rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βάλτην στον κώλο σου είπαμε. Δεν σε γαμάω Μεμούλη.
πιεξουλη Συκααααα....
το χωνί βάλτο στον κώλο σου
Βάλτην στον κώλο σου είπαμε. Δεν σε γαμάω Μεμούλη.
ελα τωρα που σε χαλασε...αφου παρακαλας να το φορεσεις το νυφικο.....τα καλλιτερα θα πω για 'σενα....Τα μπέρδεψες μου φαίνεται. Ο Μεμάς θα είναι η νύφη σου. Άντε και καλούς απογόνους πουστάρες.
Εσύ εξήγησε μας Μεμούλα, πότε προλαβαίνεις ν'αλλάζεις νικ τόσο γρήγορα. Κρυφό ταλέντο είσαι βρε.
Είδες τι χρυσό κορίτσι παίρνεις aigeas;
Τα μπέρδεψες μου φαίνεται. Ο Μεμάς θα είναι η νύφη σου. Άντε και καλούς απογόνους πουστάρες.
Εσύ εξήγησε μας Μεμούλα, πότε προλαβαίνεις ν'αλλάζεις νικ τόσο γρήγορα. Κρυφό ταλέντο είσαι βρε.
Είδες τι χρυσό κορίτσι παίρνεις aigeas;
πιεξουλαααααα μαθευτηκε οτι στο γυμναστηριο κρυβεις τις πετσετες των αντρων απο τα αποδυτηρια για να βλεπεις τα πουλακια τους!!! ισχυει?Μωρή, είσαι από το Πουστοχώρι, σε βιάσαν πούστηδες, και μιλάς κιόλας; Άντε χάσου από τα μάτια μωρή λουλουδού.
ελα, αφου ψηνεσαι....θα περασεις καλα...τις προσεχουμε εμεις τις νυφες...στα ωπα ωπα τις εχουμε...Μωρή, είσαι από το Πουστοχώρι, σε βιάσαν πούστηδες, και μιλάς κιόλας; Άντε χάσου από τα μάτια μωρή λουλουδού.
η βρωμα που βγηκε οτι συνεληφθεις γονυπετης και πεοθηλαζων ειναι αληθεια;;;Μωρή, είσαι από το Πουστοχώρι, σε βιάσαν πούστηδες, και μιλάς κιόλας; Άντε χάσου από τα μάτια μου μωρή λουλουδού.
η βρωμα που βγηκε οτι συνεληφθεις γονυπετης και πεοθηλαζων ειναι αληθεια;;;
πιεξουυυληηηηηη ουυουυυυυΜωρή λούγκρα, δε σου φτάνουν οι πλαστικές πούτσες τώρα βάζεις και σφραγίδες στην κωλάθρα σου;
Μωρή λούγκρα, δε σου φτάνουν οι πλαστικές πούτσες τώρα βάζεις και σφραγίδες στην κωλάθρα σου;
πιεξουυυληηηηηη ουυουυυυυ
μη κουνιεσαι πολυ μωρη, θα πεσει το υποβρυχιο πουχεις στη σουφρα σου!
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ
Μεμίτσα μου, γιατί δεν λες αυτό που θες με ένα νικ μόνο; Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα; Μήπως σου γρασάρανε τη ροδέλα κι'εσένα όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε κουσούρι σαν τον aigeas;
Τι σκούζεις μωρή πούστρα έτσι; Σε στραβογάμησε ο Αρούλης;
Γάμαγα μια γυναίκα. Δεν είμαστε όλοι λούγκρες σαν εσένα να τη βρίσκουμε με την όπισθεν.
και συγγνώμη για την διακοπή:Καλά να το πιστέψω....καλοπροαίρετα πάντα
και αυτό τι είναι..πιεξούλη
και συγγνώμη για την διακοπή:
Ποιό πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων δουλεύεις;;;
Συ είπας,μην παραπονιέσαι μετά για ταμπελίτσες!!!Δεν λέμε είμαστε... ΦΑΣΙΣΤΕΣ !!
Βασικά πουστάρα ξεφωνημένη είσαι αλλά τέλως πάντων..
Εσύ είσαι ξεφωνημένη, εσύ ξεφώνα το.