Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Τύπε θα την παρω την ΚΟΥΠΑ λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
είχαμε να δούμε τέτοιο σεντόνι
από τη καταιγίδα του φφφανάτικ ενάντια στους νεφελίμ
και την ωδή του απόλυτου στη νάταλυ θάνου :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε θα την παρω την ΚΟΥΠΑ λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
cup-006.gif

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1> Χαντάκωμα εγχώριας βιομηχανίας με ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ξενών προϊόντων και χαντάκωμα των δικών σου.
2> Χαντάκωμα δορυφορικών σε αυτές επιχειρήσεων.. ως συνέπεια αυτων
3> Πιστεύω ότι η ελληνική βιομηχανία δεν έχει επιχειρηματίες ποιότητας (ΗΓΕΤΗΣ ΦΡΥΔΙΑΣ)
4> Δανεια για να αγοραζεις ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ (ΗΓΕΤΕΣ Α.Γ.Π - ΦΡΥΔΙΑΣ)
5> Διορισμοί Δ/Υ γιατί ολα τα άλλα ΡΗΜΑΞΑΝ και πληρωμή με δανεικά..
6> ανήκομε εις την Δύσην (ψυχή τέ και σώματι)  :uglystupid:

Πάμε σε αυτά, γιατί επαναλαμβανόμεθα και τα του ΠΑΣΟΚ είναι Spam.

1. Χαντάκωμα με κρατικοποιήσεις που μετρώνται στα δάκτυλα δε γίνεται. Ούτε με επιλεκτικές συμφωνίες με τη lacoste καταστρέφεται η εγχώρια κλωστουφαντουργία. Εκτός αν πρέπει να ήμαστε, επαναλαμβάνω, Ν. Κορέα. Ούτε με ενδεικτικό δανεισμό και συμφωνία με μία χώρα (Γάλλια). Η οικονομία ήταν ακμάζουσα σε όλες της τις μορφές.
2. Πότε έγινε αυτό τύπε; Για άλλες εποχές μιλάς μήπως;
3. Not an argument
4. ...
5. :cheesy: Ε τώρα, από αρχής Ελληνικού Κράτους ως το 81, 75000. Πάλι για άλλες εποχές μιλάς
6.  Ανήκομεν εις Δύσην. Διότι αν ανήκαμε αλλού θα είχαμε ακόμα λυχνίες λαδιού.

Αγνοείς συστηματικά το εμπόριο πριν 81, τις αποταμιεύσεις, τη ναυτιλία και όλη τη παραγωγική δραστηριότητα με παραδείγματα που αφορούν συγκεκριμένες και περιορισμένης επιρροής συμφωνίες. Το δάνειο από τη Γαλλία, γιατί ήταν αρνητικό;  Δε βρήκα τίποτα αρνητικό . Άμα θες βάλε. Δε βρήκα τίποτε για τις φρεγάτες, άμα θες βάλε πάλι.
Οι μακροοικονομικοί σου υπολογισμοί γίνονται βάσει Κυβερνήσεως Πασόκ και είναι άσχετοι με τα στοιχεία της εποχής.

Είναι Κυπελλούχος 2010 - 2011 τύπε

Επισκέπτης
Δε βρήκα τίποτε για τις φρεγάτες, άμα θες βάλε πάλι.

Βασικά με τις φρεγάτες, υπάρχει κι άλλο θέμα.
Αν οι έλληνες, χρειάζονται για τη μεσόγειο φρεγάτες.
Οι ειδικοί λένε όχι.

Η πιο πρόσφατη σύρραξη με σύγχρονους στρατούς στα φώκλαντς
έδειξε ότι όλα τα μεγάλα πλοία που είχαν εκεί οι νικητές της σύγκρουσης άγγλοι,
καταστράφηκαν ή έπαθαν μεγάλες ζημιές,
από την τελειωμένη αεροπορία των αργεντινών ,
που καταστράφηκε ολοσχερώς από τους άγγλους!!
Και σε πεδιό δράσης , τον ατλαντικό ,
που -όπως και να το κάνουμε- είναι ευρύτερο του αιγαίου.
Οπότε η ελλάδα λογικά ,
θα χρειαζόταν μέχρι κορβέτες.

Αλλά λόγω κομπλεξισμού , βλακείας
και μίζας θα παράγγελναν και πολεμικά πλοία διαστάσεων  Yamato αν υπήρχαν διαθέσιμα ...

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χμμμμμ. :think:
διαβάζω τις τελευταίες 10 σελίδες περίπου και διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι, αντί να μιλάτε για τον....νικητή Γιωργάκη  :jerking: που σε λιγότερο από 1 χρόνο διακυβέρνησης κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη χώρα, χωρίς δυνατότητα ανάκαμψης στο μέλλον (αποτελεί άραγε παγκόσμιο ρεκόρ?για...ψάξτε το) :rolleyes: , εσείς διαφωνείτε μεταξύ σας για το ποιος ήταν χειρότερος: ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Καραμανλής, ή ο ΣΩΤΗΡΑΣ Παπαδόπουλος! :headbang:

μέχρι και μαλακίτσες για τον πατριώτη Μεταξά διάβασα, ίδιες μ αυτές που λένε οι αναρχοάπλυτοι για να διακαιολογήσουν τις μετέπειτα σφαγές των ελλήνων απ τους κουμουνιστοσυμμορίτες (πω-πω! σαν τον λάκη το είπα)!!!! :grin:

Λοιπόν φίλοι μου αγαπητοί, κόωτε τις μαλακίες και συγκεντρωθείτε στον εχθρό!
κι ο εχθρός είναι ένας: Ο ΓΑΠ. :S
δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν κυβέρνησε η δεξιά την Ελλαδα, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και με πολύ μεγαλύτερη προοπτική? :dunno:

Τι προσπαθείς να συγκρίνεις ρε συ ράφη? :-* :-*
τον Καραμανλή που μας έβαλε στην ΕΟΚ και η χώρα ήταν μέσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, με τον Ανδρέα που μας γάμησε ασάλιωτα και όλοι οι κόπροι του-αφισσοκολητές-σφουγκοκωλάριοι (κόπι-ράιτ λάκης αγκέιν) :grin: έγιναν υψηλόμισθοι-αγράμματοι-ΜΟΝΙΜΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι?

τους δεξιούς νοικοκυραίους με τους Κοσκωτάδες-Κουτσογιωργαίοιυς-Τσοβόληδες-Μπομπόληδες και ένα σωρό άλλα ρεμάλια που κατάκλεψαν όλα τα κοινωτικά κονδύλια για να κάνουν προσωπική περιουσία δις? :uglystupid:

Κύριοι ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!!!!! :tickedoff:

Δεν με νοιάζει η προσωπική διαμάχη των πολιτικών μεταξύ τους.Ας ήταν ή είναι αντίπαλοι οι διάφοροι Παπαδόπουλοι, βασιλιάδες, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες κτλ
οι οπαδοί τους όμως ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενωμένοι μεταξύ τους!

Δεν είναι δυνατόν να διαφωνούν χουντικοί,βασιλικοί και ΝΔτες τη στιγμή που (σκεφτείτε το) τα κουμούνια στήριζαν,στηρίζουν και θα στηρίζουν, ΟΤΙ και να λένε, το ΜΠΑΤΣΟΚ!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid:

Θυμηθείτε το σύνθημα του πουστΑντρέα το ΄81: 40 χρόνια δεξιά! "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" :uglystupid:
δεν σας πληγώνει όλους τους δεξιούς αυτό? :idiot:

αναρωτιέμαι πότε θα ξεχάσει ο λαός τι σημαίνει Πανελλήνιο ΣοσιαλιΣΤΡΙκο Κίνημα και ΔΝΤ.
σε πόσες γεννιές άραγε?

ας προσθέσω κι εγώ λοιπόν το δικό μου σεντονάκι :grin:, μια και το φιλαράκι μου έβαλε πιο πάνω ένα σεντόνι που αν δεν έβλεπα ποιος το έγραφε, θα πίστευα ότι το έγραψε κάποιος απ τους γνωστούς αναρχοάπλυτους. :grin: :lheel:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
διαβάζω τις τελευταίες 10 σελίδες περίπου και διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι, αντί να μιλάτε για τον....νικητή Γιωργάκη  :jerking: που σε λιγότερο από 1 χρόνο διακυβέρνησης κατέστρεψε ολοκληρωτικά τη χώρα, χωρίς δυνατότητα ανάκαμψης στο μέλλον (αποτελεί άραγε παγκόσμιο ρεκόρ?για...ψάξτε το) :rolleyes: , εσείς διαφωνείτε μεταξύ σας για το ποιος ήταν χειρότερος: ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Καραμανλής, ή ο ΣΩΤΗΡΑΣ Παπαδόπουλος! :headbang:

μέχρι και μαλακίτσες για τον πατριώτη Μεταξά διάβασα, ίδιες μ αυτές που λένε οι αναρχοάπλυτοι για να διακαιολογήσουν τις μετέπειτα σφαγές των ελλήνων απ τους κουμουνιστοσυμμορίτες (πω-πω! σαν τον λάκη το είπα)!!!! :grin:

δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όταν κυβέρνησε η δεξιά την Ελλαδα, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα και με πολύ μεγαλύτερη προοπτική? :dunno:

τον Καραμανλή που μας έβαλε στην ΕΟΚ και η χώρα ήταν μέσα στις 10 καλύτερες της Ευρώπης, με τον Ανδρέα που μας γάμησε ασάλιωτα και όλοι οι κόπροι του-αφισσοκολητές-σφουγκοκωλάριοι (κόπι-ράιτ λάκης αγκέιν) :grin: έγιναν υψηλόμισθοι-αγράμματοι-ΜΟΝΙΜΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι?

τους δεξιούς νοικοκυραίους με τους Κοσκωτάδες-Κουτσογιωργαίοιυς-Τσοβόληδες-Μπομπόληδες και ένα σωρό άλλα ρεμάλια που κατάκλεψαν όλα τα κοινωτικά κονδύλια για να κάνουν προσωπική περιουσία δις? :uglystupid:

Δεν με νοιάζει η προσωπική διαμάχη των πολιτικών μεταξύ τους.Ας ήταν ή είναι αντίπαλοι οι διάφοροι Παπαδόπουλοι, βασιλιάδες, Καραμανλήδες, Μητσοτάκηδες, Σαμαράδες κτλ

Δεν είναι δυνατόν να διαφωνούν χουντικοί,βασιλικοί και ΝΔτες τη στιγμή που (σκεφτείτε το) τα κουμούνια στήριζαν,στηρίζουν και θα στηρίζουν, ΟΤΙ και να λένε, το ΜΠΑΤΣΟΚ!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid:

Θυμηθείτε το σύνθημα του πουστΑντρέα το ΄81: 40 χρόνια δεξιά! "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά" :uglystupid:

αναρωτιέμαι πότε θα ξεχάσει ο λαός τι σημαίνει Πανελλήνιο ΣοσιαλιΣΤΡΙκο Κίνημα και ΔΝΤ.
σε πόσες γεννιές άραγε?

ας προσθέσω κι εγώ λοιπόν το δικό μου σεντονάκι :grin:, μια και το φιλαράκι μου έβαλε πιο πάνω ένα σεντόνι που αν δεν έβλεπα ποιος το έγραφε, θα πίστευα ότι το έγραψε κάποιος απ τους γνωστούς αναρχοάπλυτους. :grin: :lheel:
Φιλε εσυ καλα τα λες, αλλά οταν εντος δεξιας ασχολουμαστε ακομη με Παπαδοπουλο και Καραμανλη (θείο), με αποτελεσμα να μας χλευαζουν απο την αλλη πλευρα, τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Και οταν λεω οτι αν τα σημερινα τα εκανε η δεξια, θα ειχαν σηκωθει και οι πετρες, ενω τωρα δεν τρεχει καστανο, μου λενε "κλαψε".
Οταν λεω ποσο ειχε η βενζινη και τα εισιτηρια και ποση ηταν η ανεργια επι ΝΔ, μου λενε για το...Βατοπεδι.
Οταν λεω οτι οταν κυβερναει η δεξια, η λυση ειναι το ΠΑΣΟΚ, ενω οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, η λυση ειναι ο "κανενας", με λενε κλαψομουνη.
Φταιει ομως και ο κοσμος, που οποτε παει η δεξια να κανει κατι, πεφτουν ολοι να την φανε.
Και το Δεκεμβριο του 2008, που διαλυθηκε το συμπαν στην Αθηνα, υπηρχε φαινεται πολλη οργη μαζεμενη κατα της δεξιας (γιατι αραγε?). Ενω τωρα προφανως αφου κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, οργη δεν αναδύεται.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΟΛΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ..

ΠΑ ΣΟ Κ

ΚΑΙ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταπολεμικα, Eλπιδα και οντοτητα στο εθνος αυτο εδωσε ο καραμανλης και ο παπαδοπουλος.Ολα τ αλλα ειναι σαλσες.

Επισκέπτης
Φιλε εσυ καλα τα λες, αλλά οταν εντος δεξιας ασχολουμαστε ακομη με Παπαδοπουλο και Καραμανλη (θείο), με αποτελεσμα να μας χλευαζουν απο την αλλη πλευρα, τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Και οταν λεω οτι αν τα σημερινα τα εκανε η δεξια, θα ειχαν σηκωθει και οι πετρες, ενω τωρα δεν τρεχει καστανο, μου λενε "κλαψε".
Οταν λεω ποσο ειχε η βενζινη και τα εισιτηρια και ποση ηταν η ανεργια επι ΝΔ, μου λενε για το...Βατοπεδι.

Φίλε μου , ο,τιδήποτε και να κάνει ο οποιοσδήποτε μη αριστερός και μη ΠΑΣΟΚος
είναι σίγουρο ότι θα καταδικαστεί.

Γιατί;;;

ΓΙΑΤΊ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΟ ΜΕΣΟ ;;;;;;
Ποιό ;;;

Από που περιμένεις να μην καεί ο οποιοσδήποτε δεξιός;;

Από τις Εφημερίδες του ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;
Από τις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ;;;;;;;
Από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ του Φυντανιδη και τον ΨΑΡΡΑ ;;;;;; (γαμώ το σπίτι του)
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ;;;;;;;
Από τα κανάλια και τις εφημερίδες του ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ;;;;;;;;

Άπαξ και δεν έχεις δικά σου μέσα , είσαι χαμένος.

Και μην ξεχνάμε πως χάθηκαν οι πρώτες πένες τη δεκαετία του 1980
που χτυπούσαν αλύπητα το ΠΑΣΟΚ ...

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ & Ο ΜΟΜΦΕΡΑΤΟΣ ...

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πάμε σε αυτά, γιατί επαναλαμβανόμεθα και τα του ΠΑΣΟΚ είναι Spam.

1. Χαντάκωμα με κρατικοποιήσεις που μετρώνται στα δάκτυλα δε γίνεται. Ούτε με επιλεκτικές συμφωνίες με τη lacoste καταστρέφεται η εγχώρια κλωστουφαντουργία. Εκτός αν πρέπει να ήμαστε, επαναλαμβάνω, Ν. Κορέα. Ούτε με ενδεικτικό δανεισμό και συμφωνία με μία χώρα (Γάλλια). Η οικονομία ήταν ακμάζουσα σε όλες της τις μορφές.
2. Πότε έγινε αυτό τύπε; Για άλλες εποχές μιλάς μήπως;
3. Not an argument
4. ...
5. :cheesy: Ε τώρα, από αρχής Ελληνικού Κράτους ως το 81, 75000. Πάλι για άλλες εποχές μιλάς
6.  Ανήκομεν εις Δύσην. Διότι αν ανήκαμε αλλού θα είχαμε ακόμα λυχνίες λαδιού.

Αγνοείς συστηματικά το εμπόριο πριν 81, τις αποταμιεύσεις, τη ναυτιλία και όλη τη παραγωγική δραστηριότητα με παραδείγματα που αφορούν συγκεκριμένες και περιορισμένης επιρροής συμφωνίες. Το δάνειο από τη Γαλλία, γιατί ήταν αρνητικό;  Δε βρήκα τίποτα αρνητικό . Άμα θες βάλε. Δε βρήκα τίποτε για τις φρεγάτες, άμα θες βάλε πάλι.
Οι μακροοικονομικοί σου υπολογισμοί γίνονται βάσει Κυβερνήσεως Πασόκ και είναι άσχετοι με τα στοιχεία της εποχής.

Είναι Κυπελλούχος 2010 - 2011 τύπε

1> Εννοείς προφανώς την Β. Κορέα ετσι δεν είναι (Μην μου το χαλάς)  :cheesy:
  1.2 Φίλε οι επιλεκτικές κρατικοποιήσεις έκαναν την ζημιά δυστυχώς.. γιατί δεν είχαμε
  και "ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ"  ιδιωτικοποιήσεις  :grin:

2> όταν καταστρέφεις π.χ τη βιομηχανία τότε και κάποιες επιχειρήσεις υποστηρικτικές σε αυτή πίνουν
  πορτοκαλάδα,  Απλά πράγματα..και μετά πας μονο για εισαγωγές (το ζητούμενο  :uglystupid: )

3> Πιστεύω ότι η ελληνική βιομηχανία δεν έχει επιχειρηματίες ποιότητας (ΗΓΕΤΗΣ ΦΡΥΔΙΑΣ)
  Please give us your argument.. is important..  :cheesy:

4> κακώς φίλε, κάκιστα, γιατί θα μπορούσες να τις φτιάξεις..

5> Όχι φίλε.. κάνεις λάθος.. μεθόδευση ήταν και αυτό..

6> δεν νομίζω να είχαμε ακόμα λυχνίες λαδιού, αν δεν ήμασταν ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ, καλύτεροι θα ήμασταν...
  εκτός και αν Πιστεύεις ότι οι ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ κονομάνε πιο πολλά από τους ΝΤΑΒΑΔΕΣ  :cheesy:

Εγώ δεν αγνοώ τίποτα, αυτοί τα αγνόησαν σε διαφορετικά ποσοστά ο κάθε ένας..
και ότι μπορούσαν γάμαγαν..και γκρέμιζαν

και τώρα έγινες ερείπιο.. ;)

Λυπάμαι αλλά εγώ δεν θεωρώ ότι ετσι πρέπει να είναι οι ΕΘΝΑΡΧΕΣ (ειδικά Βλ. Νο 3)  :uglystupid:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

ΠΑ ΣΟ Κ

ΚΑΙ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταπολεμικα, Eλπιδα και οντοτητα στο εθνος αυτο εδωσε ο καραμανλης και ο παπαδοπουλος.Ολα τ αλλα ειναι σαλσες.
και απο τους δυο εχεις φαει τρελλες πουτσες....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
“I could end the deficit in 5 minutes.
You just pass a law that says that anytime there is a deficit of more than 3% of GDP all sitting members of congress are ineligible for reelection.”
Warren Buffett

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οταν λεω οτι οταν κυβερναει η δεξια, η λυση ειναι το ΠΑΣΟΚ, ενω οταν κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, η λυση ειναι ο "κανενας", με λενε κλαψομουνη.
Φταιει ομως και ο κοσμος, που οποτε παει η δεξια να κανει κατι, πεφτουν ολοι να την φανε.
Και το Δεκεμβριο του 2008, που διαλυθηκε το συμπαν στην Αθηνα, υπηρχε φαινεται πολλη οργη μαζεμενη κατα της δεξιας (γιατι αραγε?). Ενω τωρα προφανως αφου κυβερναει το ΠΑΣΟΚ, οργη δεν αναδύεται.
μα αυτό είναι το παιχνίδι των αριστεροπασόκων.
ό,τι κι αν λένε, ό,τι κι αν κάνουν, ααδιαφορώντας για την κατάντια της Ελλάδας και των ελλήνων, το μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι να μην κυβερνάει η δεξιά.
τίποτ΄ άλλο!
Δες πχ με τους αγανακτισμένους. Όσοι αριστεροι πήγαν στην πλατεία, ναι μεν διαμαρτύρονται για τη...χούντα του ΠΑΣΟκ, αλλά ούτε κουβέντα για δεξιά κυβέρνηση που στο παρελθόν νοικοκύρεψε τη χώρα. Φυσικά και βγάζουν σπυράκια στη (δεξιά) εκδοχή των τανκς (και όχι τόσο στου Πάγκαλου) και η μόνη αξιόλογη λύση που βλέπουν είναι ο...Τσίπρας.

Ο λόγος?
μα φυσικά ο χαρακτήρας. Αριστερός σημαίνει, αδίστακτος.
Άνθρωπος που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο, παρά μόνο για την υπεράσπιση της...ιδέας του.
Φυσικά και δεν πρόκειται να δώσει ποτέ ευκαιρία σε κάποιον δεξιό να κάνει κάτι καλό, αφού...είναι δεξιός!!!!
όπως ακριβώς το περιγράφεις.

Οπότε, σταματήστε πλιιιζ, να βάζετε βούτηρο στο ψωμί αυτών των σιχαμάτων, που μπροστά στην ιδεολογική τους τύφλα, δεν μπορούν να δουν ούτε τη μύτη τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ΠΑ ΣΟ Κ

ΚΑΙ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

σε πόσες γεννιές άραγε?

Φιλαρακι..

Για το ΜΙΑΣΜΑ το Γιωργάκη δεν μιλαμε ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ  :grin:

όσον αφορά τα υπόλοιπα, εχω βρει ενδιαφερόν συνομιλητή  :cheesy:
τον κ. κ. Leonoro ο οποίος έχει Αναστολές να παραδεχθεί τα γραφόμενα μου  :cheesy:

και με αναγκάζει να πλατειάζω  :cheesy:

Εγώ προσπαθώ να τον πείσω (αμερόληπτα) ότι κανείς τους δεν ήταν ΛΑΔΙ.. κρίνοντας από τα πεπραγμένα τους..

αλλά ο κ. κ. Leonoro μεροληπτεί υπέρ του κ. ΦΡΥΔΙΑ..

Από την άλλη το "δεξιά" δεν μου λέει κάτι εμένα αφού κοιτώντας το χρόνο διακρίνω από
οποιαδήποτε μεριά  ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.. και ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ υπερ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ..

ακομη και σήμερα μετα απο 35 χρόνια το ίδιο συμβαίνει.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Δεν είμαι Αναρχοάπλυτος εγώ, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να με αποτρέπει να πω αλήθειες  ;)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Φιλαρακι..

Για το ΜΙΑΣΜΑ το Γιωργάκη δεν μιλαμε ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ  :grin:

όσον αφορά τα υπόλοιπα, εχω βρει ενδιαφερόν συνομιλητή  :cheesy:
τον κ. κ. Leonoro ο οποίος έχει Αναστολές να παραδεχθεί τα γραφόμενα μου  :cheesy:

και με αναγκάζει να πλατειάζω  :cheesy:

Εγώ προσπαθώ να τον πείσω (αμερόληπτα) ότι κανείς τους δεν ήταν ΛΑΔΙ.. κρίνοντας από τα πεπραγμένα τους..

αλλά ο κ. κ. Leonoro μεροληπτεί υπέρ του κ. ΦΡΥΔΙΑ..

Από την άλλη το "δεξιά" δεν μου λέει κάτι εμένα αφού κοιτώντας το χρόνο διακρίνω από
οποιαδήποτε μεριά  ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ.. και ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ υπερ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ..

ακομη και σήμερα μετα απο 35 χρόνια το ίδιο συμβαίνει.. ΔΥΣΤΥΧΩΣ..

Δεν είμαι Αναρχοάπλυτος εγώ, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να με αποτρέπει να πω αλήθειες  ;)
λάθος!
ο φρύδιας ΗΤΑΝ εθνάρχης!
ειδικά αν τον συγκρίνεις με τους μετέπειτα προδότες-κλεφταράδες Α.Παπανδρέου,Σημίτη και ΓΑΠ.

τι να λέμε τώρα!!!!

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε θα την παρω την ΚΟΥΠΑ της ΜΑΛΑΚΙΑΣ λεμε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ την εχεις πάρει ήδη... ΛΑΣΤΙΧΟ εχεις γίνει  :uglystupid:

δες π.χ και ένα ΠΟΣΤ ΣΟΥ...  :jerking: :jerking: :jerking:

Για να μας πει κάποιος από τους αγανακτισμένους ποιός πληρώνει για τις χημικές τουαλέτες στο Σύνταγμα.

Ποιός πληρώνει για το ρεύμα τόσες μέρες τώρα.

Ποιός πλήρωσε για να τυπωθούν οι αφίσες και τα τρυκάκια και για να υπάρχει αποθήκη υλικού.

Για να μας πει κάποιος........

Απάντηση στην ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ (  :jerking: )

Τα πληρωνει...

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ
απο τα μεροκάματα του στον καυτό ήλιο χωρίς νερό, με το φτυάρι και την ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ
παρεα με τον ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ να "σοβαντίζει" την οικοδομή (  :jerking: ) :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
και επίσης φίλε ραφ, ο Καραμανλής μπορεί να έκανε τα όποια λάθη του, αλλά τα έκανε από φιλοδοξία και αγάπη για την Ελλάδα!
τα άλλα σκατοΠΑΣΟΚια έκαναν τα όποια "λάθη" τους με σκοπό να κατακλέψουν και ΜΟΝΟ!!!!

έχει τεράστια διαφορά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom