Επισκέπτης
Λάθος,εγώ Τσύριζα ψήφισα!!!Μωρή χαμούρα αφού και συ τους ψήφισες..
Αλλά και Πασόκ να ψήφιζα τώρα θα ένιωθα δεν θα υπερασπιζόμουν σε καμία περίπτωση!!! ;)
Λάθος,εγώ Τσύριζα ψήφισα!!!Μωρή χαμούρα αφού και συ τους ψήφισες..
Λάθος εγώ Τσύριζα ψήφισα!!!
Αλλά και Πασόκ να ψήφιζα τώρα θα ένιωθα δεν θα υπερασπιζόμουν σε καμία περίπτωση!!! ;)
καλα μιλαμε εχετε μεγαλη πλακα πιλαμε ο αλογοσκουφης φταιει φτου κακα ολα καλα τα εκανε.κλαψε εσυ μα αυτους που υποτιθεται οτι κυβερνουσαν πεντε χρονια και αφησαν την ελλαδα να φτασει εδω που ειναι.πρεπει να εισαι χαζος αν πιστευεις οτι το πασοκ θα μπορουσε να παρει αλλα μετρα.κανενας δεν περιμενε αυτο που υπαρχει σημερα και ακομα δεν ειναι σιγουροι τη εχουν παραλαβει.αλλα δεν σε ακουω ν κριτηκαρεις το προεδρο σου ενω πριν τις εκλογες εκει μας ελεγε οτι το πασοκ φταιει για ολα.δεν πιανεστε πουθενα τωρα κλαψε και δες τζουλια να σου περασουν ολαΚλωναράκι ΠΑΣΟΚΙ είσαι ;;
ooh YES (Φαντάζομαι)
Τα πράσινα ληστρικά σκουλήκια... τα φιλαράκια σου
Που έλεγαν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τα λεφτά;;;
που έλεγαν ότι θα κάνουν και αυξήσεις..
και μύρια όσια και δήθεν έφαγαν έκπληξη όταν βγήκαν
ενώ ήταν ενημερωμένοι από πριν για την κατάσταση
της οικονομίας..
ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι ίδιοι μαγείρευαν τα στοιχεία
(αλλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ)
που κατηγορούσαν τον Aλογοσκούφη για την απογραφή... αλλά τώρα οι ίδιοι
έκαναν τη Γελλάδα ρόμπα International..
Ακόμη και στην Νοτιοανατολική Ασία ήμασταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων
όσοι έβλεπαν ειδήσεις κάτω νομίζουν ότι δεν έχουμε να φάμε.
άφησα την βενζίνη στο 1.20 περίπου και γυρνώντας την βρήκα 1.60
και πάει και παραπάνω με την αύξηση του ΦΠΑ τώρα...
ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ...
Το θέμα είναι ότι θα ΚΛΑΨΕΙΣ....
Ιδεολογικά βρίσκω σωστή την κεντροαριστερά,βέβαια μένει πάντα στα λόγια!!!και γιατί μου έλεγες ότι είσαι κεντρώος προεκλογικά προς ΠΑΣΟΚ μεριά
για να μην σε βάλω στην black list των ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
όπου και να είσαι καίγεσαι
Τρελοκόριτσα, πηγαίντε σπίτι να χώσετε καμιά σαμπάνια στο μουνοπήγαδο σας μπας και χαλαρώσετε λίγο.
καλα μιλαμε εχετε μεγαλη πλακα [size=17pt]πιλαμε[/size] ο αλογοσκουφης φταιει φτου κακα ολα καλα τα εκανε.κλαψε εσυ μα αυτους που υποτιθεται οτι κυβερνουσαν πεντε χρονια και αφησαν την ελλαδα να φτασει εδω που ειναι.πρεπει να εισαι χαζος αν πιστευεις οτι το πασοκ θα μπορουσε να παρει αλλα μετρα.κανενας δεν περιμενε αυτο που υπαρχει σημερα και ακομα δεν ειναι σιγουροι τη εχουν παραλαβει.αλλα δεν σε ακουω ν κριτηκαρεις το προεδρο σου ενω πριν τις εκλογες εκει μας ελεγε οτι το πασοκ φταιει για ολα.δεν πιανεστε πουθενα τωρα κλαψε και δες τζουλια να σου περασουν ολα
Τα Πασόκια να αυτομουτζώνουν την μούρη τους,οι ΝΔ να ρουφάν το αυγό τους....Πιλατε οπως ΠΙΠΙΛΑΤΕ
ή ΠΕΙΝΑΤΕ
κλάμα τώρα λέμε...
αυτο κοιτα τον καθρεφτη και πεστα στον ευατο σου.πριν ολα τα εβλεπες καλα .εγω στα παπαρια μου δεν πειναω ουτε πεινουσα ουτε θα πεινασω.οποτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε και θα ειμαι εδω να σε βλεπω να αναλυεις για πολλα χρονια τη θα γινεται αλλα κυβερνηση θα αργησεις πολυ να δεις.περαστικα σου και κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΠιλατε οπως ΠΙΠΙΛΑΤΕ
ή ΠΕΙΝΑΤΕ
κλάμα τώρα λέμε...
Κάτι θα ξέρεις για να το λες. Θα σου έχουνε κάνει τον πάτο βάζο Ροζαλίτσα.
αυτο κοιτα τον καθρεφτη και πεστα στον ευατο σου.πριν ολα τα εβλεπες καλα .εγω στα παπαρια μου δεν πειναω ουτε πεινουσα ουτε θα πεινασω.οποτε κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεε και θα ειμαι εδω να σε βλεπω να αναλυεις για πολλα χρονια τη θα γινεται αλλα κυβερνηση θα αργησεις πολυ να δεις.περαστικα σου και κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εσυ γιαυτους νοιαζεσαι κοιτα τωρα τους δικου σου που ψαχνουν το καραμανλη τον αλογοσκουφη το βουλγαρακη το ρουσοπουλο [το γιο του ταχυδρομου τρμαρα του] και ασε τους πασοκους αυτοι ξερουν τη γινεται.τα λαμογια τα δικα σου ψαξε να μα ςπου τη κανανε πεντε χρονια τα φασιστακια τωρα κλαινε κλαψε και εσυ εμεις δεν πειναμε παντωςPanthers....
Αφού ξέρεις ότι ο πρώτος που θα [size=17pt]πειΛάσει [/size]
κάτι σαν πεολειχία δηλαδή (είναι τα πράσινα σκουλήκια)
Θα φάνε πολύ ξύλο λέμε...
εσυ γιαυτους νοιαζεσαι κοιτα τωρα τους δικου σου που ψαχνουν το καραμανλη τον αλογοσκουφη το βουλγαρακη το ρουσοπουλο [το γιο του ταχυδρομου τρμαρα του] και ασε τους πασοκους αυτοι ξερουν τη γινεται.τα λαμογια τα δικα σου ψαξε να μα ςπου τη κανανε πεντε χρονια τα φασιστακια τωρα κλαινε κλαψε και εσυ εμεις δεν πειναμε παντως
Ροζαλίτσα, βάλε το ροζ στριγκάκι και άντε τώρα μέχρι τη Θεσσαλονίκη μπας και σε βιάσουν τίποτε πικραμένα ΠΑΟΚια γιατί αλλιώς δεν θα δει χαρά η σούφρα σου.
Δεν αφήνεις τα στριγκάκια και να πάρεις καλύτερα κάνα τσίγκινο σωβρακάκι γιατί έτσι όπως πας σε λίγο ο πάτος σου θα έχει γίνει σαν τιμόνι τριαξονικού.