Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που σου λέω δεν είναι η εισφορά της χώρας στα ταμεία της ΕΕ αλλά για όλα τα έργα που γίνονται στην Ελλάδα. Για κάθε 100 ευρώ που έδινε η ΕΕ στην Ελλάδα μέχρι και το 2004 τα 72 ευρώ γυρνούσαν πίσω στην ΕΕ.
Ασε που με τις ντιρεκτίβες έγινε κουρελόχαρτο κάθε προσπάθεια προστασίας της ντόπιας παραγωγής. Για αυτό γίναμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωπα ωρέ καραμήτρο.
Σε λίγο θα μας πεις οτι θα σου έρθει κι ο Κακαουνάκης στο σπίτι.

Ως επισκέπτης για καφέ πλέον   :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι τραβηγμένο αυτό. Άλλο να λέμε έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις ως μέλη της ΕΕ όσον αφορά θεσμούς και διαδικασίες και άλλο να λέμε οτι πληρώνουμε τα ίδια.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας δίνουν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. Ούτε με δανεισμό.

πότε θα καταλάβεις ότι στο ΠΑΣΟΚ πούστηδες και παλλικάρια έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια;

για τα άλλα περί ΕΕ συμφωνώ πλήρως.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να δείτε τη σχέση που έχει το Ελληνικό Κράτος με τα χρέη και τα δάνεια. Το πρώτο δάνειο που πήρε η Ελλάδα, πριν καλά-καλά γίνει κυρίαρχο κράτος το ξόφλησε έναν αιώνα μετά.

badi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχει παρει φωτια ο κωλος του Καραμανλη, του Αλογοσκουφη και γενικα των κυβερνωντων.
Και μια πληροφορια τελευταιας στιγμης, ο Τατουλης συναντηθηκε σημερα με τον Καρατζαφερη και συζητησαν διαφορα θεματα της επικαιροτητας. Ο Τατουλης εχει βρει ηδη την επομενη πολιτικη του στεγη... ;)

Dora, σου λέει τίποτα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλοι Αντέννα....... Τώρα .......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

καμπανάκια....
οι καμπάνες έπεσαν...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
πρέπει να πείστηκαν και οι πλέον δύσπιστοι ότι ο Γιώργος δεν τραβάει,είναι οριστικό και αμετάκλητο...
η αποθέωση της αοριστολογίας,της κενολογίας,ατέλειωτα σαρδάμ και λάθη,τίποτα συγκεκριμένο και χειροπιαστό ιδίως στο πού θα βρει τα χρήματα...μια κακογραμμένη έκθεση ιδεών από έναν μετριότατο (για να μην πω ανύπαρκτο) πολιτικό που πάνε να μας τον επιβάλουν τα ΜΜΕ ως ικανό και αυριανό πρωθυπουργό
απαντήσεις αόριστες,συνεχή κομπιάσματα,υπεκφυγές,διορθώσεις από τους διπλανούς του

Γιατί ποιος τραβάει;;;
Κουπί τραβάμε μόνο εσύ κι εγώ ενώ θα έπρεπε να χειριζόμαστε την αντλία γιατί το καράβι μπάζει από παντού, κι εντάτς, τα αρούρια λαμόγια θα την κάνουνε  για Σουιτσερλαντ, οι υπόλοιποι;

Προσωπικά κανείς από όχι μόνο τους επίσημους εκλεγμένους ατάλαντους αποτυχημένους δικηγόρους κλέφτες της βουλής, αλλά κι από τους δορυφορικούς πιατογλιμίτζουρες δεν έχει καταφέρει να βελτιώσει το βιωτικό μου επίπεδο, και του διπλανού μου.
Τώρα αν λέγεται Γιωργάκης ή Κωστάκης ή Παπαράκης δεν έχει μεγάλη σημασία, σημασία εχει μόνο για το κους κους μπροστά στο τζάκι. Αλεξιπτωτιστές ήρθαν και έτσι θα πρέπει να τους διώξουμε.

Ας αφήσουμε τον τόπο λίγο ακυβέρνητο μπας και δουμε και κανα διαφορετικό χρώμα το επόμενο πρωινό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φέθρυ μουυυυυυυυυυυυ
αναγωγή στο 13%.......
ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΑΛΕΞΙΣ ΜΟΥ......
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Ειδες bodos;
Για μας δουλεύει... Θα τους τρελλάνει τους πουσταράδες....

Φέθρυ ΨΥΧΑΡΑ ΠΑΣΟΚΑΡΑ....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εγω το φωναζω καιρο τωρα θα τους τρελανει ολους δηλαδη τους εχει τρελανει απο καιρο τι να λεμε!!! δεν παιζεται με τιποτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φέθρυυυυυυ μουυυυυυυυυυυυυυυυυ........
πασόκεμον μουυυυυυυυυυυυυυ.......

13,2 δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ, με 36 βουλευτές.

Τι να μας πει το "Κόμμα και Κράτος / Θεόδωρος Τσουκάτος" που ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω το φωναζω καιρο τωρα θα τους τρελανει ολους δηλαδη τους εχει τρελανει απο καιρο τι να λεμε!!! δεν παιζεται με τιποτα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
βάλε αντέννα κλαδικέ μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
13,2 δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ, με 36 βουλευτές.

Τι να μας πει το "Κόμμα και Κράτος / Θεόδωρος Τσουκάτος" που ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ;

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
εγώ βλέπω αυτό το 32.5 με 89 και
απλά........

[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: [/move]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
89 έδρες οι Νουδούλες;

Να το τοποθετηθεί πάραυτα ο Παλέρμο!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Τελικά persona, ίσως να φταίει για την κατάσταση και η διεθνής συγκυρία, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.
(Εκτός και αν στο γενικό 30ετία εννοείς την ΝΔ του 74-81 και 90-93 LOL).
οχι φιλε μου καλα τα λες το πασοκ φταιει για ολα!!!!! αυτος ο κερατας ο κουτσογιωργας ο συγχωρεμενος φταιει για την κριση στις αμερικανικες τραπεζες μαζι με τον γεννηματα που ηταν υπουργος οικονομιας!!! αμ το αλλο αυτα τα οργια με το πολιτισμου αχ βρε μελινα τη πληρωνει ο κοσμακης!!! πες τα  το πασοκ φταιει για ολα!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η Μάρα ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την επαγγελματική της δραστηριότητα......

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε τι κάνει μια δημοσκόπηση.......σ αυτή τη χώρα..... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι φιλε μου καλα τα λες το πασοκ φταιει για ολα!!!!! αυτος ο κερατας ο κουτσογιωργας ο συγχωρεμενος φταιει για την κριση στις αμερικανικες τραπεζες μαζι με τον γεννηματα που ηταν υπουργος οικονομιας!!! αμ το αλλο αυτα τα οργια με το πολιτισμου αχ βρε μελινα τη πληρωνει ο κοσμακης!!! πες τα  το πασοκ φταιει για ολα!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

καλά δε βλέπεις; ένα στρατό έχει μαζί του.....
Το 32.5 % του ελληνικού λαού....

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom