Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Οπότε εσύ, για να γελάσεις και να χαρείς θέλεις να γίνει καμμιά αναμπουμπούλα, να πέφτει ξύλο, να πηγαίνουν τα πάντα όλο και χειρότερα, να μας έχουν οι Ευρωπαίοι στην πίπα και να μη σηκώσουμε κεφάλι ποτέ, έτσι;
Για την ωρα την βολευω με τα εθνοσωτηρια ποσταρισματα σου.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για την ωρα την βολευω με τα εθνοσωτηρια ποσταρισματα σου.

Χαίρομαι να δίνω χαρά στον κόσμο. Πρώτα και πάνω από όλα είμαι καλός άνθρωπος. Έτσι πιστεύω...

Καιρούς-καιρούς όμως, αναρωτιέμαι τί κοινωνία θέλεις. Τί Ελλάδα θέλεις.

Πώς σκέπτεσαι δηλαδή ότι θα έπρεπε να ήταν η ελληνική κοινωνία. Και τί θα έπαιρνε για να γίνει έτσι... Άκρη δε βγάζω σε κανένα βέβαια...

Αλλά δεν π'ραζ'...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Χαίρομαι να δίνω χαρά στον κόσμο. Πρώτα και πάνω από όλα είμαι καλός άνθρωπος. Έτσι πιστεύω...

Καιρούς-καιρούς όμως, αναρωτιέμαι τί κοινωνία θέλεις. Τί Ελλάδα θέλεις.

Πώς σκέπτεσαι δηλαδή ότι θα έπρεπε να ήταν η ελληνική κοινωνία. Και τί θα έπαιρνε για να γίνει έτσι... Άκρη δε βγάζω σε κανένα βέβαια...

Αλλά δεν π'ραζ'...

Πάει τελείωσε...
Είσαι ο τελευταιος πρόσκοπος!  :grin:

Επισκέπτης
Γι'αυτο σε αγαπαμε...
220px-Clown_chili_peppers.jpg

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Κοίτα, μπορεί κάθε θερμοκοιτίδα να χρωστάει 30 χιλιαρικάκια... αλλά πάντως πανικό στην Πέγκυ Ζήνα και μετά βουρ στη στοά στην Αθηνάς για πατσά, μόνο στην Ελλάδα αδερφέ. :cheesy: :grin:

Άσε που μπορεί να σου κάτσει κανα τυχερό με καμιά ΔΑΠίτισσα που να 'ναι μες στην γκαύλα 5 το πρωΐ. :boobies: :2funny:

Επισκέπτης
Έτσι, γουστάρω να είμαι πρώτος στα charts.

ΥΓ: Όσο για τη φωτογραφία, σε φανταζόμουν πιο σκουρόχρωμο...  :think:  Τεσπα, δεν έχει σημασία.
Με παρεξηγησες,για αβαταρι σου την προτεινα.

Για να δεσει με τα εθνικοευαισθητα ποστ...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Συνομιλιες Επιπεδου !

Ι Q  = Ζαρζαβατικο-Ραδικιου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κοίτα, μπορεί κάθε θερμοκοιτίδα να χρωστάει 30 χιλιαρικάκια... αλλά πάντως πανικό στην Πέγκυ Ζήνα και μετά βουρ στη στοά στην Αθηνάς για πατσά, μόνο στην Ελλάδα αδερφέ. :cheesy: :grin:

Άσε που μπορεί να σου κάτσει κανα τυχερό με καμιά ΔΑΠίτισσα που να 'ναι μες στην γκαύλα 5 το πρωΐ. :boobies: :2funny:

Να μην προτιμήσω Κνίτισσα λες;  :think:

Να έχει ρε παιδί μου και άλλο ενδιαφέρον η κουβέντα. Να ανταλλάξω και καμμιά άποψη. Να υπάρξει όσμωση ιδεών.  :knockinb:

Να περνάμε βόλτες και να μου ψιθυρίζει γλυκόλογα στο αυτί: "Να, εδώ έγραψα συνθήματα", "Να, εδώ ήμουν περιφρούρηση στην απεργία". Να μου λέει τον τρόπο λειτουργίας που θέλει για το εργοστάσιο σε μια σοσιαλιστική κοινωνία πχ. Να μαθαίνουμε και τίποτις.

Με τι ΔΑΠίτισσα τί να πω; Τα ίδια και τα ίδια; Το πολύ πολύ να μου πετάξει τίποτε "Γαλάζια Παιδιά" ή τίποτε "Ο Παπανδρέου φταίει για όλα" ή τίποτε "θα έλθει ο Σαμαράς και θα εξαφανίσει το έλλειμμα σε 12 μήνες" και να τη σουτάρω...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Οχι ακομη δυστυχως,στο ψαξιμο ειμαι.

Στην υπογραφη παντως εχω καταληξει.

Εγώ πάντως ή Βουλή ή κάλπη θα ξαναβάλω. Θα δω...

Εσύ κάτι σε κρεμάλες με χορδή πιάνου ή λαιμητόμους να βάλεις. Και από κάτω να γράφει: "Η μετάβαση στη Σοσιαλιστική κοινωνία περνά από ΕΔΩ"  :2funny:

ΥΓ: Πάντως το καλλίτερο που έχεις βάλει (και το καλλίτερο που έχω δει η αλήθεια είναι) ήταν εκείνο με τον πίνακα του Ντε Λα Κρουά και τη γαλανόλευκη στη θέση της τρικολόρ...

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"To Mνημόνιο είναι η μόνη λύση"

Βολταίρος

"Για να βγει το Μνημόνιο,χρειάζεται μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής"

Βολταίρος

"Ακόμα και με μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση περιόδου αποπληρωμής,το Μνημόνιο δεν βγαίνει.Χρειάζεται Ευρωπαικός μηχανισμός στήριξης"

Βολταίρος

"Ακόμα και με τον Ευρωπαικό μηχανισμό στηριξης είναι πολύ πιθανή η χρεωκοπία και εντελώς απίθανο το αν και πότε θα βγούμε στις αγορές"

Βολταίρος

"Είμαι μαλάκας"

Βολταίρος

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

Βολταίρος  

"Για να βγει το Μνημόνιο,χρειάζεται μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση χρόνου αποπληρωμής"

Βολταίρος

"Ακόμα και με μείωση επιτοκίων και επιμήκυνση περιόδου αποπληρωμής,το Μνημόνιο δεν βγαίνει.Χρειάζεται Ευρωπαικός μηχανισμός στήριξης"

Βολταίρος

"Ακόμα και με τον Ευρωπαικό μηχανισμό στηριξης είναι πολύ πιθανή η χρεωκοπία και εντελώς απίθανο το αν και πότε θα βγούμε στις αγορές"

Βολταίρος

"Είμαι μαλάκας"

Βολταίρος

διόρθωση  ;)

Βολταίρος --> (Bullshit N[sup]o[/sup]1)

Βολταίρος --> (Bullshit N[sup]o[/sup]2)

Βολταίρος --> (Bullshit N[sup]o[/sup]3)

Βολταίρος --> (Bullshit N[sup]o[/sup]4)

Είμαι μαλάκας (quotes removed) και --> (Ποστάρω συνέχεια Bullshit)

Βολταίρος
   ΤΗΕ BULSHIT POSTER of BOU  ;)

"Τα ξερω ολα" και λεω παντα ΠΙΠΕΣ.......τυχαιο;;

Βολταίρος
   ΤΗΕ BULSHIT POSTER of BOU  ;)

AND BEYOD...  :uglystupid:

τρώω Τούρκικα ΣΥΚΑ στο Λονδίνο  :uglystupid:  :uglystupid: και φτιάχνομαι  :cheesy:
και μετα εχω και άποψη  :cheesy:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.769
Πόντοι
6.255
ο αρχηγός της οικονομικής χούντας της Ελλάδος

Συνημμένα

• 199c87db82472d353.jpg
    199c87db82472d353.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 23

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
kai ενω ο δυσλεκτικος ανθρωπακος-ανδρεικελο το σαβατο κυριακο εκανε μπανακια σε γνωστο ξενοδοχειο της παρου που ανηκει σε φιλο του μεγαλο ξενοδοχο

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Χ. ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΤΗ!

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΪΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ (ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ) ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΩ Ε.Ε., ΞΑΝΑΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

Ο Γερμανός αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και πρώην Γενικός Γραμματέας της ΕΕ, Χορστ Ράιχενμπαχ, αναλαμβάνει ουσιαστικός τοποτηρητής-υπερκυβερνήτης της χώρας, επικεφαλής κοινοτικής ομάδας κρόυσης.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλο το copy paste, για όσους αρέσκονται σε τέτοιου είδους "ενημέρωση". Αλλα ας μπαίνουν και οι πηγες, έχει αρχίσει και γίνεται λίγο ενοχλητικό το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom