Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πες μας και πες μας και το λόγο...
κάνω μια έρευνα στη βάση να δω σε τι κατάσταση κλαψομουνίασης βρίσκεται ο οπαδός της νουδου.....
μέχρι τώρα δεν έχω καταλήξει τι θέλετε.....

σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου.. έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από το να μιλάω με καμένους.. και που σου απαντάω είναι από ευγένεια και μόνο και για να μην σου μείνει η απορία (γιατί χρειάζεται και στοιχειώδης δείκτης νοημοσύνης)...

μην κάνεις τον κόπο να μου απευθύνεις τον λόγο ξανά.. δεν θα απαντήσω .. θα σε γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (αν και πολύ σου είναι)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
όσο για την εταιρία δεν σου λέω γιατί όταν σε είχα ρωτήσει εγώ δεν μου είπες.
Και επίσης γιατί εδω μέσα μπλέκεις εύκολα.
Άμα γνωριστούμε κανένα πρόβλημα. Υπάρχουν άτομα εδώ που με ξέρουνε και ξέρουνε τα πάντα για μένα.
θα σου πω απλά πως είναι πολυεθνική και δεν έχει έδρα στην Ελλάδα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εξακολουθείς να μην διαβάζεις αυτό που γράφω.
σου είπα πως καλά τα λες για τη μείωση κόστους.

ρε μαλάκα, γιατί με βρίζεις για κάτι που συμφωνούμε;;;; Δεν σε καταλαβαίνω; να σου φέρω υπογλώσσια;;;

σου απαντάω με τον ίδιο τρόπο που κάνεις και συ και μου λέω ότι σε βρίζω...
Οπως μου είπες να διαβάζω τι γράφεις διάβασε και συ τι γράφω.
Δεν είπα ότι είσαι μαλάκας είπα ότι ο μαλάκας είναι ίδιος σε όλες τις χώρες...  :uglystupid:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και για να μην πάρουν delirium tremens τα μέλη του σάιτ παραθέτω την δημοσίευση που περιλαμβάνεται στο λινκ που ανέφερα ανωτέρω...

Διαφθορα στις εισαγωγικες εξετασεις στην ΑΣΚΤ

Θα ηθελα να σας πληροφορισω για ενα θεμα που αφορα τις εισαγωγικες εξετασεις Σεπτεμβριου 09 στην Ανωτατη Σχολη Καλων Τεχνων Αθηνας.
Την Τεταρτη 7 Οκτωβριου ηρθε στη γραμματεια η λιστα των επιτυχοντων που ηταν στον αριθμο 80 (οσους μας οριζει και το υπουργειο).Την Παρασκευη 9 οκτωβριου εγινε το εξης αξιοπροσεχτο!!!Εμφανιστηκαν 8 επιπλεον ονοματα.Αναμεσα σε αυτα διεκρινα το ονομα Πηνελοπη Παπαιωαννου η οποια ειναι η συζηγος του φρεσκου μας υπουργου Ανδρεα Λοβερδου.
Η εισαγωγη των 8 νεοεισαχθεντων ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι δεν εγινε απο ολους τους κριτες οπως των υπολοιπων 80 αλλα prive.
Γνωριζωντας πολυ καλα οτι οι καθηγητες αυτες τις 2 μερες ηταν στη σχολη και προετοιμαζαν τα εργαστηρια για την νεα χρονια.
Εξαλλου η κριση για τους διαγωνιζομενους ειχε τελειωσει απο την τεταρτη.
Η εν λογω κυρια μαλιστα μπηκε  και σε καλη σειρα ,ΕΚΤΗ!!!
Τυχεροι και τυχαιοι αυτοι που μπηκαν μαζι της για να καλυφθει η ΛΟΒΕΡΔΟΥ.Συντομα η σχολη μας εχει πρυτανικες εκλογες .Ο νοων νοειτω!!!
ΥΓ Αυριο Τεταρτη και μεθαυριο Πεμπτη ειναι η εκθεση των επιτυχοντων στην ΑΣΚΤ  στη Πειραιως.Σας περιμενουμε .

η πηγή έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου.. έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ από το να μιλάω με καμένους.. και που σου απαντάω είναι από ευγένεια και μόνο και για να μην σου μείνει η απορία (γιατί χρειάζεται και στοιχειώδης δείκτης νοημοσύνης)...

μην κάνεις τον κόπο να μου απευθύνεις τον λόγο ξανά.. δεν θα απαντήσω .. θα σε γράψω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου (αν και πολύ σου είναι)

η πλάκα είναι πως δεν ασχολείσαι αλλά όλο εδώ κλωυθογυρνάς και στη Ντάρια....

αχαχαχαχα

δε μας λεει τι προτιμάει για να μη στιγματιστεί το λαμόγιο στο κόμμα και μείνει όξω από τις εξελίξεις...

κλασσικός μαλάκας έλληνας που είναι πάντα με αυτόν που κερδίζει...
ααχαχαχαχαχαχαχα

να μην ξανασχοληθείς μαζί μου αλλά όλο με μας ασχολείσαι..

ααααχαχχαχαχχααχα

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Οι απαντησεις ειναι ολα τα λεφτα - Εδω ο Ομπαμα πήρε το Νομπελ Ειρηνης ... και "ο Σαρκοζι τα ιδια εκανε..."  :2funny: :2funny:!!!

Εδω ουτε μια εβδομαδα δεν περασε και ο personas θυμηθηκε οτι ηταν "γαλαζιο" παιδι!!!

Τον Ιουλιο ηταν ολοι με πλερεζα για την κριση -λιγο τα μπανια λίγο οι υποσχεσεις ξεχάστηκε η κριση !!! Τωρα που θα πεσουν απο το συννεφο ολοι θα πονεσει ο πωπάκος !!!!

edit να οι 2 πρωτες απαντησεις  :2funny: :2funny: :2funny:

ψιλοπράματα!
από @ 8:49μμ, Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009
Εδώ ο Ομπάμα πήρε το Νόμπελ Ειρήνης με τα αμερικάνικα στρατά στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, στην εν λόγω σύζυγο πολιτικού μένεις;

1091507
Και
από ο 0:05πμ, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009
Σαρκοζί στην Γαλλία καβάτζωσε τον γιο του σε υψηλόβαθμη θέση σε κρατική υπηρεσία.
Πιάσανε δουλειά οι ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ αμέσως. Αξιοκρατία και διαφάνεια πάνω απ'όλα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να μην πάρουν delirium tremens τα μέλη του σάιτ παραθέτω την δημοσίευση που περιλαμβάνεται στο λινκ που ανέφερα ανωτέρω...

Διαφθορα στις εισαγωγικες εξετασεις στην ΑΣΚΤ

Θα ηθελα να σας πληροφορισω για ενα θεμα που αφορα τις εισαγωγικες εξετασεις Σεπτεμβριου 09 στην Ανωτατη Σχολη Καλων Τεχνων Αθηνας.
Την Τεταρτη 7 Οκτωβριου ηρθε στη γραμματεια η λιστα των επιτυχοντων που ηταν στον αριθμο 80 (οσους μας οριζει και το υπουργειο).Την Παρασκευη 9 οκτωβριου εγινε το εξης αξιοπροσεχτο!!!Εμφανιστηκαν 8 επιπλεον ονοματα.Αναμεσα σε αυτα διεκρινα το ονομα Πηνελοπη Παπαιωαννου η οποια ειναι η συζηγος του φρεσκου μας υπουργου Ανδρεα Λοβερδου.
Η εισαγωγη των 8 νεοεισαχθεντων ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι δεν εγινε απο ολους τους κριτες οπως των υπολοιπων 80 αλλα prive.
Γνωριζωντας πολυ καλα οτι οι καθηγητες αυτες τις 2 μερες ηταν στη σχολη και προετοιμαζαν τα εργαστηρια για την νεα χρονια.
Εξαλλου η κριση για τους διαγωνιζομενους ειχε τελειωσει απο την τεταρτη.
Η εν λογω κυρια μαλιστα μπηκε  και σε καλη σειρα ,ΕΚΤΗ!!!
Τυχεροι και τυχαιοι αυτοι που μπηκαν μαζι της για να καλυφθει η ΛΟΒΕΡΔΟΥ.Συντομα η σχολη μας εχει πρυτανικες εκλογες .Ο νοων νοειτω!!!
ΥΓ Αυριο Τεταρτη και μεθαυριο Πεμπτη ειναι η εκθεση των επιτυχοντων στην ΑΣΚΤ  στη Πειραιως.Σας περιμενουμε .

η πηγή έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω..

δε γαμιέσαι ρε ρηγιλλάκι.......

πάρε να παίξουμε μπάλλα με τις γνωστές σας παπαριές που είστε πρωταθλητές....
Κατάργησαν τον Δακτύλιο με 100.000 άδειες

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009, 22:58

Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Έκπληκτη η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακάλυψε την ύπαρξη περίπου 100.000 αδειών κυκλοφορίας στο Δακτύλιο, εκτός των νομίμων.

Ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου, με τον οποίο επικοινώνησε η zougla.gr, επιβεβαίωσε το γεγονός, τονίζοντας ότι ο υπολογισμός είναι πρόχειρος και δεν μπορεί να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός, καθώς «η προηγούμενη ηγεσία, αποχωρώντας από το υπουργείο, έσβησε όλα τα αρχεία από τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών».

Μέχρι τώρα, όποιος είχε κάποιο γνωστό στην κατάλληλη θέση, είχε και τη δυνατότητα να εκδώσει άδεια κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα το μέτρο των μονών – ζυγών να ισχύει για τους μη έχοντες «μπάρμπα στην Κορώνη»!

Εκδίδονταν, λοιπόν, καταχρηστικά χιλιάδες άδειες από το υπουργείο, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της Αθήνας.

Πρόθεση του νέου υπουργού, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, είναι να αλλάξει αυτό το καθεστώς.

«Το υπουργείο θα πάψει να εκδίδει τις άδειες κυκλοφορίας για το Δακτύλιο. Την ευθύνη θα έχει πλέον το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας και οι άδειες θα εκδίδονται σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος», δήλωσε στη zougla.gr διευθυντικό στέλεχος του υπουργείου.

Ποιοι δικαιούνται άδεια κυκλοφορίας στο Δακτύλιο

Σύμφωνα με κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύθηκε στο 1720 Φύλλο της Κυβερνήσεως στις 19/8/2009, άδεια κυκλοφορίας στο Δακτύλιο δικαιούνται αυτοκίνητα που μεταφέρουν ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται συχνή θεραπεία (π.χ. νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς κ.λπ.), ασθενοφόρα, αυτοκίνητα αναπήρων, οχήματα μεταφοράς φαρμάκων, λεωφορεία και σχολικά αυτοκίνητα, καθώς και κρατικά - δημοτικά αυτοκίνητα με εμφανή σήματα των υπηρεσιών τους. Σε αυτές τις κατηγορίες δεν προβλέπεται όριο στον αριθμό των αυτοκινήτων που επιτρέπεται να εισέρχονται ελεύθερα στο Δακτύλιο.

Επίσης, προβλέπεται ελευθερία εισόδου σε: μέχρι 300 αυτοκίνητα για το πρώτο πολιτικό κόμμα, 200 για το δεύτερο, 60 για το τρίτο, 50 για το τέταρτο, 40 για το πέμπτο, 30 για το έκτο και μέχρι πέντε για τα υπόλοιπα, ενώ 40 άδειες προβλέπονται για το γραφείο της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Συμπληρωματικά, προβλέπονται μέχρι και πέντε άδειες για κάθε βουλευτή ή ευρωβουλευτή, έως τρεις για κάθε τέως βουλευτή και μέχρι 35 για τις ανάγκες των γραφείων υπουργών και υφυπουργών.

Κάθε εφημερίδα της Αθήνας, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται εντός του Δακτυλίου, δικαιούται 120 άδειες, ενώ όσες διατηρούν γραφεία εκτός Δακτυλίου μόνο 80. Επιπλέον, 20 άδειες προβλέπονται για κάθε ημερήσια εφημερίδα της Θεσσαλονίκης και πέντε για αυτές του Πειραιά, της επαρχίας, αλλά και κάθε αθλητική εφημερίδα.

Τέλος, προβλέπεται ένας μικρός αριθμός αυτοκινήτων κάποιων άλλων ειδικών κατηγοριών, που έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στο Δακτύλιο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.186
Πόντοι
22.785
Kαλημερα περα για περα απο ακρη σε ακρη :rockon: :rockon: :rockon:

Επανασταση της φουξιας ανταυγειας να το πω;;;;;;;;;;;
Επανασταση της ξανθιας ανταυγειας να το πω;;;;;;;
Δεν ξερω!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως 10 μερες μετα με τη νεα κυβερνηση πολλες αποριες εχω........

Δηλαδη τωρα με το βοηθημα στους αναξιοπαθουντες τους μη εχωντας που την κεφαλη κλινει θα λυθει το προβλημα ρευστοτητας στην αγορα;;;;;;;;;;;;;
Γιατι αν οι ανθρωποι ειναι κατω απο το οριο της φτωχιας αυτο το επιδομα δεν φτανει ουτε για να κλασουν  :think: οχι να κινησουν την αγορα................ :lheel: :lheel:

Με 500 ευρω που θα παρουν απαξ και μια κιολας μετα παμε στο  εχει ο Θεος γιατι η κυβερνηση σιγουρα δεν εχει;;;;;;;;;;;;
Κι εμεις οι πιο λιγοτερο φτωχοι που εχουμε δει την ντοματα και τα ρουχα να ανεβαινουν στα ορη στα αγρια βουνα πως θα τα φτασουμε εκει πανω;;;;;;;;;;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
θα σου πω απλά πως είναι πολυεθνική και δεν έχει έδρα στην Ελλάδα.

πάνω από πόσα κράτη απαιτούνται για να χαρακτηριστεί μία εταιρία ως πολυεθνική?

(έχω άπειρη όρεξη για χαβαλέ...μην με παίρνετε στα σοβαρά...αν δεν θέλετε δεν απαντάτε)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ακου ρε μαλάκα απάντηση νηπιαγωγείου ο επιτυχημένος σε εταιρεία υπάλληλος...

όταν μου πεις το δικό σου θα σου πω το δικό μου...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γιώργκος άμα μου πεις το δικό σου Σι ΤΖΙ θα σου πω το δικό μου...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ρε τι μαλάκες έχεις αυτή η χώρα.........
τότε γιατί όταν σε ρώτησα πριν από κανα χρόνο δεν μου έδωσες απάντηση με το σκεπτικό να μου τα πεις όταν βρεθούμε; Γιατί η δική σου απάντηση ήταν σωστή και η δική μου μαλακία;
Περσόνα, άσε τις παπαριές μεγάλος άνθρωπος. Νομίζω πως είσαι πιο έξυπνος από το να γράφεις αυτές τις παπαριές.

Σου είπα κάτι απλό. Τον άλλο μήνα έρχομαι Κύπρο. Αμα θέλεις, βρισκόμαστε και τα λέμε.
Και θα δεις πως έχεις πει πολλές μαλακίες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τότε γιατί όταν σε ρώτησα πριν από κανα χρόνο δεν μου έδωσες απάντηση με το σκεπτικό να μου τα πεις όταν βρεθούμε; Γιατί η δική σου απάντηση ήταν σωστή και η δική μου μαλακία;
Περσόνα, άσε τις παπαριές μεγάλος άνθρωπος. Νομίζω πως είσαι πιο έξυπνος από το να γράφεις αυτές τις παπαριές.

Σου είπα κάτι απλό. Τον άλλο μήνα έρχομαι Κύπρο. Αμα θέλεις, βρισκόμαστε και τα λέμε.

για άλλους είμαι στην Κύπρο.
για άλλους στη Γαλλία.
για άλλους στη Γερμανία.
για άλλους λέω μούφες και είμαι στην Ελλάδα.
αποφασίστε πρώτα που είμαι και τα ξαναλέμε.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
για άλλους στη Γαλλία.
για άλλους στη Γερμανία.

άστα ψόφια...αν κρίνω από την έδρα της εταιρίας σου, στην Λιβερία είσαι και δεν το ξέρεις καν

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

(έχω άπειρη όρεξη για χαβαλέ...μην με παίρνετε στα σοβαρά...αν δεν θέλετε δεν απαντάτε)

από 2.5 και πάνω.........

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.186
Πόντοι
22.785
για άλλους στη Γαλλία.
για άλλους στη Γερμανία.

Έλα να μου κανης παρέα..........μόνος είμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

πόσα κράτη έχει συνολικά η υφήλιος;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

θα στο πω απλά....
το μοντέλο στις σύγχρονες πολυεθνικές έχει αλλάξει.
μένεις ελλάδα, φορολογείσαι στην Γαλλία και έχεις μάνατζερ στη Γερμανία.
τώρα γι αυτούς (άντε να στο κάνω νιανια ότι δεν το λεω για σένα) που δεν το καταλαβαίνουν και νομίζουν ότι λέω παπαριές θα τους πω να μελετήσουν την έννοια της παγκοσμιοποήσης...
αχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάνω να αλλάξω τον τίτλο της εταιρίας μου...

σε 7 χώρες έχουμε δραστηριότητα, έδρα έχουμε σε 8η...

πολυεθνική δεν είμαι?

χύνουν οι πουτές λέμεεεεεεεεεε

:2funny: :2funny: :2funny:

Κέιμαν..... και αυτοκίνητο και έδρα.....

ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom