Alexfran
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μήπως γουστάρεις το παλαμάρι του Ραγκούση μωρή τρελιάρα;![]()
Το χει βαλει πισω του αυτος.
Και του το χωνουνε πιο Βαθεια, καθε μερα...
Από προδομένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι πιο ακραίες αντιδράσεις για τα ταξί
Από προδομένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προέρχονται οι πιο ακραίες αντιδράσεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, δήλωσε ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης στον Βήμα 99,5. Όπως τόνισε στις περιοχές όπου κλείνουν λιμάνια, αεροδρόμια και διόδια υπερτερεί πλειοψηφικά το ΠΑΣΟΚ. «Νιώθουν προδομένοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ».
Ήταν πράγματι συγκινητική η προσπάθεια των πασόκεμον να ρίξουν την ευθύνη στους συνδικαλιστές της νδ για τις κινητοποιήσεις των ταρίφων αλλά δεν πείθουν κανέναν...
Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις τα πασόκεμον να κλαίγονται για πρακτικές που τα ίδια εφάρμοσαν πρώτα και φρόντισαν να "νομιμοποιήσουν" στη συνείδηση αρκετού κόσμου...Καταλήψεις, αποκλεισμοί, τραμπουκισμοί, όλα είναι copyright πασοκ από την περίοδο 1990-1993.
Ας σταματήσουν να κλαίγονται επιτέλους.
Εγώ πιστεύω ότι ο Τζέυ Χώνει κάθεται πίσω από το pc και διασκεδάζει με τις υπερβολές κάποιων.
Αγαπητέ μου είναι τόσο άπεχθές τό νά δείξης τήν έκτιμησή σουΜήπως γουστάρεις το παλαμάρι του Ραγκούση μωρή τρελιάρα;![]()
γάματα.
οι πουστηδες έχουν περισσότερο αντρισμό και αξιοπρέπεια.
Από προδομένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ οι πιο ακραίες αντιδράσεις για τα ταξί
Από προδομένους και απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προέρχονται οι πιο ακραίες αντιδράσεις για την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ιδιοκτητών ταξί, δήλωσε ο γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης στον Βήμα 99,5. Όπως τόνισε στις περιοχές όπου κλείνουν λιμάνια, αεροδρόμια και διόδια υπερτερεί πλειοψηφικά το ΠΑΣΟΚ. «Νιώθουν προδομένοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ».
Τον παίρνετε ασυστόλως.![]()
Τελικά η πουστιά δεν είναι θέμα σεξουαλικών προτιμήσεων αλλά συμπεριφοράς...(γενική διαπίστωση, απόσταγμα 33+ ετών εμπειρίας)...
Όσο για τα πασόκεμον, περιμένω με περιέργεια ομολογώ τί ποσοστά θα χτυπήσουν στις επόμενες εκλογές (τονίζω ότι δεν με νοιάζει τί ποσοστά θα πάρει η νδουλα ή άλλο κόμμα, απλά έχω την περιέργεια να δω πόσοι θα ψηφίσουν πασοκ)
αυτα ειναι προσωπικα δεδομενα
α χατζηγακης ανεβαινε στα τρακτερ και ο μανωλης στα μπαλκονια
κατα τα αλλα ολα αυθορμητα οπως οι αγανακτησμενοι
![]()
![]()
έχω ξαναγράψει εδώ και το ξαναγράφω.
εαν πάρουν πάνω απο 30% θα είναι αθλος.
σταματείστε να ασχολείστε με τα ΑΜΕΑ του ΠΑΣΟΚ.
αυτο το ειδες μεσα στο χαλουμιν σου;