Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Οταν για κάθε ένα ευρώ που επενδύει η ΕΕ στην Ελλάδα, εσύ σαν χώρα πρέπει να επενδύσεις το ίδιο ποσό για την δική σου συμμετοχή και όταν δεν το έχεις αυτό το ποσό τότε πας αμέσως στους ξένους δανειστές σου.
Μάλλον που δεν δουλεύει έτσι το σύστημα. Σκέψου το λίγο.
Αν είναι να βγάλω ακριβώς τα ίδια απο την τσέπη μου, τα αφήνω εκεί και δεν ψάχνω επιδοτήσεις. Και τα κάνω οτι θέλω εγώ, οχι οτι μου ορίζει αυτός που με επιδοτεί.

Bill_743

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Εχει παρει φωτια ο κωλος του Καραμανλη, του Αλογοσκουφη και γενικα των κυβερνωντων.
Και μια πληροφορια τελευταιας στιγμης, ο Τατουλης συναντηθηκε σημερα με τον Καρατζαφερη και συζητησαν διαφορα θεματα της επικαιροτητας. Ο Τατουλης εχει βρει ηδη την επομενη πολιτικη του στεγη... ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Τελικά persona, ίσως να φταίει για την κατάσταση και η διεθνής συγκυρία, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.
(Εκτός και αν στο γενικό 30ετία εννοείς την ΝΔ του 74-81 και 90-93 LOL).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τελικά persona, ίσως να φταίει για την κατάσταση και η διεθνής συγκυρία, ίσως και το ΠΑΣΟΚ.
δλδ τώρα εσύ δεν το κατάλαβες τι εννοάω, ή σου είναι πολύ δύσκολο να παραδέχεσαι την αλήθεια;;;;;......
Κάνε πάλι μια ομφαλοσκόπηση....
Αλλωστε μαζί με τη μαλακία είναι το εθνικό μας σπόρ........

το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι εσωτερικό του λαού... Και το ΠΑΣΟΚ που φταίει δεν το εξέλεγε η ΕΕ......

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.953
Πόντοι
6.925
Είμεθα σε αδιέξοδο. Οι τωρινοί θα φύγουν γιατί δεν τα βγάζουν πέρα αποδείχθησαν άσχετοι και άναρχοι, ανίκανοι να ξηλώσουν την διαβρωμενη δημόσια διοίκηση αφού αποτελούν τμήμα της. Ο Γιωργάκης και οι λοιποί δεν είμαι σίγουρος - είναι αυτοί ? - ότι θέλουν να πέσουν στα σκατά της παγκόσμιας κρίσης, δεν ελπίζω σε τίποτα δυστυχως.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Cretan έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτός ήταν ο λόγος που η ΕΟΚ εκανε μέλος την Ελλάδα. Αν οι ΠΑΣΟΚοι είχαν λίγο τσίπα πάνω τους έπρεπε να κάνουν ειδικό συνέδριο για τα λαμόγια μέλη τους που σε συνεργασία με μερίδα της αστικής τάξης λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο, αλλά το κυριότερο υποθήκευσαν τη χώρα για πάντα.  

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Όχι ρε μεγάλε, δεν κατάλαβα.
Περιμένω από εσένα, τον μεγάλο μύστη να μου πεις.
Ποιος φταίει για την σημερινή οικονομική κατάσταση;

(Κάνε μια προσπάθεια με ποσοστά αντί για λίγο πολύ, για να γίνεις πιο κατανοητός).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να κλείσουμε τη μαλακία με το ΠΑΣΟΚ Νου Δου.....
Το ΠΑΣΟΚ φταίει για πολλά, αλλά θα το ψηφίσω κυρίως για ένα λόγο...
Εχω σιχαθεί να σας ακούω να λέτε ότι φταίει το ΠΑΣΟΚ για όλα.......
Δεν χρειαζόταν να γίνετε κυβέρνηση για να μου το πείτε.
Το είχα καταλάβει από μόνος μου......
Τώρα εάν το 41.5% είναι τόσο ηλίθιοι που δεν το είχαν καταλάβει και σας εξέλεξαν για να τους το λέτε 5 χρόνια να το εμπεδώσουν είναι άλλη συζήτηση......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όχι ρε μεγάλε, δεν κατάλαβα.
Περιμένω από εσένα, τον μεγάλο μύστη να μου πεις.
Ποιος φταίει για την σημερινή οικονομική κατάσταση;

(Κάνε μια προσπάθεια με ποσοστά αντί για λίγο πολύ, για να γίνεις πιο κατανοητός).
δεν είμαι μεγάλος μύστης.
είμαι μεγάλος πούστης. Πιο μεγάλος από εσάς και θα σας αφήσω να ρίχνετε όλη την ευθύνη στο ΠΑΣΟΚ... Μέχρι να φατε ξύλο.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το ΠΑΣΟΚ φταίει για πολλά, αλλά θα το ψηφίσω κυρίως για ένα λόγο...
Ωπα ωρέ καραμήτρο.
Σε λίγο θα μας πεις οτι θα σου έρθει κι ο Κακαουνάκης στο σπίτι.
Ως επισκέπτης για καφέ πλέον  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Cretan έτσι δουλεύει το σύστημα. Αυτός ήταν ο λόγος που η ΕΟΚ εκανε μέλος την Ελλάδα. Αν οι ΠΑΣΟΚοι είχαν λίγο τσίπα πάνω τους έπρεπε να κάνουν ειδικό συνέδριο για τα λαμόγια μέλη τους που σε συνεργασία με μερίδα της αστικής τάξης λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο, αλλά το κυριότερο υποθήκευσαν τη χώρα για πάντα. 
Είναι τραβηγμένο αυτό. Άλλο να λέμε έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις ως μέλη της ΕΕ όσον αφορά θεσμούς και διαδικασίες και άλλο να λέμε οτι πληρώνουμε τα ίδια.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτά που μας δίνουν οι Άγγλοι, οι Γάλλοι και οι Γερμανοί. Ούτε με δανεισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom