Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή πουτάνα, πάλι εδώ είσαι και μιλάς; Δε χόρτασες ξέσκισμα από τα πάκια όλο το βράδυ; :fuck2:

πεινασες μωρη σκροφα και ηρθες να με βρεις  :grin:

αντε πλυνε το στομα σου με betadine γιατι θα σε βουλωσω με κρεας σε λιγο..

ΣΚΡΟΦΑ  :cheesy:

Επισκέπτης
Κακά τα ψέμματα είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηγετική προσωπικότητα ως κυβερνήτης κράτους,ο Ραφαέλ Κορέα είναι,ο Ούγκο Τσάβες είναι,ο Φιντέλ Κάστρο είναι ή μάλλον ήταν.

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου είναι ολίγος....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Στην Κούβα το κκ ακόμα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφία του λαού,αλλιώς θα είχαν εξεγερθεί ήδη.

Όπως έγινε στην Λιβύη,στην Αίγυπτο κ στην Τυνησία κ μην μου πεις ότι ο Φιντέλ είναι χειρότερος δυνάστης από τον Καντάφι.

Και επαναλαμβάνω: βγήκε μόνος κ μίλησε στον κόσμο σε περίοδο που είχε λάβει σκληρά-αναγκαστικά μέτρα (λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης) κ είχε πέσει πείνα στην Κούβα.
Οταν ενας λαος επι 50 και πλεον χρονια εχει μαθει οτι μονο ενα κομμα επιτρεπεται να υπαρχει και ολοι οι αλλοι στον πλανητη ειναι εχθροι του εκτος απο δυο τρια κολληταρια, ειναι αστειο να απαιτεις να εχουν σωστα δομημενη πολιτικη συνειδηση.
Και οι βορειοκορεατες φανταζομαι κομμουνιστες ειναι κατα πλειοψηφια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Στην Κούβα το κκ ακόμα απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφία του λαού,αλλιώς θα είχαν εξεγερθεί ήδη.

Όπως έγινε στην Λιβύη,στην Αίγυπτο κ στην Τυνησία κ μην μου πεις ότι ο Φιντέλ είναι χειρότερος δυνάστης από τον Καντάφι.

Και επαναλαμβάνω: βγήκε μόνος κ μίλησε στον κόσμο σε περίοδο που είχε λάβει σκληρά-αναγκαστικά μέτρα (λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης) κ είχε πέσει πείνα στην Κούβα.
Αυτο δεν εχεις καταλαβει. Ούτε εσυ ουτε ο φιλος μου ο Βεντουζας.
Το αν ο δικτατορας ειναι καλος κυβερνητης μου ειναι αδιαφορο.
Η διαφωνια μου ειναι θεσμικη. Οχι στα προσωπα ή στις πολιτικες τους.
Η δικτατορια απορριπτεται, ΤΕΛΟΣ. Ας ειναι ο δικτατορας ο καλυτερος κυβερνητης του κοσμου. Και απορριπτεται γιατι πολυ απλα, αυριο δικτατορας θα ειναι κανενα τερας απο τον οποιο δεν θα απαλλαγεις ποτέ. Ή μηπως θα κανεις επανασταση για να φερεις καλυτερο δικτατορα και παλι απο την αρχη?
Την ιδια απαντηση δινω και σε οσους λενε οτι ο τεως βασιλιας Κωνσταντινος ηταν καλος βασιλιας. Χεστηκα. Εμενα η διαφωνια μου ειναι θεσμικη.
Ούτε βασιλιαδες, ουτε δικτατορες, μαύροι ή κοκκινοι.
Απλο και σαφες.

Επισκέπτης
Οταν ενας λαος επι 50 και πλεον χρονια εχει μαθει οτι μονο ενα κομμα επιτρεπεται να υπαρχει και ολοι οι αλλοι στον πλανητη ειναι εχθροι του εκτος απο δυο τρια κολληταρια, ειναι αστειο να απαιτεις να εχουν σωστα δομημενη πολιτικη συνειδηση.
Και οι βορειοκορεατες φανταζομαι κομμουνιστες ειναι κατα πλειοψηφια.
Στην Ρουμανία του Τσαουσέσκου το ίδιο ισχυέ αλλά τον ρίξανε κ μάλιστα τον κομματιάσαν κιόλας,ο λαός όση πλύση κ να φάει κάποια στιγμή θα ξυπνήσει,προς το παρόν Κούβα το κκ απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του,όπως κ Β.Κορέα(ασχέτως τις πολιτικές,τα επίπεδα ελευθερίας λόγου,ανθρωπίνων δικαιωμάτων κ οτιδήποτε).....
Η δικτατορια απορριπτεται, ΤΕΛΟΣ. Ας ειναι ο δικτατορας ο καλυτερος κυβερνητης του κοσμου. Και απορριπτεται γιατι πολυ απλα, αυριο δικτατορας θα ειναι κανενα τερας απο τον οποιο δεν θα απαλλαγεις ποτέ. Ή μηπως θα κανεις επανασταση για να φερεις καλυτερο δικτατορα και παλι απο την αρχη?
Την ιδια απαντηση δινω και σε οσους λενε οτι ο τεως βασιλιας Κωνσταντινος ηταν καλος βασιλιας. Χεστηκα. Εμενα η διαφωνια μου ειναι θεσμικη.
Απλο και σαφες.
Όταν κ αν κρίνεις ότι η οποιαδήποτε απολυταρχική εξουσία δεν σου κάνει επαναστατείς κ φέρνεις την αστική δημοκρατία ή ό,τι γουστάρεις τελοσπάντων,ναι έτσι έχουν τα πράγματα.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, την όρεξη σου είχα, γι'αυτό με τρώγαν τ'αρχίδια μου.

Άντε σκύψε να σου γρασάρει τη ροδέλα κάνα πάκι γιατί σ'έπιασαν πάλι οι υστερίες σου μωρή βουβάλα Κερκίνης. :fuck1:

καλά πήγαινε στην αφέντρα όπως και ο κολλητός σου..   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΙΖΑαααα  :cheesy:

Συνημμένα

• px75-merkel.jpg
    px75-merkel.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 21

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μωρή χτικιάρα, σταμάτα να βάζεις φωτογραφίες σου, θα τρομάξεις κανέναν. :fuck2:

πιεξουλα σκιζα απολαυσε το λεμε  :2funny: :2funny: :2funny:

px75merkel.jpg

εισαι πολυ υποτακτικια μωρη ΣΚΙΖΑ..  :cheesy:

αντε καλο γρασαρισμα  :grin:

Υ.Γ. Σκύψε ευλογημένη  :2funny: :2funny: :2funny:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Απλο και σαφες.

Αλεξ...εκεί ακριβώς είναι που κάνεις το λάθος...
δεν καταλαβαίνεις ότι οι θεσμοί διευθύνονται από πρόσωπα και δεν είναι απρόσωποι..

και όταν δεν υπαρχουν δικλείδες ασφάλειας στο πολίτευμα.. οι θεσμοί στην ουσία είναι απλά φουστανάκια του ίδιου συστήματος που λέγετε εξουσία... που στην ελλαδα σημαινει ΠΕΛΑΤΕΙΑ και ΠΕΟΝΙΑ

Finally
η εξουσία δεν έχει σημασία τι φουστανάκι φοράει... βασιλικό - χουντικό - δημοκρατικό..

διαφέρει μόνο ο τρόπος εφαρμογής... άλλα όχι η ουσία..

γιατί και στην χούντα έπεφτε ξύλο και στην βασιλεία... και στην δημοκρατία (έπεσαν χημικά και ξύλο)....

