Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
Όχι ρε!  :tickedoff:

Τη λογική, τη σύνεση και το οικοκύρεμα υποστηρίζω. Άμα εσένσ δεν σε ενδιαφέρει να χρεωκπήσουμε διότι δεν συνειδητοποιείς τί θα πει αυτό, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Άμα δεν συνειδητοποιείς ότι πρέπει να κάνουμε αργά και σταθερά και ελεγχόμενα βήματα προς τα πίσω στο βιοτικό μας επίπεδο και όχι άλματα προς τα πίσω και την εποχή του λίθου δεν φταίω εγώ. Όποιος νομίζει ότι πρέπει να βγούμε από ΔΝΤ και ΕΕ και να πάμε να δανειστούμε στις αγορές μρε 15% να μας το πει.

Ο Παπανδρέου είναι ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ιδεολογικός σύντροφος. Εγώ δε γουστάρω Καραχασάν, χασίσια στις γλάστρες, επαναγορά των κρατικών εταιριών και κοσμοπολίτες στο τιμόνι της χώρας. Πολύ κρίμα που σε αυτή τη δεινή στιγμή είναι ΑΥΤΟΣ στο τιμόνι της χώρας...
read it my lord:
Άκου ιδεολογικός μου σύντροφος ο ΓΑΠ... :rolleyes: :P

Όσο είναι σοσιαλιστής τόσο είναι κ ιδεολογικός μου σύντροφος!!!! :headbang:

''Είμαστε μαρξιστές αλλά όχι δογματικοί'' κ άλλες τέτοιες πίπες  :jerking: δεν θα τις ακούσεις από σοβαρό αριστερό ή κομμουνιστή. :birdman:

Υ.Γ.Αλλαγή πολιτικής κ συμμάχων χρειάζεται.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θα δω αυτά που μου ποστάρατε και θα μπω να διαβάσω. Το 15% δεν το λέω εγώ αλλά οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων.

Αλλά Βεντουζάτωρ θελω να μου εξηγήσεις κάτι. Πώς βλέπεις ότι είσαι στο ίδιο στρατόπεδο με Παπατρολλ, supermouse και λοιπούς της ΦΑΡΜΑΣ; Πώς το εξηγείς λογικά;

Επισκέπτης
Θα δω αυτά που μου ποστάρατε και θα μπω να διαβάσω. Το 15% δεν το λέω εγώ αλλά οι αποδόσεις των 10ετών ομολόγων.

Αλλά Βεντουζάτωρ θελω να μου εξηγήσεις κάτι. Πώς βλέπεις ότι είσαι στο ίδιο στρατόπεδο με Παπατρολλ, supermouse και λοιπούς της ΦΑΡΜΑΣ; Πώς το εξηγείς λογικά;
''Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα''.

''Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου''.

''Θα συμμαχήσουμε και με το διάβολο για να πετύχουμε το σκοπό μας''.

Και δεν διαφωνώ καθόλου.....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
''Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα''.

''Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου''.

''Θα συμμαχήσουμε και με το διάβολο για να πετύχουμε το σκοπό μας''.

Και δεν διαφωνώ καθόλου.....

Το Βεντουζάτορα ρώτησα που είναι πατριώτης.

Εσύ είσαι παραδόπιστος άπατρης και φτερό στον άνεμο. Άμα σου έταζαν τίποτε ακόμη και Καρατζαφέρη θα ψήφιζες.  :birdman:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Επισκέπτης
Το Βεντουζάτορα ρώτησα που είναι πατριώτης.

Εσύ είσαι παραδόπιστος άπατρης και φτερό στον άνεμο. Άμα σου έταζαν τίποτε ακόμη και Καρατζαφέρη θα ψήφιζες.  :birdman:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Αν δεν το έχεις καταλάβει αυτά που γράφεις δεν αντιπροσωπεύουν τον πατριωτισμό σε καμία περίπτωση,η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας κ η υποταγή δεν είναι πατριωτισμός. :birdman:

Περαστικά σου κ άντε να ψηφίσεις Καρατζαφέρη,Σαμαρά ή Παπανδρέου(εκεί ανάμεσα ταλαντεύεσαι σίγουρα). :birdman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν δεν το έχεις καταλάβει αυτά που γράφεις δεν αντιπροσωπεύουν τον πατριωτισμό σε καμία περίπτωση,η παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας κ η υποταγή δεν είναι πατριωτισμός. :birdman:

Περαστικά σου κ άντε να ψηφίσεις Καρατζαφέρη,Σαμαρά ή Παπανδρέου(εκεί ανάμεσα ταλαντεύεσαι σίγουρα). :birdman:

Κοίτα ρε που κατάφερα να νευριάσω τον Παπατρόλλ.  :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Πάντως με την λογική σου η επανάσταση του 1821 δεν θα έπρεπε να γίνει,ο πασάς άλλωστε ένα πιάτο φαί μας το έδινε να τρώμε. :thefinge:

εσενα θα σου δωσουμε δυο πιατα και καθε δευτερη κυριακη παστακι

ενταξει;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παπάρια με νευρίασες.... :boobies: :boobies: :boobies:

Πάντως με την λογική σου η επανάσταση του 1821 δεν θα έπρεπε να γίνει,ο πασάς άλλωστε ένα πιάτο φαί μας το έδινε να τρώμε. :thefinge:

Με τη δική σου θα έπρεπε να είχε γίνει μια κατ' εξοχήν εθνικιστική και ουχίν κοινωνική επανάσταση.

Φυσικά, αφού έχεις και πολύ ισχυρά καλλιεργημένη την εθνική συνείδηση. Εσύ και ιδεολογικοί σου σύντροφοι, οι ΦΑΡΜΙΤΕΣ.

Επισκέπτης
Με τη δική σου θα έπρεπε να είχε γίνει μια κατ' εξοχήν εθνικιστική και ουχίν κοινωνική επανάσταση.

Φυσικά, αφού έχεις και πολύ ισχυρά καλλιεργημένη την εθνική συνείδηση. Εσύ και ιδεολογικοί σου σύντροφοι, οι ΦΑΡΜΙΤΕΣ.
Μήπως με δουλεύεις;;;; :rolleyes: :huh:

Η επανάσταση φυσικά κ ήταν ταξική πρώτα κ μετά εθνική,όπως κάθε σοβαρή επανάσταση άλλωστε. :sunglasses:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
"Η Επανάστασις η ιδική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν, από όσας γίνονται σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιοι πόλεμοι. Ο ιδικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος, ήταν Έθνος με άλλο Έθνος, ήταν με ένα λαό…” (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης).

Επισκέπτης
"Η Επανάστασις η ιδική μας δεν ομοιάζει με καμμίαν, από όσας γίνονται σήμερον εις την Ευρώπην. Της Ευρώπης οι επαναστάσεις εναντίον των διοικήσεών των είναι εμφύλιοι πόλεμοι. Ο ιδικός μας πόλεμος ήταν ο πλέον δίκαιος, ήταν Έθνος με άλλο Έθνος, ήταν με ένα λαό…” (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης).
Τους απασχολούσε δηλαδή λες αν θα λέγονται έλληνες ή μωαμεθανοί πρώτα ή ένα πιο ελεύθερο κ δημοκρατικό σύστημα εξουσίας με περισσότερα δικαιώματα κ ελευθερίες;;;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μήπως με δουλεύεις;;;; :rolleyes: :huh:

Η επανάσταση φυσικά κ ήταν ταξική πρώτα κ μετά εθνική,όπως κάθε σοβαρή επανάσταση άλλωστε. :sunglasses:

Μπαααα.

Δεν παίζει να με εκνευρίσεις.

Ό, τι πεις. Ήταν ταξική. Συγκεντρωθήκαμε μπροστά Σεράι του Μωάμεθ Β' που έπινε ρακή και ζητήσαμε Σύνταγμα και περισσότερα κοινωνικά δικαιώματα...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τους απασχολούσε δηλαδή λες αν θα λέγονται έλληνες ή μωαμεθανοί πρώτα ή ένα πιο ελεύθερο κ δημοκρατικό σύστημα εξουσίας με περισσότερα δικαιώματα κ ελευθερίες;;;;

Και η πίστη. Τότε. Και δεν είπε ο Κολοκοτρώνης αυτό.
Οι δε Μανιάτες έλεγαν, Νίκη ή θάνατος γιατί ποτέ δεν είχαν Οθωμανούς

Επισκέπτης
Μπαααα.

Δεν παίζει να με εκνευρίσεις.

Ό, τι πεις. Ήταν ταξική. Συγκεντρωθήκαμε μπροστά Σεράι του Μωάμεθ Β' που έπινε ρακή και ζητήσαμε Σύνταγμα και περισσότερα κοινωνικά δικαιώματα...
Και η πίστη. Τότε. Και δεν είπε ο Κολοκοτρώνης αυτό.
Οι δε Μανιάτες έλεγαν, Νίκη ή θάνατος γιατί ποτέ δεν είχαν Οθωμανούς
Στην ''Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών'' δύσκολο να δεχθεί κανείς αυτήν την αληθεία,αλλά μία προσπάθεια δεν βλάπτει..... :rolleyes:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Στην ''Ελλάς-Ελλήνων-Χριστιανών'' δύσκολο να δεχθεί κανείς αυτήν την αληθεία,αλλά μία προσπάθεια δεν βλάπτει..... :rolleyes:

Στην Ελλάς...

ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΣ...

Σάπια γενιά. Να κλίνετε ένα μέρος του λόγου δεν ξέρετε...  :birdman:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Τι εννοείς τύπε; Τότε ήταν Ελλάς Ελλήνων χριστιανών. Η Ιστορία δε γυρίζει πίσω επειδή δεν είναι μαρξιστική :cheesy: Τον Τατσόπουλο πιστεύεις;

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16

χμμμμ μουρο μ΄ :dancing:

Οταν η πολυκατοικία μας καίγεται και κάποιοι κλέβουν τα ασημικά εγώ δεν κοιτάζω αν τα διαμερίσματα της  ήταν βαμμένα κόκκινα η αν είχα τσακωθεί με κάποιον ένοικο, αλλά πως θα σβήσει η φωτιά..

από κει και πέρα..

ΕΓΩ δεν ανήκω σε στρατόπεδα (εχω ένα φτωχικό δωματιάκι στην σκληροπυρηνική υπόγα) αλλά κατά τα άλλα είμαι
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  :grin: και δεν δεν ακολουθώ γραμμές (e.g. samaras, gap, ntora)

Αυτοπροσδιορίζομαι ως αυτονομιστής,  Ταλιμπάν, και πάνω από όλα ρατσιστής..

είμαι πιστός οπαδός του Highlander Στυλιανού και του Μεταξά..  :cheesy:

οπότε μην σε παραξενεύουν οι θέσεις μου  διότι εχω την δίκη μου μοναδική ΑΓΕΛΗ :cheesy:

Η οποία λέει ΟΧΙ εκεί που χρειάζεται, και δεν φοβάται ακομη και τη χρεοκοπία..
ούτε έχει ανούσιες καπιταλιστικές ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ  ;)

ενίοτε μπορεί να συμφωνήσω ακομη και με το ποντικάκι αλλά δεν αυτό σημαίνει ότι παίζουμε και ΤΑΒΛΙ  :uglystupid: γιατί όπως σου είπα είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ  :cheesy:

Best regards..  :cheesy:
highlandery.jpg

και σήμερα είναι....SABATON  :uglystupid:

:uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom