Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 760K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Επισκέπτης
χμμμμ μουρο μ΄ :dancing:

Οταν η πολυκατοικία μας καίγεται και κάποιοι κλέβουν τα ασημικά εγώ δεν κοιτάζω αν τα διαμερίσματα της  ήταν βαμμένα κόκκινα η αν είχα τσακωθεί με κάποιον ένοικο, αλλά πως θα σβήσει η φωτιά..

από κει και πέρα..

ΕΓΩ δεν ανήκω σε στρατόπεδα (εχω ένα φτωχικό δωματιάκι στην σκληροπυρηνική υπόγα) αλλά κατά τα άλλα είμαι
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  :grin: και δεν δεν ακολουθώ γραμμές (e.g. samaras, gap, ntora)

Αυτοπροσδιορίζομαι ως αυτονομιστής,  Ταλιμπάν, και πάνω από όλα ρατσιστής..

είμαι πιστός οπαδός του Highlander Στυλιανού και του Μεταξά..  :cheesy:

οπότε μην σε παραξενεύουν οι θέσεις μου  διότι εχω την δίκη μου μοναδική ΑΓΕΛΗ :cheesy:

Η οποία λέει ΟΧΙ εκεί που χρειάζεται, και δεν φοβάται ακομη και τη χρεοκοπία..
ούτε έχει ανούσιες καπιταλιστικές ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ  ;)

ενίοτε μπορεί να συμφωνήσω ακομη και με το ποντικάκι αλλά δεν αυτό σημαίνει ότι παίζουμε και ΤΑΒΛΙ  :uglystupid: γιατί όπως σου είπα είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ  :cheesy:

Best regards..  :cheesy:
highlandery.jpg

και σήμερα είναι....SABATON  :uglystupid:

:uglystupid:
Ταξίαρχε σιγά,με το μαλακό!!!! :cheesy:

Το τραγουδάκι πάντως μου άρεσε κ ας μην είναι αριστερούτσικο..... :grin:

Επισκέπτης
Οταν η πολυκατοικία μας καίγεται και κάποιοι κλέβουν τα ασημικά εγώ δεν κοιτάζω αν τα διαμερίσματα της  ήταν βαμμένα κόκκινα η αν είχα τσακωθεί με κάποιον ένοικο, αλλά πως θα σβήσει η φωτιά..

από κει και πέρα..

ΕΓΩ δεν ανήκω σε στρατόπεδα (εχω ένα φτωχικό δωματιάκι στην σκληροπυρηνική υπόγα) αλλά κατά τα άλλα είμαι
ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ  :grin: και δεν δεν ακολουθώ γραμμές (e.g. samaras, gap, ntora)

Αυτοπροσδιορίζομαι ως αυτονομιστής,  Ταλιμπάν, και πάνω από όλα ρατσιστής..

είμαι πιστός οπαδός του Highlander Στυλιανού και του Μεταξά..  :cheesy:

οπότε μην σε παραξενεύουν οι θέσεις μου  διότι εχω την δίκη μου μοναδική ΑΓΕΛΗ :cheesy:

Η οποία λέει ΟΧΙ εκεί που χρειάζεται, και δεν φοβάται ακομη και τη χρεοκοπία..
ούτε έχει ανούσιες καπιταλιστικές ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ  ;)

ενίοτε μπορεί να συμφωνήσω ακομη και με το ποντικάκι αλλά δεν αυτό σημαίνει ότι παίζουμε και ΤΑΒΛΙ  :uglystupid: γιατί όπως σου είπα είμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ  :cheesy:

και σήμερα είναι....SABATON  :uglystupid:

:uglystupid:

Ταξιαρχε σε καποια συμφωνω μαζι σου αλλα θα σε στεναχωρισω οσον αφορα τους sabaton.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πιπέρι Παραλίμνιε...
Μην ταράζεις τα ήρεμα νερά της αστικής ακροδεξιάς...

Επισκέπτης
Πιπέρι Παραλίμνιε...
Μην ταράζεις τα ήρεμα νερά της αστικής ακροδεξιάς...

Στην Ελλαδα δυστηχως δεν υπαρχει ουτε πατριωτικη δεξια ουτε πατριωτικη αριστερα. Υπαρχουν μονο τσανακογλυφτες υπηρετες του καπιταλισμου. Για αυτο φτασαμε στον πατο.

Επισκέπτης
Στην Ελλαδα δυστηχως δεν υπαρχει ουτε πατριωτικη δεξια ουτε πατριωτικη αριστερα. Υπαρχουν μονο τσανακογλυφτες υπηρετες του καπιταλισμου. Για αυτο φτασαμε στον πατο.
+++++

Αλλά όχι μόνο στην Ελλάδα,λίγα κράτη στον παγκόσμιο χάρτη δεν είναι υπηρέτες του καπιταλισμού.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Το ότι φτάσαμε στον πάτο το ακούω ίσα με 15 χρόνια. Κ ακόμη βουλιάζουμε.
Άσε έχουμε να δούμε πολλά ακόμη. Γιατί του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει βλέπεις...  :jerking:

Επισκέπτης
Το ότι φτάσαμε στον πάτο το ακούω ίσα με 15 χρόνια. Κ ακόμη βουλιάζουμε.
Άσε έχουμε να δούμε πολλά ακόμη. Γιατί του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει βλέπεις... :jerking:
Ισχύει,απλά χρειάζεται χρόνος για να ωριμάσουν κάποια πράγματα.
Για τους μωαμεθανούς χρειάστηκαν 400 χρόνια,για να δούμε τώρα πόσο θα πάρει.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Δεν είχανε facebook τότε, για αυτό...

Επισκέπτης

To φρουτο οταν ωριμασει πολυ σαπιζει, πεφτει και το τρωνε τα σκουλικια.
Αυτη την ωρα που εμεις "σκοτωνουμε" την ωρα μας στο internet υπαρχουν Ελληνες που δεν εχουν να φανε, που δεν ξερουν αν θα εχουν ηλεκτρικο ρευμα ή τηλεφωνο τις επομενες μερες, που φοβουντε να αρωστησουν γιατι δεν εχουν ασφαλεια ή κι αν εχουν τα δημοσια νοσοκομεια τα καταντησε η κυβερνηση του μνημονιου χειροτερα απο μπουρδελο του Μεταξουργειου και τα καθεστωτικα κομματα (αριστερα και δεξια) τσακωνονται ποιος εφαγε τα λιγοτερα, πως θα σωσουν τις τραπεζες, για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων ή για το ποιος θα εκανε καλυτερη συμφωνια με τους καρχαριες της Ευρωπης και του ΔΝΤ.

Επισκέπτης
Παρτε και μια "ειδηση" πριν σας αποχαιρετισω για αποψε. Καλη η Αmy winehouse δε λεω και καλως κανουν και <<στεναχωριουντε>> με το θανατο της και ανοιγουν θεματα στο internet, αλλα καποια αλλα θεματα περνανε στο ντουκου, ενω θα επρεπε να μας αποσχολουν περισοτερο.

Αυτο για οσους εχουν ακομη εμπιστοσυνη στην Ελληνικη δικαιοσυνη :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τα καθεστωτικα κομματα (αριστερα και δεξια) τσακωνονται ποιος εφαγε τα λιγοτερα, πως θα σωσουν τις τραπεζες, για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων ή για το ποιος θα εκανε καλυτερη συμφωνια με τους καρχαριες της Ευρωπης και του ΔΝΤ.

Οπότε έχουμε όλοι καταχθεί σε δύο κόμματα,
με θανάσιμη έχθρα μεταξύ τους:

1)ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (αδιάφορο λίγα, πολλά , αμύθητα ποσά, στους οποίους είναι μέσα ο Μπόμπολας , ο οδηγός της ΕΘΕΛ των 8000€ το μήνα , ο Άκης , ο Πάγκαλος ,
ο λιμενεργάτης του ΟΛΠ κτλ)
2) ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

τα υπόλοιπα είναι πίπες.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ταξιαρχε σε καποια συμφωνω μαζι σου αλλα θα σε στεναχωρισω οσον αφορα τους sabaton.

Ο ταξιαρχος ειναι ΣΠΑΘΙ  :uglystupid: λεμε.

Βασικά δεν με στεναχωρείς καθόλου

οι τύποι (sabaton) τραγουδάνε πολεμικά τραγούδια απλα ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

και τυγχάνει να έχουν γράψει και κάτι που αν το έγραφε Ελληνας θα
χαρακτηρίζονταν αυτόματα ως ΝΕΟΝΑΖΙ - ΕΘΝΙΚΙ - ΓΡΑΦΙΚΟΣ κλπ.
το συγκεκριμένο τραγούδι με εκφράζει απόλυτα και το βάζω τα υπόλοιπα τους δεν με απασχολούν..ούτε τα ψάχνω..

Πραγματικά..

απο κει και περα, το πως καποιοι λενε αυτα που λενε ..
το τραγουδι δεν χανει την σημασια του.. και συνεχιζει να με εκφραζει..

ΚΑΙ.......important..

Οι Σουηδοί, τραγουδούν για την Ελλάδα!  και οι δικοι μας 300 ΑΧΡΗΣΤΟΙ βουλιάζουν τη χώρα μας! 

Το αφιερώνω λοιπόν στους 300 σημερινούς άχρηστους Έλληνες, για να ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

για μένα είναι ΕΦΙΑΛΤΕΣ..

Υ.Γ. Ξερεις εγω δεν ειμαι "ΤΡΕΝΤΥ" σαν καποιους αλλους που μολις δουν καποιον με ελληνικη σημαια
    του κολανε την σταμπα του ΕΘΝΙΚΙΟΥ..
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ  ;)

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Στο χώνει στην απύθμενη κωλάθρα σου μωρή βρωμιάρα, γι'αυτό γουστάρεις; :fuck1:

πιεξουλη.............................σε χύνω αν κατάλαβες  :pipa3:

Υ.Γ. Τσγια τωρα τα λεμε αυριο που θα σε "φρεσκαρω" παλι  :2funny:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

1.  Ένας 58χρονος άνδρας,πατέρας δύο ενήλικων αγοριών ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Χερσονήσου βρέθηκε σήμερα το πρωί κρεμασμένος.
Ο άτυχος επιχειρματίας αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα που είχαν επιδράσει και στην ψυχολογία του. Είχε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με το cretalive, το οποίο "έπεσε έξω" κι έκτοτε διατηρoύσε ένα μικρό μίνι μάρκετ.

2.  Ο 40χρονος Ηρακλειώτης ένιωσε απελπισμένος και αποπηράθηκε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας χάπια. Ευτυχώς, εντοπίστηκε άμεσα από τους οικείους του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του έκαναν πλύση στομάχου.

3.  Την ημέρα των γενεθλίων του επέλεξε ένας 54χρονος Χανιώτης για να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς σε γκρεμό κατέληξε το αυτοκίνητο που οδηγούσε...
Αυτή τη φορά η αιτία δεν ήταν άγνωστη, καθώς ο 54χρονος είχε προειδοποιήσει γι’ αυτήν την τροπή.
Ο ίδιος επέλεξε να πάει στη Μαλάξα και να πέσει σε χαράδρα από μεγάλο ύψος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, λίγο πριν προχωρήσει σε σάλτο μορτάλε κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και τους είπε ότι δεν αντέχει άλλο λόγω των χρεών του προς τις τράπεζες. Το τηλεφωνικό κέντρο προσπαθούσε να τον μεταπήσει από το τηλέφωνο μέχρι να σπέυσουν οι αστυνομικοί.

4.  ο Χανιώτης επιχειρήματος, αυτοκτόνησε λογω χρεών. Η τραγική είδηση που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία, αναδεικνύει το οικονομικό πρόβλημα των τοπικών επιχειρήσεων.
Ο άτυχος επιχειρηματίας 65 ετών που βρέθηκε από τους οικείους του στο σπίτι του, είχε αφήσει - σύμφωνα με το flashnews,gr - σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

5.  Η είδηση κάνει το γύρω της χώρας και συγκλονίζει - Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα...
Από το μπαλκόνι του σπιτιού του έπεσε το πρωί γνωστός επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Ο 45χρονος Λ.Μ. συμμετείχε στην ιδιοκτησία των δύο από τα γνωστότερα εστιατόρια της πόλης, στην περιοχή της οδού Καλαποθάκη,  ενώ είχε επιχειρηματική παρουσία και στο Κολωνάκι

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ελα φου φου αφου ανελαβες τα κοινωνικα σε λιγο σε βλεπω να αναλαμβανεις και αγγελιες με τα 090

:jerking: :jerking:

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ρε σεις,τρίβω τα μάτια μου για να δω αν με γελάνε

και τί βλέπω στην πρώτη σελίδα????

ΚΡΙΤΙΚΗ η πιεξούλα???????!!!!!!!!!!!!

μοίρασε λεφτά η Ιπποκράτους?

πήρε ο πατέρας 400.000 εφάπαξ από τη ΔΕΗ?

τί ακριβώς έγινε?

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
ρε σεις,τρίβω τα μάτια μου για να δω αν με γελάνε

και τί βλέπω στην πρώτη σελίδα????

ΚΡΙΤΙΚΗ η πιεξούλα???????!!!!!!!!!!!!

μοίρασε λεφτά η Ιπποκράτους?

πήρε ο πατέρας 400.000 εφάπαξ από τη ΔΕΗ?

τί ακριβώς έγινε?

Τα ίδια ερωτήματα γεννήθηκαν και σε μένα !!!
Που τα βρήκε τα 250 οεο?  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom