Επισκέπτης
Εγω τον θυμαμαι,αλλα ο συντακτης της παπαριας που παραθετεις οχι.Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008;
Εγω τον θυμαμαι,αλλα ο συντακτης της παπαριας που παραθετεις οχι.Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008;
Εγω τον θυμαμαι,αλλα ο συντακτης της παπαριας που παραθετεις οχι.
Θυμάστε το Δεκέμβρη του 2008;
Η κατακλειδα του αρθρου ειναι οτι οι φορτηγατζηδες κανουν"σοβαρο"αγωνα κατα του μνημονιου...νάτος και ο πουστρίγκος!!!
τον θυμομαστε οπως και το καλοκαιρι του 07
και την ανικανη κυβερνηση
αμ πως
Εγω τον θυμαμαι,αλλα ο συντακτης της παπαριας που παραθετεις οχι.
Ελα ρε Παλερμουλη,υπερασπιστη των"συμφεροντων των ξενων επενδυτων"(οπως ειχες γραψει)...δεν μας ειπες την γνωμη σου...Να νικησουν οι φορτηγατζηδες?
Να διατηρηθει το(γελοιο)αεριτζιλικι για μια αδεια?Και στα τσακιδια ολοι οι υπολοιποι?
Για πες,για πες...
Και με τον αστυφυλαξ και με τον χωροφυλαξ...όσο για τους φορτηγατζήδες,είναι μια ιδιάζουσα κατάσταση που την δημιούργησε το κράτος και πρέπει να βρει τρόπο να τη λύσει με δίκαιο τρόπο....και οι 2 φαίνεται να έχουν δίκιο από την πλευρά τους
Ασφαλως και εχει τετοιο δικαιωμα...Να νικησει ομως ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ(κατ'εσε)?ένας που έδωσε πεέρσυ 100 χιλ ευρώ για μια άδεια-στηριζόμενος στους νόμους του κράτους,ότι δηλ. είναι μονοπώλιο-έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται....
δεν είναι θέμα νίκης ή ήττας,δεν το καταλαβαίνεις?
η απόφαση είναι ειλημμένη,και για μένα πολύ σωστή
απαγορεύσεις και μονοπώλια δεν μου κάθονται καλά
αλλά να βρεθεί ένα τρόπος να αποζημιωθούν μερικώς έστω.....
σε τέτοιες περιπτώσεις,δίνεις κάποια χρόνια προσαρμογής
έπρεπε να πούνε πριν 10 χρόνια ότι το 2010 τέρμα,να κανονίσει ο καθένας την πορεία του
φυσικά που να βρεθεί τέτοιος προγραμματισμός από το ελληνικό κράτος....
Παπαλα λοιπον το αρθρακι για τους φορτηγατζηδες,και η μυξοκλαψα οτι δεν εχουν συμπαρασταση απο τους μπαχαλους...Γιατι το ζητημα δεν ειναι τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειχε γινει ΑΠΟ ΤΟΤΕ...η απόφαση είναι ειλημμένη,και για μένα πολύ σωστή
ένας που έδωσε πεέρσυ 100 χιλ ευρώ για μια άδεια-στηριζόμενος στους νόμους του κράτους,ότι δηλ. είναι μονοπώλιο-έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται....
Παπαλα λοιπον το αρθρακι για τους φορτηγατζηδες,και η μυξοκλαψα οτι δεν εχουν συμπαρασταση απο τους μπαχαλους...Γιατι το ζητημα δεν ειναι τι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να ειχε γινει ΑΠΟ ΤΟΤΕ...
Αλλα τι γινεται ΤΩΡΑ,την δεδομενη στιγμη...
Και σου λεει ο παλερμακος,ας κανω εγω το γελοιο παιχνιδακι μου πισω απο το πισι και δε γαμιεται...σιγα τωρα,μη δοθει παραταση στο αεριτζιλικι...
ΥΓ εννοείται τιμή 100.οοο ευρώ δεν υπάρχει πουθενά "νομοθετημένη",απλά διαμορφώθηκε έτσι λόγω του υπάρχοντος μονοπωλίου-και δικαιολογημένα όταν σου εγγυάται ένα μεγάλο εισόδημα στο οποίο δεν έχει πρόσβαση ο καθένας
μην διαστρεβλώνεις την αλήθεια
το άρθρο αναφέρεται στην έλλειψη αντιδράσεων,διαδηλώσεων κλπ γενικά σήμερα λόγω ΔΝΤ
σε αντίθεση με το 2008 που κάηκε η Αθήνα......τώρα όλοι λούφαξαν
στο τέλος κάνει μια αναφορά στους φορτηγατζήδες,δεν είναι αυτό το θέμα του άρθρου
ΥΓ εννοείται τιμή 100.οοο ευρώ δεν υπάρχει πουθενά "νομοθετημένη",απλά διαμορφώθηκε έτσι λόγω του υπάρχοντος μονοπωλίου-και δικαιολογημένα όταν σου εγγυάται ένα μεγάλο εισόδημα στο οποίο δεν έχει πρόσβαση ο καθένας
μην διαστρεβλώνεις την αλήθεια
το άρθρο αναφέρεται στην έλλειψη αντιδράσεων,διαδηλώσεων κλπ γενικά σήμερα λόγω ΔΝΤ
ρε κοκοβιέ 200 χιλιάρια άτομα και βάλε διαδήλωσαν με 3+1 νεκρούς.
Αλλα σωστά... δεν έσπασαν οι τζαμαρίες του νοικοκοίρη οπότε δεν έγινε τίποτα
Φωτια ρε μαλάκες ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ;
θα συντονισεις?