Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωραίος ο enfo από τα ξένα.
Όσον αφορά την προσφορά εργασίας, ελπίζω να μπορεί να κάνει κάτι ο Ίσιος με τη Ρηγγίλλης. :2funny: :2funny: :2funny:
Άσε που βλέπω να αδειάζει και η θέση του Ζαχαρέα όπου να'ναι...
Ο επόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος θα χρειαστεί στα σίγουρα μαύρο γυαλί σαν το δικό σου ώστε να μην τον αναγνωρίζουν στο δρόμο...
Εγώ με τη Χ. Τρικούπη δεν μπορώ να βοηθήσω. Για την ακρίβεια μου έχει προ πολλού κόψει το μισθό ως αιρετικό... :2funny: :2funny:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλήθεια ρε παιδιά, αν εσείς βγάζατε 100 χιλιαρικάκια το χρόνο και η γυναίκα σας 300 και έπρεπε ο ένας από τους 2 να παραιτηθεί, τι θα κάνατε??
Νομίζω υπάρχει και σχετικό θρεντ ("Σε πειράζει η γυναίκα-γκομένά σου να βγάζει περισσότερα από σένσ?" ή κάτι τέτοιο).
Εγώ δεν το συζητώ. Θα καθόμουνα σπίτι να τρώω από τα 300 χιλιαρικάκια της Μάρας.
Καθώς η ασχημομούρα θα έλειπε όλη μέρα στη δουλειά, θα ξεσάλωνα με πριβέ CT συνεχώς για να ξεχάσω την ασχήμια της (αν και είπαμε γούστα είναι αυτά...).

Ρε, τον παρεξηγήσατε το Θοδωρή. Θυσιάστηκε ο άνθρωπος για την οικογένεια και τη χώρα. Είναι ανιδιοτελής λέμεεε... :headbang: :headbang:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ρε γαμωτο..ρε συ Σίγκμουντ με απογοητεύεις - είχα έτοιμο και ενα προσύμφωνο συνεργασίας σε περίπτωση που θα μπορούσες να πεις μια καλή κουβέντα για μενανε

Τέλος πάντων, ας μείνω και εγω εκτός πολιτικής μιας και βλέπω οτι θα με φάνε τα κυκλώματα (όπως φαγανε την Αντζελα Δημητρίου)

Ο Θοδωρής θυσιάστηκε αλλά..με άλλο τρόπο. Βλέπεις, πήρε τη θέση λόγω του γάμου. Ε τώρα έχει κάνει απόσβεση της επένδυσης. Νταξει, ας το ονομάσουμε απώλεια κερδών. Αλλά όχι ζημια

Παραθέτω φωτο ιερωμένου - εκ της γνωστής μονής

Συνημμένα

• efraim111.jpg
    efraim111.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 24

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε γαμωτο..ρε συ Σίγκμουντ με απογοητεύεις - είχα έτοιμο και ενα προσύμφωνο συνεργασίας σε περίπτωση που θα μπορούσες να πεις μια καλή κουβέντα για μενανε

Τέλος πάντων, ας μείνω και εγω εκτός πολιτικής μιας και βλέπω οτι θα με φάνε τα κυκλώματα (όπως φαγανε την Αντζελα Δημητρίου)

Ο Θοδωρής θυσιάστηκε αλλά..με άλλο τρόπο. Βλέπεις, πήρε τη θέση λόγω του γάμου. Ε τώρα έχει κάνει απόσβεση της επένδυσης. Νταξει, ας το ονομάσουμε απώλεια κερδών. Αλλά όχι ζημια

Παραθέτω φωτο φίλου του θόδωρα - εκ της γνωστής μονής

Κάτι μπορεί να γίνει με τον Θοδωρή.

Τον θυμάμαι από την εποχή που δούλευε στην Ελευθεροτυπία και γύριζε με ένα παπάκι.
Τώρα το θέμα είναι αν θυμάται και εμένα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχει και γαμώ τα γέλια πάντως πόσο ηλίθιος είναι ο Ελληνας και πόσο πούστηδες είναι οι πολιτικοί.....
Οσο η νου δου ήταν 4 μονάδες μπροστά στις δημοσκοπήσεις η μάρα ήταν απλά άλλη μια χειραφετημένη γυναίκα πολιτικού....
Μόλις η νου δου έπεσε 2.5 μονάδες κάτω, η γυναίκα θυσιάζεται στο βωμό της εξέλιξης του άντρα της....

Γαμώ τις χειραφετήσεις μιλάμε.....
Στας Ευρώπας κάνουμε παρτούζες και στο Μπαχρέιν φοράμε Μπούργκα....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Αλήθεια ρε παιδιά, αν εσείς βγάζατε 100 χιλιαρικάκια το χρόνο και η γυναίκα σας 300 και έπρεπε ο ένας από τους 2 να παραιτηθεί, τι θα κάνατε??
Νομίζω υπάρχει και σχετικό θρεντ ("Σε πειράζει η γυναίκα-γκομένά σου να βγάζει περισσότερα από σένσ?" ή κάτι τέτοιο).
Εγώ δεν το συζητώ. Θα καθόμουνα σπίτι να τρώω από τα 300 χιλιαρικάκια της Μάρας.
Καθώς η ασχημομούρα θα έλειπε όλη μέρα στη δουλειά, θα ξεσάλωνα με πριβέ CT συνεχώς για να ξεχάσω την ασχήμια της (αν και είπαμε γούστα είναι αυτά...).

Ρε, τον παρεξηγήσατε το Θοδωρή. Θυσιάστηκε ο άνθρωπος για την οικογένεια και τη χώρα. Είναι ανιδιοτελής λέμεεε... :headbang: :headbang:
Προσυπογραφω.
Μην ξεχνας τις βιλες στο Καπανδριτι με 3 ντεποζιτα ετοιμοπολεμα σε περιπτωση πυρκαγιας(μιας και ηταν τοσο πριβε ακατοικητη περιοχη).
Αρκετα με τις ξυνισμενες μουρες της τιβι.
Καψηδες,τρεμηδες,ποντικομαμη με το μουστακι και την καθε Ζαχαρεα.
Θα κηρυξουμε εθνικο πενθος που θα αποχωρησετε απο τη δημοσιογραφια.
Οι πουτανες θα κατεβουν σε απεργια.
Ουστ ρε!
Κοπροι του Κερατα!

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μερσεντέ μαύρη, σεμνη και ταπεινή. Οπως και τα ταπεινά και σεμνά σπίτια. Οπως και τα φιλαράκια του που διόρισε στην ΕΡΤ (μην ξεχνάτε Κούλογλου). Οπως και ένα σωρό άλλα.

Αλλο να υπήρξες δημοσιογράφος, και άλλο η επικοινωνιακή στρατηγική.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως παρατηρω μια αγανάκτηση πλεον απο τον κόσμο μεγαλυτερη απο αυτή που υπήρξε όταν ο στρατηγός άνεμος κατέστρεψε για πάντα το περιβάλλον της χώρας με στόχο την πρόοδο. Ισως αυτή το φορά το ώριμο φρούτο να πέσει πιο γρήγορα.

Και μετά...περιοδος εσωστρέφειας α λα πασοκ. Γουστάρω.

Απλά θυμηθείτε οτι το διαβάσατε εδω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως παρατηρω μια αγανάκτηση πλεον απο τον κόσμο μεγαλυτερη απο αυτή που υπήρξε όταν ο στρατηγός άνεμος κατέστρεψε για πάντα το περιβάλλον της χώρας με στόχο την πρόοδο. Ισως αυτή το φορά το ώριμο φρούτο να πέσει πιο γρήγορα.

Και μετά...περιοδος εσωστρέφειας α λα πασοκ. Γουστάρω.

Απλά θυμηθείτε οτι το διαβάσατε εδω

εγώ το έχω ήδη εμπεδώσει....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
οι θαυμαστές του....Γιωργάκη πιστεύω χθες να είδανε το βίντεο που έδειξε ο Λάκης και τον καταξεφτύλισε,δείχνοντας τη γύμνια του,την ανυπαρξία του και το ότι είναι άτομο χαμηλότατης νοημοσύνης...αναφέρομαι στην απάντηση στη ΔΕΘ όταν ρωτήθηκε για  το γεγονός ότι αποδέχτηκε την αύξηση του 1 ευρώ τη μέρα στους εργαζομένους....
η απάντηση ήταν κωμικοτραγική,γέλασε και το παρδαλό κατσίκι
γιατί κάποιοι είπαν ότι στη ΔΕΘ ο...Γιωργάκης έκανε συγκεκριμένες προτάσεις και κέρδισε τις εντυπώσεις!!!

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.523
Πόντοι
4.615
οι θαυμαστές του....Γιωργάκη πιστεύω χθες να είδανε το βίντεο που έδειξε ο Λάκης και τον καταξεφτύλισε,δείχνοντας τη γύμνια του,την ανυπαρξία του και το ότι είναι άτομο χαμηλότατης νοημοσύνης...αναφέρομαι στην απάντηση στη ΔΕΘ όταν ρωτήθηκε για  το γεγονός ότι αποδέχτηκε την αύξηση του 1 ευρώ τη μέρα στους εργαζομένους....
γιατί κάποιοι είπαν ότι στη ΔΕΘ ο...Γιωργάκης έκανε συγκεκριμένες προτάσεις και κέρδισε τις εντυπώσεις!!!
Φυσικά, ο κ. Λαζόπουλος είναι ο μέγας κριτής των πάντων, ο πάνσοφος παντογνώστης ο οποίος ασκεί απλά σάτιρα και δεν περνά έμμεσα αλλά και άμεσα πολιτικά και κυρίως κομματικά μηνύματα...... Και εξάλλου, ο κ. Λαζόπουλος, όποια κυβέρνηση και να είναι, την έχει απολύτως βολεμένη την πάρτη του και δεν τον νοιάζει μία....  Και ακόμη και εάν δεχτεί κανείς ότι έσφαλε ο κ. Παπανδρέου στην συγκεκριμένη ερώτηση, ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Όποιος ήθελε τις άκουγε, όποιος ήθελε απλά έκλεινε τα αφτιά του λέγοντας ότι δεν πρότεινε τίποτα. Και δεν κοιτάμε τα χάλια μας τώρα, αλλά το εάν και τι και πώς το πρότεινε ο κ. Παπανδρέου......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν έκαναν στη ΔΕΘ την ίδια ερώτηση στον Κωστάκη, τι θα απαντούσε; Έχω απαντήσει, άλλη ερώτηση; :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
από το press-gr

Σας πείραξε κλεφτρόνια του ΠΑΣΟΚ η αποκάλυψη πως ο ηλίθιος αρχηγός σας δεν μπορεί να απαντήσει σε πραγματικές ερωτήσεις και πως οι καναλάρχες τον βοηθάνε με στημένες συνεντεύξεις. Πουλάκια μου ο Λαζώ είναι ελεύθερη φωνή και σας κάνει τεράστια ζημιά. Θα την δείτε στα γκάλοπ, που όσο κι αν σας μακιγιάρουνε, δεν μπορούν και να σας νεκραναστήσουνε. Λαμόγια.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
από το press-gr

Σας πείραξε κλεφτρόνια του ΠΑΣΟΚ η αποκάλυψη πως ο ηλίθιος αρχηγός σας δεν μπορεί να απαντήσει σε πραγματικές ερωτήσεις και πως οι καναλάρχες τον βοηθάνε με στημένες συνεντεύξεις. Πουλάκια μου ο Λαζώ είναι ελεύθερη φωνή και σας κάνει τεράστια ζημιά. Θα την δείτε στα γκάλοπ, που όσο κι αν σας μακιγιάρουνε, δεν μπορούν και να σας νεκραναστήσουνε. Λαμόγια.
τι έγινε παοκι; πέφτετε και χάνετε την ψυχραιμία σας, ή βλέπεις ότι δεν προλαβαίνεις να διοριστείς;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom