Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι η γλωσσικη αλλαγη σημαινει σωνει και καλα παρακμη και οχι εξελιξη;
γιατί ο συντηρητικός, ο "κατεψυγμένος", ο "μπετοναρισμένος" εγκέφαλος ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ τη θεωρεί οπισθοδρόμηση....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ποιός ΠΟΙΗΤΗΣ μεγάλος που θεωρήθηκς από τους μεγαλύτερους γλωσσοπλάστες ΕΙΝΑΙ και ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ;
γρίφος νο1

γρίφος νο2
τα συνώνυμα κάνουν μια γλώσσα πιο φτωχή και αυτούς που τις μαθαίνουν αμόρφωτους..

ρε τι ακούμε ρε μαλάκα εδώ μέσα...
που σαι βλάχο.......
οι γερμανοί ξέρουν καλύτερα ελληνικά απο τους έλληνες......  :uglystupid:

Αφού είσαι παναθηναικός και οννεδίτης γιατί συνάδεις( αυτό το χρησιμοποίησε ο αμόρφωτος ποιητής; :cheesy:) με τη χύδην δημοτικιά του ΠΑΣΟΚ;
Και τελικά τι κολημα έχεις αν είναι ο άλλος Έλληνας; Εσύ είσαι :cheesy: ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ποια είναι η χρήση της λέξης δημοφιλία ενώ υπάρχει η ακριβώς αντίστοιχη, δημοτικότητα; Της συνευθύνης ενώ υπάρχει συνυπευθυνότητα; Απλά αμορφωσιά..

α ρε αμόρφωτε Ελύτη......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Οδυσσέας Ελύτης με το ποιητικό του έργο, υπήρξε ταυτόχρονα και μέγας γλωσσοπλάστης, [size=18pt]δωρίζοντάς μας 8000 λέξεις που δημιούργησε η μετέπλασε με εξαιρετική φαντασία.[/size] Δεν είναι όμως λέξεις για τις λέξεις, βρίσκονται σε μια βαθιά διαλεκτική σχέση με αυτά που νιώθει ο ποιητής και επιθυμει να τα δείξει και σε μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αφού είσαι παναθηναικός και οννεδίτης γιατί συνάδεις( αυτό το χρησιμοποίησε ο αμόρφωτος ποιητής; :cheesy:) με τη χύδην δημοτικιά του ΠΑΣΟΚ;
Και τελικά τι κολημα έχεις αν είναι ο άλλος Έλληνας; Εσύ είσαι :cheesy: ;

εγω δεν είμαι Ελλην. Νιώθω Ελλην.
εσύ μπορεις να θεωρείς εαυτόν έλληνα γιατί ο παππούς σου είναι απο τη Σπάρτη.
Το πολυτονικό ξέχασες. Η μήπως είσαι αμόρφωτος και δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
α ρε αμόρφωτε Ελύτη......

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ο Οδυσσέας Ελύτης με το ποιητικό του έργο, υπήρξε ταυτόχρονα και μέγας γλωσσοπλάστης, [size=18pt]δωρίζοντάς μας 8000 λέξεις που δημιούργησε η μετέπλασε με εξαιρετική φαντασία.[/size] Δεν είναι όμως λέξεις για τις λέξεις, βρίσκονται σε μια βαθιά διαλεκτική σχέση με αυτά που νιώθει ο ποιητής και επιθυμει να τα δείξει και σε μας.

Χαίρομαι που το Πασοκ και όσοι λένε τους παοκτζήδες βουλγαρους είναι το ίδιο με τον Ελύτη :cheesy:
Είστε (χειρο)ποιητές :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.studio52.gr/cdimage5/5205139352807.jpg[/img[/URL]]

Πολύ κλάμα ρε παιδί. Πως θα τη βγάλουν την τετραετία;
[/quote]

Ελα ντε :D Άμα ακούς κάθε μέρα τέτοια λουλούδια... Ευτυχώς υπάρχει και το net

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.studio52.gr/cdimage5/5205139352807.jpg[/img[/URL]]

Πολύ κλάμα ρε παιδί. Πως θα τη βγάλουν την τετραετία;
[/quote]

ε ρε με το μαλάκα που ασχολείσαι...
το πρωί είναι έλλην και το βράδυ στα κωλόμπαρα κωλοτρίβεται μ αυτές που νιώθουν ελληνίδες....
ρε κάψιμο ρε μαλάκες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτά λένε και οι Αλβανοί. Και οι ομοφυλόφιλοι νιώθουν γυναίκες  :cheesy: Αλλά αφού δεν είναι... Εσύ τι κόλημα τραβάς αφού είσαι Έλλην;

εγώ δεν τραβάω κανένα κόλλημα.
εσύ τραβάς μαλακία ως γνήσιος Νεοέλλην.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φαντάζομαι πως η κορασίδα που έχει στο avatar του είναι απόφοιτος του Λυκείου των Ελληνίδων.
:2funny:

σαφώς....
έχει λάβει όλη την απαραίτητη ελληνική μόρφωση από τον λεονόρα κατευθείαν..........

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ε ρε με το μαλάκα που ασχολείσαι...
το πρωί είναι έλλην και το βράδυ στα κωλόμπαρα κωλοτρίβεται μ αυτές που νιώθουν ελληνίδες....
ρε κάψιμο ρε μαλάκες.

Τι ακριβώς θες ρε μαλάκα; Δε μπορείς να συζητήσεις και αρχίζεις τα γυναικουλίστικα; Και θα μου πεις τι θα κάνω, εσύ ειδικά; Άιντε κυνήγα με κάνα φράγκο παραπάνω καμία, γιατί πάντα φλώρος θα μείνεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι ακριβώς θες ρε μαλάκα; Δε μπορείς να συζητήσεις και αρχίζεις τα γυναικουλίστικα; Και θα μου πεις τι θα κάνω, εσύ ειδικά; Άιντε κυνήγα με κάνα φράγκο παραπάνω καμία, γιατί πάντα φλώρος θα μείνεις

περιμένεις να κάνω διάλογο με ένα μεσήλικα που δεν έχει καταλάβει ακόμα τη διαφορά του πούστη απ το τραβέλι;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
περιμένεις να κάνω διάλογο με ένα μεσήλικα που δεν έχει καταλάβει ακόμα τη διαφορά του πούστη απ το τραβέλι;

Εχεις ξεφύγει τελείως. Ρε βλάκα τρία χρόνια πιο μεγάλος από σένα είμαι. Άιντε πρωί πρωί
Κάνε μια καλύτερη προσπάθεια με τα λογοπαίγνια ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εχεις ξεφύγει τελείως. Ρε βλάκα τρία χρόνια πιο μεγάλος από σένα είμαι. Άιντε πρωί πρωί

3 χρόνια κιόλας; Ακριβώς; πόσες μέρε διαφοράς πάνω κάτω;
από πού ξέρεις την ηλικία μου; μυρίζουν τα νύχια σου;
γνωριζόμαστε;
έχει δει την ταυτότητά μου;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
3 χρόνια κιόλας; Ακριβώς; πόσες μέρε διαφοράς πάνω κάτω;
από πού ξέρεις την ηλικία μου; μυρίζουν τα νύχια σου;
γνωριζόμαστε;
έχει δει την ταυτότητά μου;

Έχεις και αμνησία... Τελοσπάντων εγώ συμπαθώ τους παναθηναικούς (Παναθήναια, Ηρώδειο) δεν συμπαθώ τόσο πολύ τους οννεδίτες. :bounce-glasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχεις και αμνησία... Τελοσπάντων εγώ συμπαθώ τους παναθηναικούς (Παναθήναια, Ηρώδειο) δεν συμπαθώ τόσο πολύ τους οννεδίτες. :bounce-glasses:
μπορεί και να λέω ψέμματα..........
χαρακτηριστικό των οννεδιτών....  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom