Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το ΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι να είπε ότι σε 100 μέρες θα κάνει την οικονομία μας γερμανία. Απλά εσείς ερμηνεύετε τα πάντα όπως σας καβλώνει...
Το πασοκ είπε ότι θα κοιτάξει να νοικοκυρέψει το κράτος. Μαλακίες ετών δε διορθώνονται σε 100 μέρες....
Σουλούπωμα γίνεται...
Είναι αντίστοιχο με το καθεστώς εκκαθάρισης που μπαίνουν σχεδόν χρεωκοπημένες ΑΕ.
Τώρα εάν εσείς νομίζετε ότι υπάρχει κατασκευαστική που σε 100 μέρες μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως ένα σπίτι μετά από επάλληλες πυρκαγιές, τι να πω κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο μάλλον.
δεν είπα πουθενά πως περάσανε οι 100 μερες.
όλα τα ΠΑΣΟΚάκια διαβάζετε μόνο τα δικά σας λεγόμενα.
Χαλαρώστε.
Είπα όμως πως εξήγγειλε πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών! Είναι ψέμα;ΟΧΙ
Συμφωνώ πως δεν φτιάχνονται τα κακώς κείμενα σε 100 μέρες. Να στο προχωρήσω παρακάτω; Δεν νομίζω πως φτιάχνονται από μία κυβέρνηση ούτως ή άλλως. Είναι θέμα αλλαγής νοοτροπίας της κοινωνίας, και όχι χρονικό.

Αλλά αυτό που περιμένω να δω, είναι να τηρεί το χρονοδιάγραμμα.
Όταν κάνω σχόλιο, ξεκολλάτε, δεν με ενδιαφέρει ποιος λέγεται κυβέρνηση, αν είναι η Ντόρα, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Μπάμπης ο Τσίτουλας ή οποιοσδήποτε άλλος.
Με ενδιαφέρει μόνο να μην με δουλεύει αυτός που κυβερνά τον τόπο. Χρωματισμένος δεν είμαι σε αντίθεση με εσάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
α, μπάι δεν γουέι, χαχαχααχα
στο όνομά μου δεν είχα ΠΟΤΕ αυτόκίνητο, μια ζωή με εταιρικό κυκλοφορώ!!
μιλάμε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αδερφέ μου....

χαχαχαχαχαχαχααχαχααχα, νασαι καλα, πρωί πρωί...γαμώ τα γέλια

υπάρχουν τα εξής εταιρικά
τα pool cars, τα status cars, τα job cars και τα αυτοκίνητα της εταιρεία του μπαμπά.

εάν καταλαβαίνεις τις διαφορές; πες μας και ποιό απ όλα είχες για να καταλάβουμε και πόσο γνώστης του μοντέλου είσαι.
Πες μας επίσης και πόσα άτομα έχει η εταιρεία σου παγκοσμίως.
Γιατί αυτοκίνητο έχει και ο κούριερ του κυρ Τάκη με εταιρεία 50 ατόμων και αυτοκίνητο έχει και ο μάνατζερ ΙΙ της μάικροσοφτ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα το κάνω αλλα το απόγευμα γιατί έχω δουλειά

να προσεχεις μην πάθεις κάνα καρδιακό
μια χαρά ταύρος είμαι.
εσύ να προσέξεις που μόλις σου θίγουνε τον αρχηγό παθαίνεις υστερία.
Εγώ ούτε τρώω από αυτούς ούτε εξαρτώμαι από αυτούς.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι να είπε ότι σε 100 μέρες θα κάνει την οικονομία μας γερμανία. Απλά εσείς ερμηνεύετε τα πάντα όπως σας καβλώνει...
Το πασοκ είπε ότι θα κοιτάξει να νοικοκυρέψει το κράτος. Μαλακίες ετών δε διορθώνονται σε 100 μέρες....
Σουλούπωμα γίνεται...
Είναι αντίστοιχο με το καθεστώς εκκαθάρισης που μπαίνουν σχεδόν χρεωκοπημένες ΑΕ.
Τώρα εάν εσείς νομίζετε ότι υπάρχει κατασκευαστική που σε 100 μέρες μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως ένα σπίτι μετά από επάλληλες πυρκαγιές, τι να πω κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο μάλλον.

Ελα ομως που σχεδον ΟΛΟΙ ελπιζουν οτι ΑΥΡΙΟ θα λυθουν ολα τα προβλήματα !!! Αν η ιδια η κυβερνηση δεν ξεφουσκώσει την  φουσκα των προσδοκιων  τον Μαρτιο στις καλτσες μας βλέπω οπου και θα ξανακερδισει το ΠΑΣΟΚ επειδη θα παιζει μόνο του!!!

ΥΓ Για παραδειγμα πηγε ο Χρυσοχοιδης και πεταξε την παπαρια οτι δεν θα ξανακαει η  Ηλεια και επιασε φωτια στην Ευβοια  :headbang:!!! Κατσε να ριξει κανα χιονι και μιλα για φωτιες ή καλυτερα αρχισε να μιλας για κλιματικη αλλαγη και προληψη και γενικόλογα !!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είπα πουθενά πως περάσανε οι 100 μερες.
όλα τα ΠΑΣΟΚάκια διαβάζετε μόνο τα δικά σας λεγόμενα.
Χαλαρώστε.
Είπα όμως πως εξήγγειλε πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών! Είναι ψέμα;ΟΧΙ
Συμφωνώ πως δεν φτιάχνονται τα κακώς κείμενα σε 100 μέρες. Να στο προχωρήσω παρακάτω; Δεν νομίζω πως φτιάχνονται από μία κυβέρνηση ούτως ή άλλως. Είναι θέμα αλλαγής νοοτροπίας της κοινωνίας, και όχι χρονικό.

Αλλά αυτό που περιμένω να δω, είναι να τηρεί το χρονοδιάγραμμα.
Όταν κάνω σχόλιο, ξεκολλάτε, δεν με ενδιαφέρει ποιος λέγεται κυβέρνηση, αν είναι η Ντόρα, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Μπάμπης ο Τσίτουλας ή οποιοσδήποτε άλλος.
Με ενδιαφέρει μόνο να μην με δουλεύει αυτός που κυβερνά τον τόπο. Χρωματισμένος δεν είμαι σε αντίθεση με εσάς.

ρε μαλάκα πλάκα μας κάνεις;
όντως το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πρόγραμμα 100 ημερών.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
Η λέγοντας ότι σε 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

Υ.Γ.
σε αντίθεση με σένα που προφανώς ψήφισες ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.
το κατάλαβες;
όταν δε σας συμφέρει κάτι του βάζετε ταμπέλα και τελειώνουμε.
Πάμε αλλιώς για να το καταλάβεις.
Είμαι αντιΝεοδημοκράτης κυρίως για το πώς κατάντησαν αυτό το κόμμα.
Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ είχε έξυπνα λαμόγια.
Σ αυτούς ακόμα και τα λαμόγια ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπάρχουν τα εξής εταιρικά
τα pool cars, τα status cars, τα job cars και τα αυτοκίνητα της εταιρεία του μπαμπά.

εάν καταλαβαίνεις τις διαφορές; πες μας και ποιό απ όλα είχες για να καταλάβουμε και πόσο γνώστης του μοντέλου είσαι.
Πες μας επίσης και πόσα άτομα έχει η εταιρεία σου παγκοσμίως.
Γιατί αυτοκίνητο έχει και ο κούριερ του κυρ Τάκη με εταιρεία 50 ατόμων και αυτοκίνητο έχει και ο μάνατζερ ΙΙ της μάικροσοφτ.
Όταν μου πεις εσύ τα δικά σου θα σου πω εγώ το δικό μου.
Πάντως έχω περάσει από όλα τα εταιρικά που ανέφερες. Σου είπα πως δεν είχα ποτέ δικό μου αυτοκίνητο, πάντα οδηγούσα εταιρικό. Και αν αυτό που είπες για την "εταιρία του μπαμπά" ήταν κι άλλη σπόντα (προσπαθεια μαντεψιάς), να σου πω πως και πάλι είσαι εκτός στόχου...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μιλάμε για το απόλυτο γέλιο πρωί πρωί...
μαλάκα, δεν μπορεί, θα έρθω Κύπρο τον άλλο μήνα για να δω τον αντιπρόσωπο, θα σου στείλω μήνυμα απλά και μόνο για να δεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι!...χαχαχααχαχα

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εγώ καταλαβαίνω πάντως ότι και οι δυο σας οδηγείτε κάρα σε βάρος κάποιας εταιρείας

πάρτε δικό σας ρε...ρεμάλια...

:2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν μου πεις εσύ τα δικά σου θα σου πω εγώ το δικό μου.
Πάντως έχω περάσει από όλα τα εταιρικά που ανέφερες. Σου είπα πως δεν είχα ποτέ δικό μου αυτοκίνητο, πάντα οδηγούσα εταιρικό. Και αν αυτό που είπες για την "εταιρία του μπαμπά" ήταν κι άλλη σπόντα (προσπαθεια μαντεψιάς), να σου πω πως και πάλι είσαι εκτός στόχου...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μιλάμε για το απόλυτο γέλιο πρωί πρωί...
μαλάκα, δεν μπορεί, θα έρθω Κύπρο τον άλλο μήνα για να δω τον αντιπρόσωπο, θα σου στείλω μήνυμα απλά και μόνο για να δεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι!...χαχαχααχαχα

το μέγεθος της εταιρείας δε μας είπες......
άμα έχεις και στάτους καρ πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς να μην ξέρεις που ξεκινά τα κοστ ριντάκτιονς μια μεγάλη εταιρεία......

Δε μπα να έρθεις και στο ντουμπάι... Ο μαλάκας σε όλες τις χώρες ίδιος είναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ καταλαβαίνω πάντως ότι και οι δυο σας οδηγείτε κάρα σε βάρος κάποιας εταιρείας

πάρτε δικό σας ρε...ρεμάλια...

:2funny:

ακου ρε μαλάκα απάντηση νηπιαγωγείου ο επιτυχημένος σε εταιρεία υπάλληλος...

όταν μου πεις το δικό σου θα σου πω το δικό μου...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Γιώργκος άμα μου πεις το δικό σου Σι ΤΖΙ θα σου πω το δικό μου...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ρε τι μαλάκες έχεις αυτή η χώρα.........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τέρας.
πες μας ποιόν προτιμάς για αρχηγό κόμματος.  :rolleyes: :rolleyes:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκα πλάκα μας κάνεις;
όντως το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πρόγραμμα 100 ημερών.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ

ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
Η λέγοντας ότι σε 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

Υ.Γ.
σε αντίθεση με σένα που προφανώς ψήφισες ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.
το κατάλαβες;
όταν δε σας συμφέρει κάτι του βάζετε ταμπέλα και τελειώνουμε.
Πάμε αλλιώς για να το καταλάβεις.
Είμαι αντιΝεοδημοκράτης κυρίως για το πώς κατάντησαν αυτό το κόμμα.
Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ είχε έξυπνα λαμόγια.
Σ αυτούς ακόμα και τα λαμόγια ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
γιατί το παίρνεις προσωπικά;
όταν έλεγα να μην ψηφίσετε και να κάνετε αποχή, με έπαιρνες από τα μούτρα γιατί αυτό δεν είναι στάση πολιτική. Τώρα λες πως εσύ αυτό έκανες.
Σου έγραψα ήδη για το "100 μέρες". Διάβαζε προσεκτικά τι γράφω. Συμφώνησα. Οπότε ποιος ο λόγος να φωνάζεις; πάλι κρίση;
Όσο για το ΠΑΣΟΚος, δεν αναφέρθηκα σε σένα. Πού είδες εσύ αναφορά σε σένα;;;;; Εδώ έχουμε ολόκληρο px και Enforcer και bodos.
Όσο για το οτι εγώ ψήφισα, νομίζω πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
Το να ψηφίσω είναι, όχι όμως το να ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Προτιμώ το λευκό ή κάποιο άλλο κόμμα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μμμμ... εσένα... έτσι θα μπορώ να σε βρίζω πιό πολύ...

πες μας και πες μας και το λόγο...
κάνω μια έρευνα στη βάση να δω σε τι κατάσταση κλαψομουνίασης βρίσκεται ο οπαδός της νουδου.....
μέχρι τώρα δεν έχω καταλήξει τι θέλετε.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
το μέγεθος της εταιρείας δε μας είπες......
άμα έχεις και στάτους καρ πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς να μην ξέρεις που ξεκινά τα κοστ ριντάκτιονς μια μεγάλη εταιρεία......

Δε μπα να έρθεις και στο ντουμπάι... Ο μαλάκας σε όλες τις χώρες ίδιος είναι.
εξακολουθείς να μην διαβάζεις αυτό που γράφω.
σου είπα πως καλά τα λες για τη μείωση κόστους.

ρε μαλάκα, γιατί με βρίζεις για κάτι που συμφωνούμε;;;; Δεν σε καταλαβαίνω; να σου φέρω υπογλώσσια;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατί το παίρνεις προσωπικά;
όταν έλεγα να μην ψηφίσετε και να κάνετε αποχή, με έπαιρνες από τα μούτρα γιατί αυτό δεν είναι στάση πολιτική. Τώρα λες πως εσύ αυτό έκανες.
Σου έγραψα ήδη για το "100 μέρες". Διάβαζε προσεκτικά τι γράφω. Συμφώνησα. Οπότε ποιος ο λόγος να φωνάζεις; πάλι κρίση;
Όσο για το ΠΑΣΟΚος, δεν αναφέρθηκα σε σένα. Πού είδες εσύ αναφορά σε σένα;;;;; Εδώ έχουμε ολόκληρο px και Enforcer και bodos.
Όσο για το οτι εγώ ψήφισα, νομίζω πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
Το να ψηφίσω είναι, όχι όμως το να ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Προτιμώ το λευκό ή κάποιο άλλο κόμμα.

οκ. μαγκιά σου να κάνεις ότι γουστάρεις.
εγώ έχω πει ότι εάν μου κάβλωνε να ψηφίσω θα ψήφιζα ΠΑΣΟΚ. δε μου κάβλωσε δεν το έκανα.
Κυρίως γιατί πλέον δε με ενδιαφέρει κιόλας...
Εδώ την πλάκα μας κάνουμε. Και λέμε ποιό πρέπει να είναι το σωστό και ποιό το λάθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom