Νέα

Γιωργάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα οδηγηθει η ελλαδα σε προωρες εκλογες το 2011?

• Ναι

Ψήφοι: 165 36,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 108 24,0%
  • Θα χρεωκοπήσουμε

Ψήφοι: 177 39,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    450

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σύμφωνοι, αλλά εγώ υπερασπίστηκα το έργο, όχι το πασοκ...

αλλά θα μου πεις τι περίμενα να ακούσω  :2funny: :2funny: :2funny:

γάμα τον ρε τον κλαψομούνη......
μιλάμε για το γήπεδο και μου λέει για τα λεφτά που φαγώθηκαν....
Οι αρχαίοι αθηναίοι σταμάτησαν τους εργολάβους στον παρθενώνα γιατί δεν τους κολλούσαν ένσημα στο ΙΚΑ...

Τέτοιους μπετόβλακες έχετε να ψηφίζουν δηλώνουν και πανεπιστημιακοί και μετά σας φταίνε οι λαθρομετανάστες.

ΖΙΡΡΡΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΑΠΕΛΑΣΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.107
Πόντοι
42.697
ουστ ρε μοντεράτορα.. .θα μπαίνω σε όποιο θρέντ θέλω και θα λέω τις απόψεις μου.. ούτε βρίζω ουτε προσβάλω κανέναν.. φρόντισε μόνο εσύ να ασκείς τα καθήκοντα σου σαν μοντεράτορας και να βλέπεις ποιοί βρίζουν ασύστολα .. αντε λοιπόν επιτροπή του υπουργείου μου καταντήσατε μοντεράτορες...

όντως είσαι κόσμιος, αλλά με αυτά που γράφεις βασικά προσβάλεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μιας και είσαι και μεγάλος και μορφωμένος άνθρωπος...
αμα σου αρέσει έτσι οκ, keep walking

και ευχαριστώ για τις υποδέιξεις, θα τις λάβω υπόψην μου

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Έξαδελφε πάμε δίπλα θά φάμε καμιά μπετόβεργα
στό κεφάλι με δάυτους.............. :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

τι λες ρε .. αυτοί συνενοούνται με γρυλισμούς.. σιγά μην ασχοληθώ τώρα με τον παπάρα τον περσόνα... που στις τρες κουβέντες που λέει οι τέσσερις είναι βρισιές... επιχειρημάτα νεοέλληνος και μάλιστα νεοπλουτίσκου ..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Συγγνώμη, δεν είμαι σχετική με το αντικείμενο, αλλά άμα ένας αρχιτέκτονας έχει κάνει ένα έργο αυτό σημαίνει ότι έκλεισε σαν επαγγελματίας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κατεβάσει καμιά ιδέα για να αναμορφώσει έναν διαφορετικό χώρο??

Δηλαδή ας πούμε o μικελάντζελο αφού έφτιαξε τον δαυίδ δεν έπρεπε να φτιάξει την καπέλα σιστίνα? αφού είχε κάνει ήδη κάτι καλά δεν έπρεπε να κάνει τίποτα τίποτα άλλο?

Τοτε δεν τον πληρωνουμε ως εμπειρο αλλα ως εναν καλο αρχιτεκτονα !!! Τωρα βεβαια δεν ξεκινας την αναμορφωση της ΑΘΗΝΑΣ απο το Ελληνικο αλλα εγω ειμαι μαλακας που δεν ψηφιζω ΠΑΣΟΚ !!

ΥΓ και δεν εχω παει Βαρκελωνη !!! Και γιατι να την κανουμε βαρκελωνη την Αθηνα και οχι Ριο Ντε τζανειρο , ετσι και αλιως για τα καρναβαλια ειμαστε !!!!

ΥΓ2 Δεν φταιει ο Καλτραβα που σταζι φταιει ο φιλαθλος που τρωει την βροχη  :crazy: :crazy: :crazy:

Επισκέπτης
ρε μην απαντάς....
μόνο μπινελίκι.....
ο καλατράβας φταίει που στάζει το στέγαστρο....
η γκλάβα σου στάζει ρε παπάρα άχρηστε........
οχι ρε μαλακα δεν φταιει ο καλατραβας το γαμημενο το πασοκ φταιει που εφερε αυτον τον αχρηστο αρχιτεκτονα που δεν τον ηξερε η μανα του και εκανε το στεγαστρο και ανμορφωσε το οακα αλλα δεν σκεφτηκαν οτι 6 χρονια οτι υποδομες ειχαν γινει ο πρωην καταλληλοτερος ειχε δεμευτει οτι θα τα αξιοποιουσε!!!και το εκανε ρε μαλακα πηγαινε στο φαληρο να δεις οτι στα ολυμπιακα ακινητα εχουν στεγαστει η γυφτοι και εχουν μαζεψει οτι αχρηστο υπηρχε υπολογιστες κλιματιστικα καρεκλες τραπεζια!!!!δεν εκανε πραξη τις δεσμευσει του!!!δικιο εχει ο τεραςπου τα χωνει το πασοκ φταιει για ολα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
όντως είσαι κόσμιος, αλλά με αυτά που γράφεις βασικά προσβάλεις τον ίδιο σου τον εαυτό, μιας και είσαι και μεγάλος και μορφωμένος άνθρωπος...
αμα σου αρέσει έτσι οκ, keep walking

Το να υποστηρίζω τις απόψεις μου με τα οποια επιχειρήματα δεν πιστεύω ότι με προσβάλλει περισσότερο από ότι προσβάλλει μερικούς το ότι δεν έχουν απόψεις αλλά γενικά είναι αντίθετοι με τις απόψεις των αλλων (θεμιτόν) και για επιχειρήματα υποστήριξης έχουν τις υβρεις και τους λοιδωρισμούς.. αυτοί γελιοποιούνται...

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
  Εχεις δικιο μοντερετορα μην σβηνεις τα βρισιδια ειναι στα πλαισια της πολιτικης αντιπαραθεσης και του δογματος

ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΣΟΚΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΚΣΥΝΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ζητω ΟΛΑ τα ΠΑΣΟΚ
ρε μη μασας ρε
ρε παλι δικα μας θα ναι
ποιος αλλωστε να ξεχασει τα ιμια...
με τις στεγες θα ασχολουμαστε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι λες ρε .. αυτοί συνενοούνται με γρυλισμούς.. σιγά μην ασχοληθώ τώρα με τον παπάρα τον περσόνα... που στις τρες κουβέντες που λέει οι τέσσερις είναι βρισιές... επιχειρημάτα νεοέλληνος και μάλιστα νεοπλουτίσκου ..

τώρα κατάλαβα ποιούς μου θυμίζετε.......  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

LL-DaltonAmnesia_FID_295x40.jpg

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.107
Πόντοι
42.697
  Εχεις δικιο μοντερετορα μην σβηνεις τα βρισιδια ειναι στα πλαισια της πολιτικης αντιπαραθεσης και του δογματος

ΠΑΣ ΜΗ ΠΑΣΟΚΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΚΣΥΝΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ζητω ΟΛΑ τα ΠΑΣΟΚ

Χούντα ΡΕ!

ΥΓ. Ζήτω! :idiot:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.164
Πόντοι
22.785
:pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Συνημμένα

• 3984796718_27e6f7310b_o.jpg
    3984796718_27e6f7310b_o.jpg
    120,3 KB · Εμφανίσεις: 19

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τις υβρεις και τους λοιδωρισμούς.. αυτοί γελιοποιούνται...

πανεπιστημιακέ....
πάμε να σε κάνω ρόμπα άλλη μια φορά....

λοιδωρισμός είναι δική σου επινόηση... η λέξη είναι
λοιδορία και προέρχεται από το αρχαίο λοιδορέω-λοιδορώ.

αφού λοιπόν είσαι και καραγκιόζης είσαι και ημιμαθης καλύτερα να χρησιμοποιείς 5-6 λέξεις..
Πιο ρόμπα γίνεσαι....
Αει γαμήσου τώρα γιατί μ αρέσει να γελ[size=18pt]οι[/size]οποιούμαι.

κλείνοντας το γελοιοποιούμαι δε βγαίνει από το γέλιο αλλά από το γελοίος. Μάθε το γιατί σε αντιπροσωπεύει και ορθογραφικά και πολιτικά και ιδεολογικά....

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
 Τοτε δεν τον πληρωνουμε ως εμπειρο αλλα ως εναν καλο αρχιτεκτονα !!! Τωρα βεβαια δεν ξεκινας την αναμορφωση της ΑΘΗΝΑΣ απο το Ελληνικο αλλα εγω ειμαι μαλακας που δεν ψηφιζω ΠΑΣΟΚ !!

ΥΓ και δεν εχω παει Βαρκελωνη !!! Και γιατι να την κανουμε βαρκελωνη την Αθηνα και οχι Ριο Ντε τζανειρο , ετσι και αλιως για τα καρναβαλια ειμαστε !!!!

ΥΓ2 Δεν φταιει ο Καλτραβα που σταζι φταιει ο φιλαθλος που τρωει την βροχη  :crazy: :crazy: :crazy:

Δεν σε έχω καταλάβει καθόλου.
Στην αθήνα στο κέντρο γίνεται η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων. κατά πόσο μπορεί να γίνει κάποιο μεγάλο έργο δεν ξέρω, είναι και στριμόκωλα στο κέντρο. Τώρα, από τη στιγμή που έχουμε τα ολυμπιακά έργα και σαπίζουνε, από πού κι ως πού είναι κακό να αναμορφωθεί η περιοχή γύρω από αυτά, έξω από την αθήνα; Δε θες στο ελληνικό? πες κάποια άλλη περιοχή εκτός αθήνας. Το κακό πού είναι δεν το βλέπω.

Edit: αυτό με τα ολυμπιακά έργα το λέω γιατί στη βαρκελώνη, που τα ολυμπιακά κτίρια δεν είναι καθόλου στο κέντρο της πόλης, έχει αναπτυχθεί η περιοχή γύρω από αυτά και τα χρησιμοποιεί ο δήμος για πολλές, πάρα πολλές εκδηλώσεις εκτός των αθλητικών οργανώσεων. Γίνεται χαμός από κόσμο, που απολαμβάνει και την εκδήλωση και τον χώρο.  Γιατί είναι κακά όλα αυτά?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φταίει ο Κααλτράβα ρε καραγκιόζη που εσύ καλατράβαγες 4 χρόνια και αποφάσισες να φτιάξεις το σκέπαστρο με πακιστανούς μέσα σε τρεις μήνες και μέχρι και τα γραφεία στοιχήματος σε παίζανε εάν θα προλάβεις να τελειώσεις;
Ο καλατράβας φταεί ρε τρόμπα που 15 μέρες πριν τους Ολυμπιακούς συζητούσατε οι ελληναράδες να μην τελειώσετε το κατασκεύασμα γιατί είσαστε άχρηστα πλάσματα και αρπακόληδες;
Λεγε ρε καραφγκιόζη που ειρωνεύεσαι και τον Καλατράβα;
Τη μόνη σχέση που έχεις μαζί του είναι ότι από τότε που το ανακάλυψες τραβάςκαλά διαρκώς μαλακία...
Αιντε καραγκιόζηδες εδώ μέσα.

Πόσο κόστισε το έργο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν σε έχω καταλάβει καθόλου.
Στην αθήνα στο κέντρο γίνεται η ενοποίηση αρχαιολογικών χώρων. κατά πόσο μπορεί να γίνει κάποιο μεγάλο έργο δεν ξέρω, είναι και στριμόκωλα στο κέντρο. Τώρα, από τη στιγμή που έχουμε τα ολυμπιακά έργα και σαπίζουνε, από πού κι ως πού είναι κακό να αναμορφωθεί η περιοχή γύρω από αυτά, έξω από την αθήνα; Δε θες στο ελληνικό? πες κάποια άλλη περιοχή εκτός αθήνας. Το κακό πού είναι δεν το βλέπω.

Edit: αυτό με τα ολυμπιακά έργα το λέω γιατί στη βαρκελώνη, που τα ολυμπιακά κτίρια δεν είναι καθόλου στο κέντρο της πόλης, έχει αναπτυχθεί η περιοχή γύρω από αυτά και τα χρησιμοποιεί ο δήμος για πολλές, πάρα πολλές εκδηλώσεις εκτός των αθλητικών οργανώσεων. Γίνεται χαμός από κόσμο, που απολαμβάνει και την εκδήλωση και τον χώρο.  Γιατί είναι κακά όλα αυτά?

θα τα κάνει το ΠΑΣΟΚ... τζιζ.......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

ας φρόντιζες να τις λάβεις υπόψιν σου εσύ και οι άλλοι μοντεράτορες όταν ο πλέζουρας έβριζε την οικογένεια μου.. τώρα είναι αργά και μόνο με πράξεις μπορείς να με κάνεις να αλλάξω την γνώμη μου σχετικά με την προστασία που δείχνει η ομάδα σας σε ορισμένα πρόσωπα και πρακτικές εδώ μέσα.... νομίζω ότι στα σχεδόν 4 χρόνια που είμαι μέλος κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει τίποτε, είμαι φίλος με σχεδόν όλους τόσο διαδικτυακά όσο και με μερικούς προσωπικά.. εχω πολλές φορές αντιπαρατεθεί και μάλιστα σε υψηλούς τόνους πάντα όμως χωρίς αλαλαγμούς και ακατανόμαστες βρισιές.. αντίθετα πολλές φορές και από πολλούς δέχθηκα λοιδωρίες και ακατανόμαστες ύβρεις.. δεν παριστάνω την παρθένα και ουτε τον βαθιά θιγμένο, γιατί και το δικό μου στόμα μπορεί να γίνει βόθρος αν αυτό απαιτηθεί, αλλά φροντίζω και συγκρατώ την οργή μου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom