foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
δεν γνωριζω τα τραβελια της συγγρου με τ ονοματα τους..λυπαμαι..μηπως λες για τον χαρι ποτερ της συγγρου;
δεν γνωριζω τα τραβελια της συγγρου με τ ονοματα τους..λυπαμαι..μηπως λες για τον χαρι ποτερ της συγγρου;
δεν γνωριζω τα τραβελια της συγγρου με τ ονοματα τους..λυπαμαι..
Έλα πες που είσαι διορισμένος ΔΕΗ? Τελωνειακός? Σε κανα υποργείο μιζαδόρος? Διευθυντής σε καμία Πασοκοδίαιτη εταιρία? Πες. Δε μπορεί να είσαι τόσο μεγάλος....πασόκος.οταν περασει η επιδραση του αλκοολ...........
Έλα πες που είσαι διορισμένος ΔΕΗ? Τελωνειακός? Σε κανα υποργείο μιζαδόρος? Διευθυντής σε καμία Πασοκοδίαιτη εταιρία? Πες. Δε μπορεί να είσαι τόσο μεγάλος....πασόκος.
Α και στο έχω ξαναπεί πασοκ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία δε πάνε μαζί. Βάλε της Πολωνίας ή του Ισραήλ
Βρε ναι εγω υπο επήρεια αλκοόλ είμαι αλλά ο πασοκος εσύ είσαι. Θα μου απαντήσεις που είσαι διορισμένος ή μπαίνεις εδω για να βρίζεσαι με τους άλλους?δυστυχως η επηρεια του αλκοολ κραταει πολυ
εχει ελληνικη σημαια γιατι ειναι μεγαλωμενος με τις αερολογιες του εθναρχη ανδρεα..που ελεγε η ελλαδα ανηκει στους ελληνες ..Έλα πες που είσαι διορισμένος ΔΕΗ? Τελωνειακός? Σε κανα υποργείο μιζαδόρος? Διευθυντής σε καμία Πασοκοδίαιτη εταιρία? Πες. Δε μπορεί να είσαι τόσο μεγάλος....πασόκος.
Α και στο έχω ξαναπεί πασοκ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία δε πάνε μαζί. Βάλε της Πολωνίας ή του Ισραήλ
κανε μια βολτα σε καμια δημοσια υπηρεσια και κοψε τους τυπους εκεινης της γενιας..
Κοίτα δεν είναι εύκολο τώρα στα γεράματα να αλλάξει. 47 χρονών και με τη μπάκα να είναι στα πρότυπα πάσγκαλου τι να αλλάξει ο κακομοίρης. Απλά θέλω να μου πει που είναι διορισμένος και τότε θα τον παραδεχτώ
Ναι αλλά δε μπορώ να καταλάβω που είσαι διορισμένος. Γιατί ντρέπεσαι να το πεις. Κρυφό το έχεις? και δε μου απαντάς γιατί για άβαταρ δεν έχεις τη Πολωνική σημαία?
Γιά νά εχουμε ΝΑ ΛΕΜΕ................
Τζόνι ελα πές σε ξεσκεπάσανε. Εκεί δουλεύεις?
ΤΟΥΡΚΙΚΗ Θελεις να πεις
Με fast track το τζαμί στο Βοτανικό
15.000.000.00 EURO