βάλε σε παράθεση πού εγραφα εγώ για το 85!!
θα το κάνω αλλα το απόγευμα γιατί έχω δουλειά
να προσεχεις μην πάθεις κάνα καρδιακό
βάλε σε παράθεση πού εγραφα εγώ για το 85!!
δεν είπα πουθενά πως περάσανε οι 100 μερες.το ΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι να είπε ότι σε 100 μέρες θα κάνει την οικονομία μας γερμανία. Απλά εσείς ερμηνεύετε τα πάντα όπως σας καβλώνει...
Το πασοκ είπε ότι θα κοιτάξει να νοικοκυρέψει το κράτος. Μαλακίες ετών δε διορθώνονται σε 100 μέρες....
Σουλούπωμα γίνεται...
Είναι αντίστοιχο με το καθεστώς εκκαθάρισης που μπαίνουν σχεδόν χρεωκοπημένες ΑΕ.
Τώρα εάν εσείς νομίζετε ότι υπάρχει κατασκευαστική που σε 100 μέρες μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως ένα σπίτι μετά από επάλληλες πυρκαγιές, τι να πω κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο μάλλον.
α, μπάι δεν γουέι, χαχαχααχα
στο όνομά μου δεν είχα ΠΟΤΕ αυτόκίνητο, μια ζωή με εταιρικό κυκλοφορώ!!
μιλάμε, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις αδερφέ μου....
χαχαχαχαχαχαχααχαχααχα, νασαι καλα, πρωί πρωί...γαμώ τα γέλια
μια χαρά ταύρος είμαι.θα το κάνω αλλα το απόγευμα γιατί έχω δουλειά
να προσεχεις μην πάθεις κάνα καρδιακό
ναι ....θα τους δούμε στους δρόμους με ...παπάκια....φαντάσου τον πάγκαλο σε.....κινέζικο παπί....
το ΠΑΣΟΚ δε θυμάμαι να είπε ότι σε 100 μέρες θα κάνει την οικονομία μας γερμανία. Απλά εσείς ερμηνεύετε τα πάντα όπως σας καβλώνει...
Το πασοκ είπε ότι θα κοιτάξει να νοικοκυρέψει το κράτος. Μαλακίες ετών δε διορθώνονται σε 100 μέρες....
Σουλούπωμα γίνεται...
Είναι αντίστοιχο με το καθεστώς εκκαθάρισης που μπαίνουν σχεδόν χρεωκοπημένες ΑΕ.
Τώρα εάν εσείς νομίζετε ότι υπάρχει κατασκευαστική που σε 100 μέρες μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως ένα σπίτι μετά από επάλληλες πυρκαγιές, τι να πω κάτι δεν πάει καλά στον εγκέφαλο μάλλον.
δεν είπα πουθενά πως περάσανε οι 100 μερες.
όλα τα ΠΑΣΟΚάκια διαβάζετε μόνο τα δικά σας λεγόμενα.
Χαλαρώστε.
Είπα όμως πως εξήγγειλε πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών! Είναι ψέμα;ΟΧΙ
Συμφωνώ πως δεν φτιάχνονται τα κακώς κείμενα σε 100 μέρες. Να στο προχωρήσω παρακάτω; Δεν νομίζω πως φτιάχνονται από μία κυβέρνηση ούτως ή άλλως. Είναι θέμα αλλαγής νοοτροπίας της κοινωνίας, και όχι χρονικό.
Αλλά αυτό που περιμένω να δω, είναι να τηρεί το χρονοδιάγραμμα.
Όταν κάνω σχόλιο, ξεκολλάτε, δεν με ενδιαφέρει ποιος λέγεται κυβέρνηση, αν είναι η Ντόρα, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης, ο Μπάμπης ο Τσίτουλας ή οποιοσδήποτε άλλος.
Με ενδιαφέρει μόνο να μην με δουλεύει αυτός που κυβερνά τον τόπο. Χρωματισμένος δεν είμαι σε αντίθεση με εσάς.
Όταν μου πεις εσύ τα δικά σου θα σου πω εγώ το δικό μου.υπάρχουν τα εξής εταιρικά
τα pool cars, τα status cars, τα job cars και τα αυτοκίνητα της εταιρεία του μπαμπά.
εάν καταλαβαίνεις τις διαφορές; πες μας και ποιό απ όλα είχες για να καταλάβουμε και πόσο γνώστης του μοντέλου είσαι.
Πες μας επίσης και πόσα άτομα έχει η εταιρεία σου παγκοσμίως.
Γιατί αυτοκίνητο έχει και ο κούριερ του κυρ Τάκη με εταιρεία 50 ατόμων και αυτοκίνητο έχει και ο μάνατζερ ΙΙ της μάικροσοφτ.
Όταν μου πεις εσύ τα δικά σου θα σου πω εγώ το δικό μου.
Πάντως έχω περάσει από όλα τα εταιρικά που ανέφερες. Σου είπα πως δεν είχα ποτέ δικό μου αυτοκίνητο, πάντα οδηγούσα εταιρικό. Και αν αυτό που είπες για την "εταιρία του μπαμπά" ήταν κι άλλη σπόντα (προσπαθεια μαντεψιάς), να σου πω πως και πάλι είσαι εκτός στόχου...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, μιλάμε για το απόλυτο γέλιο πρωί πρωί...
μαλάκα, δεν μπορεί, θα έρθω Κύπρο τον άλλο μήνα για να δω τον αντιπρόσωπο, θα σου στείλω μήνυμα απλά και μόνο για να δεις πόσο εκτός τόπου και χρόνου είσαι!...χαχαχααχαχα
εγώ καταλαβαίνω πάντως ότι και οι δυο σας οδηγείτε κάρα σε βάρος κάποιας εταιρείας
πάρτε δικό σας ρε...ρεμάλια...
τέρας.
πες μας ποιόν προτιμάς για αρχηγό κόμματος.
Σβήσε τον σύνδεσμο γιατί έτσι και τον δει ο str8 και ο lakis θα πάθουν παράκρουση.
γιατί το παίρνεις προσωπικά;ρε μαλάκα πλάκα μας κάνεις;
όντως το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε πρόγραμμα 100 ημερών.
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ
ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,
Η λέγοντας ότι σε 100 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;
Υ.Γ.
σε αντίθεση με σένα που προφανώς ψήφισες ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙ.
το κατάλαβες;
όταν δε σας συμφέρει κάτι του βάζετε ταμπέλα και τελειώνουμε.
Πάμε αλλιώς για να το καταλάβεις.
Είμαι αντιΝεοδημοκράτης κυρίως για το πώς κατάντησαν αυτό το κόμμα.
Ακόμα και το ΠΑΣΟΚ είχε έξυπνα λαμόγια.
Σ αυτούς ακόμα και τα λαμόγια ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
μμμμ... εσένα... έτσι θα μπορώ να σε βρίζω πιό πολύ...
εξακολουθείς να μην διαβάζεις αυτό που γράφω.το μέγεθος της εταιρείας δε μας είπες......
άμα έχεις και στάτους καρ πρέπει να είσαι πολύ γκασμάς να μην ξέρεις που ξεκινά τα κοστ ριντάκτιονς μια μεγάλη εταιρεία......
Δε μπα να έρθεις και στο ντουμπάι... Ο μαλάκας σε όλες τις χώρες ίδιος είναι.
μέχρι τώρα δεν έχω καταλήξει τι θέλετε.....
γιατί το παίρνεις προσωπικά;
όταν έλεγα να μην ψηφίσετε και να κάνετε αποχή, με έπαιρνες από τα μούτρα γιατί αυτό δεν είναι στάση πολιτική. Τώρα λες πως εσύ αυτό έκανες.
Σου έγραψα ήδη για το "100 μέρες". Διάβαζε προσεκτικά τι γράφω. Συμφώνησα. Οπότε ποιος ο λόγος να φωνάζεις; πάλι κρίση;
Όσο για το ΠΑΣΟΚος, δεν αναφέρθηκα σε σένα. Πού είδες εσύ αναφορά σε σένα;;;;; Εδώ έχουμε ολόκληρο px και Enforcer και bodos.
Όσο για το οτι εγώ ψήφισα, νομίζω πως είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου.
Το να ψηφίσω είναι, όχι όμως το να ψηφίσω ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Προτιμώ το λευκό ή κάποιο άλλο κόμμα.