αυτά Αλεξ και μην μιλάς για θεσμούς  ;)

ξεκίνα πρώτα από την δικαιοσύνη και μετά πάμε παρακάτω για να εξετασουμε και την ποιότητα της δημοκρατίας ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αλεξ...εκεί ακριβώς είναι που κάνεις το λάθος...
δεν καταλαβαίνεις ότι οι θεσμοί διευθύνονται από πρόσωπα και δεν είναι απρόσωποι..

και όταν δεν υπαρχουν δικλείδες ασφάλειας στο πολίτευμα.. οι θεσμοί στην ουσία είναι απλά φουστανάκια του ίδιου συστήματος που λέγετε εξουσία... που στην ελλαδα σημαινει ΠΕΛΑΤΕΙΑ και ΠΕΟΝΙΑ

Finally
η εξουσία δεν έχει σημασία τι φουστανάκι φοράει... βασιλικό - χουντικό - δημοκρατικό..

διαφέρει μόνο ο τρόπος εφαρμογής... άλλα όχι η ουσία..

γιατί και στην χούντα έπεφτε ξύλο και στην βασιλεία... και στην δημοκρατία (έπεσαν χημικά και ξύλο)....

αυτά Αλεξ και μην μιλάς για θεσμούς  ;)

ξεκίνα πρώτα από την δικαιοσύνη και μετά πάμε παρακάτω για να εξετασουμε και την ποιότητα της δημοκρατίας ;)
Εισαι αντιεξουσιαστης τύπε?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αυτό πάντως δεν το έκανε με τίποτα κανένας πασοκικός ψωριάρικος σκύλος:

στη διάρκεια αναταραχών στη πρωτεύουσα Quito, στάθηκε μόνος του ενώπιον του πλήθους, ανοίγοντας το πουκάμισό του και φωνάζοντας: «Αν θέλετε να με σκοτώσετε, ορίστε. Εδώ είμαι. Σκοτώστε τον πρόεδρο σας  αν είσαστε δυσαρεστημένοι, αν είσαστε τόσο γενναίοι…».
δεν χρειάζεται τύπε να κάνει κανείς τέτοιο πράγμα
θα δεχτώ το πιο απλό: να βγει μπροστά ένας από όλους αυτούς και να πει αντρίκια: ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι ξενοι μας εσωσαν, οχι ο ΓΑΠ.
Για την ακριβεια, μας πεταξαν ενα σωσιβιο.
Αλλά ειμαστε ακομη δεκα μιλια απο την ακτη.
Τωρα κολυμπαμε.
χαχαχααχαχαχα
μιλάμε ορισμένοι είναι για γέλια όπως σκέφτονται
ναι, ακριβώς
μας έκοψαν χέρια και πόδια και μας πέταξαν ένα σωσίβιο να πιαστούμε και να κολυμπήσουμε προς την ακτή

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κι εσύ λες πως μας βοήθησαν...
χαχαχαχαχαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
χαχαχααχαχαχα
μιλάμε ορισμένοι είναι για γέλια όπως σκέφτονται
ναι, ακριβώς
μας έκοψαν χέρια και πόδια και μας πέταξαν ένα σωσίβιο να πιαστούμε και να κολυμπήσουμε προς την ακτή

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
κι εσύ λες πως μας βοήθησαν...
χαχαχαχαχαχα
Οκ, μην κολυμπησεις.
Παραιτησου και πηγαινε προς τον πατο.
Ωραια εναλλακτικη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Απλο και σαφες.
κι εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να ψηφίζουμε 300
200 είναι πιο καλό
και το καλύτερο είναι έναν πρόεδρο και όποτε δεν μας αρέσει να τον μαυρίζουμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
κι εγώ λέω πως δεν χρειάζεται να ψηφίζουμε 300
200 είναι πιο καλό
και το καλύτερο είναι έναν πρόεδρο και όποτε δεν μας αρέσει να τον μαυρίζουμε
Το 200 συμφωνουμε, προβλεπεται και απο το Συνταγμα.
Για τον Προεδρο δεν σε καταλαβα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οκ, μην κολυμπησεις.