Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

calvin

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τον Γιωργάκη δεν τον ανέστησε η ΝΔ αλλά το ανελέητο κυνηγητό της κυβέρνησης απ την 1η μέρα που βγήκε από τους αριστροπασόκους ρουφ..νους δημοσιογράφους!!!
Σκεφτηκα παρα πολυ για να σου απαντησω αλλα τελικα καταλαβα οτι πραγματικοτητα του καθενος ειναι μοναδικη.
Ολα βαινουν καλως και οι ρουφιανοι αριστεροπασοκικοι δημοσιογραφοι θελουν να ριξουν τον DVDακια απο την Ραφηνα.
Ντροπη και αισχος

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Απλά σου δείχνω, ότι πρόκειται για τον ίδιο κόσμο, είτε ψηφίζει πράσινο είτε μπλε είτε κόκκινο.
Όλοι πάσχουν από την ίδια αρτηριοσκλήρωση στον εγκέφαλο :uglystupid:
Γι' αυτό και ποτέ δε θ' αλλάξει τίποτα εδώ πέρα.

Κουνια που σε κουναγε που νομιζεις οτι πασχουμε απο αρτηριοσκληρωση .
Το συμφερον μας κοιταμε.
Να μπουμε στη μοιρασια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κουνια που σε κουναγε που νομιζεις οτι πασχουμε απο αρτηριοσκληρωση .
Το συμφερον μας κοιταμε.
Να μπουμε στη μοιρασια...

Κάνεις χιούμορ τώρα ή απαντάς σοβαρά;
Για να ξέρω τι είδους απάντηση θα δώσω :uglystupid:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Είναι αυτό που λένε
2 κάνανε θαύματα: ο Χριστός και η ΝΔ
Ο Χριστός ανέστησε τον Λάζαρο και η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ

Μόνο που θα διαφωνήσω λίγο...

Τον Γιωργάκη δεν τον ανέστησε η ΝΔ αλλά το ανελέητο κυνηγητό της κυβέρνησης απ την 1η μέρα που βγήκε από τους αριστροπασόκους ρουφ..νους δημοσιογράφους!!!
Όχι, οι δημοσιογράφοι τον έχουν χαϊδέψει τον κ. Καραμανλή όσο κανέναν άλλο πολιτικό. Ενώ τον κ. Παπανδρέου τον έχουν χτυπήσει σαν χταπόδι.Σαρδάμ κάνει, και συνιστά έγκλημα καθοσιώσεως. Ο κ. Καραμανλής ψεύδετεαι ασυστόλως, και είναι ο μεγάλος ο μάγκας ο λεβέντης ο καραμπουζουκλής, ο καταλληλότερος για την φυλή των ιθαγενών μαμελούκων που τον ψηφίζουν και χαίρονται να τον απολαμβάνουν. Χαίρομαι που κάθεστε και ασχολείστε με τον κ. Παπανδρέου και δεν κοιτάτε τα χάλια της παρούσης κυβέρνησης, γιατί ό,τι και να συμβαίνει τώρα, ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. Όταν κάποιοι το καταλάβουν, θα πάμε και καλύτερα.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Επιτέλους, μετά απο καιρό γράφω σε πολιτικό θρεντ. Να πάρω τη δόση μου ρε γαμώτη

Οντως τον Καραμανλή (το φερόμενο και ως πρωθυπουργό) τον έφεραν στην εξουσία οι δυσαρεστημένοι μαφιόζοι-ιδιοκτήτες ΜΜΕ. Τον προστάτεψαν και τον κανάκεψαν σε τοσο μεγάλο βαθμό που για καιρό έμενε στο απυρόβλητο. Παρά τις τεράστιες αποτυχίες σε επιλογές προσώπων, παρά την ειλικρινή αδιαφορία του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αλλα και εκτός αυτής, παρά την απουσία πολιτικής, παρά τα σκάνδαλα.

Ομως..πλέον το καράβι μπάζει νερά και τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι. Αν και δεν έχω ο ίδιος εικόνα, καταλαβαίνω απο γνωστούς και φίλους οτι πλέον η χώρα έχει TV celebrity αλλά όχι πρωθυπουργό (εντάξει, ποτέ δεν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής).

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο αγαπημένος των θεσσαλονικιών, ο μέγιστον πολιτικός ανήρ Παναγιώτης Ψωμιάδης (ακούει και στο "Ζορό"). Ολη η κυβέρνηση στην τηλεόραση σε ρόλο ηθοποιού, σε σήριαλ της επιλογής του καθενός.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητος

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Επιτέλους, μετά απο καιρό γράφω σε πολιτικό θρεντ. Να πάρω τη δόση μου ρε γαμώτη

Οντως τον Καραμανλή (το φερόμενο και ως πρωθυπουργό) τον έφεραν στην εξουσία οι δυσαρεστημένοι μαφιόζοι-ιδιοκτήτες ΜΜΕ. Τον προστάτεψαν και τον κανάκεψαν σε τοσο μεγάλο βαθμό που για καιρό έμενε στο απυρόβλητο. Παρά τις τεράστιες αποτυχίες σε επιλογές προσώπων, παρά την ειλικρινή αδιαφορία του για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα αλλα και εκτός αυτής, παρά την απουσία πολιτικής, παρά τα σκάνδαλα.

Ομως..πλέον το καράβι μπάζει νερά και τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι. Αν και δεν έχω ο ίδιος εικόνα, καταλαβαίνω απο γνωστούς και φίλους οτι πλέον η χώρα έχει TV celebrity αλλά όχι πρωθυπουργό (εντάξει, ποτέ δεν ήταν πρωθυπουργός ο Καραμανλής).

Εμπρός λοιπόν στο δρόμο που χάραξε ο αγαπημένος των θεσσαλονικιών, ο μέγιστον πολιτικός ανήρ Παναγιώτης Ψωμιάδης (ακούει και στο "Ζορό"). Ολη η κυβέρνηση στην τηλεόραση σε ρόλο ηθοποιού, σε σήριαλ της επιλογής του καθενός.

:2funny: :2funny: :2funny:
Enforcer ήρθες κεφάτος :2funny: :2funny: :2funny:
Να ξέρεις πάντως ότι με αυτό το "φερόμενος ως πρωθυπουργός" γελάμε πάρα πολύ με τον περσόνα :2funny:
Έχει γράψει αυτή η ατάκα :2funny: :2funny: :2funny:

Κατά τα λοιπά, ξέρεις ότι συμφωνώ σε όλα που γράφεις ;)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οχια ευχαριστώ

Για να δεις ποσο large ειμαι, θα χρησιμοποιήσω προσωπικές επαφές και θα σε βάλω να παίξεις σε όποιο σήριαλ γουστάρεις. Δίπλα σε πολιτικό της τωρινής..εεε..."κυβέρνησης".

Διάλεξε ποιον θέλεις.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μάλιστα...
Θυμάμαι το 2004 πόσο στήριξαν οι μαφιόζοι των ΜΜΕ τη ΝΔ...
Ειδικά μετά την απονομή του δαχτυλιδιού στο γιωργάκη...

Θάψε τον καραμανλή ελεύθερα και εγώ μαζί σου...Πράγματι έχει αποτύχει σε πολλά..Στα περισσότερα...
Αλλά πότε ακριβώς είχε στήριξη από τα μεγάλα μμε;
Και δεν μιλώ για εφημερίδες κυκλοφορίας 10.000 φύλλων και αν ή κανάλια με 2.000 τηλεθεατές...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Οχια ευχαριστώ

Για να δεις ποσο large ειμαι, θα χρησιμοποιήσω προσωπικές επαφές και θα σε βάλω να παίξεις σε όποιο σήριαλ γουστάρεις. Δίπλα σε πολιτικό της τωρινής..εεε..."κυβέρνησης".

Διάλεξε ποιον θέλεις.

Εεε, κοίτα, έχω πολλές συμπάθειες (πώς να το κρύψωμεν άλλωστε :tooth: :tooth: ) αλλά νομίζω ότι ειδική αδυναμία έχω στο Ρουσσόπουλο και αν είναι ρεζερβέ διαλέγω Βουλγαράκη που είπε ότι νόμιμο=ηθικό και πολύ με βολεύει αυτή η δήλωση.
Εξάλλου όπως δήλωσα κι εγώ πρωτύτερα, θα συμπλέω κι εγώ με τον καταλληλότερο (και πιο ηθικό και πιο τίμιο).
Παλιότερα είχα ειδική συμπάθεια στο Θπήλιο (το Θπηλιωτόπουλο) αλλά τώρα που τα έκανε μαντάρα και τον βγάλανε βρήκα αλλού αγάπες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μάλιστα...

Θάψε τον καραμανλή ελεύθερα και εγώ μαζί σου...Πράγματι έχει αποτύχει σε πολλά..Στα περισσότερα...
Και δεν μιλώ για εφημερίδες κυκλοφορίας 10.000 φύλλων και αν ή κανάλια με 2.000 τηλεθεατές...

Σου απαντώ, παρά την απόφασή μου να μη μπω ξανά σε διάλογο μαζί σου.

ΟΛΑ τα σκάνδαλα τα οποία προέκυψαν επι "πρωθυπουργίας" Καραμανλή, θάφτηκαν. Αποτέλεσμα συναλλαγής; Ποιος ξέρει. Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Αλλά σημασία έχει οτι θάφτηκαν. Εκτός απο εκεινο το μικρομεσαίο απατεώνα μαγγίνα και ένα άλλο θεσσαλονικιό του υπ.οικονομικών που πήραν πούλο επειδή δε μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, τι έγινε στ'αλήθεια;

Και μιας και μάλλον αναφέρεσαι στον αντιπεθέστατο λαμπράκη και στα ρυπαρά ΜΜΕ του, υπάρχει και η τακτική του "δημιουργώ πρόβλημα, και μετά το λύνω με το σωστό αντάλλαγμα". Βγάζω δημοσίευμα, και μετά εκβιάζω. Και στο τέλος παίρνω κατιτις για το μεγαρο μουσικής ας πουμε.

Το δίχτυ προστασίας γύρω απο το φερόμενο και ως πρωθυπουργό που ειχε στησει κάποιος "ρουσόπουλος" στηριζόταν σε έλεγχο-δωροδοκίας των ΜΜΕ. Και μέχρι πρότινος δούλευε μια χαρά.

Τα χαλασαν στη μοιρασιά

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

ΟΛΑ τα σκάνδαλα τα οποία προέκυψαν επι "πρωθυπουργίας" Καραμανλή, θάφτηκαν. Αποτέλεσμα συναλλαγής; Ποιος ξέρει. Πιθανόν ναι, πιθανόν όχι. Αλλά σημασία έχει οτι θάφτηκαν. Εκτός απο εκεινο το μικρομεσαίο απατεώνα μαγγίνα και ένα άλλο θεσσαλονικιό του υπ.οικονομικών που πήραν πούλο επειδή δε μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά, τι έγινε στ'αλήθεια;

Και μιας και μάλλον αναφέρεσαι στον αντιπεθέστατο λαμπράκη και στα ρυπαρά ΜΜΕ του, υπάρχει και η τακτική του "δημιουργώ πρόβλημα, και μετά το λύνω με το σωστό αντάλλαγμα". Βγάζω δημοσίευμα, και μετά εκβιάζω. Και στο τέλος παίρνω κατιτις για το μεγαρο μουσικής ας πουμε.

Το δίχτυ προστασίας γύρω απο το φερόμενο και ως πρωθυπουργό που ειχε στησει κάποιος "ρουσόπουλος" στηριζόταν σε έλεγχο-δωροδοκίας των ΜΜΕ. Και μέχρι πρότινος δούλευε μια χαρά.

Τα χαλασαν στη μοιρασιά

Και εκεινος ο Ρεγκουζας με την ΔΟΥ Κορωπιου....
  μαζευε κατι ψιλα λεει,για το "εχειν" του...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρεγκούζας ναι...αυτός ρε γκάμπα...τι γλοιώδες υποκείμενο ήταν αυτό

Και θυμήθηκα τώρα, την προσπάθεια για την "επιστροφή" του φτωχομπινέ (μαγγίνας) σε ρόλο "ειδικού επι του ασφαλιστικού" κανα μηνα μετά τομπουλο που πήρε σε κάτι εκπομπές του Mega..λαμπράκης δεν ειναι το κανάλι αυτό;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Οι μικρές χαρές που δίνουν νόημα στη ζωή μου...

Τα χαλασαν στη μοιρασιά

Μίλησες για τους βαρώνους των μμε που τον ΈΦΕΡΑΝ στην εξούσια...
Και αν κάτι κατόρθωσε ο καραμανλής ήταν να εκλεγεί πρωθυπουργός χωρίς τη στήριξη των μεγάλων μέσων, πράγμα ασυνήθιστο στην ελλάδα...

Το τί έγινε μετά είναι άλλη ιστορία αν και η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων επί καραμανλή είναι εντυπωσιακή σε σχέση με το παρελθόν...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μάλιστα...

Για να μην μας αποκαλέσουν και αγνώμονες.
Όταν ανέλαβε ο Καραμανλής, κατά τη περίοδο των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών καθώς και λίγο μετά, τα ΜΜΕ τον υποστήριζαν. Ή αν θές έκαναν τα στραβά ματιά (πρός αυτό τείνω προσωπικά). Αν κάποιος επέστρεφε στην Ελλάδα και διάβαζε εφημερίδες ή έβλεπε τηλεόραση, μετά απο πολύχρονη απουσία, θα πίστευε οτι όλοι ζούμε ευτυχισμένοι και δεν κυκλοφορούν λαμόγια και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις ανάμεσα μας.
Η ουσιαστική αντιπολίτευση, απο τα ΜΜΕ και μόνο απο αυτά, ξεκίνησε με τον Μπαϊρακτάρη και τον βασικό μέτοχο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μίλησες για τους βαρώνους των μμε που τον ΈΦΕΡΑΝ στην εξούσια...
Και αν κάτι κατόρθωσε ο καραμανλής ήταν να εκλεγεί πρωθυπουργός χωρίς τη στήριξη των μεγάλων μέσων, πράγμα ασυνήθιστο στην ελλάδα...

Δε συμφωνώ.

Το τί έγινε μετά είναι άλλη ιστορία αν και η συχνότητα αποκάλυψης των σκανδάλων επί καραμανλή είναι εντυπωσιακή σε σχέση με το παρελθόν...

Ακόμα πιο εντυπωσιακή ειναι η ευκολία αποσιώπησης των ΜΜΕ και η συγκάλυψή τους.

Το κάνω και εγώ για να βγάλω τα προς το ζήν. Πρώτα δημιουργώ το πρόβλημα και μετά προσφέρω τη λύση του. Να μπαίνει το τσουκάλι στη φωτιά. Φασόλια τρώμε κάθε βράδυ (τρώμε μια φορα την ημέρα)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
Άσχετο παράδειγμα:τις προάλλες, έγινε ένα τραγικό περιστατικό σε ένα στρατόπεδο. Ο πρώτος που τέθηκε σε διαθεσιμότητα ήταν ο διοικητής της μονάδας, χωρίς να προκύπτει ότι έχει κάποια άμεση σχέση με το περιστατικό. Όταν η κυβέρνηση πάει από το κακό στο χειρότερο, ποιος φταίει; ο κλητήρας του υπουργείου; ή ο επικεφαλής της κυβέρνησης; εδώ ακριβώς συνίσταται η κάλυψη των ΜΜΕ προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού, στο ότι ποτέ δεν φταίει, και πάντα φταίνει οι άλλοι. Ακόμη και οι διάφοροι γραφικοί αντάρτες, που ο Μεγαλοδύναμος να τους κάνεις αντάρτες τους διάφορους τζάμπα μάγκες, τι λένε; κάποιοι κακοί υπουργοί υπάρχουν που παρασύρουν τον πάνσοφο πρωθυπουργό, ο οποίος είναι μια χαρά, αλλά οι κακοί του κάνουν κακό.  Και προβάλλουν τις απόψεις τους τα κανάλια, και περνάνε το μήνυμα του καλού πρωθυπουργού και των κακών υπουργών, και αυτοί δικαίωμά τους είναι να λένε όποια αηδία θέλουν, οι μαμελούκοι που τους πιστεούουν είναι οι αξιοθρήνητοι της υπόθεσης, και όχι μόνο τους πιστεύουν αλλά τους χειροκροτούν και σαν τους χιμπαντζήδες όταν τους δίνεις την μπανάνα τους να φάνε......

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις δικιο αλλα η κυβερνηση δεν εχει διοικητη , ποιος θα τεθει σε διαθεσιμότητα ,και ο διοικητής ειναι στρατιωτης , δηλαδη ευκολος κωλος τον γαμας χωρις κανενα προβλημα , αφου δεν υπαρχη συνδικαλισμος , ενω οι κυβερνηση την γαμουν μονο οι Νταβατζηδες = οι μαλακες που 20 χρονια τωρα πληρωνανε τα παιδακια να περνανε καλα .?????? και τωρα τα ξαναπερνουν πισω απο την τσεπη του φτωχου λαου ομως οχι απο τους κοπριτες που ταιζανε τοσα χρονια , αντε περαστικα μας και του χρονου .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ πάντως θεωρώ θλιβερό τον γιωργάκη που προσπαθούσε να βάλει την αλυσίδα στο ποδήλατό του εν κινήσει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom