1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
χε χε ........και που θα ξαναψηφίσεις.
στις εκλογές του σάιτ ρώτα τους μοντεράτορες τι ψήφισα.....
χε χε ........και που θα ξαναψηφίσεις.
όχι.... φήμες είναι από τη Χαριλαου.....Αληθεύει ότι οι τελευταίες έρευνες δείχνουν το ΠΑΣΟΚ μπροστά με 2,2%;;
όχι.... φήμες είναι από τη Χαριλαου.....
Μωρέ αν ήταν σκέψεις και αναλύσεις καλά θα ήτανε......
έχει παρει φωτιά ο κώλος του αλογοσκούφη΄......φήμες ξεφήμες όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά
Μάλλον που δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Σκέψου το λίγο.Οταν για κάθε ένα ευρώ που επενδύει η ΕΕ στην Ελλάδα, εσύ σαν χώρα πρέπει να επενδύσεις το ίδιο ποσό για την δική σου συμμετοχή και όταν δεν το έχεις αυτό το ποσό τότε πας αμέσως στους ξένους δανειστές σου.
χε χε .....
στις εκλογές του σάιτ ρώτα τους μοντεράτορες τι ψήφισα.....
έχει παρει φωτιά ο κώλος του αλογοσκούφη΄......
κεντάς σήμερα,
κεντάς ΠΑΣΟΚΑΡΑ μου....
Δεν με ψήνει ούτε η Μιλένα ενδεδυμένη το άβαταρ της Θάλειας λέμε.
δλδ τώρα εσύ δεν το κατάλαβες τι εννοάω, ή σου είναι πολύ δύσκολο να παραδέχεσαι την αλήθεια;;;;;......Τελικά persona, ίσως να φταίει για την κατάσταση και η διεθνής συγκυρία, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.
(Εκτός και αν στο γενικό 30ετία εννοείς την ΝΔ του 74-81 και 90-93 LOL).
και για να κλείσουμε τη μαλακία με το ΠΑΣΟΚ Νου Δου.....Τελικά persona, ίσως να φταίει για την κατάσταση και η διεθνής συγκυρία, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.
(Εκτός και αν στο γενικό 30ετία εννοείς την ΝΔ του 74-81 και 90-93 LOL).
δεν είμαι μεγάλος μύστης.Όχι ρε μεγάλε, δεν κατάλαβα.
Περιμένω από εσένα, τον μεγάλο μύστη να μου πεις.
Ποιος φταίει για την σημερινή οικονομική κατάσταση;
(Κάνε μια προσπάθεια με ποσοστά αντί για λίγο πολύ, για να γίνεις πιο κατανοητός).
Ωπα ωρέ καραμήτρο.Το ΠΑΣΟΚ φταίει για πολλά, αλλά θα το ψηφίσω κυρίως για ένα λόγο...
Είναι τραβηγμένο αυτό. Άλλο να λέμε έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις ως μέλη της ΕΕ όσον αφορά θεσμούς και διαδικασίες και άλλο να λέμε οτι πληρώνουμε τα ίδια.Cretan έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτός ήταν ο λόγος που η ΕΟΚ εκανε μέλος την Ελλάδα. Αν οι ΠΑΣΟΚοι είχαν λίγο τσίπα πάνω τους έπρεπε να κάνουν ειδικό συνέδριο για τα λαμόγια μέλη τους που σε συνεργασία με μερίδα της αστικής τάξης λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο, αλλά το κυριότερο υποθήκευσαν τη χώρα για πάντα.