Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Τα δυό αρχίδια μπορεί να φωνάζουν αλλά χωρίς την πούτσα δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο.
Κουνηθείτε λοιπόν όσο θέλετε.

Θέλουμε την ροδέλα σου πρώτα  :uglystupid:

Χωρίς αυτή δεν κουνιόμαστε   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αστους να τραγουδανε τον καταληλοτερο που τα ειχε παρει ολα πανω του να πανε να βρουνε :2funny:σε κατι ταβερνες στη ραφηνα ειναι και μετα οπως παντα πλευστεισον προ εβολουσιον πρωταθληματακι :2funny:

Ναι Panthers μου, ότι πεις εσύ και το μαλακισμένο paidi.

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλλα τωρα εχοετε προεδραρα τον αντωνακη εκεινον τον προδοτη :2funny:μα ειναι δυνατον να πιστευετε οτι θα δειτε παλι κυβερνηση με ποιον με αντωνη και ντορα :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
θα κανεις πολλα χρονια μα δεις εξουσια γιαυτο μπορεις να λες οτι θες :2funny: :2funny:αληθεια ο καταληλοτερος που βρισκεται :2funny:
το ξυλο που θα φαει ο Τσαντ παντως ο καταληλοτερος το γλυτωσε μαστορα ;)

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ξυλο που θα φαει ο Τσαντ παντως ο καταληλοτερος το γλυτωσε μαστορα ;)
μα γιατι αφου τα ειχε παρει ολα πανω του,και κατι αλλο για ολα αυτα το πασοκ φταιει τους τελευταιους μηνες εγιναν ολα οπως λεει και ο πακης πριν ολα πηγαιναν πριμα :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι Panthers μου, ότι πεις εσύ και το μαλακισμένο paidi.
Σίγουρα το Πασόκ δεν ήθελε με το καλημέρα να δυσαρεστήσει.

Το θέμα είναι οτί όχι ή κάτι διαφορετικό δεν μπορεί ή δεν θέλει να κάνει,πίπα( :pipa2:) κώλο( :fuck1:) τον πάνε τον Γιώργο και κάθεται και στήνεται!!!

Λογικά η σκέψη είναι οτί αν τα πράγματα <<φτιάξουν>> όπως μου λένε είμαι οκ,αν γίνουν σκατά τα πράγματα πάλι οκ είμαι και τα ρίχνω και στη Ε.Ε. αφού ότι μου λένε κάνω.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
θα κανεις πολλα χρονια μα δεις εξουσια γιαυτο μπορεις να λες οτι θες :2funny: :2funny:αληθεια ο καταληλοτερος που βρισκεται :2funny:

Θα κλάψεις πολύ αγόρι μου περίμενε λίγο...

εγώ μάλλον θα κάνω τα μπάνια μου αλλού (πίστεψε με)

γιατί είμαι προφήτης....

κοίτα τι έφτιαξα παραμονή εκλογών 03/10/09

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θα κλάψεις πολύ αγόρι μου περίμενε λίγο...

εγώ μάλλον θα κάνω τα μπάνια μου αλλού (πίστεψε με)

γιατί είμαι προφήτης....

κοίτα τι έφτιαξα παραμονή εκλογών 03/10/09
καλα μπανια αλλα αλλα μας ελεγες πριν τις εκλογες και τωρα κωλοτουμπα κανεις.δεν μας ελεγε ο μπουλης οτι εχουμε μια ιχυρη οικονομια στο διαγγελμα του τον ιουνιο :2funny:αυτα παρεδωσε ηξερε τη εκανε ο χοντρος γιαυτο και την εκανε ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μα γιατι αφου τα ειχε παρει ολα πανω του,και κατι αλλο για ολα αυτα το πασοκ φταιει τους τελευταιους μηνες εγιναν ολα οπως λεει και ο πακης πριν ολα πηγαιναν πριμα :2funny: :2funny:
μηπως γιατι ενω το επαιζε σοσιαλιστης προεκλογικα το εχει γυρισει δε δεξιοτερος του καταλληλοτερου μετεκλογικα? οεο?

με τις εξωφθαλμα φιαχτες δημοσκοπισεις δεν αλλαζει η δυσαρεσκεια του κοσμου! Το σεπτεμβρη (ισως και νωριτερα) που θα παρει και αλλα επιπλεον μετρα γιατι αυτα που πηρε σιγουρα θα εχουνε αντιθετα αποτελεσματα, ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες! θυμησου το!

Επισκέπτης
καλα μπανια αλλα αλλα μας ελεγες πριν τις εκλογες και τωρα κωλοτουμπα κανεις.δεν μας ελεγε ο μπουλης οτι εχουμε μια ιχυρη οικονομια στο διαγγελμα του τον ιουνιο :2funny:αυτα παρεδωσε ηξερε τη εκανε ο χοντρος γιαυτο και την εκανε ;)
O Παπανδρέου από την άλλη τα λεφτά υπάρχουν και θα δώσουμε και ότι ήθελες να ακούσεις!!! :jerking:

Είπε ο γάδαρος τον πετεινό κεφάλα δηλαδή,μαλάκας ψηφοφορός ή βολεμένος,μόνο τότε τους ψηφίζεις!!! :P

Συνημμένα

• 24917_1096641793128_1739122292_173903_6631227_n.jpg
    24917_1096641793128_1739122292_173903_6631227_n.jpg
    54,6 KB · Εμφανίσεις: 34

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μηπως γιατι ενω το επαιζε σοσιαλιστης προεκλογικα το εχει γυρισει δε δεξιοτερος του καταλληλοτερου μετεκλογικα? οεο?

με τις εξωφθαλμα φιαχτες δημοσκοπισεις δεν αλλαζει η δυσαρεσκεια του κοσμου! Το σεπτεμβρη (ισως και νωριτερα) που θα παρει και αλλα επιπλεον μετρα γιατι αυτα που πηρε σιγουρα θα εχουνε αντιθετα αποτελεσματα, ο κοσμος θα τους παρει με τις πετρες! θυμησου το!
δηλαδη αυτος φταιει για τα μετρα :headbang:τη αλλο θα ακουσουμε ο κοσμος ξερει τη εχει γινει οσο για τις δημοσκοπησεις τωρα ειναι φτιαχτες ενω παλια οταν εδιναν προβαδισμα στο μπουλη ηταν αξιοπιστες :2funny: :2funny:ρε τη αλλο θα ακουσουμε.ακομα και τωρα βλεπεις οτι η διαφορα ειναι ιδια απλα η νδ αντι να ευνοηθει πεφτει και αλλο.οταν υπαρχουν μεσα στο κομα δυο φωνες μια η ντορα μια ο αντωνακης και αλλη μεγαλυτερη ο επιτιμος νομιζω οτι θα κανει πολλ αχρονια να δει κυβερνηση

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
δηλαδη αυτος φταιει για τα μετρα :headbang:τη αλλο θα ακουσουμε ο κοσμος ξερει τη εχει γινει οσο για τις δημοσκοπησεις τωρα ειναι φτιαχτες ενω παλια οταν εδιναν προβαδισμα στο μπουλη ηταν αξιοπιστες :2funny: :2funny:ρε τη αλλο θα ακουσουμε.ακομα και τωρα βλεπεις οτι η διαφορα ειναι ιδια απλα η νδ αντι να ευνοηθει πεφτει και αλλο.οταν υπαρχουν μεσα στο κομα δυο φωνες μια η ντορα μια ο αντωνακης και αλλη μεγαλυτερη ο επιτιμος νομιζω οτι θα κανει πολλ αχρονια να δει κυβερνηση
και βεβαια αυτος φταιει για τα μετρα!
εσυ τι νομιζεις δηλαδη? οτι δεν ηξερε?

αν θες διαβασε 2-3 σελιδες πιο πισω που το ξαναγραφω. Μια χαρα το ηξερε και μια χαρα ελεγε ΨΕΜΑΤΑ στον κοσμο για να παρει την εξουσια αυτος και οχι ο μπουλης ο οποιος ελεγε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σας αφηνω να βγαλετε κυβερνηση τωρα περαστικα σας  :2funny:

Επισκέπτης
και βεβαια αυτος φταιει για τα μετρα!
εσυ τι νομιζεις δηλαδη? οτι δεν ηξερε?

αν θες διαβασε 2-3 σελιδες πιο πισω που το ξαναγραφω. Μια χαρα το ηξερε και μια χαρα ελεγε ΨΕΜΑΤΑ στον κοσμο για να παρει την εξουσια αυτος και οχι ο μπουλης ο οποιος ελεγε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
Μαζί τρώγαν,μαζί έπιναν Πασόκοι-ΝΔμοκράτες!!!

Το Πασόκ δεν χτυπά εκκλησία,δεν χτυπά βιομηχάνους όπως και η ΝΔ,μόνο μισθωτούς και συνταξιούχους,είναι αυτό σοσιαλισμός;! :headbang: :think:

Υ.Γ.Σκατά η ΝΔ,σκατόνερα το Πασόκ.

Υ.Γ.2 Ο Μπούλης έλεγε την αλήθεια τώρα μέμο που δεν γινόταν να εκλεγεί ξανα(λευκή πετσέτα πέταξε),το 2004 για να βγει είπε και αυτός της πούτσας τον χαβά!!!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Κλωναράκι ΠΑΣΟΚΙ είσαι ;;

ooh YES (Φαντάζομαι)

Τα πράσινα ληστρικά σκουλήκια... τα φιλαράκια σου

Που έλεγαν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ τα λεφτά;;;

που έλεγαν ότι θα κάνουν και αυξήσεις..

και μύρια όσια και δήθεν έφαγαν έκπληξη όταν βγήκαν
ενώ ήταν ενημερωμένοι από πριν για την κατάσταση
της οικονομίας..

ενώ τα προηγούμενα χρόνια οι ίδιοι μαγείρευαν τα στοιχεία
(αλλά τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι και ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ)

που κατηγορούσαν τον Aλογοσκούφη για την απογραφή... αλλά τώρα οι ίδιοι
έκαναν τη Γελλάδα ρόμπα International..
Ακόμη και στην Νοτιοανατολική Ασία ήμασταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων
όσοι έβλεπαν ειδήσεις κάτω νομίζουν ότι δεν έχουμε να φάμε.

άφησα την βενζίνη στο 1.20 περίπου και γυρνώντας την βρήκα 1.60
και πάει και παραπάνω με την αύξηση του ΦΠΑ τώρα...

ΚΛΑΨΕ ΤΩΡΑ...

Το θέμα είναι ότι θα ΚΛΑΨΕΙΣ....

Επισκέπτης
Πασόκ θέλατε,στο αγγούρι σας παρακαλώ τώραααα!!! :grin:

Συνημμένα

• cucumber_smaller.jpg
    cucumber_smaller.jpg
    38,2 KB · Εμφανίσεις: 37

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom