Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.113
Πόντοι
42.697
αυτοί το ξέρουνε εσείς δεν τους αφήνετε.
επίσης αυτοί ξέρουνε ότι έχουν κατοχή ενώ εσείς έχετε κατοχή αλλά νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι.
τεράστια η διαφορά.

είσαι τυχερός που δεν είναι ο πλεζουρας ον λινε..
αλλιώς θα άκουγες τα ακατανόμαστα πουστριλικια για αυτά που γράφεις για την Κύπρο....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φαουλ του γιωργου,που εξαιτιας της καταστασης στη ν.δ περασε στα ψιλα....Δεν μπορει να βαζει στο ιδιο τσουβαλι την ελλαδα με τους αλλους.....Οταν εχουν σφαξει,λεηλατησει,βιασει και ακομα και σημερα εχουν κατοχικα στρατευματα στο νησι....
Υ.Γ.Δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι απλα ενα λαθος φραστικο σχημα...Παρομοια θεση εχει και ο νομπελιστας... :jerking:

αχαχα.... οι ελληνοκύπριοι έχουν σφάξει τουρκοκύπριους ή τους νιώθουν αδέρφια;

όταν θα καταλάβετε ότι δεν είστε αθώες περιστερές.
όταν θα καταλάβετε ότι στο νησί έγινε ότι έγινε γιατί ελληνες και ελληνοκύπριοι έσφαζαν ελληνοκύπριους λόγω φρονημάτων το ξανασυζητάμε.
Αφήστε τους τούρκους άκρη. Είναι ζώα το ξέρουμε.
Αθώες περιστερές μην το παίζετε. Οι μεγαλύτερες ευθύνες είναι κατά σειρά:
Ελλαδικές
Ελληνοκυπριακές
Βρεττανικές
Τουρκοκυπριακές
Τουρκικές.

Τελεία.

Για να είμαστε και ακριβείς όλα αυτά ΜΕΧΡΙ τον ΑΤΤΙΛΑ 1.
τα άλλα αλλη φορά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
έχει δίκιο ρε ο ανεπιθύμητος....αμάν πια με την κύπρο

αφήστε την να πάει στην ευχή του θεού, αρκετά προβλήματα δεν έχουμε εδώ?

και αυτοί βέβαια να σταματήσουν να μας κωλογλείφουν όταν συναντάνε τα σκούρα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτοί το ξέρουνε εσείς δεν τους αφήνετε.
επίσης αυτοί ξέρουνε ότι έχουν κατοχή ενώ εσείς έχετε κατοχή αλλά νομίζετε ότι είστε ελεύθεροι.
τεράστια η διαφορά.
περσόνα....να χρησιμοποιείς το πρώτο πληθυντικό.
εκτός αν δεν είσαι Έλληνας.
Αν πάλι θεωρείς πως δεν συμμετέχεις σε αυτο, τότε να χρησιμοποιείς τον τρίτο πληθυντικό. γιατί είναι πολλοί που δεν συμμετέχουνε σε αυτό.
Συμφωνώ ως προς την κατοχή. Είναι πολλοί που δεν το έχουνε καταλάβει. Αλλά όχι κατοχή από ξένα κράτη. Ελληνικές οικογένειες είναι αυτές που κάνουνε την κατοχή.
Και κατεχόμενη είναι μόνο η χώρα. Ο πολίτης είναι ελεύθερος να πάει αλλού.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

και η Βαρκελώνη μοιάζει με τη Θεσσαλονίκη...

Οι αμερικανοί δεν έχουν στάξει ούτε λίρα...
πάρτο αλλιώς θα σε σκοτώσω...  :grin: :grin: :grin:

Οι Ρωσοι κατι εδωσαν παντως  ;)

Και η Βαρκελωνη μπορει να μην ειναι σαν την Θεσσαλονικη παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι σαν την Αθηνα - Βεβαια λιωνουν οι παγοι ανεβαινει η σταθμη της θαλασσας και μπορει να γινει Καστελλα ο Λυκαβηττος και προκυμαια η Κουμουνδουρου να κανουν πιατσα οι ναυτες μαζι με τα αγορακια !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το ξαναλέω...δεν έκανε λάθος, ήξερε ακριβώς τι είπε

ρε μαλάκα στην Ελλάδα νομίζουν ότι μπορούν να έχουν άποψη για όλα χωρίς καμμιά επαφή με αυτό που συντελείται καιρό τώρα στην Κύπρο λχ.

Ολα δείχνουν διζωνικό δικοινοτικό κράτος συνομοσπονδίας. Οι Κύπριοι έχουν αρχίσει και το χωνεύουν...
Οι ελληνάρες βέβαια βογγάνε.. Κι όταν οι Κύπριοι θα πούνε τι σκούζετε ελάτε να βοηθήσετε θα απαντήσουν:
Η κύπρος κείται μακράν...
Γνωστό κόλπο τζάμαπ μάγκα ξεπουλημένου στα αμερικάνια......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
περσόνα....να χρησιμοποιείς το πρώτο πληθυντικό.
εκτός αν δεν είσαι Έλληνας.
Αν πάλι θεωρείς πως δεν συμμετέχεις σε αυτο, τότε να χρησιμοποιείς τον τρίτο πληθυντικό. γιατί είναι πολλοί που δεν συμμετέχουνε σε αυτό.
Συμφωνώ ως προς την κατοχή. Είναι πολλοί που δεν το έχουνε καταλάβει. Αλλά όχι κατοχή από ξένα κράτη. Ελληνικές οικογένειες είναι αυτές που κάνουνε την κατοχή.
Και κατεχόμενη είναι μόνο η χώρα. Ο πολίτης είναι ελεύθερος να πάει αλλού.

δε χρησιμοποιώ το εμείς όταν δεν αποτελώ μέρος.
Δεν είμαι μέρος του μαλάκα που το 2007 ψήφισε ΝΔ. Αλλα μιλάω μια χαρά.
Τις ευθύνες των προδοτών ή των άχρηστων θα τις χρεώνετε εκεί που πρέπει.
Η κλασσική νεοελληνική μαλακία όταν γίνεται κάτι καλό το έκανα μόνος μου αλλα στη μαλακία φταίμε όλοι κόφτε τη.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι Ρωσοι κατι εδωσαν παντως  ;)

Και η Βαρκελωνη μπορει να μην ειναι σαν την Θεσσαλονικη παντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι σαν την Αθηνα - Βεβαια λιωνουν οι παγοι ανεβαινει η σταθμη της θαλασσας και μπορει να γινει Καστελλα ο Λυκαβηττος και προκυμαια η Κουμουνδουρου να κανουν πιατσα οι ναυτες μαζι με τα αγορακια !!!
από πού έχει βγει αυτή η μαλακία για το ναυτικό;;
άσχετο εντελώς βέβαια, αλλά από πού κι ως πού;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
άσε που στην Βόρεια Κύπρο θα μπορείς να κάνεις κάτι off shore λουκούμι...ειδικά όταν θα μπουν και στην ΕΕ (που θα είναι πριν την μαμά Τουρκία)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δε χρησιμοποιώ το εμείς όταν δεν αποτελώ μέρος.
Δεν είμαι μέρος του μαλάκα που το 2007 ψήφισε ΝΔ. Αλλα μιλάω μια χαρά.
Τις ευθύνες των προδοτών ή των άχρηστων θα τις χρεώνετε εκεί που πρέπει.
Η κλασσική νεοελληνική μαλακία όταν γίνεται κάτι καλό το έκανα μόνος μου αλλα στη μαλακία φταίμε όλοι κόφτε τη.
άρα δεν είσαι Έλληνας;;;
ποιος μίλησε για "μόνος"; Εδώ μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό. καταρχάς δεν ψήφισαμε όλοι ΝΔ εκτός από εσένα το 2007. Δεύτερον αυτό είναι καινούργιο πάλι, όσοι ψήφισαν φταίνε για την Κύπρο;

Τι ακούω θεέ μου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άρα δεν είσαι Έλληνας;;;
ποιος μίλησε για "μόνος"; Εδώ μιλάς σε δεύτερο πληθυντικό. καταρχάς δεν ψήφισαμε όλοι ΝΔ εκτός από εσένα το 2007. Δεύτερον αυτό είναι καινούργιο πάλι, όσοι ψήφισαν φταίνε για την Κύπρο;

Τι ακούω θεέ μου....

κάνεις αναγωγές και καταλήγιες μόνος σε συμπεράσματα.
πάμε να στα κάνω νιανιά.
δε φταίνε όλοι οι έλληνες για την προδοσία της Κύπρο.
δε φταίνε όλοι οι έλληνες για την κατάσταση της χώρας σήμερα.
άρα:
δεν υπάρχει διαχωρισμός έλληνας και μη.
υπάρχει διαχωρισμός ευθύνης και μη.

Αρα δε θα λέω εμείς γιατί εγώ θεωρώ ότι όσοι δεν ψήφισαν το 2007 κωστάκη δεν είναι υπεύθυνοι για την οικολογική καταστροφή το 07 και 09.

Απλά τα λέω για να τα καταλαβαίνεις.
δεξιός που δεν ψήφισε το 07 καραμανλή δεν είναι ίδιος με το μαλάκα που ψηφίζει δεξιά ή αριστερά από συνήθειο ή κληρονομιά....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άσε που στην Βόρεια Κύπρο θα μπορείς να κάνεις κάτι off shore λουκούμι...ειδικά όταν θα μπουν και στην ΕΕ (που θα είναι πριν την μαμά Τουρκία)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και όχι μόνο....
οι πουτάνες είναι τζάμπα...
οι ζήτουλες οι έλληνες θα κάνανε τουριστικές αποβάσεις εκεί εάν γνώριζαν τιμές και ποιότητα....

Μάλιστα πρώτοι πρώτοι θα πήγαιναν οι πατριώτες φασιστες είμαι σίγουρος....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Η γυναίκα του Λοβέρδου είναι αγιογράφος.

Με δημόσιες εκθέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Και αγιογραφίες σε εκκλησίες.

Δεν ξέρω αν αληθεύει η είδηση αλλά μου φαίνεται ότι υπάρχει κάποιος δράκος:
URL]]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Η γυναίκα του Λοβέρδου είναι αγιογράφος.

Με δημόσιες εκθέσεις εδώ και πολλά χρόνια. Και αγιογραφίες σε εκκλησίες.

http://[URL unfurl="true"]www.iconsandart.gr/icons2/small/024s.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

ναι αλλά όπου δράκος και Yorgos (=> to paidi)!  :2funny:

[QUOTE="1personanongrata, post: 1382315"]
Μάλιστα πρώτοι πρώτοι θα πήγαιναν οι πατριώτες φασιστες είμαι σίγουρος....
[/quote]

κρίνοντας από τακτικές που ακολουθούνται ακόμη και σήμερα σε διάφορα καζίνα προς βορρά...μάλλον έχεις δίκιο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.iconsandart.gr/icons2/small/024s.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

ααααχαχαχαχα
έναν τέτοιονα δεν εφονευσε ο Αγιος Γεώργιος;

αχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κρίνοντας από τακτικές που ακολουθούνται ακόμη και σήμερα σε διάφορα καζίνα προς βορρά...μάλλον έχεις δίκιο

ούλα τα ξεύρεις κουφάλααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
μαθήματα δίνουμε στο νέο επιτελείο ρε....πως να βρει τις off shore!

:2funny:

Το έχω ξαναγράψει αλλά εσύ ΔΕΝ προσέχεις.

Η Λούκα είχε πει:

Offshore εταιρείες! Πάρα πολύ σημαντικό! Όπως βλέπουμε ακόμη και οι γιατροί, όπως είπε ο κ. Ρακιντζής στο πόρισμά του, έχουν κάνει offshore εταιρείες και βάζουν εκεί χρήματα τα οποία πήραν από διάφορες παράνομες δραστηριότητες! Τι μπορείς να κάνεις;  Πρώτα-πρώτα να καταγράψεις όλες τις συναλλαγές που γίνονται με εξωχώριες εταιρείες. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ πιο συστηματική παρακολούθηση.
Χρειάζεται βεβαίως ένα μηχανογραφικό σύστημα όπου να γίνεται διασταύρωση στοιχείων. Αλλά, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες, χρειάζεται πολύ πιο συστηματική παρακολούθηση αυτών των συναλλαγών...πιο υψηλή φορολογία στα ακίνητα ή σε περιουσιακά στοιχεία που έχουν εξωχώριες εταιρείες στην Ελλάδα και οπωσδήποτε πολύ αυστηρά πρόστιμα όταν πιάνονται έτσι ώστε να υπάρχουν αντικίνητρα για τη χρήση.

Στα σχέδια λοιπόν είναι να κατεβάσουν νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός μέσω του οποίου θα γίνονται όλες οι συναλλαγές των off-shore.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και για τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός για όλες τις συναλλαγές τους.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το έχω ξαναγράψει αλλά εσύ ΔΕΝ προσέχεις.

Η Λούκα είχε πει:

Offshore εταιρείες! Πάρα πολύ σημαντικό! Όπως βλέπουμε ακόμη και οι γιατροί, όπως είπε ο κ. Ρακιντζής στο πόρισμά του, έχουν κάνει offshore εταιρείες και βάζουν εκεί χρήματα τα οποία πήραν από διάφορες παράνομες δραστηριότητες! Τι μπορείς να κάνεις;  Πρώτα-πρώτα να καταγράψεις όλες τις συναλλαγές που γίνονται με εξωχώριες εταιρείες. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ πιο συστηματική παρακολούθηση.
Χρειάζεται βεβαίως ένα μηχανογραφικό σύστημα όπου να γίνεται διασταύρωση στοιχείων. Αλλά, όπως γίνεται και σε άλλες χώρες, χρειάζεται πολύ πιο συστηματική παρακολούθηση αυτών των συναλλαγών...πιο υψηλή φορολογία στα ακίνητα ή σε περιουσιακά στοιχεία που έχουν εξωχώριες εταιρείες στην Ελλάδα και οπωσδήποτε πολύ αυστηρά πρόστιμα όταν πιάνονται έτσι ώστε να υπάρχουν αντικίνητρα για τη χρήση.

Στα σχέδια λοιπόν είναι να κατεβάσουν νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο θα υπάρχει ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός μέσω του οποίου θα γίνονται όλες οι συναλλαγές των off-shore.

Κάτι ανάλογο θα γίνει και για τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ: ένας και μοναδικός τραπεζικός λογαριασμός για όλες τις συναλλαγές τους.

το ότι δεν προσέχω...γνωστό...αλλά!!!! (αχ αυτό το αλλά)

α) μαλτέζικες είναι ή δεν είναι off shore? κυπριακές?

β) ένας λογαριασμός για ελ. επαγγλεματίες....δεν ξέρω για τους άλλους...αλλά οι μηχανικοί δεν ιδρώνουν, έχουν όλοι ήδη λογαριασμό συνδεδεμένο με τα μητρώα τους, δεν τον χρησιμοποιούν απαραίτητα για όλες τις συναλλαγές...αλλά και να επιβληθεί να τον χρησιμοποιούν μοναδικά...τι έγινε? έτσι θα πιάσει τα μαύρα? από τον λογαριασμό? χμ....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

τι εννοούν οι ποιητές ? ότι θα υποχρεώσουν όλους που έχουν συναλλαγές με off-shore του εξωτερικού (διότι με off-shore του εσωτερικού δεν επιτρέπονται συναλλαγές) να κάνουν τις πληρωμές των όποιων αμοιβών μέσω ενός μόνο λογαριασμού μιας συγκεκριμένης τράπεζας?

Ρε σύντροφοι όλα αυτά είναι μπαρμπούτσαλα προς λαικήν ανάλωσιν και κατανάλωσιν. Οι off-shore εταιρείες δεν έχουν έδρα την Ελλάδα και ως εκ τούτου υπάγονται στο φορολογικό καθεστώς της χωρας εγκατάστασης. Το νομικό τους καθεστώς είναι τέτοιο ωστε προφυλάσσεται η ανωνυμία των πραγματικών ιδιοκτητών. Μόνο τα ακίνητα που ανήκουν σε εξωχώριες εταιρείες φορολογούνται στην Ελλάδα με 3% επί της αντικειμενικής αξίας κατ έτος. Ρίξτε μια ματιά εδώ για να δείτε ότι όλα αυτά είναι προς λιακη ανάλωση και μόνον

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

οι Αγγλοι εχουν Downing street 10 και οι Ελληνες Cloud Number 9 !!!

Αυτα που λεει η Κατσελη-Αρσενη ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ !! Σιγα μην σου πει να συνεργαζεσαι με ΜΙΑ τραπεζα !!

Εδω καποιοι εχουν λογαριασμο με τα παιδια τους και βαζουν οι ΠΑΠΟΥΔΕΣ χρημματα !!! Αν ειναι να μας φορολογησουν που μαζευουμε λεφτα για τα παιδια μας να κλεισουμε ως εε να παμε στον ΟΑΕΔ που ειναι δυναμη αναπτυξης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom