Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
πρόσεξε!
γιατί θα σε βρεί στην Κύπρο...και θα σε σκοτώσει!
burn-hair.gif
μια χαρά....
θα πάω στο άνθος της ηλικίας μου, με πλούσιες εμπειρίες και θα αφήσω πίσω την οικογένειά μου με 3 σπίτια και μπόλικη αποζημείωση από την ασφάλεια.
Τζετέ κατάσταση.
ούτε περπατησιά με μπαστουνάκια, ούτε μπλε, κόκκινα, κίτρινα χαπάκια....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έδρα μάλτα (και αυτοκίνητο για να έχει ωραίες πινακίδες), έχει και ευρωπαϊκό προφίλ και γαμάτο λιμάνι!

η μαλτέζικη να ανήκει σε λιβεριανή holding!

:2funny:
γιαξ!!
νησί χωρίς παραλία....μια μαλακία σκετη και μισή. Ευτυχώς που δεν χρειάζεται να πηγαίνω τα τελευταία 2 χρόνια.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ...........ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Sorry... ε;;;;;;;;;;;;;;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Άνοιχτε θρεντ............. δικο σας.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ...........ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Sorry... ε;;;;;;;;;;;;;;;; :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Άνοιχτε θρεντ............. δικο σας.

μαθήματα δίνουμε στο νέο επιτελείο ρε....πως να βρει τις off shore!

:2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785
Και επειδη πολλα ακομα δεν κατανοώ αφηνω για σημερα τις οποιες ακομα αποριες εχω και δεν ξεχνω τον Θαναση Λερουνη..................

Η προσπαθεια για την απελευθέρωση του Θαναση Λερουνη Βοηθηστε ολοι!
και παρτε θεση....................

Λευτερια στον δάσκαλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας βαλουμε ολοι ενα χερακι..............
Γιατι τετοιοι ανθρωποι ειναι σπανιοι στον κοσμο μας και αυτοι ειναι που φερνουν φως κι ελπιδα και κανουν τον κοσμο μας καλυτερο..........
Ο δασκαλος εξακολουθει να ειναι αιχμαλωτος των Ταλιμπαν ας ακουστει η φωνη του για βοηθεια μπας και κινηθεί το κράτος και το υπουργειο εξωτερικών επισπευσει τις διαδικασίες
Γιατι αυτα έχουν σημασια για εμας τους απλους καθημερινούς ανθρωπους να μην πεθαίνει η ελπιδα να κρατιούνται οι ανθρωποι που εχουν βαλει την προσφορα στο κοινό σύνολο ζωντανοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ερώτηση προς αυτούς που καταλαβαίνουνε τα ελληνικά του Γιωργάκη (βέβαια τη δήλωση την έκανε σε άπταιστα ΑΓΓΛΙΚΑ που υποτίθεται πως τα ξέρει καλύτερα).

και ειδικά προς τον περσόνα που κόπτεται για την ιστορία της Κύπρου (και καλά κάνει)
Τι εννοούσε όταν είπε πως η Κύπρος πρέπει να απαγγιστρωθεί από την κατοχή της μητέρας πατρίδας;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί δεν ξεκαθάρισε αν εννοούσε το ελληνικό ή το τουρκικό κομμάτι.

Να προσθέσω εδώ πως έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως εννοούσε το τουρκοκυπριακό κομμάτι. Αλλά ως διπλωμάτης, δεν πρέπει αν προσέχει τι λέει; Γιατί αν ο οποιοσδήποτε εγώ τον "καταλαβαίνω", οι εκτός Ελλάδας, γιατί θα πρέπει να καταννοούν το ίδιο;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ερώτηση προς αυτούς που καταλαβαίνουνε τα ελληνικά του Γιωργάκη (βέβαια τη δήλωση την έκανε σε άπταιστα ΑΓΓΛΙΚΑ που υποτίθεται πως τα ξέρει καλύτερα).

και ειδικά προς τον περσόνα που κόπτεται για την ιστορία της Κύπρου (και καλά κάνει)
Τι εννοούσε όταν είπε πως η Κύπρος πρέπει να απαγγιστρωθεί από την κατοχή της μητέρας πατρίδας;;;;;;;;;;;;;;;;

Να προσθέσω εδώ πως έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως εννοούσε το τουρκοκυπριακό κομμάτι. Αλλά ως διπλωμάτης, δεν πρέπει αν προσέχει τι λέει; Γιατί αν ο οποιοσδήποτε εγώ τον "καταλαβαίνω", οι εκτός Ελλάδας, γιατί θα πρέπει να καταννοούν το ίδιο;;

εγώ θα έλεγα ότι επίτηδες δεν το προσδιόρισε, το μήνυμα είχε πολλούς αποδέκτες και ήξερε ακριβώς τι είπε και μάλιστα σε απόλυτα διπλωματικό modus

για ξανασκέψου το, νομίζω θα συμφωνήσεις

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66

Θα πρέπει να δεις μια άλλη δήλωση που είχε γίνει σχετικά με το θέμα

Αυτή η δήλωση αποτελεί συνεχεια της

Έχω δουλειά ρε γαμωτη και δε μπορώ να ποστάρω όσα θέλω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

θα στο πω όπως το πιστεύω....

στ αρχίδια μου τι λέει ο Γιώργος, τι λέει ο Κώστακης, τι λέει η Αλέκα.
η Κύπρος ανήκει στους Κύπριους.
Οποτε μπλέχτηκαν μαλακοπίτουρες απ την Ελλάδα οι Κύπριοι την πλήρωσαν στο τέλος τη νύφη..
Γι αυτό.
Προτείνω:
Αφήστε την Κύπρο ήσυχη.... Μια χαρά τα κατάφερε μόνη της. Οταν μπλεχτήκατε πουτάνα τα κάνατε. (Τι πρωτότυπο άλλωστε).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.112
Πόντοι
42.697
Αφήστε την Κύπρο ήσυχη.... Μια χαρά τα κατάφερε μόνη της. Οταν μπλεχτήκατε πουτάνα τα κάνατε. (Τι πρωτότυπο άλλωστε).

τι "μόνη" της ρε θα μας τρελάνεις?
τίποτα δεν έκανε μόνη της.
Με τις πλάτες και τα λεφτά των Εγγλέζων και των Αμερικανων έγινε πλούσιο κράτος και έχει ευημερία, ενομία κτλ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι "μόνη" της ρε θα μας τρελάνεις?
τίποτα δεν έκανε μόνη της.
Με τις πλάτες και τα λεφτά των Εγγλέζων και των Αμερικανων έγινε πλούσιο κράτος και έχει ευημερία, ενομία κτλ...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και η Βαρκελώνη μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη...

Οι αμερικανοί δεν έχουν στάξει ούτε λίρα...
πάρτο αλλιώς θα σε σκοτώσω...  :grin: :grin: :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
και η Βαρκελώνη μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη...

πάλι μαλακία είπες....η Βαρκελώνη δεν έχει υποθαλάσσια

ώπα Sorry...μπρεδεύτηκα...ούτε η Θεσ/νίκη έχει ούτε θα έχει...και η κοινοπραξία που ήταν να την εκτελέσει θα πάρει και κάμποσα μύρια ευρώ αποζημίωση επειδή ακυρώθηκε το έργο μεν αλλά έχουν κάνει έξοδα δε (κάπως πρέπει να καλυφτούν τα έξοδα για τα μπουζούκια με τους υπουργούς κλπ κλπ κλπ)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Φαουλ του γιωργου,που εξαιτιας της καταστασης στη ν.δ περασε στα ψιλα....Δεν μπορει να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την ελλαδα με τους αλλους.....Οταν εχουν σφαξει,λεηλατησει,βιασει και ακομα και σημερα εχουν κατοχικα στρατευματα στο νησι....
Υ.Γ.Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι απλα ενα λαθος φραστικο σχημα...Παρομοια θεση εχει και ο νομπελιστας... :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.188
Πόντοι
22.785
θα στο πω όπως το πιστεύω....

στ αρχίδια μου τι λέει ο Γιώργος, τι λέει ο Κώστακης, τι λέει η Αλέκα.
η Κύπρος ανήκει στους Κύπριους.
Οποτε μπλέχτηκαν μαλακοπίτουρες απ την Ελλάδα οι Κύπριοι την πλήρωσαν στο τέλος τη νύφη..
Γι αυτό.
Προτείνω:

Άκουσες τις δηλωσεις τύπου να αποσχιστει η Κυπρος απο τις μητέρες πατρίδες και να βρει την λευτερια της..............
Δηλ Συγνωμη!!!!!!!!! :think:
Εγω ηξερα οτι οι Τουρκοι κατέλαβαν το μισο νησι και εχασε η Ροδουλα το σπιτι της στην Μορφου και τα παιδικα της χρονια τα αφησε μεσα σε καπνους και βομβαρδισμους
και εφυγε προσφυγας για να αντικρύζει την πρασινη γραμμή και τους Τουρκους να χουν παρει το σπίτι της...............
Πάλι δεν κατάλαβα καλα Ό ΜΑΛΆΚΑΣ τόσο λάθος ήμουν τοσα χρονια;;;;;;;;;;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ίδιοι το ξέρουνε αυτό;;

αυτοί το ξέρουνε εσείς δεν τους αφήνετε.
επίσης αυτοί ξέρουνε ότι έχουν κατοχή ενώ εσείς έχετε κατοχή αλλά νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι.
τεράστια η διαφορά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
το ξαναλέω...δεν έκανε λάθος, ήξερε ακριβώς τι είπε