Επισκέπτης
Είπες:Τώρα που δεν έχεις τι να πεις πουλάς τρελά, ε;
Αυτό σας έμαθαν στην ΚΟΒΑ;
Περιμένω τι απέδειξαν...Το απέδειξαν και οι έλεγχοι στα οικονομικά του ΚΚΕ.
Είπες:Τώρα που δεν έχεις τι να πεις πουλάς τρελά, ε;
Αυτό σας έμαθαν στην ΚΟΒΑ;
Περιμένω τι απέδειξαν...Το απέδειξαν και οι έλεγχοι στα οικονομικά του ΚΚΕ.
Τί απάντησε;;;Συνεχίζεις να πουλάς τρέλα.
Αν είσαι τόσο ηλίθιος που δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ δες τι απάντησε η Αλέκα στο περσινό ντιμπέιτ.
Και σε ποιο σημείο βλέπεις κάτι παράλογο;;;www.parapolitiki.com/2009/05/blog-post_29.html]
]
Μια από τις πιο ουσιαστικές ερωτήσεις που τέθηκαν στους πολιτικούς αρχηγούς κατά τη χθεσινή "τηλεμαχία" , ήταν αυτή του Αντώνη Σρόιτερ στην Αλέκα Παπαρήγα για τα οικονομικά του ΚΚΕ .
Η ερώτηση ήταν η εξής :
Κυρία Παπαρήγα, όλοι συμφωνούν ότι "για να κλείσουν οι τρύπες της οικονομίας, πρέπει μεταξύ άλλων να παραχθεί η φοροδιαφυγή". Το ΠΑΣΟΚ έχει θέσει ένα θέμα διαφάνειας για τα οικονομικά του Κόμματός σας.
Όταν ερωτηθήκατε για το θέμα δώσατε μια απάντηση, που εμένα τουλάχιστον με ξένισε. Είπατε «από τη στιγμή που είμαστε κόμμα και όχι επιχείρηση, δεν δεχόμαστε καμία Εφορία να μας ελέγξει». Γιατί; Τα κόμματα δεν πρέπει να ελέγχονται πρώτα απ΄ όλους για τη διαφάνειά τους; Αν εσείς αρνείστε το φορολογικό έλεγχο, γιατί να τον δεχθεί ο μισθωτός ή ο επαγγελματίας;
Η κ. Παπαρήγα διευκρινίζει αρχικά ότι το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα εξουσίας και δεν έχει συμμετάσχει σε μεγάλες οικονομικές συναλλαγές και μετά τονίζει :
Εμείς, επειδή ξέρουμε σε ποιο πλανήτη ζούμε, σε ποια περιοχή και σε ποια περίοδο ζούμε, κατάλογο με τα μέλη του Κόμματος, πόσα μας δίνουν και τους φίλους του Κόμματος πόσα μας δίνουν, δεν πρόκειται να τον δώσουμε ποτέ. Ας γίνει ό,τι να' ναι κι άμα θέλει ας έρθει και ο Εισαγγελέας.Διότι δεν είναι αυτό, εγώ σας λέω ένας φίλος του κόμματος δίνει χρήματα, που ξέρω εγώ αύριο ότι ο εργοδότης δε θα τον πετάξει έξω και που ξέρω εγώ τι θα κάνει ο Εφοριακός; Εμείς θα προστατεύσουμε το Κόμμα.
...
Και ο Σρόιτερ επανέρχεται...:
Νομίζω απλά κα Παπαρήγα ότι θα μπορούσατε να δώσετε το καλό παράδειγμα.
Πάμε σε ένα άλλο καλό παράδειγμα. Εσείς προτείνετε βασικό μισθό 1.400 ευρώ και ζητάτε από την κυβέρνηση να καθιερώσει ένα τέτοιο μισθολόγιο. Γιατί δε δίνετε λοιπόν το καλό παράδειγμα εφαρμόζοντας το μισθολόγιο που εσείς προτείνετε στους δικούς σας υπαλλήλους, στις εκδόσεις σας ή στο Κόμμα; Να δώσετε τα 1.400 ευρώ βασικό μισθό, αντί να ακολουθείτε, όπως σωστά κάνετε, τις συλλογικές συμβάσεις.
Και μη μου πείτε ότι δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να το κάνετε, γιατί εάν η Κυβέρνηση το θεσμοθετήσει, θα πρέπει να το κάνετε.
Και ακολουθεί ο συγκεκριμένος διάλογος :
Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Κύριε Σρόιτερ, αυτός ο οποίος δουλεύει για το Κόμμα, πριν απ΄ όλα δεν είναι επάγγελμα.
Α. ΣΡΟΪΤΕΡ: Έχει οικογένεια όμως.
Α. ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Καλά, εθελοντικά στρατεύεσαι στο κόμμα και δέχεσαι τους όρους του κόμματος. Θα πάρεις λοιπόν ένα μισθό, ούτε τον κατώτατο, ούτε τον ανώτερο, αλλά το μέσο μισθό.Και πρέπει να σας πω το εξής πράγμα: Αλίμονό μας αν εμείς οι Κομμουνιστές συνδέσουμε -και μάλιστα σε συνθήκες κρίσης και ανεργίας- την προσφορά μας στο Κόμμα, με επαγγελματική αποκατάσταση και με το να ζούμε καλύτερα από κάποιους άλλους. Ξέρετε τι θα έλεγα; Και οι βουλευτές, αν είμαστε εμείς η κυβέρνηση και η εξουσία, ο βουλευτής θα παίρνει το μέσο μισθό, θα δουλεύει στη δουλειά του, θα ανακαλείται από τους κάτω κι όχι μόνο από τους πάνω και τους επάνω-επάνω και θα παίρνει κανονική σύνταξη, ανάλογα με το μισθό του. Αυτά πρέπει να τελειώσουν. Αλλιώς δεν είσαι ανιδιοτελής Κομμουνιστής.
το νόμιμον και ηθικόν, βεβαίως βεβαίως.Και σε ποιο σημείο βλέπεις κάτι παράλογο;;;
1400e αν θεσμοθετηθεί θα τα δώσει κ το ΚΚΕ στους υπαλλήλους του.
Κανένα κόμμα δεν ελέγχεται στις συναλλαγές του,γιατί το ΚΚΕ;;;
Το βλέπεις δίκαιο κ κομμουνιστικό να αμοίβεται ο υπάλληλος του ΚΚΕ με άλλο μισθολόγιο από τους υπόλοιπους(έστω κ αν είναι αυτός που αρμόζει);;;το νόμιμον και ηθικόν, βεβαίως βεβαίως.
παπαζολη εχεις το ελευθερο να λες οτι θες.......την ωρα της καλπης ξερεις εσυ ;)Το βλέπεις δίκαιο κ κομμουνιστικό να αμοίβεται ο υπάλληλος του ΚΚΕ με άλλο μισθολόγιο από τους υπόλοιπους(έστω κ αν είναι αυτό που αρμόζει);;;
Ξέρω ρε,χέρι-χέρι!!!παπαζολη εχεις το ελευθερο να λες οτι θες.......την ωρα της καλπης ξερεις εσυ ;)
Από πού προκύπτει ότι είναι το μόνο κ δεν ελέγχεται;;;Εσύ το βλέπεις δίκαιο το ΚΚΕ να είναι το μόνο κόμμα που αρνείται κάθε έλεγχο στα οικονομικά του;
Είναι το μόνο κόμμα που συμβαίνει αυτό;;;Ρε πάλι τρέλλα πουλάς; Διάβασες το κείμενο που παρέθεσα;
Δε λέει η Αλέκα ότι "αφού είμαστε κόμμα δε δεχόμαστε κανένα έλεγχο";
[size=20pt]ANAΛΥΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ [/size]διάβαζε ότι γράφω κ όχι ότι σου αρέσει!!!Αφού και τα άλλα κόμματα δεν ελέγχονται, τότε πως γνωρίζουν όλοι ρε φωστήρα τα ελλείματα, τα χρέη τους προς τις ΔΕΚΟ, τα δάνεια που έχουν πάρει, κλπ.;
Δεν σας έμαθαν καλά το μάθημα στον Περισσό.
Το ίδιο καθεστώς υπάρχει για όλους λοιπόν,άρα γιατί με το ΚΚΕ να ισχύει κάτι διαφορετικό;;;Ναι, ότι πεις. Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.
είναι απόλυτα φυσιολογικό το κουμουνιστικό κώμα ελλάδος να αρμέγει τους εργαζόμενους του.Το βλέπεις δίκαιο κ κομμουνιστικό να αμοίβεται ο υπάλληλος του ΚΚΕ με άλλο μισθολόγιο από τους υπόλοιπους(έστω κ αν είναι αυτό που αρμόζει);;;
Καλά ντάξει τώρα...είναι απόλυτα φυσιολογικό το κουμουνιστικό κώμα ελλάδος να αρμέγει τους εργαζόμενους του.
είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνεις δωρεές αμφιβόλου σκοπιμότητος και να διακινείς χρήμα και συνάλλαγμα(μην ξεχνάμε) ακριβώς με τον τρόπο που διακινείται το χρήμα από ναρκωτικά/πουτάνες etc.
κοίτα πόση αντίθεση μπορεί να δημιουργήσει η υπογραφή σου με αυτά που λες.
απλά
αντί για πατριωτισμό βάλε κουμουνισμό
αντί για χώρα βάλε κώμα
και αντί για γεννήθηκες βάλε γράφτηκες.
να ζητήσεις αιτιολόγηση από ποιο πράγμα;Καλά ντάξει τώρα...
Αν ζητήσω αιτιολόγιση έχεις;;;
Για τους 60 εργαζόμενους που απολύθηκαν θα ακούσω φαντάζομαι...
1)Αρά θα μπορείς να παραθέσεις κάποιες πηγές φαντάζομαι,με αναλυτικά στοιχεία....να ζητήσεις αιτιολόγηση από ποιο πράγμα;
1)το πρώτο που είπα είναι γνωστό, το κκε δίνει το μίνιμουμ νόμιμο μισθό
και
2)το 2ο το είπε η παπαρήγα, ότι δεν θέλει να έχει έλεγχο στις δωρεές που γίνονται στο κώμα, δηλαδή θέλει να διακινείται το χρήμα προς το "κώμα" χωρίς να ελέγχεται, ανεξάρτητα πόσο και από που έρχεται, και επομένως να μην μπορεί να φορολογηθεί. το οποίο το βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό και αυτό.
εφαρμόζεται η ναζιστική φράση Deutschland Über Alles σε όλο της το μεγαλείο
KKE Über Alles και τα λεφτά στο κώμα
Καλά,όταααν το πράξουνε τα υπόλοιπα κόμματα τα ξανα λέμε...Τι λες ρε πρόβατο; Εδώ βγήκε ο εκπρόσωπος του κόμματος και είπε ότι το ΚΚΕ δεν σέβεται ούτε το σύνταγμα, ούτε τους νόμους, και τώρα μου λες ότι θα υπακούσει;
Η Παπαρήγα δεν είπε στη Βουλή ότι δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να υπακούσει στις διατάξεις του νόμου, ανεξαρτήτως του τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα;
Πήγαινε να τα πεις τα παραμύθια σου σε καμιά συγκέντρωση αιώνιων φοιτητών που περιμένουν την ώρα που θα γίνουμε Κούβα.
Καλά όταααν το πράξουνε τα υπόλοιπα κόμματα τα ξανα λέμε...