Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Είναι γνωστή η σκηνή του «Θανασάκη του πολιτευόμενου» όπου έχοντας χάσει την εκλογή του έλεγε με υπερηφάνεια και στόμφο στον Ηλιόπουλο δείχνοντας τη χούφτα του.
«Μα αν θέλω νομαρχία την έχω εδώ!»

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ δηλαδή τώρα τι παριστάνεις; Τον Λεωνίδα που φυλάει τις Θερμοπύλες της κλάψας;
Άντε ασχολήσου με το ποιός θα είναι ο καινούργιος αρχηγός σου και άσε τους υπόλοιπους να κάνουν τη δουλειά τους.
kαι πάρε κι'αυτό μπας και φρεσκαριστεί λίγο η ασθενής μνήμη σου.

Ο Λεωνιδας εχασε -ηρωικα μεν αλλα εχασε- αρα δεν σκοπευω να κανω τον Λεωνιδα !!

Ξεχασα βεβαια οτι οποιος διαφωνει με το ΠΑΣΟΚ ειναι δεξιος Νεδημοκρατης φασιστας και κρυφογκει τραβεστι !!!

Τοσο καιρο ελεγαν οι Νεοδημοκρατες οτι η Ελλαδα ειναι "παραδεισος" τωρα θα το λενε οι Πασοκτζηδες !!!

Ζητω η Αλλαγη - 2+2=5  Ζητω το υπουργειο Αληθειας !! Ο Γιωργος θα σηκωσει τα μανικια και θα σηκωσει τον πρασινο ηλιο τον ηλιο τον μεγαλο που μας οδηγει !!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν βγήκε καλή η πρωϊνή, ε;
:jerking:

Εχω το playboy της Γκερεκου στο μπανιο οποτε αν με πιασει η γυναικα μου να της πω οτι ειναι Υπουργος Πολιτισμου και οτι ασχολουμε με πολιτιστικα θέματα  :jerking:

angela_gerekou5.jpg

Επισκέπτης
   Εχω το playboy της Γκερεκου στο μπανιο οποτε αν με πιασει η γυναικα μου να της πω οτι ειναι Υπουργος Πολιτισμου και οτι ασχολουμε με πολιτιστικα θέματα  :jerking:

angela_gerekou5.jpg
εδω κανανε την "σεληνη" κουρκουλα υφυπουργο παιδειας,την γκερεκου δεν θα εκαναν υπουργο???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

angela_gerekou5.jpg

βάρα τώρα ξανά μια γρήγορη να ξεκαβλώσεις γιατί είναι η μόνη υπουργός που σε καβλώνει από την κυβέρνηση με το έργο που έχει επιτελέσει.....

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Η κουρκουλα ηταν σωστη γιατι παραιτηθηκε 1 χρονο πριν θεμελιωσει δικαιωμα βουλευτικης συνταξης !!!  Μπραβο της που τουλαχιστον δεν θα την πληρωνουμε μια ζωη !!!

Τοσο καιρο ειμαι κλαψομουνης αλλα βλεπω την επισκόπηση του Γερμανικου Τυπου για την Ελλαδα (πατηστε το i και εχει μετατφραση στα ελληνικα)

και πολυ φοβαμαι οτι σε λιγο καιρο θα ειμαι μετριοπαθης κλαψομουνης !!!

Κλαφτεν Χαραλαμπεν

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μια ακόμα λέξη μάθαμε από τους όχι και τόσο εγγράματους του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα από τον Υπουργό Επικρατείας. Ανάφερε τη λέξη συνευθύνη(...) , πιθανώς εκεί που γνωρίστηκε με την ιντελιγκέτσια του ΠΑΣΟΚ να μην είναι γνωστή η συνυπευθυνότητα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μια ακόμα λέξη μάθαμε από τους όχι και τόσο εγγράματους του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα από τον Υπουργό Επικρατείας. Ανάφερε τη λέξη συνευθύνη(...) , πιθανώς εκεί που γνωρίστηκε με την ιντελιγκέτσια του ΠΑΣΟΚ να μην είναι γνωστή η συνυπευθυνότητα

που και που ΕΛΛΗΝΑ άνοιγε και κάνα λεξικό.....

συνευθύνομαι [<μσν. συνευθύνομαι < συνευθύνω]
ρ.  είμαι υπεύθυνος μαζί με άλλον ή άλλους για κάτι, φέρω την ίδια ευθύνη με άλλον ή άλλους για κάτι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
που και που ΕΛΛΗΝΑ άνοιγε και κάνα λεξικό.....

συνευθύνομαι [<μσν. συνευθύνομαι < συνευθύνω]
ρ.  είμαι υπεύθυνος μαζί με άλλον ή άλλους για κάτι, φέρω την ίδια ευθύνη με άλλον ή άλλους για κάτι

Επειδή εγώ (ΟΧΙ?) ΕΛΛΗΝΑ τυχαίνει να μιλάω τα Ελληνικά και όχι τα Ελλαδικά της μεταπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ και του Ριζοσπάστη, τέτοιου είδους σκατά όπως: συνευθύνη αντί για συνπευθυνότητα, δημοφιλία αντί για δημοτικότητα, βούλγαροι αντί για παοκτζήδες (που συμπεριλαμβάνονται σε λέξικα...), τα αφήνω για τους ανάλογους

Knight Rider

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εγω ρε παιδες εχω την αντυπωση οτι σαν λαος ειμαστε για τα πανηγυρια

Σκεφτειτε βγαλαμε πρωθυπουργο εναν ΜΠΟΥΛΗ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !!!!!!!

Τι να περιμενουμε πια αλλο ?

Ειδωμεν................................................

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή εγώ (ΟΧΙ?) ΕΛΛΗΝΑ τυχαίνει να μιλάω τα Ελληνικά και όχι τα Ελλαδικά της μεταπολίτευσης του ΠΑΣΟΚ και του Ριζοσπάστη, τέτοιου είδους σκατά όπως: συνευθύνη αντί για συνπευθυνότητα, δημοφιλία αντί για δημοτικότητα, βούλγαροι αντί για παοκτζήδες (που συμπεριλαμβάνονται σε λέξικα...), τα αφήνω για τους ανάλογους

αμα δε γουστάρεις να μιλάς τη γλώσσα που υπάρχει επίσημα σε ελληνικά λεξικά να φύγεις. ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.
το λεξικό καταγράφει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της γλώσσας που χρησιμοποιείς. ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Εχει πλάκα να ξέρουν όλοι (ακόμα σε αυτούς που απευθύνεται) ότι η λέξη βούλγαροι χαρακτηριζει ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού. Αλλά βέβαια εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τη μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που πάντα μας διέκρινε, θέλουμε να το χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά απαγορεύεται να γράφουμε ότι γίνεται καθημερινή χρήση.............

Εσύ μπορεί για λόγους αισθητικής να γράφεις σαύρα, αυγό, τραίνο, συγγνώμη κλπ.
Από κει και πέρα εφόσον έχει κατοχυρωθεί ότι και το σάβρα, και το αβγό και το τρένο είναι ΣΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.

Υ.Γ.
να γράφεις και με πολυτονικό όπως ο μπακάλης. Αφού εσύ είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αμα δε γουστάρεις να μιλάς τη γλώσσα που υπάρχει επίσημα σε ελληνικά λεξικά να φύγεις. ΝΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ.
το λεξικό καταγράφει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της γλώσσας που χρησιμοποιείς. ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Εχει πλάκα να ξέρουν όλοι (ακόμα σε αυτούς που απευθύνεται) ότι η λέξη βούλγαροι χαρακτηριζει ένα συγκεκριμένο κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού. Αλλά βέβαια εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τη μέγιστη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ που πάντα μας διέκρινε, θέλουμε να το χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά απαγορεύεται να γράφουμε ότι γίνεται καθημερινή χρήση.............

Εσύ μπορεί για λόγους αισθητικής να γράφεις σαύρα, αυγό, τραίνο, συγγνώμη κλπ.
Από κει και πέρα εφόσον έχει κατοχυρωθεί ότι και το σάβρα, και το αβγό και το τρένο είναι ΣΩΣΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.

Υ.Γ.
να γράφεις και με πολυτονικό όπως ο μπακάλης. Αφού εσύ είσαι ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Καλύτερα να φύγεις εσύ με τους ανάλογου επιπέδου που θεωρούν καθομιλουμένη τη προσβολή ανθρώπων με εθνικούς χαρακτηρισμούς :cheesy:
Αλλά είναι λογικό, άμα είναι αποδεκτός ο κάθε μορφής υποβιβασμός, στο τέλος να θεωρείται λογικό. Από ορισμένους...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η γλωσσα, οσο ειναι ζωντανη, αλλαζει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
η γλωσσα, οσο ειναι ζωντανη, αλλαζει

Ποια είναι η χρήση της λέξης δημοφιλία ενώ υπάρχει η ακριβώς αντίστοιχη, δημοτικότητα; Της συνευθύνης ενώ υπάρχει συνυπευθυνότητα; Απλά αμορφωσιά..

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εδω κανανε την "σεληνη" κουρκουλα υφυπουργο παιδειας,την γκερεκου δεν θα εκαναν υπουργο???
      η σημειολογια  των  παραπανω (ευγε πλεζουρα) ειναι μοναδικη!!!!!!!!!!!!!!!!      ενα κρατος   εκανε  υπουργο παιδειας    ενα ατομο "σεληνη" (αναφερομε στο ρολο της ηθοποιου! και οχι στην ιδια!(κουρκουλα) η οποια μπορει και να ειναι φοβερο ατομο)  με ειδικες ικανοτητες (α.μ.ε.α)!   ενα (συγνωμη για την εκφραση, αναπηρο κρατος!) αποδεχεται οτι δε μπορει να κανει τιποτα για τη κατασταση της παιδειας, με αυτη τη τοποθετηση ως υπουργου!!!  ειμασταν! ειμαστε! και θα ειμαστε?  μια αρχαια ελληνικη τραγωδια! το μονο που μας εμεινε απο το αρχαιο παρελθον μας!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ποια είναι η χρήση της λέξης δημοφιλία ενώ υπάρχει η ακριβώς αντίστοιχη, δημοτικότητα; Της συνευθύνης ενώ υπάρχει συνυπευθυνότητα; Απλά αμορφωσιά..
γιατι η γλωσσικη αλλαγη σημαινει σωνει και καλα παρακμη και οχι εξελιξη;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ποιός ΠΟΙΗΤΗΣ μεγάλος που θεωρήθηκς από τους μεγαλύτερους γλωσσοπλάστες ΕΙΝΑΙ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ;
γρίφος νο1

γρίφος νο2
τα συνώνυμα κάνουν μια γλώσσα πιο φτωχή και αυτούς που τις μαθαίνουν αμόρφωτους..

ρε τι ακούμε ρε μαλάκα εδώ μέσα...
που σαι βλάχο.......
οι γερμανοί ξέρουν καλύτερα ελληνικά απο τους έλληνες......  :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom