1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
οπς... εγώ δεν θ απροβώ σε βιαιοπραγίες.. ετόνισα ότι είμαι φιλόζωος...
δεν έχω κάνει αντιλυσσικό θα σε δαγκάσω και θα τρέχεις στο Αρεταίειο πάλι.......
οπς... εγώ δεν θ απροβώ σε βιαιοπραγίες.. ετόνισα ότι είμαι φιλόζωος...
Εγω ειμαι υπαλληλος πολυεθνικης (αποθηκαριος στο ΙΚΕΑ) φατε την σκόνη μου !!!
μια χαρά....πρόσεξε!
γιατί θα σε βρεί στην Κύπρο...και θα σε σκοτώσει!
γιαξ!!έδρα μάλτα (και αυτοκίνητο για να έχει ωραίες πινακίδες), έχει και ευρωπαϊκό προφίλ και γαμάτο λιμάνι!
η μαλτέζικη να ανήκει σε λιβεριανή holding!
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ...........ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Sorry... ε;;;;;;;;;;;;;;;;
Άνοιχτε θρεντ............. δικο σας.
ερώτηση προς αυτούς που καταλαβαίνουνε τα ελληνικά του Γιωργάκη (βέβαια τη δήλωση την έκανε σε άπταιστα ΑΓΓΛΙΚΑ που υποτίθεται πως τα ξέρει καλύτερα).
και ειδικά προς τον περσόνα που κόπτεται για την ιστορία της Κύπρου (και καλά κάνει)
Τι εννοούσε όταν είπε πως η Κύπρος πρέπει να απαγγιστρωθεί από την κατοχή της μητέρας πατρίδας;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί δεν ξεκαθάρισε αν εννοούσε το ελληνικό ή το τουρκικό κομμάτι.
Να προσθέσω εδώ πως έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως εννοούσε το τουρκοκυπριακό κομμάτι. Αλλά ως διπλωμάτης, δεν πρέπει αν προσέχει τι λέει; Γιατί αν ο οποιοσδήποτε εγώ τον "καταλαβαίνω", οι εκτός Ελλάδας, γιατί θα πρέπει να καταννοούν το ίδιο;;
ερώτηση προς αυτούς που καταλαβαίνουνε τα ελληνικά του Γιωργάκη (βέβαια τη δήλωση την έκανε σε άπταιστα ΑΓΓΛΙΚΑ που υποτίθεται πως τα ξέρει καλύτερα).
και ειδικά προς τον περσόνα που κόπτεται για την ιστορία της Κύπρου (και καλά κάνει)
Τι εννοούσε όταν είπε πως η Κύπρος πρέπει να απαγγιστρωθεί από την κατοχή της μητέρας πατρίδας;;;;;;;;;;;;;;;;
Να προσθέσω εδώ πως έχω όλη την καλή διάθεση να δεχτώ πως εννοούσε το τουρκοκυπριακό κομμάτι. Αλλά ως διπλωμάτης, δεν πρέπει αν προσέχει τι λέει; Γιατί αν ο οποιοσδήποτε εγώ τον "καταλαβαίνω", οι εκτός Ελλάδας, γιατί θα πρέπει να καταννοούν το ίδιο;;
Αφήστε την Κύπρο ήσυχη.... Μια χαρά τα κατάφερε μόνη της. Οταν μπλεχτήκατε πουτάνα τα κάνατε. (Τι πρωτότυπο άλλωστε).
τι "μόνη" της ρε θα μας τρελάνεις?
τίποτα δεν έκανε μόνη της.
Με τις πλάτες και τα λεφτά των Εγγλέζων και των Αμερικανων έγινε πλούσιο κράτος και έχει ευημερία, ενομία κτλ...
οι ίδιοι το ξέρουνε αυτό;;η Κύπρος ανήκει στους Κύπριους.
και η Βαρκελώνη μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη...
Φαουλ του γιωργου,που εξαιτιας της καταστασης στη ν.δ περασε στα ψιλα....Δεν μπορει να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την ελλαδα με τους αλλους.....Οταν εχουν σφαξει,λεηλατησει,βιασει και ακομα και σημερα εχουν κατοχικα στρατευματα στο νησι....ερώτηση προς αυτούς που καταλαβαίνουνε τα ελληνικά του Γιωργάκη (βέβαια τη δήλωση την έκανε σε άπταιστα ΑΓΓΛΙΚΑ που υποτίθεται πως τα ξέρει καλύτερα).
θα στο πω όπως το πιστεύω....
στ αρχίδια μου τι λέει ο Γιώργος, τι λέει ο Κώστακης, τι λέει η Αλέκα.
η Κύπρος ανήκει στους Κύπριους.
Οποτε μπλέχτηκαν μαλακοπίτουρες απ την Ελλάδα οι Κύπριοι την πλήρωσαν στο τέλος τη νύφη..
Γι αυτό.
Προτείνω:
Αφήστε την Κύπρο ήσυχη.... Μια χαρά τα κατάφερε μόνη της. Οταν μπλεχτήκατε πουτάνα τα κάνατε. (Τι πρωτότυπο άλλωστε).
οι ίδιοι το ξέρουνε αυτό;;
οι ίδιοι το ξέρουνε αυτό;;