Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
Ολα τα ζητηματα που θετει το αρθρο θα λυνονταν αυτοματως ΕΑΝ η κυβερνηση ελεγε"μια αδεια ανα ατομο που θα δουλευει το φορτηγο,οχι επιχειρησεις στον κλαδο".

ΚΑΙ ο κλαδος θα εκλεινε σε εταιρειες(πολυεθνικες η οχι αδιαφορο)που θελουν να χωθουν,ΚΑΙ δεν θα συνεχιζοταν το αισχος του αεριτζιλικιου με τις αδειες,ο ΜΟΝΟΣ λογος για τον οποιον οι φορτηγατζηδες αντιδρουν.

...Και πώς θα ανταγωνιστείς μια Βουλγάρικη εταιρεία??

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σόρυ τύπε που δεν ομολογούμε πίστη στο έργο του Καρόλου...Είμεθα λίγο βλάσθημοι απόψε.
Ελπίζω η κόκκινη ιερά εξέταση να μην μας κόψει τη σύνδεση στο ίντερνετ...

Προς Θεού (του Μαρξ φυσικά) τύπε. Δεν τρέχει τίποτα....

Πίστη??? Μα αν είναι δυνατόν. Είπαμε.... Εμπειρική παρατήρηση uber alles.

Τι να ξέρει ο Κάρολος. Μαλακίες έλεγε, έγραφε, είχε και τον Ένγκελς να τον σιγοντάρει μη του θιχθεί ο αντρισμός.

Σιγά μην το θεωρήσουμε και μεγάλο στοχαστή τώρα... Αυτά είναι ξεπερασμένα.

Σ'το έχω ξαναπεί.

Γράψε βιβλίοοοοο......

Όπως έγραψε ο Immanuel Kant το "Kritik der reinen Vernunft", γράψε εσύ το "Kritik der reinen Kapital" και κράξ'τον το μαλάκα!!! Μόνο μη βάλεις όνομα και μαθευτεί η ταυτότητα σου στο μπουρδελοφόρουμ.

Υπόγραψε απλά Str81977 Can't.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μαλακίες έλεγε, έγραφε, είχε και τον Ένγκελς να τον σιγοντάρει.

Mήπως ήταν αυτός που είχε αμφισβητήσει το δεύτερο θερμοδυναμικό αξίωμα διότι του χάλαγε την μανέστρα στην ανοησία περί "συνεχούς ανέλλιξης", προβλέποντας (το β' θ/δ α.) τον θερμικό θάνατο του σύμπαντος (ο οποίος φυσικά θα σταματήσει αναπόδραστα την "ανέλλιξη") και προέτρεπε (ο Ε.) τους γνωστούς του θετικούς επιστήμονες να βρουν που είχε λάθος;;!!

Τέτοιοι στοχαστές...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Mήπως ήταν αυτός που είχε αμφισβητήσει το δεύτερο θερμοδυναμικό αξίωμα διότι του χάλαγε την μανέστρα στην ανοησία περί "συνεχούς ανέλλιξης", προβλέποντας (το β' θ/δ α.) τον θερμικό θάνατο του σύμπαντος (ο οποίος φυσικά θα σταματήσει αναπόδραστα την "ανέλλιξη") και προέτρεπε (ο Ε.) τους γνωστούς του θετικούς επιστήμονες να βρουν που είχε λάθος;;!!

Τέτοιοι στοχαστές...

Μιλάμε για πλάνη μεγάλη....

Η προπαγάνδα φταίει που θεωρείται αυτός που θεωρείται ο Μαρξ και από αυτούς που θεωρείται κιόλας....

Άσ'τα να πάνε.....

Κούρασε η τσιγκολελέτα.

Συνεχάτε μονάχοι.

Χαιρετώ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Η προπαγάνδα φταίει που θεωρείται αυτός που θεωρείται ο Μαρξ και από αυτούς που θεωρείται κιόλας....

Ο Απόστολος Παύλος θεωρείται από περισσότερους ανθρώπους στον πλανήτη σπουδαιότερος! Εσένα σου λέει τίποτα, γιατί εμένα δεν μου λέει κι ας θυμώνει η πεθερά μου (η οποία περεπιπτόντως ψηφίζει ΚΚΕ) που είμαι άθεος.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Ο Απόστολος Παύλος θεωρείται από [glow=red,2,300]περισσότερους[/glow] ανθρώπους στον πλανήτη σπουδαιότερος! Εσένα σου λέει τίποτα, γιατί εμένα δεν μου λέει κι ας θυμώνει η πεθερά μου (η οποία περεπιπτόντως ψηφίζει ΚΚΕ) που είμαι άθεος.

Από πολύ περισσότερους θεωρείται και η Μαντόνα σπουδαιότερη από τον Μπετόβεν.

Ας κρίνουν οι πολλοί λοιπόν, όποιοι κι αν είναι αυτοί οι πολλοί, οτι κι αν έχουν στη γκλάβα τους αυτοί οι πολλοί, να πάμε παρακάτω.

Έφυγα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
από πότε η κρίση για τα πεπραγμένα των πολιτικών μας έχει να κάνει με ιδεολογία;
μία είναι η ιδεολογία τους και δεν έχει να κάνει ούτε με Καρόλους ούτε με τίποτα άλλο

έχει να κάνει με τσέπη.
για όλους τους
ας μου βρει έναν τους που να μην έχει βολεμένη την οικογένειά του ολόκληρη μέχρι εγγονού που ακόμα δεν έχει γεννήσει η κόρη του....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ας κρίνουν οι πολλοί λοιπόν, όποιοι κι αν είναι αυτοί οι πολλοί, οτι κι αν έχουν στη γκλάβα τους αυτοί οι πολλοί, να πάμε παρακάτω.

Έφυγα.

ακόμα μαθήματα στο μπουρδελα δίνεις δάσκαλε;
αστους για κάνα γαμησάκι.
το πάνω κεφαλάκι δεν έχει καμμιά τύχη.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Όχι τέκνο μου!

Τη θρησκεία μου υπερασπίζομαι!

Ρε λες να με επισκεφτεί ο Κάρολος τη νύχτα και να ξυπνήσω με στίγματα σαν τους Χριστιανούς?

Όχι με τρύπες στα χέρια βέβαια.... Θα φουντώσουν τα μαλλιά μου και θα μακρύνουν τα γένια μου!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Άσε ρε..
Το γέλιο που έχω ρίξει απόψε,χρόνια είχα.
Είχα πατέρα και πεθερό εδώ,ο ένας Ντορικός,ο άλλος Σαμαρικός.
Το μάλε βράσε λέμε :2funny: :2funny:
Και οι 2 κατέληξαν πως όταν επιστρέψει ο Καραμανλής,θα ενωθεί η παράταξη και θα σαρώσει..

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και να σου πω και κάτι που θα σου αρέσει; Ξέρεις γιατί "έπιασε" ο Χριστανισμός και τόσα χρόνια "κρατάει"; Διότι είπε μαζεμένες ένα σωρό μπαρούφες, σαν την άμωμη σύλληψη, την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, το τρισυπόστατο της θεότητος, το ομούσιον και όχι ομοιούσιον και διάφορα τέτοια που αν τα έτρωγες αμάσητα, διότι αλλιώς δεν τρωγόταν, είχες αυτοεξαπατηθεί εκουσίως και δεν είχεις δρόμο επιστροφής.

Όταν όμως προσπαθείς να υποστηρίξεις μια κοινωνικοοικονομική θεωρία σαν τον ιστορικό υλισμό, σε (υποτίθεται) "επιστημονικά" δεδομένα βάζοντας τον "κολλητό" σου να σκαρφιστεί, σε δεύτερο μάλιστα χρόνο, (ο ιστορικός είχε προηγηθεί του διαλεκτικού) μια επιστημονικοφανή θεωρία (ουσιαστικά αντιστρέφοντας την διαλεκτική των ιδεών του Χέγκελ, αλλά οι ιδέες διαλογίζονται η φύση πως στο καλό τα καταφέρνει;) στην οποία εμπεριέχονται άπειρες μπαρούφες, τότε εκθέτεις όλο το οικοδόμημά σου.  
"Τί να λέμε τώρα;!"  Στην Σταλινική Σοβιετία ο Λυσένκο πέρασε σε επίπεδο Ακαδημίας επιστημών την σαφέστατα αντιεπιστημονική του θέση πως τα επίκτητα χαρακτηριστικά κληρονομούνται, με την σύμφωνη γνήμη του "πατερούλη" ο οποίος έκρινε (όχι αδίκως!) πως η ιδέα των αμετάτροπων γονιδίων ήταν ασύμφωνη με τον διαλεκτικό υλισμό! (Όντως είναι!)

Ψιλά γράμματα, αλλά η Σοβιετική γεωργία είχε 5 χρόνια να παράξει σιτηρά με την εφαρμογή στην πράξη των θεωριών του "φωστήρα"!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Όλα ωραία και καλά λοιπόν, για όλα φταίνε οι κακοί δημοσιογράφοι που είχαν βάλει στο μάτι τον άνθρωπο που κατατρόπωσε τους νταβατζήδες και τον αναπληρωτή του (Τεό).

Περιμένω λοιπόν να ζητήσεις συγγνώμη απ'όσους κατηγορήθηκαν για το χρηματηστήριο, τον Άκη και τον Λαλιώτη, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι έβλαψαν το Δημόσιο με τις πράξεις τους.

αν και σε δίνω αξία που σε απαντάω

ποιος είπε ρε πανύβλακα "ο κατήφορος του Χρηματιστηρίου έχει τέλος την επομένη των εκλογών του 2000?"....μήπως ο Γιάννος?

ποιος έβαζε τις ΔΕΚΟ πριν τις εκλογές να αγοράζουν με δεκάδες δισ κρατικές μετοχές για να στηρίξουν τον Γενικό Δείκτη?

ποιος πήρε τα 700 εκ του Κτηματολογίου και τα έφαγε,χωρίς να κάνει τίποτα?

για τη ζωή που κάνει ο Άκης,θέλεις και αποδείξεις ότι είναι από ΚΛΕΜΜΕΝΑ?

άντε σκουπίδι,κάτσε στη χωματερή σου και περίμενε καρτερικά τον Γεωργίου.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Προς Θεού (του Μαρξ φυσικά) τύπε. Δεν τρέχει τίποτα....

Πίστη??? Μα αν είναι δυνατόν. Είπαμε.... Εμπειρική παρατήρηση uber alles.

Τι να ξέρει ο Κάρολος. Μαλακίες έλεγε, έγραφε, είχε και τον Ένγκελς να τον σιγοντάρει μη του θιχθεί ο αντρισμός.

Σιγά μην το θεωρήσουμε και μεγάλο στοχαστή τώρα... Αυτά είναι ξεπερασμένα.

Σ'το έχω ξαναπεί.

Γράψε βιβλίοοοοο......

Όπως έγραψε ο Immanuel Kant το "Kritik der reinen Vernunft", γράψε εσύ το "Kritik der reinen Kapital" και κράξ'τον το μαλάκα!!! Μόνο μη βάλεις όνομα και μαθευτεί η ταυτότητα σου στο μπουρδελοφόρουμ.

Υπόγραψε απλά Str81977 Can't.

Δεν ξέρω αν θα με αξιώσει ο Κρομ να γράψω βιβλίο για την μαρξιστική αρλουμπολογία...
Αυτό πουτ ξέρω είναι ότι κανείς δεν μου λέει που είναι τα μαρξιστικά "γκαλαπαγκος"...
Αν μάλιστα μου απαντούσε και πώς γίνομαι μέλος μιας ταξης, κατά προτίμηση χωρίς συνδρομή, θα ήμουν ευγνώμων...

Αχ, το αχάριστο πόπολο που ο μαρξ ήθελε να φωτίσει και να λυτρώσει από τα δεσμά του και αυτό ποτέ δεν εκτίμησε την απύθμενη σοφία του...
Ευτυχώς στο μπου.κομ υπάρχουν ακόμη μερικοί πραγματικοί πιστοί που διαδίδουν το λόγο ΤΟΥ (όλα κεφαλαία εννοείται) και αποκρούουν τις βλάσθημες επιθέσεις των απίστων...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όλα ωραία και καλά λοιπόν, για όλα φταίνε οι κακοί δημοσιογράφοι που είχαν βάλει στο μάτι τον άνθρωπο που κατατρόπωσε τους νταβατζήδες και τον αναπληρωτή του (Τεό).

Περιμένω λοιπόν να ζητήσεις συγγνώμη απ'όσους κατηγορήθηκαν για το χρηματηστήριο, τον Άκη και τον Λαλιώτη, για τους οποίους δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ότι έβλαψαν το Δημόσιο με τις πράξεις τους.

Για το χρηματιστήριο αν δεν το χεις πάρει χαμπάρι, έχουν πάει κάποιοι φυλακή... Αν λειτουργούσε λίιιιγο καλύτερα η δικαιοσύνη και κάποιοι δεν είχαν μετατρέψει χρηματιστηριακές απάτες σε πλημμελήματα, θα είχαν πάει περισσότεροι...
Ο Άκης είναι υπό έρευνα για το τσαρδί στη Δ. Αρεοπαγίτου...
Και φυσικά οι μόνες περιπτωσεις που αποδεδειγμένα υπήρξε κατάθεση χρημάτων σε πολιτικά πρόσωπα από ιδιώτη, ήταν ο Τσουκάτος και ο Μαντέλης που μέλη της οννεδ δεν υπήρξαν...

Και στο Βατοπέδι, 2 χρόνια μετά τα μελοδραματικά ρεπορτάζ των δημοσιοκάφρων, ακόμη και η εξεταστική επιτροπή υπό πασοκική προδρία ομολογεί ότι δεν ξέρει αν έχει υπάρξει οικονομική ζημία...

Τώρα αν υπήρξαν άστοχοι πολιτικοί χειρισμοί και επιλήψιμες πολιτικά συμπεριφορές το συζητάμε και όπως είδες πιο πάνω λέω ότυ υπήρξαν...
Αλλά από τη στιγμή που δεν υπήρξε ζημία, δεν υπάρχει και ποινικό κομμάτι.
Την ηθικολογία την αφήνω στους υπαλλήλους του κοντομηνούλη.

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
άστο,θυμίζεις τους γαύρους που λένε "φέρτε μας αποδείξεις ότι πληρώναμε διαιτητές!"....

χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει

ακόμα κι αν Ακης,Γιάννος,Λαλιώτης δεν έφαγαν ούτε ένα ευρώ από Δημόσιο χρήμα(πράγμα απίθανο),έχουμε ΟΜΟΛΟΓΙΑ Τσουκάτου και Μαντέλη ότι εισέπραξαν χρήματα μαύρα σε βαλίτσες

στον πανικό σου και στην αμάθειά σου,πας να κάνεις το μαύρο άσπρο

ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΑΚΗΣ!!!!!!!!!

αυτό είναι πιο σίγουρο από το ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή!!!!!!!!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
νάτος ο...νιόπαντρος

από την μπουτίκ HERMES βγαίνει.....ούτε τσίπα δεν έχει!

Συνημμένα

• DE58125B01AEC7717E082034B2212D6F.jpg
    DE58125B01AEC7717E082034B2212D6F.jpg
    184,7 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μπουχέσας,σουβλάκια,κοψίδια και playstation....

ΥΓ με την αφισοκόλληση συνδέθηκαν άρρηκτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 80,που ως ανταμοιβή κατέλαβαν θέσεις διοικητών ΔΕΚΟ και έκαναν την Ελούντα να αναστενάξει

μόνοι τους το ομολόγησαν άλλωστε!

"αν δεν ήταν ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας"!!!!!!!!!!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
"Πριν από ενάμιση χρόνο, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωνε ότι «το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας αποτελεί μια εγκληματική πολιτική, και όχι μια αναπτυξιακή πολιτική», αναφερόμενος στον χώρο όπου εκτεινόταν το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού. Την εβδομάδα που πέρασε, ωστόσο, υπέγραψε με τον Εμίρη του Κατάρ μνημόνιο... αξιοποίησης του, το οποίο προκαλεί ήδη ποικίλες αντιδράσεις, λόγω των καταγγελιών ότι η περιοχή θα μετατραπεί σε Λας Βέγκας."

:tickedoff:

ο πατέρας του ωχριά μπροστά σε αυτόν τον ξεδιάντροπο ψεύτη....

τί είχε πει άλλωστε ο καημένος....ένα ΕΟΚ και ΝΑΤΟ,έξω οι βάσεις του θανάτου κλπ!

OP
OP
P

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
«Το ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας την οριακή κατάσταση που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο, προχώρησε με θάρρος και ευθύνη στην πρόταση για μετατροπή ολόκληρου του χώρου του Ελληνικού σε ένα από τα μεγαλύτερα μητροπολιτικά πάρκα της Ευρώπης. Το ξεπούλημα και των τελευταίων ελεύθερων χώρων που έχουν απομείνει στην πόλη μας αποτελεί μια εγκληματική πολιτική, και όχι μια αναπτυξιακή πολιτική. Θα υποβαθμίσει την πόλη, θα υποβαθμίσει την οικονομία της, θα υποβαθμίσει τις υποδομές της, θα υποβαθμίσει τις προοπτικές της. Πραγματική ανάπτυξη είναι η προστασία αυτών των χώρων. Θέλουμε το πράσινο, και όχι το γκρίζο. Αυτό φέρνει το ΠΑΣΟΚ». Αυτά δήλωνε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου στις 2 Φεβρουαρίου 2009, σε εκδήλωση της ΤΕΔΚΝΑ με θέμα «Αττική και Περιβάλλον»

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom