεται η άνοδος του ΠΑΣΟΚ την είδες?...75% στην κακή εικόνα της ΝΔ και μόλις 9% στις πρωτοβουλίες του Γιώργου...τραγικό ποσοστό
Δεν ξέρω αν έχεις νομίσει λάθος.
Δεν υπερασπίζομαι το Γιωργάκη, ούτε τον Κωστάκη, ούτε κανένα από αυτά τα λαμόγια που το παίζουν έξυπνοι και εθνοσωτήρες, ενώ το μόνο που κάνουν είναι να κοροϊδεύουν τον απλό κόσμο χρόνια τώρα.
Απλά σου δείχνω, ότι πρόκειται για τον ίδιο κόσμο, είτε ψηφίζει πράσινο είτε μπλε είτε κόκκινο.
Όλοι πάσχουν από την ίδια αρτηριοσκλήρωση στον εγκέφαλο
Γι' αυτό και ποτέ δε θ' αλλάξει τίποτα εδώ πέρα.
Είναι αυτό που λένετο εντελώς εξευτελιστικό για τον Γιωργάκη ερώτημα Που οφείλεται η άνοδος του ΠΑΣΟΚ την είδες?...75% στην κακή εικόνα της ΝΔ και μόλις 9% στις πρωτοβουλίες του Γιώργου...τραγικό ποσοστό
2 κάνανε θαύματα: ο Χριστός και η ΝΔ
Ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο και η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ
Μόνο που θα διαφωνήσω λίγο...
Τον Γιωργάκη δεν τον ανέστησε η ΝΔ αλλά το ανελέητο κυνηγητό της κυβέρνησης απ την 1η μέρα που βγήκε από τους αριστροπασόκους ρουφ..νους δημοσιογράφους!!!