aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Μεμούλα, μη μου τρίβεσαι. Δε σε γαμάω.
ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΠΑΡΕΑ ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ...
τι λες ρε πασοκοβλαμενε...αν εγω ειμαι νιανιαρο εσυ εισαι ακομα στα αρχιδια του μπαμπα σου...Μεμούλα, βάλε κάναν κεραυνό στον κώλο σου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να δει χαρά η σούφρα σου.
Ποιός σε χέζει εσένα μωρή πουστάρα. Άντε μάθε πρώτα να μιλάς νιάνιαρο.
βρε μαλακοπιτουριδη, στον υπνο σου με βλεπεις?
μαλλον δεν του καθεται ο πακης....Μέμο τι έχει πάθει ο πιεξούλης
μάλλον έχει λαλήσει από το ΚΑΚΑΡΙΣΜΑ
Ηθέλα πάντως να έβλεπα και την δικιά σας φάτσα μερικών,γιατί αν είστε Ελληνοπακιστανοι σε φάτσα σαν τον Μιχαλολιάκο γάματα!!!
στερηση οπισθογεμησης λεγεται επιστημονικα....Μέμο τι έχει πάθει ο πιεξούλης
μάλλον έχει λαλήσει από το ΚΑΚΑΡΙΣΜΑ
μαλλον δεν του καθεται ο πακης....
ξερεις στο χωριο μου οσους λενε ''βρε'' τους εχουμε για ντιντιδες....Βρε άντε να μιλάς ελληνικά πρώτα φασιστάκι. Μήπως στη σφύριξε κάνας Πακιστανός και σκούζεις έτσι;
Ροζαλίτσα, στη Συγγρού και γρήγορα προτού αρχίσει τις φάπες ο νταβάς σου.
Με πάκι όχι. Με πουστράκι ναι.
Μεμούλα, όσο και να παρακαλάς εσύ και οι κλώνοι σου, με την όρεξη θα μείνετε.
δεν θα 'πρεπε τωρα με την κριση και αυτοι να ριξουν τις τιμες τους;; που να τα βγαλει περα ο πιεξουλης...ούτε και θα του κάτσει γιαυτό έχει πάθει υστερία..
Αχαχαχαχαχαχα άλλο είναι το πουστράκι με το τρόπαιο αγκαλίτσα..
δες το..
ρε αγραμματε ανθρωπε μαθε πρωτα να γραφεις και μετα ξαναπεστα μας....Φαίνεται το χωριό σου είχε πολλές πουστάρες και τις ξέρατε καλά. Μήπως σε ξεκώλιασε κάνας από δαύτους όταν ήσουν μικρός και σου μεινε τραύμα;
Μεμούλα, βάλε το τρόπαιο στο κωλαράκι σου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ηρεμήσεις.
Φαίνεται το χωριό σου είχε πολλές πουστάρες και τις ξέρατε καλά. Μήπως σε ξεκώλιασε κάνας από δαύτους όταν ήσουν μικρός και σου μεινε τραύμα;
Μεμούλα, βάλε το τρόπαιο στο κωλαράκι σου γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να ηρεμήσεις.
τι λες τωρα, εσυ δεν το πετυχες;; εσυ εισαι και κανενας αλλος, παρε τα παρεακια σου [ βολταιρο κ.λπ] και πατε στην ιπποκρατους να σας πεταξουν το κοκκαλο, το βγαλατε και σημερα το μεροκαματο...Αχαχαχαχα!!! Το πέτυχα, έτσι. Σου έκαναν τον πάτο βάζο και από τότε κουνήθηκε ο εγκέφαλος σου.
Περαστικά και μην ανησυχείς. Μπορεί μια μέρα να συναντήσεις την Μεμούλα και να γίνετε ζευγάρι, τώρα που θα νομιμοποιηθεί ο γάμος των γκέι.
τυχερε!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΝΥΦΗ!!!!!!!!!!Ναι κατάλαβα. Το Πουστοχώρι.
βρε μαλεα αποφασισε, ειμαστε κλωνοι οι διαφορετικα προσωπα!Βάλτην στον κώλο σου είπαμε. Δεν σε γαμάω Μεμούλη.
Επρέπε να ήσουν ρομπότ για να έγγραφες τόσο γρήγορα πάντως!!!βρε μαλεα αποφασισε, ειμαστε κλωνοι οι διαφορετικα προσωπα!
το χεις χασει τελειως!!! εναν αμπντουλ για τον πιεξουλη γρηηηγορα!